no dobra ja przedstawie swoją jedynastke, powiedzmy, ze zawrę w niej piłkarzy którzy wejdą w plan na przyszły sezon, tych których bardzo bym chciał, ale jednocześnie można ich sprowadzić, oraz tych których bym chciał, ale znając nasz zarząd nie kupią ich (za młodzi, za dobrzy)
bramkarze -
Julio Cesar / Toldo / Frey - dwóch z tej trójki będzie w kadrze
lewi obrońcy -
Parisi / Maxwell - Parisiego nie bedzie trudno kupić na Maxwella juz chyba nie ma szans, przyjdzie jeden z tych dwóch, pewnie na 90% Parisi..., na rezerwie być może będzie
Pasquale albo jakiś inny młodzik np.
Potenza
środkowi obrońcy -
Cordoba - pewniak,
Luisao - podobno już jest nasz, lecz ja nie jestem do niego przekonany

nie wydaje mi się, żeby był pewnym punktem naszej obrony... coś jak
Burdisso - którego powinniśmy sie pozbyć, bo nie prezentuje nic, a teraz mozemy jeszcze dostac za niego jakąś kasę, jedno jest pewne na argentyńczyku straciliśmy

, chciałbym
Chivu ale na ten transfer nie ma szans, podobno w gre wchodzi też
Kompany ale on w moich oczach równy jest z Luisao, jak dla mnie to zapowiada sie kolejny sezon bez solidnych środkowych obrońców i z mnóstwem stracowych bramek
prawi obrońcy -
J. Zanetti - pewniak

, chciałbym tez
Pere z Atl. Mad. decyduje jego uniwersalność, moze grać jako prawy i środkowy obrońca, co miałoby znaczenie zważając na nasze niekończące sie bolączki ze środkowymi

ale nasi w życiu nie podpiszą kontraktu z nim

a szkoda, bo warto... kolejny kandydat
Bonera - JUVENTUS i MILAN też o niego sie starają i pewnie wybierze ich ofertę, chociaż gdyby nasi się pospieszyli byłby już teraz zaklepany

zapowiada się na duet
J. Zanetti w podstawowym i
Ze Maria na ławce
lewi pomocnicy - tutaj trzeba zrobić trzęsienie, sprzedac Kilego, mógłby tu grać
Parisi gdyby udało się sprowadzić też Maxwella, ale dobrym rozwiązaniem moze tez być
Esposito napewno nie Figo czy Pires...

jedynym problemem moze być cena Esposito
środkowi pomocnicy -
Cambiasso - pewniak,
C. Zanetti - (niestety) pewniak, trzeba kupić
Verona i oddać w rozliczeniu
Davidsa, zawodników pokroju
Rosicky, De Rossi i tympodobni pozostawiam z sferze marzeń
prawi pomocnicy -
van der Meyde - pewnie odejdzie, a szkoda, bo w tym sezonie już pokazał pare razy, ze umie grać, dałbym mu jeszcze rok w podstawowym składzie i poczekał co pokaże, wobec tego jego miejsce pewnie zajmie
Stankovic który formą tez nie imponuje, za Luisao ma tez odejść
Karagounis więc trzeba pomyśleć o jakimś PP na ławke, ale ja nie mam pojęcia kto mógłby to być...
napastnicy -
Adriano i Martins - pewniacy o ile nie odejdą,
Recoba, Vieri i Cruz - ja bym im podziękował, a na ich miejsce ściągnąć
Gilardino - marzy mi się ten zawodnik, ale trzeba by wydać ze 20 mln Euro, i zostanie tylko 16 na reszte transferów, więc ten zawodnik także jest w sferze naszych marzeń, na dodatek kibicuje JUVENTUSOWI który stara sie o niego, więc super byłoby zainwestować w
D. Milito i Makinwa naprawde myślę dobry duet na ławkę, który na dodatek już zna się z Genoi, tylko, ze trzeba by sie liczyć z podobną ceną co za Gilardino

ale przynajmniej mamy 2 a nie jednego zawodnika z ate 20 mln..., rzeczywistość jest jednak brutalna i można sie spodziewać od nowego sezonu na ławce
Di Vaio i
Papadopulosa 
:evil:
trener - każdy zna moje zdanie