Który z piłkarzy Interu mógłby zostac sprzedany ???
-
- Kontakt:
Odp: Który z piłkarzy Interu mógłby zostac sprzedany ???
To odnośnie Cruza musi być żartem, po prostu musi! gad demet!

-
Internet powinien być na receptę
Chyba koledzy są na poziomie żartów "przychodzi baba do lekarza, a lekarz też baba"
co do Cruza...

Chyba koledzy są na poziomie żartów "przychodzi baba do lekarza, a lekarz też baba"
co do Cruza...
ile?morgothbauglir pisze:Strzela tyle bramek...
-
Ewidentnie:Cruz,DEBIL MAterazzi,Crespo,Muntari,Quaresma,.To moji głowni kandydaci.Ale oczywiście trzeba ich kims zastapić ale tak żby nie byli to zawodnicy tzw.,,zapchaj dziury'' tylko konkretne wzmocnienia.
"Gdy padnie tolerancji mur
i przejrzą na oczy Rodacy.
pedofilom na szyję sznur!
a geje do obozów pracy!"
a geje do obozów pracy!"
-
Forza_Michal pisze: Ewidentnie:Cruz,DEBIL MAterazzi,Crespo,Muntari,Quaresma,.To moji głowni kandydaci.Ale oczywiście trzeba ich kims zastapić ale tak żby nie byli to zawodnicy tzw.,,zapchaj dziury'' tylko konkretne wzmocnienia.
Materazzi raczej zostanie nie mowie ze tego chce ale on jest ulubieńcem Tifosi nie wiem czy pozbędą się go mimo wszystko trzeba pamiętać o jego dobrych meczach nie tylko każdy go kojarzy jako największego brutala w Seria A.
-
Dwa razy dzisiaj poległem czytając ostatnie posty :lol2:
"Jesteśmy Interem i nie możemy o tym zapominać" - Marco Materazzi

-
Ten "debil" o ile tylko gra jest zawsze jednym z pewniejszych punktow naszej obrony. W gre wklada cale swoje serce, nigdy nie przechodzi obok meczu. Pilka nozna to meski sport, wiec jesli nazywasz go debilem tylko z powodu brutalnej gry to gratuluje. Jakby nie patrzec jest to swego rodzaju jeden z symboli wspolczesnego Interu, a nazywanie tak zasluzonych graczy w ten sposob jest bardzo nie na miejscu.Forza_Michal pisze: Ewidentnie:Cruz,DEBIL MAterazzi,Crespo,Muntari,Quaresma,.To moji głowni kandydaci.Ale oczywiście trzeba ich kims zastapić ale tak żby nie byli to zawodnicy tzw.,,zapchaj dziury'' tylko konkretne wzmocnienia.

sig by Orzeu
-
Wkłada serce?To ja bym mu radził wkładać jeszcze mózg do gry i zacząć grać z głową!!Ile razy przez niego Inter musiał grać w osłabieniu?Jest kompletnie nieodpowiedzialny i jak dalej tak będzie możemy zapomnieć o europejskich pucharach..Ja nie wiem gdzie Ty widzisz że on wkłada serce?Tym że kogoś pier... od tyłu?czy może tym że za idiotyczne faule dostaje czerwoną kartkę?!!
a geje do obozów pracy!"
a geje do obozów pracy!"
-
- Kontakt:
Ty Michał zastanów sie co piszesz :lol2:, bo Materazzi juz od dwóch sezonów nie gra w tak brutalny sposób jak kiedys. Dostaje kartki czesciej niz inny bo poprostu ma opinie brutala a takim zawodnikom sedziowie chetniej daja kartki. Jakbys miał mózg i dobry wzrok zauwazylbys ze chocby Cordoba czy Samuel tez graja faul w polu karnym czesto ciagnac i przewarajac przeciwnika. Ponadto bardziej nie odpowiedzialni to sa chyba Muntari i Vieira niz Matrix nei wspomne juz o chłopie małorolnym z Turynu - Camoranesim 

"When I die, fuck it I wanna go to hell
Cause I'm a piece of shit, it ain't hard to fuckin' tell"
Biggie Smalls
http://uslugiprojektowe.slupsk.pl
http://solid.slupsk.pl
Biggie Smalls
-
Nie gra brutalnie?Człowieku oglądałeś ostatni mecz Interu?Widziałeś co robił z Sampą?!!Człowieku co Ty bredzisz nie gra już ostrao!!Ale się uśmiałem teraz!!Jest pieprzonym prowokatorem i niegdy go nie zaakceptuje w Interze bo przez takich ludzi możemy dużo stracić.
PS.Docinki na temat mózgu mogłeś zostawic dla siebie!!Napisałes tozeby mnie obrazić?Usuń to bo zaraz się rozpłacze.PZDR
PS.Docinki na temat mózgu mogłeś zostawic dla siebie!!Napisałes tozeby mnie obrazić?Usuń to bo zaraz się rozpłacze.PZDR
a geje do obozów pracy!"
a geje do obozów pracy!"
-
- Kontakt:
Stary nie chce mi sie z toba dyskutować,Matrix walczy i daje z siebie wszystko a Muntari z Vieira potrafia beszczelnie kopać rywali ,kosić od tyłu na oczach sedziego. Za to ty sie uparłeś na biednego Materazziego.
"When I die, fuck it I wanna go to hell
Biggie Smalls
Biggie Smalls
-
Matrix musi zostać !! to nasz czwarty najlepszy obrońca bez dwóch zdań, jak dla mnie nadal jeden z najlepszych obrońców ligi. Ze wszystkich naszych obrońców to właśnie on nie boi się wyjść po za swoją połowę i zatrzymać groźną kontrę, nie mówiąc o tym że jest najlepiej grającym w powietrzu z pośród naszych obrońcom. W tym sezonie sędziowie trochę się na nim się uwzięli, a to głownie za całokształt piłkarki. Poza tym wielu z was zapomina ile zrobił dla Interu i Włoch.
Per me c\\\\\\\'e solo l\\\\\\\'Inter, a me che sono innamorato
-
Też zostawiłbym Matrixa. Kupią go za nazwisko, zapłacą góra 5 mln, więc biznesu nie ubijemy.Dobry zmiennnik, wierny Interowi, doświadczony. Niech zostanie.
Kupię plakaty Interu, pisać gg 8272525!
-
Jeśli nie będzie narzekał na status rezerwowego, niech zostanie. Mamy kilku innych środkowych obrońców prezentujący wyższy poziom i chłodniejszą głowę od Materazziego, ale żaden nie ma w sobie takiej pasji jak Matrix. Jak Marco widzi, że ktoś się obija na meczu to by najchętniej mu nogi z tyłka powyrywał, to w nim cenię bardzo 

-
Tak tylko na marginesie. W statystykach lGdS Materazzi ma najwyzsza srednia ze wszystkich obroncow ligi... Wiec nie gadajcie mi tutaj, ze ma sie juz od razu godzic z rola rezerwowego... A zreszta tak jak mowilem, pilka nozna nie jest sportem dla dziewczyn tylko prawdziwych facetow. Materazzi gra ostro, owszem. Milan ma Gatusso, Juve Camora, Inter Materazziego. I co by o nich nie mowic sa to akurat zawodnicy, ktorzy nigdy nie przechodza obok meczu.

sig by Orzeu
Media, w szczególności antywłoskie TVP po incydencie w finale MŚ 2006 wykreowały obraz obrzydliwego brutala i prowokatora Materazziego, i teraz każdy Polak nie mający pojęcia o włoskiej lidze nie lubi Matrixa...
A ja powiem tylko tyle: WARA OD MARCO! Może on z powodzeniem nadal grać w pierwszym składzie i myślę, że z Lazio Mourinho moze dać mu szansę, tym bardziej, że ostatnio tracimy w każdym meczu bramki...
Materazzi uno di noi
A ja powiem tylko tyle: WARA OD MARCO! Może on z powodzeniem nadal grać w pierwszym składzie i myślę, że z Lazio Mourinho moze dać mu szansę, tym bardziej, że ostatnio tracimy w każdym meczu bramki...
Materazzi uno di noi

-
Nic dodać nic ująć do wypowiedzi Il Capitano. Po pamiętnym finale w ruch poszła propaganda, jakim to Matrix jest bandziorem, jak on się wyraża do Jaśnie Wielmożnego Zidane'a i wogóle trzeba go ściąć. Nieważne, że przez cały turniej godnie zastępował A. Nestę, nieważne, że to on strzelił wyrównującego gola w finale. Wszyscy kochali Zidane'a, który nie utrzymał nerwów, a de facto dobrą dla drużyny działalność Materazziego doceniali tylko Włosi...
Kupię plakaty Interu, pisać gg 8272525!
-
Już bardziej bezmyślne kartki łapie Muntari...
God protect me
-
Matrix ma doskonale warunki fizyczne, kapitalnie gra glowa, moze nie jest szybki ale doswiadczenie robi swoje. Daje z siebie wszystko w kazdym meczu.
Takiego gracza nie mozemy sie pozbyc....
Takiego gracza nie mozemy sie pozbyc....
-
Jak na razie pewnym odejścia są tylko Figo Crespo i Dacourt. Z wypożyczenia wracają Suazo i Quaresma. Praktycznie pozyskaliśmy Motte i Millito oraz Arnautovica. Jose chce włączyć jeszcze 3 graczy z primavery. A ja się pytam gdzie? Suazo chce zostać, Vieira chce zostać Cruz chce zostać itd. Niech się nasi lepiej zastanowią kto jest na wylocie i szybko to zadeklarują bo znowu będziemy mieli przeludnioną kadrę. Nie wiadomo kto zostaje kto nie więc ciężko określić na jakie pozycje trzeba ludzi.
Jeżeli nasi starzy "wyjadacze" zostają to Bolzoni i spółka znowu przesiedzą sezon na ławce. Kasiorą Angoli nie ogramy trzeba szlifować talenty myślę, że przynajmniej po dwóch dwudziestolatków na każdą formację oprócz bramki.
Jeżeli nasi starzy "wyjadacze" zostają to Bolzoni i spółka znowu przesiedzą sezon na ławce. Kasiorą Angoli nie ogramy trzeba szlifować talenty myślę, że przynajmniej po dwóch dwudziestolatków na każdą formację oprócz bramki.
Ostatnio zmieniony 25 maja 2009, 19:13 przez Nen, łącznie zmieniany 1 raz.
God protect me
-
Panu Rivasowi mysle ze powinnismy podziekowac, to samo Burdisso. A za nim kupić jednego solidnego. Pozatym Cruz, Crespo, Figo, Dacourt, Jimenez, Vieira ELO! Obinna powinien zostać, może w końcu Mou go dostrzeże. Reszta zostaje, kupujemy 5 graczy i jestesmy w domu 

By Kropasz
-
i moze frytki do tego
// i co chciałeś tym postem przekazać? Opanuj się...
// i co chciałeś tym postem przekazać? Opanuj się...
Ostatnio zmieniony 25 maja 2009, 21:51 przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Musimy sprzedaży: Vieira, Crespo, Burdisso, Rivas. Obinna płacić czynsz. Cruz i konieczność odnowienia umowy bo zrobił wiele dla klubu.
Może być także konieczne do korzystania z transakcji: Suazo
A Quaresma i Akvafresku potrzebę powrót ....
Może być także konieczne do korzystania z transakcji: Suazo
A Quaresma i Akvafresku potrzebę powrót ....
-
- Kontakt:
Ok,pierwsza trzy zgadzam,jednak Rivas gut i dobry na lawka.Алексей pisze: Musimy sprzedaży: Vieira, Crespo, Burdisso, Rivas.
Tu mnie rozbroic.Pilkarz ma placic za gre w klubie??-popieramАлексей pisze: Obinna płacić czynsz.

Moze i zrobil,wielu go docenia;lepiej dla kibicow i niego jesli odejdzie i pogra gdzie indziej we wloszech;ustopi miejsca mlodszemu i sprawniejszemu pilkarzowi.Алексей pisze: Cruz i konieczność odnowienia umowy bo zrobił wiele dla klubu.
hym..tera tos wystrzelil jak ino sloma z sandala =)Алексей pisze: A Quaresma i Akvafresku potrzebę powrót ....
a ja: potrzebę powrót ^^Алексей pisze: Może być także konieczne do korzystania z transakcji: Suazo
StarCraft user \"czcij Zerga swego-niezniszczalnego\" [=
-
- Kontakt:
może chodziło mu o wypożyczenie Obinny...
-
oszczedzilbys sobie tego typu budowania zdan,troche tolerancji.chlopak nie pisze poprawnie po polsku,bo i polakiem nie jest,a Ty sobie robisz jaja...Imrahil Hitokiri pisze: Ok,pierwsza trzy zgadzam,jednak Rivas gut i dobry na lawka.
Tu mnie rozbroic.Pilkarz ma placic za gre w klubie??-popieram
a ja: potrzebę powrót ^^

co do tematu,to ja bym bardzo chcial,zeby Suazo zostal i pokazal wreszcie swoje mozliwosci

Lalalala,lalalala,aaeeaaooo,hej Inter goool!Lalalala,lalalala,aaeeaaooo,hej Inter goool!
-
- Kontakt:
Uważam ,że dla własnego dobra Massimo Moratti musi do końca letniego rynku transferowego pozbyć się kilku graczy:
Patrick Vieira -Nie od dziś wiadomo ,że jeden z najlepiej zarabiających piłkarzy Interu od dwóch sezonów gra totalną klapę.
Jego podania w 90 % są niecelne,traci dużo piłek często nie naprawiając błędu lub po prostu faulując przy czym ryzykuję kartki.Oczywiście za Francuzem przemawia doświadczenie ,ale czas by dać szanse innym...Uważam ,że niepotrzebnie w każdym sparingu Mourinho daje grać Patrickowi ,który jak dla mnie dawno powinien był opuścić Inter na przykład przechodząc do Tottenhamu w którym wraz ze swoim bagażem doświadczeń mógłby spokojnie grać ,,pierwsze skrzypce...''
Nie wspomnę już o wiecznej niedyspozyji Francuza ,a to palec złamany ,a to problemy z nogami.żenada
-David Suazo-Mimo iż sam piłkarz deklarował ,ze chce zostać w Interze i prawdopodobnie się z niego nie ruszy to bardzo bym chciał by dla swojego dobra po prostu opuścił lepszą część Mediolanu..
Pałam do niego sympatią ,ale na pierwszy rzut oka widać ,ze w Interze sobie nie pogra i tyle.Jestem za jego odejściem ,bo po co Mourinho gracz ,który cały sezon przesiedzi na ławce.
-Obinna-Mimo młodego wieku i wszystkiego co pokazał w zeszłym sezonie uważam ,że podobnie jak Honduranin nie będzie dostawał szans i niepotrzebnie zajmuje miejsce w kadrze,która zamiast się uszczuplać..się szerzy.
Sam Nigeryjczyk dostawał oferty z Napoli-niewypaliło,Rosji -wielki błąd tam mógłby spokojnie grać ,a tutaj Mediolanie gdzie chce zostać będzie tylko i wyłącznie siedział na ławce...
-Nelson Rivas-Niby młody,silny fizycznie utalentowany ,ale z drugiej strony zajmujący niepotrzebnie miejsce w kadrze popełniający sporo błędów Kolumbijczyk.
Uważam ,że zanim Moratti i spółka zdecydują się na kolejne transfery powinni pozbyć się wyżej wymienionych graczy.
Patrick Vieira -Nie od dziś wiadomo ,że jeden z najlepiej zarabiających piłkarzy Interu od dwóch sezonów gra totalną klapę.
Jego podania w 90 % są niecelne,traci dużo piłek często nie naprawiając błędu lub po prostu faulując przy czym ryzykuję kartki.Oczywiście za Francuzem przemawia doświadczenie ,ale czas by dać szanse innym...Uważam ,że niepotrzebnie w każdym sparingu Mourinho daje grać Patrickowi ,który jak dla mnie dawno powinien był opuścić Inter na przykład przechodząc do Tottenhamu w którym wraz ze swoim bagażem doświadczeń mógłby spokojnie grać ,,pierwsze skrzypce...''
Nie wspomnę już o wiecznej niedyspozyji Francuza ,a to palec złamany ,a to problemy z nogami.żenada
-David Suazo-Mimo iż sam piłkarz deklarował ,ze chce zostać w Interze i prawdopodobnie się z niego nie ruszy to bardzo bym chciał by dla swojego dobra po prostu opuścił lepszą część Mediolanu..
Pałam do niego sympatią ,ale na pierwszy rzut oka widać ,ze w Interze sobie nie pogra i tyle.Jestem za jego odejściem ,bo po co Mourinho gracz ,który cały sezon przesiedzi na ławce.
-Obinna-Mimo młodego wieku i wszystkiego co pokazał w zeszłym sezonie uważam ,że podobnie jak Honduranin nie będzie dostawał szans i niepotrzebnie zajmuje miejsce w kadrze,która zamiast się uszczuplać..się szerzy.
Sam Nigeryjczyk dostawał oferty z Napoli-niewypaliło,Rosji -wielki błąd tam mógłby spokojnie grać ,a tutaj Mediolanie gdzie chce zostać będzie tylko i wyłącznie siedział na ławce...
-Nelson Rivas-Niby młody,silny fizycznie utalentowany ,ale z drugiej strony zajmujący niepotrzebnie miejsce w kadrze popełniający sporo błędów Kolumbijczyk.
Uważam ,że zanim Moratti i spółka zdecydują się na kolejne transfery powinni pozbyć się wyżej wymienionych graczy.
FORZA INTER FANATICI DALLA POLONIA !
-
oczywiście Patrick Vieira. co 3 sekundy jakaś kontuzja, jeszcze zarabia 5 mln E. w sumie to nie moja kasa, ale jakby odszedł, to z jego pensji można Maiconowi podwyżkę dać, jeśli Moratti tak żuli. Amantino Mancini-nie wierzę, że może jeszcze wrócić do dawnej formy, a może uda się go wykorzystać do jakiejś transakcji np. Brazylijczyk + kasa i Hamsik do nas. Burdisso-kupiliśmy światowej klasy obrońce Lucio, więc nie widzę miejsca dla przeciętnego i często popełniającego błędy Argentyńczyka.
-K***a,rzucił mi słuchawką!
-Co?
-Rzucił mi słuchawką!
-Kto?
-K***a, rzucił mi słuchawką, no nie słyszysz?
-Ale k***a kto, kto??
-Barney dzwonił
-Barney dzwonił?
-Taak
-A co chciał?
-Rzucił mi słuchawką!
-Rzucił ci słuchawką?
-Taa!
-Co?
-Rzucił mi słuchawką!
-Kto?
-K***a, rzucił mi słuchawką, no nie słyszysz?
-Ale k***a kto, kto??
-Barney dzwonił
-Barney dzwonił?
-Taak
-A co chciał?
-Rzucił mi słuchawką!
-Rzucił ci słuchawką?
-Taa!
-
Marco- zauwaz ze zostalismy z 4 napastnikami na chwile obecna i wyrzucenie Suazo to jak strzelic sobie w stope.. ja jestem jednak za tym,zeby zostal, chyba ze dojdzie jeszcze jakis fajny napadzior, to moze...
Lalalala,lalalala,aaeeaaooo,hej Inter goool!Lalalala,lalalala,aaeeaaooo,hej Inter goool!
-
dojdzie raczej na pewno Arnautovic ale czy jest to fajny napadzior - tego nie wiem. Nie wiadomo także co z jego kontuzją czy będzie gotowy na pierwszą kolejkę czy na piętnastą. Wielka niewiadoma ten Arnautovic.
tak jak kcp_wwa napisał sprzedanie Suazo to byłaby głupota. Nie dośc że w kadrze jest tylko 4 napastników to dodatkowo Eto'o w styczniu wypadnie na 3-4 tygodnie, jeszcze jakaś kontuzja Mililto/Balotelliego i kaplica w ataku. Suazo może się jeszcze przydac, zwłaszcza na początku przyszłego roku.
tak jak kcp_wwa napisał sprzedanie Suazo to byłaby głupota. Nie dośc że w kadrze jest tylko 4 napastników to dodatkowo Eto'o w styczniu wypadnie na 3-4 tygodnie, jeszcze jakaś kontuzja Mililto/Balotelliego i kaplica w ataku. Suazo może się jeszcze przydac, zwłaszcza na początku przyszłego roku.
Presja? Jaka presja? Presję odczuwają biedni ludzie, którzy muszą nakarmić rodzinę. W piłce nie ma presji.

-
moze wtedy Mou odkryje talent snajperski w ktoryms z zawodnikow pomocy/obrony?Ricardo Quaresma77 pisze: Nie dośc że w kadrze jest tylko 4 napastników to dodatkowo Eto'o w styczniu wypadnie na 3-4 tygodnie, jeszcze jakaś kontuzja Mililto/Balotelliego i kaplica w ataku.

wide Robert Huth w Chelsea