Który z piłkarzy Interu mógłby zostac sprzedany ???

To co każdy kibic lubi...
ODPOWIEDZ
morgothbauglir

Odp: Który z piłkarzy Interu mógłby zostac sprzedany ???

Post autor: morgothbauglir »

Dostał ich już całkiem dużo, powiem więcej, dostaje je od kilku lat. Jeżeli zostawić, to obciąć pensję, a jak się nie podoba, to może Milan kupi (jego kolegę, Ronaldo, raz już wziął) :-D
Kupię plakaty Interu, pisać gg 8272525!
syn

Post autor: syn »

Obrona:  Przede wszystkim wieczny talent Burdisso, i być może Materazzi
Pomoc:  Vieira, Luis Figo
Atak: Crespo, Adriano, Obinna, oraz Suazo po powrocie z wypożyczenia
Daro

Post autor: Daro »

syn pisze: Obrona:   Przede wszystkim wieczny talent Burdisso, i być może Materazzi
Pomoc:   Vieira, Luis Figo
Atak: Crespo, Adriano, Obinna, oraz Suazo po powrocie z wypożyczenia
Jak wiadomo Figo i Crespo i tak odejda koniec kontraktu w maju ma sie wyjasnic sprawa Cruza bo jemu też konczy sie kontrakt a co do Vieiry to za duzo zarabia a i tak wiecej czasu spedza na rehabilitacji niż na boisku
Dynia
Kontakt:

Post autor: Dynia »

burdisso to zawodnik w sam raz na ławke, co inego Rivas, z niego raczej nic nie bedzie chociaż za argentyńczyka większe pieniąde dostaniemy,maxwell zaczej zostanie a te doniesienia o jego odejściu to zwykłe przekomarzanie przed podpisaniem nowego kontraktu, nabardziej trzeba przewiertzyc atak, cruz juz za stary , obinna to nie ta klasa na Inter, Crespo mógłby jeszcze zostać , zawsze weteran w składzie sie przyda zwłaszcza z jego doświadczeneim ale jak odejdzie to bardzo płakał nie bede.Adriano to jest już temat rzeka. Ile można na niego czekać tego nie wiedza nawet najstarsi górale w POmoc też wymaga zmian, wydaje mi sie ze odejsc może stanko bo jeśli przyjdzie latem Diego to zabraknie dla niego miejsca w skoładzie, chociaz może jeszcze powalczy, napewno poleci Figo bo konczy kariere, Vieira i jimenez bo pożytku z nich nie ma a te3n pierwszy zwłaszcza sporo kosztuje nasz klub. Mancini rozagrał ostatnio niezłe paremminut przed zejsciem ale reggina to przeciez ostatnia druzyna w tabeli. Rozne moze z nim byc.
Co do wypozyczonych Suazo i Quaresmy to portugalczykowi dałbyj jeszcze szanse zwłaszca żę Jose mówł że chce jeszcze spróbować 433, Za to Suazo to tak jak obinnna nie ta klasa
Pablusso

Post autor: Pablusso »

Stankovic jest tak wszechstronnym pilkarzem, ze zadne przyjscie Diegow czy innych Aguerow nie powinno spowodowac jego absencji w wyjsciowej 11. O ile oczywiscie bedzie w dobrej formie.
Jesli chodzi o Suazo, to zawodnik, ktoremu predzej dalbym szanse niz Quaresmie. Bo moim zdaniem w przeciwienstwie do Portugalczyka na ta szanse zasluzyl. W poprzednim sezonie strzelil 8 bramek mimo iz praktycznie nie gral. Teraz w Portugalii zbiera dobre oceny. Tylko od niego samego powinno zalezec czy lepiej mu na Polwyspie Iberyjskim czy chce jeszcze raz sprobowac sil we Wloszech.
Obrazek
sig by Orzeu
Adriano_forever

Post autor: Adriano_forever »

Tylko ze Suazo nie chce wracać do Interu. I myśle ze Benfica bedzie go chciała pozyskać juz n a stałe bo bardzo dobrze sie tam prezentuje
Lepiej jest być pokonanym niż być fanem Milanu. - Nicola Berti
Nen

Post autor: Nen »

Suazo wielokrotnie czy to poprzez agenta czy osobiście mówił, że jest szczęśliwy i chce zostać w Lizbonie. Nie mam wątpliwości co do tego, że nasz zarząd będzie stawia tutaj jakieś przeszkody.
God protect me
Czarno-Niebieski

Post autor: Czarno-Niebieski »

Szkoda Suazo bo sie dobrze zapowiadał szczegolnie jak strzelil 2 brakmi dla Man Utd
Serce nie jest czerwone serce jest !!! NIEBIESKO CZARNE !!!

FORZA INTER
Daro

Post autor: Daro »

Hyba najlepszy mecz Suazo zagrał z PSV obroncy nie mogil sobie z nim poradzic co skończyło się czerowna kartka dla jednego z nich idealny piłkarz do kontrataku z taka szybkoscia i dobrym udezeniem.Pewnie Benfica go wykupi chociaż kilka klubów angielskich pytało o niego.
Woo-cash
Kontakt:

Post autor: Woo-cash »

Czarno-Niebieski pisze: Szkoda Suazo bo sie dobrze zapowiadał szczegolnie jak strzelil 2 brakmi dla Man Utd
Dla Manchesteru na pewno :-D
A co do Suazo to słyszałem że złapał kontuzję która wyeliminowała go do końca sezonu i ponoć może  już wracać do Mediolanu. Ale ile w tym prawdy nie wiem. Jestem również za kolejną szansą dla niego ale coś mi się wydaje że nawet jakby został w Interze grałby mało tak jak to miało miejsce za kadencji Manciniego.
"Człowiek jest wszechświatem samym  w sobie" - Bob Marley
hutnik2

Post autor: hutnik2 »

Nie wiem dlaczego tylu z Was nie docenia Suazo - jest cholernie szybki, dynamiczny i wytrzymaly, ma dobre uderzenie.

Powinien wrocic do Interu bo jest idealnym rezerwowym napastnikiem.

Wg. mnie sklad ATAKU na nastepny sezon to:
- Ibra
- Mario
- Acquafresca
- Suazo
+ ew.
Jeden drogi transfer tak chucznie zapowiadany (Villa, Adebayor, Eto, Aguero). Jesli by ktos z nich wypalil trzeba by albo sprzedac Suazo albo wypozyczyc znowu Roberta. Ta druga opcja bardziej mi sie podoba, bo moim zdaniem Acquafresca potrzebuje jeszcze sie ograc.

Odejsc powinni:
- Adriano (pisalem juz o tym 100 razy, nigdy juz nie wroci do dawnej formy a pensje ma ogromna)
- Crespo (wiadomo, sam odchodzi)
- Cruz (chyba, ze Mou chcialby w przyszlym sezonie realnie walczyc o 3 trofea i nie wypalilby powrot Roberta i Suazo, wtedy Cruz powinien zostac, ma mala pensje a rezerwowym jest doskonalym i nie ma much w nosie jak siedzi na lawce).

Na wypozyczenie/sprzedaz
- Obinnia (do jakiegos sredniaka Serie A. Silny i wytrzymaly ale nic poza tym. Zdecydowanie gorszy od Suazo nie mowiac juz o Martinsie a jest podobnym rodzajem napastnika do nich.)

POMOC

- Stankovic
- Cambiasso
- Zanetti
- Muntari (jako defensywny pomocnik, bo w ofensywie jest strasznie marny)
- Jimenez (dalbym mu jeszcze szanse, albo go wypozyczyl, byle tylko nie sprzedawac:/)
- Mancini (chociaz co do tego to nie jestem w 100% przekonany)
+
- jeden mega transfer (Silva, Diego, Sneijder, van der Vaart)

Odejsc powinni:
- Figo (wiadomo, emerytura)
- Quaresma (szkoda gadac)
- Vieira (gracz tragedia, ciagle kontuzje, glupie faule, brak formy i olbrzymia pensja)

Na wypozyczenie
- Bolzoni (to chyba nie jest jeszcze jego czas, musi sie ograc. chyba ze nie wiem o czyms o czym tylko Mou wie;)

OBRONA

Zostaja
- Ivan Cordoba
- Maicon
- Materazzi (stary, ale widze go w Interze do konca kariery...)
- Samuel
- Santon
- Chivu
- Maxwell (trzeba go zatrzymac za wszelka cene, inaczej Santon nie bedzie mial konkurencji i mu sie w dupie poprzewraca)
+ ew. jeden dobry i wytrzymaly stoper (cos ala Vidic chociaz on jest akurat nierealny)

Sprzedac
- Rivas
- Burdisso

Czyli podsumowujac - zadnych rewolucji. Potrzeba nam po jednym zawodniku w ataku, pomocy i obronie.
morgothbauglir

Kupienie np. Villi, Sneijdera, czy van der Vaarta wprowadza rewolucję :)

Ale zgadzam się że przydałby się snajper światowego formatu (Adebayora bym nie polecał, prędzej np. Drogbę)
krzysztof

Post autor: krzysztof »

hutnik2 Co ty piszesz, chcesz grać 4 napastnikami, bo napisałeś, że EWENTUALNIE można kogoś kupić, a co jak 2 będzie maiło kontuzje, pozatym uważasz, że Auqafreska jest już gotowy na Inter? Moim zdaniem jeszcze nie. W pomocy, chcesz sprzedać Quaresma a Manciniego zostawić? Jak dla mnie totalna głupota, przecierz oby dwaj się (jeszcze) się nie sprawdzili w Interze, to albo zostawić oby dwóch, albo sprzedać. Maxwell jeśli chce to niech odchodzi, przecierz nie można trzymać piłkarza na siłe. A co chcesz o Burdisso, przecierz on i tak nie gra w pierwszym składzie, a jest bardzo dobry jako zmiennik i się nie pluje o to.
hutnik2

Post autor: hutnik2 »

morgothbauglir pisze: Kupienie np. Villi, Sneijdera, czy van der Vaarta wprowadza rewolucję :)
Heh, no niby tak, ale niektorzy by chcieli pol skladu wymienic :)

Co do gry 4 napastnikami - to fakt, zostawilbym jeszcze Cruza na jedne sezon. Wtedy by bylo 5 napastnikow + ta gwiazda ktora moze przyjdzie. Gdyby ten "ktos" przyszedl to mozna by wypozyczyc Roberta na jeszcze jeden sezon.
Wtedy bylby Ibra+Mario+Suazo+Cruz+Villa/Adebayor/Eto/Aguero.

Tylko znowu jakby przyszedl ktos z tych drogich snajperow to trzeba by posadzic na lawce Mario, wiec moglby marudzic. Z drugiej strony Mario musi miec mocna konkurencje bo inaczej zupelnie mu palma odbije jak bedzie mial pewne miejsce w skladzie.

Co do Adebayora to nie ma takiego tematu w Interze. Blizej jego kupna jest Milan. Chodzilo mi raczej o przyklad.
morgothbauglir

Adebayor to świetny piłkarz, ale zbyt pałąkowaty na Serie A

Teoria z 5 napastnikami jest ciekawa. Co z tego, że teraz mamy 6, jak jest wśród nich jest Obinna i Suazo, a to nie są piłkarze z najwyższej półki

A Aquafresca wg mnie jest już gotowy do gry na najwyższym poziomie. Młody ,ale ograny w Cagliari się ograł. ja dałbym mu szansę
alexpato

Post autor: alexpato »

Ibanez pisze: Diarra bylby dobra opcja na pozycje defensywnego pomocnika. Tylko czy bysmy grali dwoma defensywnymi (z Cambiasso) czy ktorys by musial na lawce usiasc?
Dobrze ze Malijczykowi konczy sie kontrakt, przynajmniej za darmo przyjdzie - i to jest duzy plus.
Mam nadzieje ze zarzad szybko sfinalizuje ten transfer i w koncu zacznie szukac dla nas ofensywnych graczy.
co? Diarze kontrakt kończy się w 2011 roku.
morgothbauglir

Powtarzam to co pisałem w innym wątku. Zależy o którego Diarrę chodzi :D
Evrinho

Post autor: Evrinho »

Cristiano Zanetti i Rivas, raczej zero pożytku
SPRZEDAM ROWER
STAN IDEALNY!
http://www.youtube.com/watch?v=k7ZEshyZVOo
Kto chętny pisać!
Gadu-Gadu 2012257 lub priv
Imrahil
Kontakt:

Post autor: Imrahil »

Evrinho pisze: Cristiano Zanetti i Rivas, raczej zero pożytku
hym... :lol3:
StarCraft user \"czcij Zerga swego-niezniszczalnego\" [=
Baszczu

Post autor: Baszczu »

Mamy tutaj jakiś konkurs na post roku albo coś takiego? Bo kolega zaliczył imponujący debiut  :-D
Nen

Post autor: Nen »

:hold:
God protect me
Karpik

Post autor: Karpik »

Też uważam, że z Cristiano nie mamy pożytku. Do tego ten Djorkaeff... Nie rozumiem co on wogóle robi. Mou go nie powołuje, zagrał jeden mecz w sezonie i to tak tragiczny, że pytań nie mam. Freya też powinniśmy się jak najszybciej pozbyć bo Toldo lepszy. Aha Seedorfowi też mowimy Papa, z jego wiekiem... Do Milanu go, myśle że chetnie go przygarną!
Obrazek

By Kropasz
MiRas.
Kontakt:

Post autor: MiRas. »

aha.

Uśpijmy ich o.!

P.S. Zamilcz.
Obrazek

Który chce jak zwykle wyładować swą...
Frustrację, która spowodowana jest tym, że...
Z definicji fani turyńskiej babci takie cechy wykazują...
To dla swojego dobra... wyjdź stąd...
Albo ja Ci w tym pomogę.

Amen.
Pablusso

Post autor: Pablusso »

Karpik*Drutmistrz*Fifamod pisze: Też uważam, że z Cristiano nie mamy pożytku. Do tego ten Djorkaeff... Nie rozumiem co on wogóle robi. Mou go nie powołuje, zagrał jeden mecz w sezonie i to tak tragiczny, że pytań nie mam. Freya też powinniśmy się jak najszybciej pozbyć bo Toldo lepszy. Aha Seedorfowi też mowimy Papa, z jego wiekiem... Do Milanu go, myśle że chetnie go przygarną!
Od Djorkaeffa prosze sie odczepic;] Nie gra moze najlepiej ale to wciaz uznana firma :D
Obrazek
sig by Orzeu
Karpik

Post autor: Karpik »

Od Djorkaeffa prosze sie odczepic;] Nie gra moze najlepiej ale to wciaz uznana firma Szczerzy zęby
Wyrażam tylko swoje zdanie :), jak kolega powyżej. Co prawda nie mogę się z nim zgodzić bowiem Zanetti robi u Nas całą grę. Po prostu rządzi środkiem pola. Pablusso, powiedz mi co takiego Djorkaeff osiągnął w tym sezonie co? Zagrał 10 minut meczu z Livorno i nie wiem czy piłkę dotknął. Nie mówie już o kasie którą trzepie na nas! Na Polaczkach, podatnikach!
Obrazek

By Kropasz
Kielben

Post autor: Kielben »

ja uważam że powinniśmy sprzedać Farinosa, zero pożytku z niego :/
Obrazek
Nikt INTERU nie pokona, ani Juve , ani Roma :D
Pazzesco

Post autor: Pazzesco »

sprzedajmy naszego najlepszego bramkarza :P Julio Cruza :P
Obrazek
mariusz2636

Post autor: mariusz2636 »

Zostawcie Cruza w spokoju!On jest naprawdę bardzo dobry!Powinien grac w pierwszym składzie!
morgothbauglir

Pełna racja. To w końcu jeden z najlepszych snajperów świata. Tylko Mou go nie docenia :( i nie potrafię zrozumieć czemu. Strzela tyle bramek...
MiRas.
Kontakt:

Post autor: MiRas. »

Pazzesco pisze: sprzedajmy naszego najlepszego bramkarza :P Julio Cruza :P
mariusz2636 pisze: Zostawcie Cruza w spokoju!On jest naprawdę bardzo dobry!Powinien grac w pierwszym składzie!
Widzę, że zbyt trudny żart.
morgothbauglir pisze: Pełna racja. To w końcu jeden z najlepszych snajperów świata. Tylko Mou go nie docenia :( i nie potrafię zrozumieć czemu. Strzela tyle bramek...
I tu to samo co wyżej. A z tym, że STRZELA dużo bramek, to mam nadzieję, że sobie zażartowałeś?
Obrazek

Który chce jak zwykle wyładować swą...
Frustrację, która spowodowana jest tym, że...
Z definicji fani turyńskiej babci takie cechy wykazują...
To dla swojego dobra... wyjdź stąd...
Albo ja Ci w tym pomogę.

Amen.
ODPOWIEDZ