Mancini na wylocie
-
Pientka
Mancini na wylocie
Wiem oczywiscie ze wywalnie Manciniego nie pomoze Interowie, jednak wogole nie potrafie zrozumiec tego trenera i polityki prowadzenia druzyny i dokonywania transferow
Szkoda ze sezon ten zostal stracony , niestety mysle ze jest to glownie wina tego pana. Dlatego mimo wszystkich watpliwosci uwazam ze mozna by zmienic trenera Interu Mediolan. Koga by znalezc na to miejsce ?? Trudno powiedziec, ale ja osobiscie widzialbym na przyklad Deshampa, jest to w miare mozliwe by go sprowadzic do mediolanu jednak nie jest to proste
Co wy o tym sadzicie ??

-
Scpn
Mancini na wylocie
Ehe. I latem rewolucja kadrowa, wielkei nadzieje, i kolejny "napewno nasz" sezon konczy sie walka o 4 miejsce. Dac mu szanse na wyciagniecie wnioskow, sadze ze jak zastosuje sie do tego co napisalem w temacie o derbach, to moze jeszcze cos osaignac. My narazie czekamy na Puchar Włoch...
-
mati
Mancini na wylocie
Widze, zę wreszcie niektórzy oprzytomnieli
wiedziałem, ze prędzej czy później Mancini wyleci na zbity pysk
i tak powinno się stać...
-
Arkir
Mancini na wylocie
A w następnym sezonie znowu wywalić trenera i tak wkólko? To się mija zupełnie z celem. Napwno wyciagnie jakieś wnioski i zaczniemy być bardziej skuteczni, bo nie gramy aż tak żle.
-
mati
Mancini na wylocie
Zupełnie nie o to chodzi... chodzi o to, ze nie mamy niczego (poza młodzieżówką) na miare Milanu czy Juve... oni maja charyzmatycznych i twardych prezesów (Berlusconi, Gialliani) świetnych dyrektorów i ludzi od transferów (Moggi) i lepszych od nas scoutów... (ciekawe kiedy po raz ostatni Suarez "coś" znalazł
) i trzeba zwalniać zmieniac ludzi, aż to nabierze takiego kształtu jaki ma miec, a nie wmawiac sobie, że taki Mancini jest/będzie równorzędnym trenerem z Capello czy Ancelottim, bo takie opinie sa same w sobie smieszne 
-
Citka
Mancini na wylocie
heh....rozumie...mozna dac czas trenerowi i pilkarzom na to aby sie zgrali itd ale to tego trzeba miec trenera z GŁOWĄ a nie takiego ktory nie wie jakim ma skladem zagrac w meczu....przecierz ten pajac zamaist zagrac z milanem 3 napastnikami wiedzac ze jest do odrobienia 2 bramkowa strata goli to ten wyskoczyl z jednym Adriano ktory ledvo co biegal....
i znowu dostal kontuzji
Załosne !! :evil: 
-
Paweł_FCI
- Kontakt:
Mancini na wylocie
być może gdybyśmy zagrali 3 napastnikami stracilibyśmy 3 bramki a nie 1 grając 1 napastnikiem ? 
Paweł_FCI
-----------------------------------------
c'e solo I'Inter ....per me...solo INTER!
non mollare mai !
www.intermediolan.com
c'e solo I'Inter ....per me...solo INTER!
non mollare mai !
www.intermediolan.com
-
Przemek
Mancini na wylocie
To jakieś błedne koło!! cały czas sie to powtarza,trzeba cos innego zrobic a nie znów wywalc trenera po sezonie..
-
Karol1908
Mancini na wylocie
ehhh klub musi sie ustabilizować i tyle. Zmiana trenera nic nie da a Mancini pasuje do Interu. Możliwe że będziemy wykluczeni z LM i pozostaje tylko Serie A więc przez ten okres można bardzo dobrze przygotować się do jeszcze przyszłej edycji LM. Oby tak się nie stało ![Uśmiech :]](./images/smilies/yes.gif)
-
ps-man
Mancini na wylocie
Piłkarze sie nie zgrają, bo połowew wyprzedają, trener odejdzie, słowem kicha...
-
mati
Mancini na wylocie
Według mnie powinno sie zgrywac młodych piłkarzy a nie: Toldo, Michajlovic, Favalli, Materazzi, Kily, Davids, Cruz, Vieri, Ze Maria, Veron, przeciez zanim Ci piłkarze by się zgrali już musieliby skończyć kariery
jeżeli mówić o zgrywaniu to pozostawić takich gości jak: Carini, Cordoba, Burdisso, J. Zanetti, Cambiasso, Emre, Stankovic, VdM, może byc Veron, Martins, Adriano, dokupić po 2 młodych do każdej formacji, wypieprzyć Manciniego, dac 3 lata Prandelliemu i wtedy możemy o czymś rozmawiać, przy tym trzeba by było i tak coś zdobywać, przynajmniej Coppa Italia, bo piłkarze wiecznie nie będą siedziec w klubie... tym czasem teraz widzimy odwrotną politykę, kupujemy Figo, sprzedajemy Emre, VdM, zamiast odmładzać i próbowac coś zgrać kupujemy staych dziadów, by zapewnić im emeryture... 
-
Winiar
Mancini na wylocie
może tak, a może nie... jednak jak chce sie wygrać to TRZEBA ryzykować.Paweł_FCI pisze:być może gdybyśmy zagrali 3 napastnikami stracilibyśmy 3 bramki a nie 1 grając 1 napastnikiem ?
Co do Manciniego, to pozostawił bym go na stanowisku.... Mam nadzieje, że wreszcie oprzytomnieje, a kolejna rewolucja nam nie pomoże
Jak wymienaic to tylko na Deschampsa, lub Mourinho( choć go nie lubie, poza tym jest nierealny). Ew. jakiś Capello, ale raczej nikogo z ligi włoskiej nie pozyskamy wartościowego
PO sezonie natomiast nie powinno byc rewolucji, tylko kilka zmian...
-
Peter
- Kontakt:
Mancini na wylocie
Mancini powinien zostac, bo nie ma sensu zmieniac trenera co sezon, tak niczego nie wygramy. Mimo wszystko przeciez ten sezoni nie jest jakis tragiczny, poprzedni byl duzo gorszy. Jedynie boje sie o ten incydent, bo jak wykluczą nas na roz z LM, to wtedy bedzie zonk

-
Meti
Mancini na wylocie
Zmiana trenera to najglupsza rzecz jaka mozna zrobic. Inter gra naprawde dobra pilke. Moze Mancini troche sie pogubil z milanem, ale poza tym nie mam mu nic do zarzucenia. Poczatek byl slaby, ale wychodzimy na prosta. W przyszlym sezonie nie bedziemy tak tracic punktow jak n apoczatku i moze o cos powalczymy. Jeszcze zeby nie bylo rewolucji kadrowej tylko male kosmetyczne zmiany i ewentualne uzupelnienie skladu jesli ktos odejdzie. Lewy i srodkowy obronca, ajkis skrzydlowy i Mancini w nastepnym sezonie i bedzie dobrz. Przez ostatnie lata byla co sezon rewolucja i nic to nie dawalo, wiec teraz troche stabilizacji, a nie zmiana terenera jak wam sie znudzi.
Che tanto e sempre la stessa storia
Un'ora e mezza senza fiato
Perche c'e solo l'Inter.
C'e solo l'Inter, per me, solo l'Inter
C'e solo l'Inter, per me...
Un'ora e mezza senza fiato
Perche c'e solo l'Inter.
C'e solo l'Inter, per me, solo l'Inter
C'e solo l'Inter, per me...
-
ps-man
Mancini na wylocie
Heh znowu poł składu zamienicie i będzie icha a nie walka o mistrzostwo!
-
FREDDY KRUEGER
Mancini na wylocie
Uwazam ze nalezy dac mu szanse i poczekac do konca sezonu.. jak narazie Inter po odpadnieciu z LM swietnie sie spisuje... czyzby 11 Interu sie zgrywała pod wodza Manciniego?
-
EL_CHINO
Mancini na wylocie
Ja również uważam żeby dać mu szanse, ostatnie wygrane 4 mecze w serie a chyba o czyms swiadczą i powinnismy zobaczyc jeszcze tą koncowke ligi, co nasz mancio wymysli... 8)
-
Peter
- Kontakt:
Mancini na wylocie
Juz mnie twoje argumenty antyinterowe wnerwiająmati pisze:[...] lepszych od nas scoutów... (ciekawe kiedy po raz ostatni Suarez "coś" znalazł)[...]
Mancini zbuduje silną druzyne na miare scudectto. Teraz Inter (nie wliczając meczy z Milanem) jest monolitem, nietracimy bramek, a strzelamy przynajmniej jedną. Na początku sezonu mielismy problemy z obroną, ale widać wyraźne postępy. Po co burzyc to nad czym Mancio pracowal przez ten sezon i wywalac go?? Znowu jak przyjdzie Prandelli bedzie budowanie druzyny, Inter zajmnie gora 3 miejsce w SerieA, a w LM odpadnie w cwiercfinale, i dopiero na nastepny sezon bedziemy ostrzyc apetyt.... Zdecydowanie Mancio ma zostac, z niego jest swietny trener, moze nie jest takim taktykiem jak Murinho, ale umie zbudować ofensywnie nastawiony zespol. Tym ktorzy nie są za Mancinim brakuje cierpliwosci, a cierpliwość jest najwazniejszym czynnikiem budowy mocnego zespolu.
-
Orzeu
- Kontakt:
-
mati
Mancini na wylocie
są pewne kanony które zawsze sie uwzględnia podczas budowy drużyny, Mancini zapomniał o dwóch najważniejszych!!
- drużyne buduje sie od świetnego bramkarza i bardzo dobrej obrony!!! co mancini zrobił w tym kierunku ?? kupił beznadziejnego Favalliego, Burdisso, który jest drugim Kilym i pewnie długo trzeba będzie czekać, az tylko pokaże sie nam na boisku
- po przejściu do drużyny robi się przeważnie zmiane pokoleniową o ile skład jest stary, Mancini zamiast to zrobic nakupował kolejnych staruchów, (jako przykład Arsenal - Wenger jak przychodził, sprowadził dużą batalię młodych zawodników sprzedając kilku staruszków na czele z Mersonem, potem konsekwentnie pozbywał się Adamsa, Dixona, Seamana itd. Inter idzie w odwrotnym kiedunku kupuje Favalliego, Michajlovicia, teraz pewnie Figo
- drużyne buduje sie od świetnego bramkarza i bardzo dobrej obrony!!! co mancini zrobił w tym kierunku ?? kupił beznadziejnego Favalliego, Burdisso, który jest drugim Kilym i pewnie długo trzeba będzie czekać, az tylko pokaże sie nam na boisku
- po przejściu do drużyny robi się przeważnie zmiane pokoleniową o ile skład jest stary, Mancini zamiast to zrobic nakupował kolejnych staruchów, (jako przykład Arsenal - Wenger jak przychodził, sprowadził dużą batalię młodych zawodników sprzedając kilku staruszków na czele z Mersonem, potem konsekwentnie pozbywał się Adamsa, Dixona, Seamana itd. Inter idzie w odwrotnym kiedunku kupuje Favalliego, Michajlovicia, teraz pewnie Figo
-
Kujon
- Kontakt:
Mancini na wylocie
Ale myślenie, żeby kupować samych młodych jest dużym błędem....najlepiej świadczy o tym AS ROMA która nakupowała młodych "gniewnych" i skutk i są takie, że Ci "gówniarze" i zawodzą i zbierają czerwone kartki...takich młodych trzeba po 1 góra 2 wprowadzać do podstawowego składu...a co do Figo, to kategorycznie jestem na nie, bo to kolejny zawodnik, który się wypalił (patrz Davids) i który poleci tylko i wyłącznie na pieniądze...
"" Bo Milan to jeszcze długo, długo będą dla mnie "przekupczyki" "" P.Zarzeczny
-
mati
Mancini na wylocie
No ja tez nie jestem za Figo jak najbardziej... 
-
Andy
- Kontakt:
Mancini na wylocie
Nie tylko tymati pisze:No ja tez nie jestem za Figo jak najbardziej...
-
ps-man
Mancini na wylocie
Mihajlovic i Favalli byli za darmo... Jakby nie do Interu to pewnie zasilili by Juve czy jakis inny Milan (a Sinisa może wrociłby do Sampy...), więc zle myslicie, bo oni by sie tylko tym wzmocnili, na dodatek za darmo.
-
mati
Mancini na wylocie
Favalli jak gra to każdy widzi
z tego juventusu czy Milanu to by odszedł z taką grą już po pół roku 
-
Andy
- Kontakt:
Mancini na wylocie
Ja jestem za pozostawieniem Manciniego
Zobaczcie jakie rezultaty osiąga w końcówce sezonu
, już w następnym wszyscy będą trząść portkami jaki to Inter stał się silny
Nie wiem dlaczego co po niektórzy chcą aby odszedł :? Przecierz po sezonie nie osiągnie się od razu złotych gór i lasów :twisted: , trzeba na te sukcesy poczekać , a jak my bedziemy tak trenera zmieniać to nigdy niczego nie osiągniemy 
-
vahu
Mancini na wylocie
Trzeba czekać i rozsądnie prowadzić drużynę. W Mancinim dobre jest to, że mimo powiedzmy szczerze kiepskich wyników (wszyscy liczyli na walkę o scudetto) atmosfera w drużynie jest bardzo dobra, a i gra wygląda coraz lepiej. Kolejna rewolucja nie jest wskazana. Trzeba dać mu jeszcze z 2 sezony i jeśli nic nie osiągnie to wtedy pomyśleć o zmianie.
-
Orzeu
- Kontakt:
Mancini na wylocie
i teraz znowu zmieniam zdanie na temat pana Manciniego (właśnie przegrywamy 2-1 z Messiną). Sądze, że trzeba mu wybić z głowy tą jego grę jendym napastnikiem !!!!!!! Jak można wychodzić defensywnym ustawieniem przeciwko beniaminkowi !!
A obrona to już jest całkowicie do bani:
prawdę mówiąc to tak:
Mancini zostaje
Coco, favalli, Mihajlovic, Gamarra, Ze Maria wypad !!!!!!!!!
przychodzą Luisao, Maxwell lub inny dobry lewy obrońca.
zostają J.Zanetti, Cordoba, Materazzi, Burdisso,
prawdę mówiąc to tak:

-
mati
Mancini na wylocie
to po co było wyrzucać Cupera !!?? skoro dalej gramy super defensywnie i przegrywamy ze słabiakami
tak samo derby - jak przegrywaliśmy za Manciniego tak przegrywamy za Cupera... to była dopiero idiotyczna decyzja wyrzucać Cupera
moze nie graliśmy ładnie, ale efektownie, jakby dalej trenował Inter napewno już cośbyśmy zdobyli
:evil: to genialny taktyk, śmiem nawet twierdzić, ze lepszy od tego całego Murinio
-
ps-man
Mancini na wylocie
Jak nie macie napastnikoworzeu pisze:i teraz znowu zmieniam zdanie na temat pana Manciniego (właśnie przegrywamy 2-1 z Messiną). Sądze, że trzeba mu wybić z głowy tą jego grę jendym napastnikiem !!!!!!! Jak można wychodzić defensywnym ustawieniem przeciwko beniaminkowi !!
prawdę mówiąc to tak:
Mancini zostaje
Coco, favalli, Mihajlovic, Gamarra, Ze Maria wypad !!!!!!!!!
przychodzą Luisao, Maxwell lub inny dobry lewy obrońca.
zostają J.Zanetti, Cordoba, Materazzi, Burdisso,