Który z piłkarzy Interu mógłby zostac sprzedany ???

To co każdy kibic lubi...
ODPOWIEDZ
Baszczu

Odp: Który z piłkarzy Interu mógłby zostac sprzedany ???

Post autor: Baszczu »

kcp_wwa pisze:wide Robert Huth w Chelsea  :P wyobrazam sobie,jak Rivas jedzie na krola strzelcow,a nikt go nie chcial.  :lol2:
:lol: pamietam, mecz z Barceloną i genialny pomysł z Huthem. To samo potem próbował Skorża z Marcelo w meczu z Tottenhamem, wyobrażałem sobie wówczas minę Niedzielana. W sumie atak Rivas Burdisso brzmi groźnie  ;-)
Nen

Post autor: Nen »

W cieniu plotek związanych ze kupnem dość optymistycznie wygląda sprawa z wyprzedażą. Najprawdopodobniej pożegnamy się z bezużytecznymi Vieirą Mancinim i Suazo co poprawi naszą kondycje finansową. Oby. I oby to była sprzedaż bo jak Moratti Vieire wypożyczy to zwątpię.
God protect me
Jedrula
Kontakt:

Post autor: Jedrula »

Wypożyczy na pół roku z opcją wykupu, a po sezonie i tak zamiast wykupić jego kartę, to ktoś podpisze z nim kontrakt? Robię tak w FMie :P z resztą wypożyczając go na pół roku, licząc na to, że drużyna nabywająca Pata będzie mu wypłacać chociaż 80% wynagrodzenia też oszczędzimy pokaźną sumkę :P Ja najchętniej pozbył bym się Manciniego i chyba Suazo
1910, 1920, 1930, 1938, 1940, 1953, 1954, 1963, 1965, 1966, 1971, 1980, 1989, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010
glinek

Post autor: glinek »

Manciniego to by się chyba pozbyli najchętniej wszyscy, bo to co on gra to dramat, kopie się sam po czole. a co do Suazo to bym chciał, aby dostał szansę, niech chociaż zostanie do końca sezonu, bo jak teraz wyjedzie Eto'o na PNA to on będzie mógł wtedy pograć, a nie daj boże jeszcze Balotelli czy Milito dostaną kontuzji to już nie będzie napastnika na zmianę.
FORZA INTER
milano siamo noi, milanista pezzo di merda
milan milan vaffanculo, ma che bello é stare insieme a te
FORZA WISŁA
Jak długo na Wawelu, Zygmunta bije dzwon,
Tak długo nasza Wisła, Zwyciężać będzie wciąż.
Zwycięży orzeł biały, zwycięży polski ród
Zwycięży nasza Wisła, bo to Krakowski klub
ferii

Post autor: ferii »

na dzień dzisiejszy spokojnie możemy sprzedać :
Mancini - obecnie chyba najsłabszy zawodnik Nerazzurri
Muntari - myślę że spokojnie młody Krhim by się lepiej spisywał
Vieira - szkoda gadać, stary i kase bierze a nic nie gra
Suazo - lubie go ale na Inter jednak za słaby
FORZA INTER !!!!!!!!!!!!
Kusy

Post autor: Kusy »

Muntari? tutaj kolego się nie zgodzę .  Potrzebujemy takiego zawodnika
"Kochaj ich
Szalony Inter, kochaj ich !
Niekończąca się zabawa
Która trwa przez całe życie
Szalony Inter, kochaj ich !"
Minister

Post autor: Minister »

Oj Muntari wcale nie jest nam potrzebny.Mamy młodszych,którzy poradziliby sobie.W sumie to chciałbym zobaczyć czy któryś z ,,większych'' klubów chciałby go od nas odkupić?!Znając życie poszedłby do ligowego średniaka.
"Gdy padnie tolerancji mur
i przejrzą na oczy Rodacy.
pedofilom na szyję sznur!
a geje do obozów pracy!"
pietrasowy

Post autor: pietrasowy »

Muntariego tottenham wziąłby pewnie od razu, inna sprawa że moim zdaniem nie warto się go pozbywać. zawsze wkłada serce do gry i choć od jakiegoś czasu gra słabiej, to i tak potrafi czasem ruszyć naszą grę jakimś - nawet przypadkowym - podaniem. w paru meczach gdy grał od 1 minuty narzekaliśmy na jego grę, a gdy zszedł z boiska to siadała totalnie gra w pomocy.
Vieira Mancini Suazo - wiadomo, out.
dodo_IM

Post autor: dodo_IM »

Co do Muntariego, to jestem nie mal pewny, że póki u nas jest Mourinho Ghańczyk nigdzie nie odejdzie, bo Jose chce go w Interze. Uważam, że dobrze, bo Muntari jest wielkim walczakiem, a taki zawodnik jest potrzebny. Wygraną z Dynamem i to, że dalej gramy w LM zawdzięczamy właśnie jemu, bo to po jego strzale uradziła się szansa, którą wykorzystał ostatecznie Sneijder.
"Nie możesz płakać po meczu, jeśli musisz to zrobić, zrób to na boisku. Tam trzeba zostawić wszystko, co masz. Musisz zakończyć mecz ze świadomością, że zrobiłeś wszystko."  Jose Mourinho
yoda79

Post autor: yoda79 »

A ja sprzedałbym Pata, Manciniego, Mottę i Mario.
Motta to wg mnie totalny niewypał Jose a Mario to straszny leń,na dodatek bez ambicji. Dałbym więcej szans Suazo-ma potencjał...
A czy Ty już zebrałeś pieniądze na wyjazd do Mediolanu??
mati01000

Post autor: mati01000 »

yoda79 też bym sprzedałbym wszystkich piłkarzy co ty ale bez Motty !! bo na dzień dzisijszy kto by za niego zagrał ?? nikt...
MiRas.
Kontakt:

Post autor: MiRas. »

yoda79 pisze: Motta to wg mnie totalny niewypał Jose
No nie wiem, czy to taki niewypał. Na pewno Mourinho tak nie twierdzi, bo jak totalny niewypał może być najlepszy na boisku?

Cytuję Mourinho po meczu z Rubinem:

"Dla mnie Motta był najlepszym piłkarzem na boisku"

I coś w tym jest, bo Motta to zawodnik, którego doceniają ci, dla których futbol to kapka więcej aniżeli widoczność piłkarza X w trakcie całego meczu. Jeśli Motta jest niewypałem Mourinho to jak nazwać Manciniego?
Obrazek

Który chce jak zwykle wyładować swą...
Frustrację, która spowodowana jest tym, że...
Z definicji fani turyńskiej babci takie cechy wykazują...
To dla swojego dobra... wyjdź stąd...
Albo ja Ci w tym pomogę.

Amen.
yoda79

Krwawy słowa Jose miały podbudować Mottę (choć akurat ten mecz mu wyszedł), który wg mnie gra słabiutko. Owszem, umie grać,ale za rzadko to pokazuje. Oczywiście,że ma nie być supermegawidoczny, to nie jego rola. Powinen regulować tempo gry, dobrze grać w destrukcji i uruchamiać napastników podaniami (prostopadłymi, i jakim tam chcecie) i czasami coś strzelić. I właśnie tego za często nie robi i dlatego uważam go za niewypał.
A Mancini to wiadomo... Wiecznie uśmiechnięty kompletnie nieprzydatny zawodnik.
Minister

Mancini będzie niewypałem MC ;P

A tak poważnie to na dzień dzisiejszy Motta jest nie do ruszenia.Ja się temu wcale nie dziwie bo i może ma słabsze występy ale zalicza też na prawdę konkretne.Ten ,,niewypał'' jako jeden z niewielu stara się każdą piłkę grać do przodu a to jest bardzo cenna rzecz.
a geje do obozów pracy!"
Biały

Post autor: Biały »

Może Motta to taki przypadek, jak kiedyś piłkarz Widzewa, Ryszard Czerwiec. On podobno też potrzebował ciągłego chwalenia jego gry, aby jako tako prezentował się na boisku. Dlatego Smuda zawsze im gorzej Czerwiec zagrał, tym bardziej i głośniej go wychwalał :P

Ale rzeczywiście aż tak nie ganiłbym Motty. Tym bardziej, że nawet nie jesteśmy na półmetku sezonu. Na oceny przyjdzie czas w maju ;)

A kto mógłby zostać sprzedany? Wiadomo, że nazwiska Manciniego, Vieiry, czy Suazo same cisną się na usta ;p
"Po podaniu ręki Milaniście, myję ją. Po podaniu ręki Juventino, liczę swoje palce" - Peppino Prisco

M. ;**

http://www.youtube.com/watch?v=-v3IVxeix1Y  "Bassiamo i toni" ;D
MiRas.
Kontakt:

Tak naprawdę to Motta zawalił totalnie jeden mecz, z Barceloną na CN. Reszta spotkań była albo dobra, albo średnia, jak i zresztą gra całej naszej drugiej linii (nie licząc Sneijdera). Być może dam teraz zbyt odważną tezę, ale zaryzykuję i napiszę, że Motta gra obecnie na poziomie Cambiasso (albo i odwrotnie). Nie chodzi mi tutaj o rolę obydwu zawodników, bo te są inne, ale o właśnie widoczność na boisku i zaangażowanie w meczu. Naprawdę są w Interze zawodnicy, których gra mnie bardziej irytuje, aniżeli właśnie gra Motty. Bo umiejętności to on ma, ale czasami (nie wiedzieć dlaczego) nie pokazuje ich w pełni.

Co do sprzedaży zawodników to numerem jeden i przodująca postacią jest Amantino "Stańczyk vel Stasiu Gąska" Mancini.
Obrazek

Albo ja Ci w tym pomogę.

Amen.
IlCapitano

Post autor: IlCapitano »

Ja uważam, że to kwestia zadań powierzanych mu przez Mourinho. W ofensywnie grającej Genoi miał więcej swobody i spisywał się fantastycznie. Kierował ich całą grą, natomiast u nas jest bardziej cofnięty i musi się bardziej skupiać na destrukcji. Moim zdaniem Motta gra bardzo dobrze, może za często fauluje, ale kartek specjalnie często nie dostaje. Na pewno gra lepiej od Cuchu, który wyraźnie spuścił z tonu w tym sezonie.
yoda79

I tutaj Krwawy trafiłeś w sedno - naszym problemem jest cała pomoc. To od paru sezonów nasza największa bolączka i aż dziw, że dopiero teraz kupiliśmy odpowiedniego zawodnika (Wes,tyle,że to zawodnik-szklanka niestety). A co do Cambiasso też zgoda-obniżył loty do poziomu Motty.
Tak czy siak do odstrzału-RQ,Mancini,Pat,Mario,Matrix.
Ostatecznie Motta mógłby się wykazać do końca sezonu,zobaczymy co z tego wyjdzie. trochę mi szkoda Suazo,wydaje się,że ma potencjał,ale nie ma za do dużo szans na pokazanie się.
Pewnie zostaną wymienieni przeze mnie zawodnicy a sprzedamy Suazo.
mati01000

Post autor: mati01000 »

Motta nie gra rewelacji ale źle też nie !! jak sie go będzie porównywać do Milito to na 100% wyjdzie źle ale jak idzie porówywać zawodników z dwóch różnych pozycji .. zaraz zaczniemy porównywać Małysza i Kubica ;D
Omen

Post autor: Omen »

Co do odstrzału to pierwsze miejsce na mojej liście zajmuje zdecydowanie Mancini.Do meczu z Fiorentiną myślałem podobnie o Quaresmie ale zdecydowanie zmieniłem zdanie.Szkoda że nabawił się kontuzji ale on może nam tylko pomóc czego nie można powiedzieć  np o Suazo.Jego czas w Interze skończył się jeszcze przed jego wypożyczeniem do Benfiki.Gra mało a jeśli już dostaje szansę kompletnie zawodzi.Trzeba by pozyskać kogoś kto zastąpiłby jego miejsce oraz pomocnika  ultra ofensywnego (wiadomo jak kontuzjogenny jest Sneijder).Motta prezentuje podobny poziom do naszej i tak miernej linii pomocy po prostu nie wniósł wiele do gry ale że gra źle nie można też powiedzieć.
:szal:
dodo_IM

Ja uważam, że Motta (bardzo chwalony przez Mourinho) jest jednym z lepszych piłkarzy w naszej drugiej linii. Jego sprzedaż na pewno nie wchodzi w rachubę. Co do Cambiasso to fakt gra w tym sezonie dużo słabiej i nie przez przypadek siada czasami na ławie. Pomoc nie jest tak tragiczna, wg mnie wystarczy kupić jednego ofensywnego pomocnika i styka.
Do odstrzału: Mancini, Vieira, Arnautovic i Suazo (w meczu z Livorno pokazał, dlaczego Jose na niego nie stawia). 
"Nie możesz płakać po meczu, jeśli musisz to zrobić, zrób to na boisku. Tam trzeba zostawić wszystko, co masz. Musisz zakończyć mecz ze świadomością, że zrobiłeś wszystko."  Jose Mourinho
Minister

No ja również uważam,że Motta zaliczył całkiem udane pół sezonu.Jednak co jak co ale grał w kratkę.Może to powód kontuzji.

dodo
wybacz ale co do Cuchu to się kompletnie nie zgodzę!Jak dla mnie ten zawodnik gra cały czas na jednym solidnym poziomie.A o ile mnie pamięć nie myli na ławcę siadł tylko raz?

Co do piłkarzy na listę transferową to chyba każdy wyznacza taką samą.Tylko nie wiem czemu Arnę każdy na nią wystawia skoro nikt nawet nie wie jak on gra :D?
a geje do obozów pracy!"
dodo_IM

Minister pisze: Co do piłkarzy na listę transferową to chyba każdy wyznacza taką samą.Tylko nie wiem czemu Arnę każdy na nią wystawia skoro nikt nawet nie wie jak on gra :D?
Odpowiedź jest prosta. Jeżeli zawodnik do nas trafia i nie było to życzeniem trenera, który potem nie daje mu żadnych szans, bo piłkarz go w ogóle nie przekonuje, to chyba nie ma sensu, żeby załamywał sobie karierę w Interze. Mamy swoich wychowanków, a Branca czy ktoś sprowadza kolesia z Twente, który jak się okazuje nie jest jakimś wielkim talentem. Taka sama sytuacja jak z Suazo. Wątpię aby Mourinho nie dawał szans Austriakowi bo taki ma kaprys.
rudziol

Post autor: rudziol »

RQ7 mógłby zostać wypożyczony do innego klubu do końca tego sezonu chodzi mi oczywiście o gorszy klub od Interu :D a najlepiej gdzieś do Hiszpaniu lub Portugalii odzyska forme i zacznie u nas grać tak jak przystało na zawodnika tej klasy !
PeperonixD

Post autor: PeperonixD »

Wg mnie to Samuel Eto'o.
Fakt. Chłopak ma talent do gry, ale myśle że bez niego inter też sobie poradził... :love:
Kermitt

Post autor: Kermitt »

Peperoni tyle co się zarejestrował i już zaczyna podbijać forum :-D Genialny jesteś, zawodnik który w praktycznie każdym meczu grał od pierwszych minut ma zostać sprzedany. A możesz mi powiedzieć dlaczego ? Jeden powód poproszę ...
MiRas.
Kontakt:

Kermitt nie wymagajmy za wiele ;P

Tutaj od razu argumentacja jest w stylu: "BO TAK" ;) Forza Eto'o i nasza Czarna Mamba nigdzie się nie rusza.
Obrazek

Albo ja Ci w tym pomogę.

Amen.
Janosv360

Post autor: Janosv360 »

Moim zdaniem Eto'o to zaraz po Zanettim najbardziej zaangażowany piłkarz na boisku ....
on jak trzeba to i do obrony się wróci...
widać że jemu nie zależy na tym czy to on strzeli bramkę czy Milito dla niego najważniejsze jest zwycięstwo :inter:
i za to jest wielki... pozdro :)
Michal_fci

Post autor: Michal_fci »

Ja jestem za sprzedaniem Manciniego Burdisso i Muntara, Q77 moze odejsc moze zostac bez roznicy mi to :)
Gdy­byś kiedyś we śnie poczuła, że oczy mo­je już nie pat­rzą na ciebie z miłością, wiedz, żem żyć przestał.
Vancore

Post autor: Vancore »

IMO wszyscy pilkarze ktorzy sa na wypozyczeniu + Muntari powinni szukac sobie klubow. Mozna by na sezon gdzie tez dac pograc Khrinowi bo nie wiadomo co z nim bedzie...
Obrazek
Obrazek
ODPOWIEDZ