Inter 2011/2012
-
Minister
Odp: Inter 2009/2010
SRY gościu ogarnij się troche i napisz do jakiegoś ADMINISTRATORA!
Capitano nie ble ble ble tylko taka jest kolej rzeczy!Chcemy być najlepsi musimy miec najlepszych.A powiedz z kim Zlatan miał coś osiągnąć?CZ tego co napisałeś powinienem wywnioskować,że taki zawodnik jak on sam powinien wygrać LM?!
A co do ,,Świętej Trójcy Barcelony'' to chyba źle mnie zrozumiałeś.Chodziło i o to,że Barca nie ma najniejszego zamiaru ich sprzedawać.A nie o płaceniu im gigantycznych kwot.
Nie możemy pozbywać się swoich najlepszych zawodników!!Bo jak niby Moratti chce wypełnić te piękne deklaracje o LM?My mamy się wzmacniać tak jak robi to własnie Barca.Czy oni podczas wzmacniania się pozbywają się swoich najlepszych zawodników?NIE.A nawet jeśli to robi tak jak w przypadku Eto ma czym go zastąpić!A nam eto Zlatana nie zastąpi!
Capitano nie ble ble ble tylko taka jest kolej rzeczy!Chcemy być najlepsi musimy miec najlepszych.A powiedz z kim Zlatan miał coś osiągnąć?CZ tego co napisałeś powinienem wywnioskować,że taki zawodnik jak on sam powinien wygrać LM?!
A co do ,,Świętej Trójcy Barcelony'' to chyba źle mnie zrozumiałeś.Chodziło i o to,że Barca nie ma najniejszego zamiaru ich sprzedawać.A nie o płaceniu im gigantycznych kwot.
Nie możemy pozbywać się swoich najlepszych zawodników!!Bo jak niby Moratti chce wypełnić te piękne deklaracje o LM?My mamy się wzmacniać tak jak robi to własnie Barca.Czy oni podczas wzmacniania się pozbywają się swoich najlepszych zawodników?NIE.A nawet jeśli to robi tak jak w przypadku Eto ma czym go zastąpić!A nam eto Zlatana nie zastąpi!
"Gdy padnie tolerancji mur
i przejrzą na oczy Rodacy.
pedofilom na szyję sznur!
a geje do obozów pracy!"
a geje do obozów pracy!"
-
kachol
Il Capitano ma rację, jeżeli Ibra ma już odejść to tylko za kasę i to naprawdę dużą...
Jeżeli spekulacje się potwierdzą i opuści nas Zlatan, a przyjdzie Eto to będzie to potwierdzenie, że zarząd naszego klubu musi udać się do specjalisty - najlepiej psychiatry...
Myślę, że jak wyszarpią Ibrę to jestem pewny, że Real albo ktoś inny da radę jeszcze wyszarpać Maicona, a potem już nas zostawią w porządku, bo po co kopać leżącego...
Jest połowa lipca, a Inter wciąż ma niechcianych graczy, nie dokonał wzmocnienia pomocy i jest o krok od osłabienia siły ataku o 50 procent... Tak trzymać panowie, a za rok będziemy grać w Lidze Europejskiej...
Jeżeli spekulacje się potwierdzą i opuści nas Zlatan, a przyjdzie Eto to będzie to potwierdzenie, że zarząd naszego klubu musi udać się do specjalisty - najlepiej psychiatry...
Myślę, że jak wyszarpią Ibrę to jestem pewny, że Real albo ktoś inny da radę jeszcze wyszarpać Maicona, a potem już nas zostawią w porządku, bo po co kopać leżącego...
Jest połowa lipca, a Inter wciąż ma niechcianych graczy, nie dokonał wzmocnienia pomocy i jest o krok od osłabienia siły ataku o 50 procent... Tak trzymać panowie, a za rok będziemy grać w Lidze Europejskiej...
-
PioterTT
Witam,
Ibra = Eto'o + Hleb ( wypozyczenie wiec nie uwzgledniam go w dalszej analizie ) + 45 Duzych baniek.
Ok, Barcy pojawil sie problem w postaci czarnoskorego napastnika ktoremu nie chca placic poteznych sum. Potrzebuja swierzosci w napadzie ktora z pewnoscia zapewnia im transfer Zlatana,dorzucaja nastepnego ogorka Hleba nie lapiacego sie do skladu bo pomoc maja najlepsza w europie i kasy za ktora mozemy sobie kupic jakiegos ' gwiazdora ' [czyt. zawodnika ktory zapewnia jakosc porownywalna do Ibry w mojej opinii ].
Nasza sytuacja w napadzie:
Mamy duzo mlodsza i mniej doswiadczonego Rekina w skladzie ktory dumnie przywdzial barwy Italii do ktorych sam do konca nie jest przekonany bo dla niego najwazniejsze jest sie pokazac nie wazne czy Ghana czy makaroniarze byleby w RPA pokazac jajca. W pierwszym skladzie nie bedzie raczej, z 25 wystepow w pierwszej jedenastce to max wiec ok 10-15 goli wartosciowych goli wykosi.
Milito - kolezka o ktorym chyba wszyscy zapomnieli przez to cisnienie. Wiek zapewniajacy jedna z najlepszych dyspozycji dla napastnika- 2 dyszki zaliczy w Serie A bankowo chociazby samym dokopywaniem czego nie mogl nam zapewnic ani Cruz ani Crespo i jest 100% zamiennikiem ibry jesli chodzi o serie A.
Eto'o drogi, ale zawsze skuteczny tez w szczytowym wieku, wydaje mi sie jednak ze zle beda sie uzupelniac z Milito czy tez Balottellim tym bardziej ze o sa osoby konczace akcje. Kamerunczyk mial ineste, xaviego, messiego co znacznie ulatwialo zadanie- my takiej mocy ofensywnej z srodka pola nie mamy. Jego utrzymanie bedzie nas sporo kosztowac ale wydaje mi sie ze pomimo jego zachnannosci to jest bardzo ambitnym graczem i bedzie chcial cos udowodnic w EUROPIE na czym najbardziej nam wsyzstkim zalezy.
Jesli to wszystko sie zisci te 40 baniek i tak znikna w mgnieniu oka bo albo gramy 3 napadziorami i kupujemy JESZCZE JEDNEGO + pomocnika o ponadprzecietnej kreatywnosci rezygnujac przy tym totalnie ze skrzydel. Mourinho jest tego swiadom ale czekam na jego zdanie w tej grubszej sprawie.
Pozdrawiam,
prosze nie bluzgac mnie / jechac etc. to pierwszy post na tym forum poczulem sie w tej calej sytuacji po 2 latach przegladania witryny wkoncu sie zarejestrowac
Ibra = Eto'o + Hleb ( wypozyczenie wiec nie uwzgledniam go w dalszej analizie ) + 45 Duzych baniek.
Ok, Barcy pojawil sie problem w postaci czarnoskorego napastnika ktoremu nie chca placic poteznych sum. Potrzebuja swierzosci w napadzie ktora z pewnoscia zapewnia im transfer Zlatana,dorzucaja nastepnego ogorka Hleba nie lapiacego sie do skladu bo pomoc maja najlepsza w europie i kasy za ktora mozemy sobie kupic jakiegos ' gwiazdora ' [czyt. zawodnika ktory zapewnia jakosc porownywalna do Ibry w mojej opinii ].
Nasza sytuacja w napadzie:
Mamy duzo mlodsza i mniej doswiadczonego Rekina w skladzie ktory dumnie przywdzial barwy Italii do ktorych sam do konca nie jest przekonany bo dla niego najwazniejsze jest sie pokazac nie wazne czy Ghana czy makaroniarze byleby w RPA pokazac jajca. W pierwszym skladzie nie bedzie raczej, z 25 wystepow w pierwszej jedenastce to max wiec ok 10-15 goli wartosciowych goli wykosi.
Milito - kolezka o ktorym chyba wszyscy zapomnieli przez to cisnienie. Wiek zapewniajacy jedna z najlepszych dyspozycji dla napastnika- 2 dyszki zaliczy w Serie A bankowo chociazby samym dokopywaniem czego nie mogl nam zapewnic ani Cruz ani Crespo i jest 100% zamiennikiem ibry jesli chodzi o serie A.
Eto'o drogi, ale zawsze skuteczny tez w szczytowym wieku, wydaje mi sie jednak ze zle beda sie uzupelniac z Milito czy tez Balottellim tym bardziej ze o sa osoby konczace akcje. Kamerunczyk mial ineste, xaviego, messiego co znacznie ulatwialo zadanie- my takiej mocy ofensywnej z srodka pola nie mamy. Jego utrzymanie bedzie nas sporo kosztowac ale wydaje mi sie ze pomimo jego zachnannosci to jest bardzo ambitnym graczem i bedzie chcial cos udowodnic w EUROPIE na czym najbardziej nam wsyzstkim zalezy.
Jesli to wszystko sie zisci te 40 baniek i tak znikna w mgnieniu oka bo albo gramy 3 napadziorami i kupujemy JESZCZE JEDNEGO + pomocnika o ponadprzecietnej kreatywnosci rezygnujac przy tym totalnie ze skrzydel. Mourinho jest tego swiadom ale czekam na jego zdanie w tej grubszej sprawie.
Pozdrawiam,
prosze nie bluzgac mnie / jechac etc. to pierwszy post na tym forum poczulem sie w tej calej sytuacji po 2 latach przegladania witryny wkoncu sie zarejestrowac
-
kolus
temat jest Inter 2009/10... przyszly sezon pewnie bedzie fatalny jak odejdzie Zlatan. Chcemy walczyc o LM, tylko pytanie jak? Kim? Pilkarzami z transferow co maja po 30+ lat? A w Lm grali tyle co Wisła K. No chyba ze bedziemy jak Milan i wygramy "dziadkami"
-
PioterTT
A na jaki temat ja pisze ? To nie jest zwykly transfer tylko wplywa znaczoca na ksztalt druzyny w sezonie !
A co Ci Ibra pomogl w LM ? Ile goli nastrzelal ze jest Ci tak niezbedny ? Ja rozumiem ze nie dokonca mial z kim grac ale jakos nie brylowal specjalnie a w meczu o stawke jak z Manchesterem dawal ciala na kazdym rogu. Nie zebym go nie lubil ale patrze obiektywnie na cala sytuacje bo emocje sa zlym doradca. Pzdr.
A co Ci Ibra pomogl w LM ? Ile goli nastrzelal ze jest Ci tak niezbedny ? Ja rozumiem ze nie dokonca mial z kim grac ale jakos nie brylowal specjalnie a w meczu o stawke jak z Manchesterem dawal ciala na kazdym rogu. Nie zebym go nie lubil ale patrze obiektywnie na cala sytuacje bo emocje sa zlym doradca. Pzdr.
-
Minister
Pioter
Ty razem z Capitano nie zwracacie kompletnie uwagi na styl w jakim gralismy LM!Wszystkie piłki były grane na Zlatana.Na nim opierała się każda akcja niekiedy nawet on brał sie za rozgrywanie!!Nie wiem czy wiecie ale niekiedy bywa tak,że własnie zawodnik który sie pokazuje na pozycje,stara wykazuje chęci gry ma więcej strat niż dobrych zagrań,strzelonych bramek itp.Dlaczego?Bo częściej jest przy piłce,szybciej sie męczy!!SAM Zlatan w Interze nie grał w LM!!Czego wy się po nim spodziewaliście,że co mecz będzie sam sobnie wypracowywał sytuacje?A nie zapomnijcie,że wcale tak dużo ich nie mielismy.W meczu z MU może 1 albo 2 100%.Przy czym Barcelona w każdym meczu ma po 10 a to wiąze się z tymże mają bardzo silny środek pola!
Ty razem z Capitano nie zwracacie kompletnie uwagi na styl w jakim gralismy LM!Wszystkie piłki były grane na Zlatana.Na nim opierała się każda akcja niekiedy nawet on brał sie za rozgrywanie!!Nie wiem czy wiecie ale niekiedy bywa tak,że własnie zawodnik który sie pokazuje na pozycje,stara wykazuje chęci gry ma więcej strat niż dobrych zagrań,strzelonych bramek itp.Dlaczego?Bo częściej jest przy piłce,szybciej sie męczy!!SAM Zlatan w Interze nie grał w LM!!Czego wy się po nim spodziewaliście,że co mecz będzie sam sobnie wypracowywał sytuacje?A nie zapomnijcie,że wcale tak dużo ich nie mielismy.W meczu z MU może 1 albo 2 100%.Przy czym Barcelona w każdym meczu ma po 10 a to wiąze się z tymże mają bardzo silny środek pola!
a geje do obozów pracy!"
a geje do obozów pracy!"
-
forzaragazzi
Rzecz w tym że my bedziemy mieli problemy ze scudetto! LM to tak naprawde tylko 2 mecze w sezonie. Przynajmniej dla nas po wyjsciu z grupy. OK Rozumiem że jeżeli Ibra chciałby koniecznie odejść to powinno się go puścić ALE:
1. Jeżeli Ibra byłby gotów pozostać na jeszcze jeden sezon to dlaczego w ogóle są podejmowane negocjacje. Lepszego napastnika od niego nie znajdziemy.
2. Jezeli go sprzedajemy to go sprzedajmy za gotówke - w zyciu bysmy się nie zainteresowali Etoo. Prawde powiedziawszy jak widzę tego kolesia to mi się niedobrze robi. Najlepsze jest to że Etoo ma o sobie strasznie wielkie mniemanie i będzie żądał wielkego kontraktu
3. Strata Ibry moze pociągnąć za sobą stratę Maicona a tego bym chyba nie zniósł ;(
Jeżeli Inter nie zdobędzie scudetto w tym sezonie to nigdy nie wybaczę Morattiemu ewentualnego odejścia Ibry... Dla mnie to jest upakarzające że cholernie mocna Barca sciąga do siebie naszą największą gwiazdę a oni oddają nam swoje ochłapy :(
1. Jeżeli Ibra byłby gotów pozostać na jeszcze jeden sezon to dlaczego w ogóle są podejmowane negocjacje. Lepszego napastnika od niego nie znajdziemy.
2. Jezeli go sprzedajemy to go sprzedajmy za gotówke - w zyciu bysmy się nie zainteresowali Etoo. Prawde powiedziawszy jak widzę tego kolesia to mi się niedobrze robi. Najlepsze jest to że Etoo ma o sobie strasznie wielkie mniemanie i będzie żądał wielkego kontraktu
3. Strata Ibry moze pociągnąć za sobą stratę Maicona a tego bym chyba nie zniósł ;(
Jeżeli Inter nie zdobędzie scudetto w tym sezonie to nigdy nie wybaczę Morattiemu ewentualnego odejścia Ibry... Dla mnie to jest upakarzające że cholernie mocna Barca sciąga do siebie naszą największą gwiazdę a oni oddają nam swoje ochłapy :(
-
PioterTT
Szczeze powiem Ci ze ta oferta dla mnie jest bardzo dobra ale wolalbym zeby Ibra zostal. Marzylo mi sie od dosc dlugiego czasu by partnerowal mu wlasnie zawodnik pokroju Eto'o czy tez Drogby z ktorymi by sie uzupelniali. Powyzej wszelakich marzen byla osoba Aguero wraz z nim w napadzie.
Jednakze uwazam ze o Serie A nie mamy sie co martwic posiadajac Milito ktory zna realia i na ta lige jest idealnym zawodnikiem.
// @Forza_Michal
Masz bardzo bardzo duzo racji w swoim stwierdzeniu. Wszystkie akcje przez niego przechodzily co sie sprawdzalo we woloszech ale powiedzmy sobie szczeze ze w takim turnieju jak Liga Mistrzow nie gra jeden zawodnik. Jesli kosztem ibry pozyskamy wkoncu 1 klasowego ( creatywnego, umiejacego szybko grac kroko ustawiajacego sie i strzelajacego z dystansu) pomocnika + Eto'o jestem sklonny na to isc ( NIE MAM NA MYSLI HLEBA
). Jednak ten caly trasfer jest farsa ze wzledu na to iz Eto'o nie lezy barcelonie i cha nam go wcisnac a zarabiac koles chce krocie.
Mma nadzieje ze jednak jesli dojdzie to do skutku to Eto'o jak napisalem swojego dziewiczego posta na tym forum zrezygnuje troche z gazy kosztem powiekszenia jej ew. w sezonie 10/11 a wyeliminowaniem Barcy i ogromna determinacja w LM.
FORZA INTER javascript:void(0);
Jednakze uwazam ze o Serie A nie mamy sie co martwic posiadajac Milito ktory zna realia i na ta lige jest idealnym zawodnikiem.
// @Forza_Michal
Masz bardzo bardzo duzo racji w swoim stwierdzeniu. Wszystkie akcje przez niego przechodzily co sie sprawdzalo we woloszech ale powiedzmy sobie szczeze ze w takim turnieju jak Liga Mistrzow nie gra jeden zawodnik. Jesli kosztem ibry pozyskamy wkoncu 1 klasowego ( creatywnego, umiejacego szybko grac kroko ustawiajacego sie i strzelajacego z dystansu) pomocnika + Eto'o jestem sklonny na to isc ( NIE MAM NA MYSLI HLEBA
Mma nadzieje ze jednak jesli dojdzie to do skutku to Eto'o jak napisalem swojego dziewiczego posta na tym forum zrezygnuje troche z gazy kosztem powiekszenia jej ew. w sezonie 10/11 a wyeliminowaniem Barcy i ogromna determinacja w LM.
FORZA INTER javascript:void(0);
-
Minister
No i o to mi chodziło:) Ja nie jestem wcale przeciwny Eto tylko podkreślam od dawna,że jak chcemy być najlepsi musimy mieć najlepszych zawodników a takim jest Ibra.Na dzień dzisiejszy Eto jest nam zupełnie niepotrzebny bo nie mamy rozgrywającego,który mu cos dogra.NA taki układ z Barcą zgodzę się jeśli w planach naszego klubu jest juz jakiś Plejmejker;D! Moratti proszę tylko odpuść sobie HLEBA!!
a geje do obozów pracy!"
a geje do obozów pracy!"
-
PioterTT
Hleb ma 28 lat i nie jest, ale juz bez wazeliniarstwa bo dubluje intencje postow - racje, zawodnikiem na miare interu a na lawce mamy juz odpowiednia ilosc graczy. Motta kiedys byl bardzo dobrym zawodnikiem z tego co pamietam, moze odnajdzie sie w naszym klubie aczkowiek nie przewiduje takiej opcji na jesieni.
Potrzeba nam iniesty, xaviego, lamparda, gerarda, kaki - kogos tego pokroju o ponadprzecietnej kreatywnosci ( ile ja juz razy tego slowa uzylem.. ) jest to nam N I E Z B E D N E do glorii Interu. od zwyciestwa w p. uefa czekam na to juz tyle lat i kazdego roku mozna powiedziec ze placze nad tym ze kady moj klub jest skazany na totalnych idiotow jako prezydentow / prezesow
// szybki add:
The remaining €7.5m will come from Aliaksandr Hleb’s loan deal to Inter, who will have a purchase option next summer. The Blaugrana stand to lose half of the €15m they paid to Arsenal last summer for the Belarussian, eventhough an additional €2m payment was triggered after Barca won the 2008/09 Spanish league title.
http://goal.com/en/news/12/spain/2009/0 ... elona-875m
Potrzeba nam iniesty, xaviego, lamparda, gerarda, kaki - kogos tego pokroju o ponadprzecietnej kreatywnosci ( ile ja juz razy tego slowa uzylem.. ) jest to nam N I E Z B E D N E do glorii Interu. od zwyciestwa w p. uefa czekam na to juz tyle lat i kazdego roku mozna powiedziec ze placze nad tym ze kady moj klub jest skazany na totalnych idiotow jako prezydentow / prezesow
// szybki add:
The remaining €7.5m will come from Aliaksandr Hleb’s loan deal to Inter, who will have a purchase option next summer. The Blaugrana stand to lose half of the €15m they paid to Arsenal last summer for the Belarussian, eventhough an additional €2m payment was triggered after Barca won the 2008/09 Spanish league title.
http://goal.com/en/news/12/spain/2009/0 ... elona-875m
Ostatnio zmieniony 18 lip 2009, 09:57 przez PioterTT, łącznie zmieniany 1 raz.
-
adriano:)
Nie wyobrażam sobie Hleba jako rozgrywającego Interu, tym bardziej że odchodzi od nas Zlatan. Nam potrzebny jest gracz bardzo kreatywny, a nie zwykły średniak.
-
pietrasowy
jeśli przyjdzie Hleb to dla mnie jest oczywiste że Mou spróbuje znów grać skrzydłowymi. oby wyszło to lepiej niż rok temu.
-
forzaragazzi
O Hlebie nie moge powiedzieć zbyt dużo ale z tego co pamietam bardzo dobrze prezentowal się w Arsenalu.
Cesar
Maicon Lucio Samuel Chivu
Cambiasso
Zanetti Motta/Muntari
Hleb
Milito Etoo
Czy tak się bedziemy prezetowac w przyszłym sezonie? W gruncie rzeczy można powiedzieć że przeprowadzimy małą rewolucję - wymienimy 5 podstawowych zawodników!
Cesar
Maicon Lucio Samuel Chivu
Cambiasso
Zanetti Motta/Muntari
Hleb
Milito Etoo
Czy tak się bedziemy prezetowac w przyszłym sezonie? W gruncie rzeczy można powiedzieć że przeprowadzimy małą rewolucję - wymienimy 5 podstawowych zawodników!
-
Andy
- Kontakt:
Hmm..Sytuacja ze Zlatanem robi się troche dziwna..ja tam wciąż mimo wszystko oczekuje oficjalnego potwierdzenia ! Nie wierze aby nasz zarząd był na tyle głupi żeby sprzedać Szweda,zwłaszcza, że to pod niego miała być budowana drużyna..więc WTF ??!
Dla mnie sytuacja jest raczej prosta i jasna..Zlatan podkreślił owszem, że szuka nowych wyzwań..ale jest już z drużyną w USA..zaprezentował nowe stroje Interu i chce pomóc wygrać Interowi CL
..a sprzedanie go za Eto'o..który owszem strzelił coś tam dla tej Barcelony,ale...czy będzie wstanie strzelić tyle samo bramek w bardzo mocnej Serie A..przecierz w lidze hiszpańskiej tam się mija obrońców jak jakieś pachołki..tutaj jest solidniejsza obrona i na pewno nie będzie wstanie strzelić 30 bramek na sezon ! Do tego dochodzą jeszcze zarobki Kameruńczyka..LOL..no przecierz to jest paranoja..jak oni chcą zaoszczędzić...
Dla mnie sytuacja jest raczej prosta i jasna..Zlatan podkreślił owszem, że szuka nowych wyzwań..ale jest już z drużyną w USA..zaprezentował nowe stroje Interu i chce pomóc wygrać Interowi CL
-
PioterTT
Cesar
Maicon : Lucio : Samuel : Chivu
Mancini / Stankovic : Zanetti : Camibiaso
Motta / Hleb / X < - wazny element rownania bez zakupu jestesmy w czarnej dupie, Muntariego nie lubie od zawsze wiec mozecie go uwazac za zmiennika elcapitano albo cambiasso
Milito / Balotteli : Eto'o
pierwszy sklad w mojej opinii
Maicon : Lucio : Samuel : Chivu
Mancini / Stankovic : Zanetti : Camibiaso
Motta / Hleb / X < - wazny element rownania bez zakupu jestesmy w czarnej dupie, Muntariego nie lubie od zawsze wiec mozecie go uwazac za zmiennika elcapitano albo cambiasso
Milito / Balotteli : Eto'o
pierwszy sklad w mojej opinii
-
pietrasowy
na 12 zawodników?
Cesar-Maicon-Samuel-Lucio-Chivu-Cambiasso-Motta-Mancini-Quaresma-Milito-Ibra/Eto'o ... coś takiego przeczuwam.
Cesar-Maicon-Samuel-Lucio-Chivu-Cambiasso-Motta-Mancini-Quaresma-Milito-Ibra/Eto'o ... coś takiego przeczuwam.
-
Ocheck
gdyby sprzedac Ibre i na jego miejsce sprowadic Antonio C. nie byloby zle:p...jakby nie wygladał Inter to najwazniejszym ruchem transferowym w tym sezonie powinno byc to :

Kiedy otworzy się drzwi percepcji swiat jawi się nowymi barwami - Tymi drzwiami chcę byc - Jim Morrison
[center]
[center]

[center]
-
Ricardo Quaresma77
No cóż ja z odejściem Ibry już się pogodziłem mimo że jest on wciąż graczem Interu. Teraz wszystko zależy od Eto'o, jak nie zaakceptuje kontraktu to raczej nici z transferu a przynajmniej na takich warunkach. Za zarobioną kasę koniecznie trzeba kupi Cassano + rozgrywający. Co do tego pierwszego to nie wiem czy ~20 mln euro mogą przekonac Sampdorię, gdzieś słyszałem iż duży procent z ewentualnego transferu Antonio pójdzie na konto Realu. W takim wypadku Sampa zapewne zaśpiewa trochę więcej kasy no ale ta informacja nie jest pewna. Kolejny konieczny krok to wyprzedaż tutaj chyba nikt nie ma wątpliwości kto powinien byc odstrzelony podczas tegorocznego mercato.
Martwi mnie to że z klubu odchodzą moi ulubieni zawodnicy czyli Ibra i Maxwell no ale tak to już jest jedni przychodzą inny odchodzą. Jeszcze żeby Real nie przypomniał sobie o Maiconie a LFC o Estebanie bo wtedy będzie tragedia.
Martwi mnie to że z klubu odchodzą moi ulubieni zawodnicy czyli Ibra i Maxwell no ale tak to już jest jedni przychodzą inny odchodzą. Jeszcze żeby Real nie przypomniał sobie o Maiconie a LFC o Estebanie bo wtedy będzie tragedia.
Presja? Jaka presja? Presję odczuwają biedni ludzie, którzy muszą nakarmić rodzinę. W piłce nie ma presji.

-
IlCapitano
Cassano ma w kontrakcie klauzulę w wysokości 20 milionów i reszta Interu nie obchodzi. Oferujemy 20 baniek i Sampa może sobie pogadać wtedy.Ricardo Quaresma77 pisze: Co do tego pierwszego to nie wiem czy ~20 mln euro mogą przekonac Sampdorię, gdzieś słyszałem iż duży procent z ewentualnego transferu Antonio pójdzie na konto Realu. W takim wypadku Sampa zapewne zaśpiewa trochę więcej kasy no ale ta informacja nie jest pewna
Warto pamiętać o Xabim Alonso którym to jesteśmy rzekomo zainteresowani...
-
luzak91
Prawdopodobnie za Zlatana przyszliby Eto i Hleb oraz być może Cassano.
-
PioterTT
sorry za caps ale nie wytrzymuje nie myslacych ludzi: MOZE NIE CZYTELNIE ALE WYRAZNIE JEST DWUKROPEK " -> : <- " oddzielajacy zawodnika na danej pozycji ustawienie tez poszeregowalem po wierszach ?pietrasowy pisze: na 12 zawodników?
Nie mialem pojecia o tej klauzuli ! Ale czy Cassano jest tego wart? Narodowosc jest bardzo duzym plusem ale co z tematem Rossi ? Pojawiaj sie pare razy w spekulacjach, trzeba przejrzec historie newsows plotek i pierdol mimo wszystko ktos jednak pokazal odpowiadajaca dyspozycje.Il Capitano pisze:Cassano ma w kontrakcie klauzulę w wysokości 20 milionów i reszta Interu nie obchodzi. Oferujemy 20 baniek i Sampa może sobie pogadać wtedy.Ricardo Quaresma77 pisze: Co do tego pierwszego to nie wiem czy ~20 mln euro mogą przekonac Sampdorię, gdzieś słyszałem iż duży procent z ewentualnego transferu Antonio pójdzie na konto Realu. W takim wypadku Sampa zapewne zaśpiewa trochę więcej kasy no ale ta informacja nie jest pewna
Warto pamiętać o Xabim Alonso którym to jesteśmy rzekomo zainteresowani...
Dla uzasadnienia cena niewiele wieksza:
https://www.goal.com/en/news/12/spain/2 ... ossi-agent
Wedlug mnie to najlepsza opcja NAWET kosztem 30 mln.
http://www.youtube.com/watch?v=AyPJAWP- ... re=related
radzi sobie zajebiscie w premiership i la liga no to nie ma zupelnie tematu powinien byc priorytetem. Chyba ze naprawde postawia jakas cene zaporowa...
Ostatnio zmieniony 18 lip 2009, 20:40 przez PioterTT, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Ricardo Quaresma77
Faktycznie, klauzula odejścia Cassano wynosi 20 melonów. Wystarczy że Inter wyłoży odpowiednią ofertę i Marotta może się czesac.
Rossi już się zadeklarował że zostaje na kolejny rok w Villarreal. Coś tam przebąkiwał o chęci powrotu do Włoch ale raczej nie w tym roku i jak już to jedyny klub który go interesuje to Milan.
Rossi już się zadeklarował że zostaje na kolejny rok w Villarreal. Coś tam przebąkiwał o chęci powrotu do Włoch ale raczej nie w tym roku i jak już to jedyny klub który go interesuje to Milan.
Presja? Jaka presja? Presję odczuwają biedni ludzie, którzy muszą nakarmić rodzinę. W piłce nie ma presji.

-
jake7
Z tym, ze pytanie brzmi, czy sam Cassano chce odejsc. To oczywiste, ze tak czy siak, wysoka suma transferu przekonalaby wlodarzy Sampdorii.
Pamietam jak pare miesiecy temu Juventus interesowal sie Antonio. Byl on nawet bardzo blisko Juve, a jako potencjalne wzmocnienia wymieniało się wtedy jednych tchem Cassano z Diego. Z tym, ze w tym wszystkim byl, jeden maly szczegoł. Sam piłkarz nie przejawiał jakichs wielgachnych checi na przeprowadzke. Tym bardziej wydaje mi sie, ze w Waszym przypadku trzeba negocjowac uczciwie. Jesli prezes Sampy poczuje sie zrobiony w balona, moze zawrocic całą operację kijem, a sam Cassano nie bedzie chciał byc uciekinierem z Genui. To nie ten typ piłkarza.
Tak czy inaczej, o ile sprowadzenie Eto'o, to moim zdaniem zadne wzmocnienie dla Interu (to typowy egzekutor - a Interowi potrzeba kreatywnosci), tak przejscie Cassano to byloby cos naprawde powaznego.
Swoja drogą - Barcelona tez zwariowała. Ibrahimovic - chociaz jest jednym z najlepszych napastnikow swiata, to nie jest wart 40 milionw + Eto'o + wypozyczenie Hleba. Ja na miejscu Laporty dałbym góra 25 mln + Eto'o + wyp. Hleba.
Pamietam jak pare miesiecy temu Juventus interesowal sie Antonio. Byl on nawet bardzo blisko Juve, a jako potencjalne wzmocnienia wymieniało się wtedy jednych tchem Cassano z Diego. Z tym, ze w tym wszystkim byl, jeden maly szczegoł. Sam piłkarz nie przejawiał jakichs wielgachnych checi na przeprowadzke. Tym bardziej wydaje mi sie, ze w Waszym przypadku trzeba negocjowac uczciwie. Jesli prezes Sampy poczuje sie zrobiony w balona, moze zawrocic całą operację kijem, a sam Cassano nie bedzie chciał byc uciekinierem z Genui. To nie ten typ piłkarza.
Tak czy inaczej, o ile sprowadzenie Eto'o, to moim zdaniem zadne wzmocnienie dla Interu (to typowy egzekutor - a Interowi potrzeba kreatywnosci), tak przejscie Cassano to byloby cos naprawde powaznego.
Swoja drogą - Barcelona tez zwariowała. Ibrahimovic - chociaz jest jednym z najlepszych napastnikow swiata, to nie jest wart 40 milionw + Eto'o + wypozyczenie Hleba. Ja na miejscu Laporty dałbym góra 25 mln + Eto'o + wyp. Hleba.
-
krzysztof
Ale dobrze, że nie jesteś na jego miejscu, bo przynajmniej Inter będzie miał te 15 milionów więcej na kupienie jakiegoś zawodnika. Tylko znając Morattiego będzie to..?jake7 pisze: Ja na miejscu Laporty dałbym góra 25 mln + Eto'o + wyp. Hleba.
-
Baszczu
Deco. Za 30mln. :lol2:
-
Shady
Cassano kreatywny? Chyba raczej w obrażaniu się i leceniu na kasę. Chłopak strzelił 39 bramek w 118 meczach w Romie, 2 bramki w 18 meczach w Realu i 22 bramki w 57 spotkaniach w barwach Sampy. Już same statystyki wrażenia nie robią jak na napastnika, a my ponoć mamy walczyć w LM... Eto'o 108 bramek w 145 meczach w ciągu ostatnich 5 latach. Napastnik ma być skuteczny, a nie kreatywny jeżeli w ogóle o Cassano można mówić w tym kontekście.jake7 pisze: Tak czy inaczej, o ile sprowadzenie Eto'o, to moim zdaniem zadne wzmocnienie dla Interu (to typowy egzekutor - a Interowi potrzeba kreatywnosci), tak przejscie Cassano to byloby cos naprawde powaznego.
Fajne rozważania (z dupy wzięte jeżeli na poważnie rozmawiamy).Swoja drogą - Barcelona tez zwariowała. Ibrahimovic - chociaz jest jednym z najlepszych napastnikow swiata, to nie jest wart 40 milionw + Eto'o + wypozyczenie Hleba. Ja na miejscu Laporty dałbym góra 25 mln + Eto'o + wyp. Hleba.
-
Aro2300
oby tylko eto mial w tym zesonie forme i zeby nasz "cudowny zarzad" kupil kogos kto bedzie podawal do Eto'o pilki !
"Pressure? What pressure? Pressure is poor people in the world trying to feed their families. There is no pressure in football." - Jose Mourinho
-
MiRas.
- Kontakt:
Mając koło siebie Xaviego, Inieste oraz Messiego, a wcześniej Ronaldinho to ciężko o gorszy wynik. A w Interze kto mu będzie podawał? Na dzień dzisiejszy chyba Mourinho z ławki rezerwowych.Eto'o 108 bramek w 145 meczach w ciągu ostatnich 5 latach
Nie wiem czemu poddajesz wątpliwości kreatywność Cassano, to akurat zawodnik, który kreuje grą Sampdorii i nie jest to napastnik odpowiedzialny tylko i wyłącznie za strzelanie goli, akurat w Sampie tą rolę spełnia z powodzeniem Pazzini, a dogrywa mu nie kto inny jak Cassano, w Interze miałoby być bardzo podobnie. Nie możemy mieć w ataku dwóch typowych egzekutorów, bo nie strzelimy nic (patrz atak Vieri - Crespo, graliśmy bez pomocy i obydwaj stali i patrzeli się na siebie). Jeden zawodnik od strzelania już jest, i jest nim Milito, a drugim musi być ktoś taki, jak Cassano, a broń Boże żaden Samuel 'Hiena 10 mln €' Eto'o.
Dalej... Cassano strzelił mało w Madrycie, bo i mało grał, zarówno z Juan Ramónem jak i później z Capello nie miał dobrych kontaktów. Zresztą dobra postawa Włochów w Primera Division to nie jest jakaś reguła, ostatnim, który zwojował PD był Vieri w Atletico, teraz jedynie Giuseppe Rossi potwierdza, że jest wyjątkiem od reguły, więc epizod Cassano z Realem był nieudane, ale i uzasadniony.
Ostatnio zmieniony 19 lip 2009, 12:20 przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.
Który chce jak zwykle wyładować swą...
Frustrację, która spowodowana jest tym, że...
Z definicji fani turyńskiej babci takie cechy wykazują...
To dla swojego dobra... wyjdź stąd...
Albo ja Ci w tym pomogę.
Amen.
-
Nen
Porównując statystyki Eto'o i Cassano porównajmy też ich ilość asyst..
God protect me
-
Ocheck
dobrze teraz calkiem powaznie, mimo tego ze bardzo lubie Zlatana to uwazam że sprzedaż za odpowednia kwote nie jest zla: )Denerwujace stalo sie to ze Inter jest uzalezniony od gry Ibry - bo niestety taka jest prawda i tak to wygladalo. Inter wedlug mnie moze wiecej zyskac na sprzedaży Ibry niz stracic. Smieszą mnie wypowiedzi twierdzące że Eto'o jest slabym zawodnikiem ktory czeka tylko na pilki...bzdura. Eto'o w formie za nic Cassano (ktorego mam szczera nadzieje ze pozykamy) i jesteśmy duzo mocniejsi niz ze Zlatanem. Takie moje zdanie - Inter się zmienia staje się coraz bardziej Interem Jose a Inter Manciniego odchodzi do lamusa - i ta zmiana jest potrzeba bo jesli nie nastapi to skonczy sie z nami tak jak jest teraz z Milanem...... ciekawe moze byc tez sprowadzenie Hleba - dobry zawodnik ktory w Katalonii nie potrafi sie odnalezc - w Interze moze byc tak samo ale wypożyczając go nic nie tracimy
takze zaryzykowac warto.
Kiedy otworzy się drzwi percepcji swiat jawi się nowymi barwami - Tymi drzwiami chcę byc - Jim Morrison
[center]
[center]

[center]