Że tak zapytam, co nie podoba Ci się w grze Recoby?... Według mnie jest to bardzo dobry napastnik. W ataku oczywiście powinien grać Adriano - Martins ale jako pierwszy zmiennik któregoś z tych zawodników - powinien być oczywiście RecobaMichu pisze:a może Recoba
Przed przyjściem Figo i Cambiasso też tak wszyscy mówili, a jak teraz grają wszyscy wiedząAsgar pisze:A co do samego Ronaldo o którym jest tu mowa to powiem jedno... niech zostanie tam gdzie jest. Mamy bardzo dobrych napastników i jakiś 'Grubollo' jest niepotrzebny w Interze
w co ty wierzysz?Anton pisze:Cruz powinien odejść do Romy za Chivu + $$$
Przed przyjściem Cambiasso byłem bardzo za tym żeby przyszedł, jestem fanem jego talentu... a co do Figo, to nigdy nie darzyłem go sympatią no ale jeżeli przyszedł i pomaga drużynie w odnoszeniu zwycięstw... to niech będzie.Anton pisze:Przed przyjściem Figo i Cambiasso też tak wszyscy mówili
Twoja pewność co do mojej osoby jest bardzo dziwna... nie znasz mnie zupełnie a jestem pewien że jestem tak zwana 'chorągiewką' i idę za głosem większości. Mylisz się i to bardzo... Widać po Twojej wypowiedzi ze spotkałeś wiele takich 'chorągiewek' i teraz każdego krytyka Ronaldo uważasz za właśnie taka osobę... no ale to nie moja sprawa.KadekFan_FCI pisze:Co ty chcesz od Ronaldo moze i jest troche gruby ale za to jaki szybki ! Jest duzo lepszy od Recoby ktorego tak chwalisz!
A tak wogole gdyby ludzie na forum gadali jaki to Ronaldo nie jest swietny to zapewne tez bys tak gadal. Jak mial by byc transfer Ronaldo za Adriano to o takim czyms niema mowy!!! Ale gdyby przyszedl a nikt by nieodszedl to bylo by super!!!
A przeslanie bylo proste, dla tych co nie znaja dobrze angielskiego:Inter supporters have still not forgiven the two-time World Player of the Year for leaving them after recovering from two long-term injuries, which restricted his appearances in the five years he was at the club.
During last night’s 4-1 win over Empoli, Inter fans unveiled a banner revealing their low opinion of the striker.
It read: "Traitors don’t deserve respect. Ronaldo, keep away from Milan."
Nie o kazdym.... bo to ze pilkarze zmieniaja kluby to normalna rzecz w pilce noznej... ale chodzi tu o to ze on podczas 2,5 roku swojej kontuzji byl wspierany przez Inter, miał płacone w tym czasie, oplacano mu lekarzy itp... a gdy wyzdrowial i dobrze mu poszlo na mundialu poprostu nas olal i postanowil odejsc do "wielkiego" Realu bo (chyba) tam mial dostawac wiecej $.RaDeOn pisze:tak jest ronaldo to zdrajca (chociaz mozemy mowic tak o kazdym co opuscil inter)
dokladnie. taki atak to bylo by cos, ale pod warunkiem, ze obaj panowie beda grac na swoim najlepszym poziomem.Maciek (interista) pisze:Co do wymiany za Adriano to nigdy do niej nie dojdzie bo wiadomo, że obaj pilkarze chcieliby grać razem wiec się tym nie ma co przejmować.
Jestes chyba bardziej kibicem Adriano a nie Interu...J4c3k pisze:jeśli Adriano odejdzie do Realu to znów przestane lubić inter