Mercato
-
Kielben
Odp: Mercato
FORZA INTER !!!!!!! najlepszym naszymzakupem byl grosso i ibra !!!
-
Szycha
Czyżby chodziło o VDM :-?klsmkr pisze:Kiedys juz mielismy w druzynie takiego "Odonkora", ktory obecnie siedzi w Anglii (?) i prawdopodobnie leczy jakas kontuzjeserieB pisze:no kupcie Odonkora.
-
klusek
Tak. Moim zdaniem podobny typ zawodnika: szybki, potrafiacy grac jako napastnik, ale kiedy trzeba dosrodkowac (albo zejsc do srodka), to zaczynaja sie schody.Michu pisze: Czyżby chodziło o VDM :-?
-
interfane
Ibra? To całkiem nieudany tranfer.Kiełben pisze: FORZA INTER !!!!!!! najlepszym naszymzakupem byl grosso i ibra !!!
-
Lolek
Skad mozesz to wiedziec. Jeszcze mozesz zmienic spiewke jak odwali kupe roboty w sezonie. Nie badzcie tacy anty, przeciez nie kupilismy Rasiaka. Chociaz sam Rasiak powraca do strzelania ![Uśmiech :]](./images/smilies/yes.gif)
-
interfane
Nie wiem kto był by lepszy- Ibra czy Rasiak? 
-
Shady
Hehehe wydaje mi sie ze nie mozna stwierdzic po jednym meczu czy transfer Ibry byl udany czy nieinterfane pisze: Ibra? To całkiem nieudany tranfer.
-
interfane
No ale ja mam przeczucie żę będzie grał słabo no i superpuchar też mu nie wyszedł.
-
Shady
LOL bo masz przeczucie tzn ze jest slaby i bedzie zle gral caly sezon? Brawa za "genialne" podejscie do sprawyinterfane pisze: No ale ja mam przeczucie żę będzie grał słabo no i superpuchar też mu nie wyszedł.
-
Ljarro
Jeżeli porównywać go ze wszystkimi napastnikami, ktorzy wystapili w tym meczu, to on by dostal 10, Crespo tylko za gola 7, a Adriano 2interfane pisze: No ale ja mam przeczucie żę będzie grał słabo no i superpuchar też mu nie wyszedł.
-
Interfun3
- Kontakt:
interfane ty wogóle widziełeś ten mecz bo z tego co piszesz wniskuje że nie. ibra grał dobrze troche nie skutecznie ale ma czas sie poprawić
,,Mam serce w czarno-niebieskich barwach i nigdy nie będę przyjacielem ani Milanu ani Juventusu''- Javier Zanetti

-
interfane
Widziałem i jak dla mnie to Ibra grał słabo. Mówisz że tylko trochę nieskutesznie a ja przypomnę że napastnik musi być skuteczny, to jego zadanie a jak go nie wypełni to nie można powiedzieć że gra dobrze.
-
Kowal
Moim zdaniem to zlatan zaprezentował się bardzo przyzwoicie.Napewno był 100 razy lepszy niż Imperatore.

-
interfane
To nie znaczy że Zlatan zagrał dobrze tylko nie najgorzej ze wszystkich.
-
Interfun3
- Kontakt:
i można powiedzieć że mamy nowego piłkarza troche egzotycznego ale napewno równie dobrego jak inni 

Ostatnio zmieniony 30 sie 2006, 16:15 przez Interfun3, łącznie zmieniany 1 raz.
,,Mam serce w czarno-niebieskich barwach i nigdy nie będę przyjacielem ani Milanu ani Juventusu''- Javier Zanetti

-
Woo-cash
- Kontakt:
Heh z tego co wyczytalem to jest Chinczyk - Wang Dalei
I bedzie naszym bramkarzem ?
"Człowiek jest wszechświatem samym w sobie" - Bob Marley
-
Bart
Dobrze, że nie ma jakichś odchyłów religijnych jak niedoszły koreański nabytek Romy 
-
Woo-cash
- Kontakt:
Ale jeszcze nic nie wiadomo co tam w takim Chinczyku sie kryje 
"Człowiek jest wszechświatem samym w sobie" - Bob Marley
-
Kowal
-
EL_CHINO

Chińczyk z chińczykiem, czyli 'jacy my podobni do siebie'...
-
Szycha
Mam jakoś uprzedzenia do Chin
Po co nam jakiś chiński bramkarz jak we Włoszech lepszych od niego zapewne jest sporo. Może działacze chcą go ściągnąć by znów zrobić jakis gest w kierunku kiboli z CHin.
-
Interfun3
- Kontakt:
ej mam putanko to ten zawodnik palermo ten gonzalez to już jest nasz bo przeczytałęm na stronie palermo że zostanie wypożyczony dzisiaj do interu na rok o to link do tej wiadomość
http://www.palermo.yoyo.pl/index.php?fu ... all&no=101
mówiac szczerze nigdy nie widziałem jak on gra wiec nic o nim nie moge powiedzieć
http://www.palermo.yoyo.pl/index.php?fu ... all&no=101
mówiac szczerze nigdy nie widziałem jak on gra wiec nic o nim nie moge powiedzieć

-
EL_CHINO
Może poza tym wszystkim jest na dodatek tani? Chociaż...Michu pisze: Po co nam jakiś chiński bramkarz jak we Włoszech lepszych od niego zapewne jest sporo.
Klub Daleia jest gotowy na sprzedaż swojego nastoletniego (17 lat) bramkarza do jednego z klubów Europy, ale tylko za godziwą cenę. W grę wchodzi także wypożyczenie piłkarza.
Ostatnio zmieniony 31 sie 2006, 14:00 przez EL_CHINO, łącznie zmieniany 1 raz.
-
klusek
Czy ja wiem? Z tego co wyczytalem, ten Chinczyk jest uznawany za duzy talent, na kazdym turnieju mlodziezowym dostawal jakies wyroznienieMichu pisze: Po co nam jakiś chiński bramkarz jak we Włoszech lepszych od niego zapewne jest sporo.
-
Bart
Bałem się, że w ostatni dzień mercato Moratti wywinie nam jakiś numer, typu wymiana Adriano za Ronaldo. Ale ogólnie mercato można uznać za udane, co prawda w miejsce Ibry widziałbym Martinsa, ale i tak nie jest źle. Tylko dziwi mnie pozostanie w drużynie Cariniego i Choutosa. Nie wiem jaki cel jest w posiadaniu 4 bramkarzy i 6 napastników.
-
Ljarro
Ja akurat mialem nadzieje na tą wymiane, bo jeżeli mamy trzymać jakiegoś nieruchliwego napastnika z Brazylii to lepiej żeby to był ten, który strzelił dla nas wiecej bramek.typu wymiana Adriano za Ronaldo.
A zobacz na liste obroncowdziwi mnie pozostanie w drużynie Cariniego i Choutosa.
-
Interfun3
- Kontakt:
no i już mercato zamknięte cieszy mnie to że nie doszło do wymiany Adriano-ronaldo
a jeśli chodzi o transfer gonzaleza to licze na to że pokaże sie z dobrej strony przez ten rok chodź będzie tylko rezerwowym no coż sie zobaczy
FORZa INTer
FORZa INTer

-
Lamatico
- Kontakt:
No i stało się!!! To jakże niezwykle ciekawe letnie marceto 2006/07 dobiegło końca. FC Internazionale Milano poważnie się wzmocniło przed jakże ciężkim i wymagajacym sezonem. Do zespołu dołączyło dwóch znakomitych napastników. Niezwykły Hernan Crespo, który jest niesamowitym technikiem i nieobliczalny Zlatan Ibrahimović. W lini pomocy będziemy ogladać świeżo upieczonego wicemistrza świata Patrika Vieirę, który w meczu o Supercoppa Italia pokazał, że jest w równie wysokiej formie jak na Mundialu. Jeden z graczy, którzy dołączyli do Interu jako pierwsi Olivier Dacurt powinien być dobrym zmiennikiem Estebana Cambiasso i Patrika Vieiry. Do lini pomocy w ostatniej chwili dołączył skrzydłowy US Palermo Mariano Gonzalez. Miejmy nadzieję, że pokarze się z jak najlepszej strony i będzie godnie reprezentował barwy Nerazzurri. Formacja defensywna została wzmocniona na samym początku tego marceto jako pierwszy został pozyskany Mistrz Świata Fabio Grosso, który swoją wartość udowodnił świetną grą na Mundialu gdzie jego akcje i bramki przesądziły zdobycie najcenniejszego piłkarskiego trofeum na świecie. Brazylijczyk Maicon, który przybył z francuzkiego AS Monaco u grach kontrolnych pokazał się z bardzo dobrej strony, grając znakomicie w defensywie jak i w ofensywie. Jego ogramną zaletą jest włanczanie się w akcje ofensywne co na wcześniej wspominanych przezemnie Mistrzostwach Świata było sprawą priorytetową do osiągnięcia jakich kolwiek sukcesów. Do formacji obronnej dołączył również Maxwell, który może grać na lewej obronie i lewej pomocy jako skrzydłowy.
Według mnie letnie marceto jest jednym z lepszych w wykonanie Interu na przestrzeni ostatnich lat. Wreszcie zostały wyłożone odpowiednie pieniądze które powinny zaowocować zdobyciem Scudetto i Champions League.
Według mnie letnie marceto jest jednym z lepszych w wykonanie Interu na przestrzeni ostatnich lat. Wreszcie zostały wyłożone odpowiednie pieniądze które powinny zaowocować zdobyciem Scudetto i Champions League.
-
Bart
Ja jeśli już to liczyłem na fundusze, które po sprzedaży Adriego sporo by wzrosły. Niekoniecznie na RonaldoLjarro pisze: Ja akurat mialem nadzieje na tą wymiane, bo jeżeli mamy trzymać jakiegoś nieruchliwego napastnika z Brazylii to lepiej żeby to był ten, który strzelił dla nas wiecej bramek.
A to dopiero! I jeszcze to stare zdjęcie z photoshopa :lol2:dziwi mnie pozostanie w drużynie Cariniego i Choutosa.
A zobacz na liste obroncow![]()
Będzie więc rywalizacja. Oby zdrowa.
-
klusek
Kiedys gdzies czytalem, ze, z racji swoich ciaglych kontuzji, pan Wieczna Impreza obiecal, ze ostatni sezon przed wygasnieciem kontraktu zagra za darmo. Czy to prawda i czy to jest ten sezon?Ljarro pisze: A zobacz na liste obroncow