Juninho W Interze??!!

To co każdy kibic lubi...
ODPOWIEDZ
Meyde17

Juninho W Interze??!!

Post autor: Meyde17 »

Poprzez sukcesy Lyonu w lidze mistrzów piłkarze tego klubu zwrócili na siebie uwagę najlepszych europejskich drużyn. Ostatnim, o którym zrobiło się głośno jest Juninho.

Brazylijczyk jest prawdziwym motorem napędowym ofensywnych poczynań Lyonu. Uwagę przykuwa jego wyrafinowana technika oraz opanowane do perfekcji strzały z rzutów wolnych. Nic więc dziwnego, że chęć pozyskania gracza wyraża mediolański Inter, któremu ostatnimi czasy brakuje dyrygenta w drugiej linii.

Sprawa transferu nie jest jednak prosta. Otóż prezydent mistrzów Francji Jean-Michel Aulas nie chce pozbywać się swojej gwiazdy. Dla Juninho już przygotowywana jest oferta nowego kontraktu.
-------------------------------------------------------------------------------------
Jestem Całkowicie Za Takim Transferem!! Wspaniały Zawodnik! Takiego Nam Trzeba Do Pomocy. Dobra Technika, Strzał , Strzały Z Wolnych. Każda Jego Bramka Jest Wielkiej Urody. TAK DLA JUNINHO!!
Ljarro

Juninho W Interze??!!

Post autor: Ljarro »

Zastanawiam sie co za prostak i tepak napisał
któremu ostatnimi czasy brakuje dyrygenta w drugiej linii.
. Od razu widać że to zmyślony tekst
Slepy

Juninho W Interze??!!

Post autor: Slepy »

Jesli nie wypaliłby Veron, chetnie.
ps-man

Juninho W Interze??!!

Post autor: ps-man »

Veron... Mam nadzieje ze jednak wypali... Juninho jest równie dobry jak Veron, a w obecnej formie tego drugiego, to jest o wiele lepszy!!!!!! Mam nadziej ze nie trafi do was :roll:
Winiar

Juninho W Interze??!!

Post autor: Winiar »

Juninho mówimy tak :] Z tego co wiem to jest boczny pomocnik, więc rozpędzałby nasze akcje, a Veron tesh mógłby grać :D Ale tyle jest tcyh spekualcji i i tak nic potem z tego nie wychodzi. A co do Juninho nie wydaje mi sie, zeby w ogole ruszał sie z Lyonu
17_7

Juninho W Interze??!!

Post autor: 17_7 »

Juninho moze tez grac w srodku i na lewej stronie, ale to nie jego nominalne pozycje, a mamy przeciez wracajacego do formy Meyde ktory coraz lepiej sobie radzi
ma chyba ok. tyle samo lat co Veron, a potrzebny jest rozgrywajacy z prawdziwego zdarzenia i mysle, ze za Juninho Lyon domagalby sie conajmniej 10 mln Euro, a Verona mozemy miec za Davidsa +jakies pieniadze
ps-man

Juninho W Interze??!!

Taaak a biezrcie sobie i Juninho tylko nam Pandeva dajcie na stałe!
17_7

Juninho W Interze??!!

Post autor: 17_7 »

ps-man pisze:Taaak a biezrcie sobie i Juninho tylko nam Pandeva dajcie na stałe!
za co ?
ps-man

Juninho W Interze??!!

Za kase, jak sie znajdzie... Ale znając was to zrobicie sobie zysk z piłkarza ktory mogłby zbijac ogony w Górniku Zabrze, a dzieki nam interesuje sie nim Barca... A Pandev to jest chyba wspołwłasność (ale brzydkie okreslenie...) Interu i Lazio - w rozliczeniu za Stankovicia (jeszcze wam mało????)
mati

Juninho W Interze??!!

Post autor: mati »

To, ze Pandev jest wciąż w połowie nasz to wasza wina... trzeba było sobie inaczej wynegocjowac transfer Stankovicia... cieszcie sie, że tyle macie bo Dejanowi sie kontrakt kończył i mogliście równie dobrze nic nie dostać..
ps-man

Juninho W Interze??!!

Czy Pandev zostanie u nas zależy najbardziej od nas i od niego samego... Trochę długo był przez was trzymany na uwięzi, zresztą jak wielu innych piłkarzy, i teraz gdy zaliczył parę dobrych wystepów moze mu sodówa odbic... Nie wiadomo tez, czy nie zechcemy wykupić Rocchiego (go na pewno wykupimy...) i Bazzaniego (zobaczymy, ja jestem sceptykiem), a to może się nie podobac Goranovi i przejdzie do Barcy (gdzie bedzie grzał ławe oczywiscie...) albo wróci do was. A na Stankoviciu też nie zrobiliscie interesu... Zresztą na którym piłkarzu zrobiliscie, ktrory przeszedł z Lazio... No może najbardziej na Sinisy, ale to ulubieniec Manciniego...
Ljarro

Juninho W Interze??!!

A na Stankoviciu też nie zrobiliscie interesu
:lool2: po tysiąckroć. A na jakiej to podstawie wygłaszasz ponownie takie teorie. Obawiam sie ze kolejny raz piszesz coś...żeby tylko napisać.
ps-man

Juninho W Interze??!!

Ljarro pisze:
A na Stankoviciu też nie zrobiliscie interesu
:lool2: po tysiąckroć. A na jakiej to podstawie wygłaszasz ponownie takie teorie. Obawiam sie ze kolejny raz piszesz coś...żeby tylko napisać.
Mylisz sie... Stankovic na poczatku moze i grał u was swietnie ale to juz sie zmieniło...
Marcin_

Juninho W Interze??!!

Post autor: Marcin_ »

W Interze brakuje takiego Davidsa. Szybkiego, ruchliwego, umiejącego dokładnie podać.

Juninho przydał by się. Jest dobry techniczny, umie strzelić z rzutu wolnego. Nie wiem co jeszcze robi w lidze francuskiej.
ps-man

Juninho W Interze??!!

Marcin_ pisze:W Interze brakuje takiego Davidsa. Szybkiego, ruchliwego, umiejącego dokładnie podać.

Juninho przydał by się. Jest dobry techniczny, umie strzelić z rzutu wolnego. Nie wiem co jeszcze robi w lidze francuskiej.
Liga francuska jest lepsza od niemieckiej... A LYON to najlepszy klub... A co robił w lidze francuskiej taki Ronaldinho? A Monaco co robiło w fooinale LM, a OM w PUEFA. A Lyon jest w 8. najlepszych obecnej LM... Niestety liga francuska dobra jest mimo ciagłych osłąbien...
Ljarro

Juninho W Interze??!!

Liga francuska dobra...mecze tam są na takim poziomie jak w polskiej dlatego nie mów że jest dobra. Gdyby była taka dobra to francuzi nie uciekaliby do innych lig europejskich
Mylisz sie... Stankovic na poczatku moze i grał u was swietnie ale to juz sie zmieniło...
I mowisz to po meczu z Lazio, w którym Stankovic po wejsciu na boisko był najlepszy na boisku? Chyba cos cie zaślepia i wszyscy wiedzą co to jest
Pod

Juninho W Interze??!!

Post autor: Pod »

Ni lepiej sprowadzic kogos mlodszgo ?Po co nam kolejny 30 latek ?
Stefano

Juninho W Interze??!!

Post autor: Stefano »

Nie wiem czy Juninho byłby taki najlepszy :| Mamy przecież 2 dobrych egzekutorów free kicków - Adriano i Stankovica. A Ligue 1 jest niezła chyba lepsza od Bundesligi skoro Mistrz Niemiec dostał baty 3:0 w Bremie i 7:2 na Gerland :twisted: :wink:
Orzeu
Kontakt:

Juninho W Interze??!!

Post autor: Orzeu »

trochę cię gościu nie rozumiem:
Stefano pisze:
Obecnie chyba Juninho Pernambucano jest najlepszy, ale Adi i Sinisa mają dobre lewe nogi a w nich powera nie gorszego od Juninho :D
Tutaj Juninho jest najlepszy...
Stefano pisze:Nie wiem czy Juninho byłby taki najlepszy :| Mamy przecież 2 dobrych egzekutorów free kicków - Adriano i Stankovica. A Ligue 1 jest niezła chyba lepsza od Bundesligi skoro Mistrz Niemiec dostał baty 3:0 w Bremie i 7:2 na Gerland :twisted: :wink:
...a tutaj już nie ;)
Obrazek
Andy
Kontakt:

Juninho W Interze??!!

Post autor: Andy »

Dobrze było by mieć takiego piłkarza w swoim składzie :D :!: :!: Osobiście widziałbym go na San Siro , ale zależy tez czy wkomponował by się we Włoski styl gry :roll: .
Obrazek
Tylko ten adres się liczy ==> http://www.FcInter.pl <=== :)

1111111
Stefano

Juninho W Interze??!!

Post autor: Stefano »

orzeu pisze:trochę cię gościu nie rozumiem:
Stefano pisze:
Obecnie chyba Juninho Pernambucano jest najlepszy, ale Adi i Sinisa mają dobre lewe nogi a w nich powera nie gorszego od Juninho :D
Tutaj Juninho jest najlepszy...
Stefano pisze:Nie wiem czy Juninho byłby taki najlepszy :| Mamy przecież 2 dobrych egzekutorów free kicków - Adriano i Stankovica. A Ligue 1 jest niezła chyba lepsza od Bundesligi skoro Mistrz Niemiec dostał baty 3:0 w Bremie i 7:2 na Gerland :twisted: :wink:
...a tutaj już nie ;)
chodziło mi o to, że Juninho mimo, że jest świetny to niekoniecznie musimy go kupować skoro mamy 2 świetnych egzekutorów :wink: a rozgrywających też nie gorszych.. no dobra, może trochę sie zagmatwałem :P
Storn

Juninho W Interze??!!

Post autor: Storn »

Juninho w obecnej formie napewno jest lepszy od Verona i mieli bysmy naprawde wimiataczy do wolnych :lol:
Kujon
Kontakt:

Juninho W Interze??!!

Post autor: Kujon »

Storn pisze:Juninho w obecnej formie napewno jest lepszy od Verona i mieli bysmy naprawde wimiataczy do wolnych :lol:
Odnosze wrażenie, że wy chcecie mieć koniecznie zawodnika do.....wykonywania wolnych :| przecież żeby strzelać bamki, trzeba przeważać, rozgrywać piłkę, stwarzać sytuacje prostopadłymi podaniami do naszych sprinterów Adriano i Martinsa :) Juninho to umie....ale jest troszkę stary....:D choć ja na wiek nie patrze, każdy bardzo dobry zawodnik się przyda, nie musi był młodziutki bo skupowanie "talentów i młodych gwiazdeczek" niewychodzi nam na dobre....jak coś kupimy, to po 1,2 sezonach sprzedajemy :/ już wole starszego, doświadczonego, który zapewni nam jakiś spektakularny sukces :) Juninho się do takich zalicza...więc jak cena nie będzie wygórowana to czemu nie :D
""  Bo Milan to jeszcze długo, długo będą dla mnie "przekupczyki"  "" P.Zarzeczny
ps-man

Juninho W Interze??!!

I tak najlepeij wolne strzela Sinisa!
FREDDY KRUEGER

Juninho W Interze??!!

Post autor: FREDDY KRUEGER »

Juninho jest niekwestionowanym liderem w druzynie mistrza Francji ale po przejscu do Was gdzie jest kilku podobnych do niego zawodnikow musialby wkomponowac sie w druzyne a nie ja dyrygowac

Moim zdaniem gryby taki EMRE czy VERON czy STANKOVIC przesli do ligi Francuskiej to tez robili by duze zamieszanie i stali sie gwiazdrorami w swojej druzynie.......
Storn

Juninho W Interze??!!

Post autor: Storn »

Po ostatnim meczu Lyonu gdzie Juninho "objechał" z 4 obrońców i strzelił gola to naprawde chciałbym go mieć w składzie Interu. Jak ktoś widział tą akcje to wie o czym mówie -80-
Andy
Kontakt:

Juninho W Interze??!!

Post autor: Andy »

Storn pisze:Po ostatnim meczu Lyonu gdzie Juninho "objechał" z 4 obrońców i strzelił gola to naprawde chciałbym go mieć w składzie Interu. Jak ktoś widział tą akcje to wie o czym mówie -80-
Oczywiście ja widziałem tą kacje , wielokrotnie ją pokazywali na eurosporcie -80- myślałem , że znowu strzelił z wolnego ale tym razem mnie zaskoczył :!: Od dłuższego czasu go obserwuje i według mnie byłby to świetny zakup :).
Obrazek
Tylko ten adres się liczy ==> http://www.FcInter.pl <=== :)

1111111
Felipe
Kontakt:

Juninho W Interze??!!

Post autor: Felipe »

Aj tam Juninho, jeśli mamy ściągać kogoś kreatywnego to wolałbym Cristiano Ronaldo lub Vicente zamiast pomocnika Lyonu
klusek

Juninho W Interze??!!

Post autor: klusek »

hylyp pisze:Aj tam Juninho, jeśli mamy ściągać kogoś kreatywnego to wolałbym Cristiano Ronaldo lub Vicente zamiast pomocnika Lyonu.
a moze Juan Sebastian Veron? sprawdz, on chyba w Interze gra.
ODPOWIEDZ