Co do Balotelliego to na szczescie jest calkiem uniwersalny i niekoniecznie musi grac w ataku. A Lampard jakby przyszedl do nas, to w nastepnych Derby byloby ciekawe starcie. Lamps - R10. Ktory transfer lepszy... Licze, ze do tego dojdzie, bo jesli skonczylismy juz mercato to ide sie chlastac
Transfery w Europie
-
Pablusso
Odp: Transfery w Europie
Bodzio, potrafisz zarazic optymizmem 
Co do Balotelliego to na szczescie jest calkiem uniwersalny i niekoniecznie musi grac w ataku. A Lampard jakby przyszedl do nas, to w nastepnych Derby byloby ciekawe starcie. Lamps - R10. Ktory transfer lepszy... Licze, ze do tego dojdzie, bo jesli skonczylismy juz mercato to ide sie chlastac

sig by Orzeu
-
MiRas.
- Kontakt:
Ktos z tych zawodnikow: Kaka, Ronaldinho, Seedorf, Pato bedzie siedzial na lawce i zdaje sie, ze beda to Seedorf z Pato. Ronaldinho to Ronaldinho, fakt, ze Milan nigdy nie potrafil zrobic dobrych transferow kupujac kogos z La Liga [Rivaldo, Redondo, Emerson, Jose Mari, Ronaldo]... jednak od kazdej reguly sa wyjatki i Dinho moze takim byc.
Co do nas, to dobrze, ze nie nie nakupowalismy juz z 6 zawodnikow do dnia dzisiejszego, jak to mielismy w zwyczaju robic pare sezonow temu, ale na tle Juventusu, Milanu, Fiorentiny wygladamy bladziutko. Boje sie, ze jesli nasi dzialacze dalej beda tak skupiac sie na tej dwojce to w okolicach 25 sierpnia Moratti sie wkurzy i aby zamydlic oczy nakupuje cos zbednego... i beda kredki. Zamiast meczyc z Kłarezmą mogliby sie rozejrzec w neico bardziej tanszych i lepszych miejscych.
Z drugiej jednak strony paradoksalnie transfer Ronaldinho do Milanu moze wplynac pozytywnie na Inter, wowczas Moratti bedzie chcial pokazac, ze nie jestesmy z tylu i moze sprowadzi jakiegos interesujacego grajka xD
Co do nas, to dobrze, ze nie nie nakupowalismy juz z 6 zawodnikow do dnia dzisiejszego, jak to mielismy w zwyczaju robic pare sezonow temu, ale na tle Juventusu, Milanu, Fiorentiny wygladamy bladziutko. Boje sie, ze jesli nasi dzialacze dalej beda tak skupiac sie na tej dwojce to w okolicach 25 sierpnia Moratti sie wkurzy i aby zamydlic oczy nakupuje cos zbednego... i beda kredki. Zamiast meczyc z Kłarezmą mogliby sie rozejrzec w neico bardziej tanszych i lepszych miejscych.
Z drugiej jednak strony paradoksalnie transfer Ronaldinho do Milanu moze wplynac pozytywnie na Inter, wowczas Moratti bedzie chcial pokazac, ze nie jestesmy z tylu i moze sprowadzi jakiegos interesujacego grajka xD
Który chce jak zwykle wyładować swą...
Frustrację, która spowodowana jest tym, że...
Z definicji fani turyńskiej babci takie cechy wykazują...
To dla swojego dobra... wyjdź stąd...
Albo ja Ci w tym pomogę.
Amen.
-
BoDzIo
Mirku nie patrz na Milan co zrobił w tym Mercato i nie porównuj do Nas bo nasz skład przed ich transferami był NIEPODWAŻALNIE lepszy w każdym aspekcie boiskowego rzemiosła. Przez 2-3 sezony włóczyli sie za Nami w SerieA tracąc po 25 pkt na sezon. Milan musiał kupić kilku grajków bo przecież "starszyzna plemienna" już raczej dużo mówi a mało grać potrafi. My mamy solidny skład i tylko i wyłącznie 2-3 dobre transfery nam są potrzebne. Jesteśmy kolektywem i nawet bez kolejnych wzmocnień jestem przekonany że nadal mamy najlepszą, najlepiej zgraną pake w SerieA. I TO MY ZROBILIŚMY NAJLEPSZY TRANSFER TEGO MERCATO- "THE SPECIAL ONE"!
Kiedyś Byłaś Młodą Kurwą, Dzisiaj Jesteś Starą Damą !!
-
MiRas.
- Kontakt:
Drogi Bodzio, a o ilu ja transferach pisze? Chyba nie o 10... rowniez mysle o 2 - 3 max, przeciez nie chce brygady niepotrzbnych grajkowwyłącznie 2-3 dobre transfery nam są potrzebne
Albo ja Ci w tym pomogę.
Amen.
-
BoDzIo
Miruś ale my już zrobiliśmy 3 transfery:
1. Mou
2. Mancini
3. Adriano:)
Mam nadzieje że 4 będzie Lamps i tyle styknie:)
1. Mou
2. Mancini
3. Adriano:)
Mam nadzieje że 4 będzie Lamps i tyle styknie:)
Kiedyś Byłaś Młodą Kurwą, Dzisiaj Jesteś Starą Damą !!
-
MiRas.
- Kontakt:
Z Adriano taki transfer jak z Ciebie i ze mnie baletnica
On byl nasz i znow jest... tak samo mozna powiedziec, ze pozyskalismy Jimeneza [wykupilismy 50% praw do niego], Figo [bo przeciez kontrakt przedluzyl] 
Albo ja Ci w tym pomogę.
Amen.
-
Pablusso
Dokladnie. Ja np zawsze bylem zwolennikiem szukania talentow w Ameryce Pld. A jakos naprawde rzadko sie zdazalo, ze Inter pozyskal jakiegos gracza bezposrednio stamtad. Delikwent szedl do silniejszej ligi za grosze, a pozniej za wielkie pieniadze byl odsprzedawany. W Argentynie czy Brazylii jest talentow bez liku. Nie interesuje sie tak tamta liga wiec nazwisk nie wymienie, ale wszyscy jak jeden maz sa duuuuzo tansi od Quaresmy i latwiej byloby ich sciagnac.Zamiast meczyc z Kłarezmą mogliby sie rozejrzec w neico bardziej tanszych i lepszych miejscych.

sig by Orzeu
-
YoozeQ
Taki przyklad do tego co napisal Pablusso. Aguero - swietny debiut w Europie. Teraz, zeby go odkupic z Madrytu trzeba wydac ok 30 mln jak nie wiecej. Takich pilkarzy jest tam wiecej, tylko ze nie kluby czesto boja sie ryzykowac i nie kazdy dostaje taka szanse.
-
Woo-cash
- Kontakt:
Piszecie o piłkarzach z Ameryki Płd. Pozyskaliśmy przecież Kerlona. Gdzieś czytałem że jest już nasz. A więc Inter również nie próżnuje w Ameryce
Najlepszym takim przykładem jest na pewno Javier Zanetti który to przyszedł do nas z Banfield.
"Człowiek jest wszechświatem samym w sobie" - Bob Marley
-
Dominik
Białorusin Aleksander Hleb przechodzi z Arsenalu Londyn do FC Barcelona.
Brazylijczyk Ronaldinho podpisze kontrakt z AC Milan.
Brazylijczyk Ronaldinho podpisze kontrakt z AC Milan.
FORZA INTER!!!
-
Dzonyy
Nie wiadomo czy poradzili by sobie w Europie. Poza tym teraz to my raczej powinniśmy kupować Włochów skoro 6+5 ma działać to nie wiem jaki skład bedzie desygnowany do gry.
Ja nie kradnę scudetto i także w Serie B nigdy nie byłem...
Jest tylko Inter, dla mnie, jest tylko Inter
Jest tylko Inter dla mnie, dla mnie....
-
YoozeQ
Moze mi ktos powiedziec o co chodzi z Eto? Bo albo to jest najglupsza plotka tego lat, albo bedziemy swiadkami najsmieszniejszego transferu w tym okienku. Ciekawe kiedy i jak to sie skonczy.
-
Chuchu
- Kontakt:
jesli nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze
Eto'o ma podobno przejsc do Uzbekistanu czy gdzies tam i zarabiac 40 mln euro rocznie!!!!!!!! I jak mówią fani Barcy to nie jest tym razem kolejna plota, bo byl Eto'o widziany z szejkiem (nie wiem czy to sie tak pisze
) który jest włascicielem klubu w tamtym kraju. Jesli ten transfer okaze sie prawdą to Eto'o pokaze ze nie zostało mu juz ani troche ambicji sportowej
-
Dominik
Claude Makelele przeszedł z londyńskiej Chelsea do Paris St Germain.
FORZA INTER!!!
-
ElPolako
Gilberto Silva w Panathinaikos Ateny !!!
Reprezentant Brazyli Gilberto Silva po sześciu latach gry dla Arsenalu Londyn opuszcza klub i przechodzi do greckiego Panathinaikosu Ateny. "Koniczynki" za piłkarza zapłaciły "Kanonierom" 1,5 miliona euro.
31-letni reprezentant "Canarinhos" do Londynu trafił latem 2002 roku z CA Mineiro. W tym samym roku na Mistrzostwach Świata razem z kadrą narodową doszedł do finału, w którym Brazylia pokonała Niemców 2-0. Wówczas autorem obu bramek był Ronaldo, obecny gracz AC Milanu.
"Każdy w klubie bardzo go lubił i złożył mu wielkie słowa podziękowania. Miał ogromny wkład w każdym sezonie i zawsze dawał z siebie wszystko. Teraz wszyscy w Londynie życzą mu wszystkiego najlepszego w nowym klubie". - głosi oficjalny komunikat na stronie internetowej "The Gunners".
"Transfer do "Koniczynek" to nowy rozdział w mojej karierze i wierzę, że wreszcie będę zadowolony. Przychodząc tutaj mam wielkie ambicję i chcę się pokazać z dobrej strony. Jestem w pełni świadomy oczekiwań Panathinaikos i jestem pewny, że nie zawiodę nowych fanów, klubu i pracodawcy. Jestem zadowolony z przywitania przez kibiców i wiem, że warto będzie dla nich dawać z siebie 100%". - powiedział sam zawodnik.
Trenerem Panathinaikosu Ateny jest Henk Ten Cate, były trener Ajaxu Amsterdam, który przez część sezonu 2008/2009 był asystentem Avrama Granta. Holender po przegranej walce z Manchesterem United w Lidze Mistrzów pożegnał się wraz z Izraelczykiem z pracą na Stamford Bridge.
Żródło: Ligamistrzow.com
Moim zdaniem dziwny klub wybrał . . . Mógł przecież wybrać Porsmouth które także było nim zainteresowane czy ManC:|
Reprezentant Brazyli Gilberto Silva po sześciu latach gry dla Arsenalu Londyn opuszcza klub i przechodzi do greckiego Panathinaikosu Ateny. "Koniczynki" za piłkarza zapłaciły "Kanonierom" 1,5 miliona euro.
31-letni reprezentant "Canarinhos" do Londynu trafił latem 2002 roku z CA Mineiro. W tym samym roku na Mistrzostwach Świata razem z kadrą narodową doszedł do finału, w którym Brazylia pokonała Niemców 2-0. Wówczas autorem obu bramek był Ronaldo, obecny gracz AC Milanu.
"Każdy w klubie bardzo go lubił i złożył mu wielkie słowa podziękowania. Miał ogromny wkład w każdym sezonie i zawsze dawał z siebie wszystko. Teraz wszyscy w Londynie życzą mu wszystkiego najlepszego w nowym klubie". - głosi oficjalny komunikat na stronie internetowej "The Gunners".
"Transfer do "Koniczynek" to nowy rozdział w mojej karierze i wierzę, że wreszcie będę zadowolony. Przychodząc tutaj mam wielkie ambicję i chcę się pokazać z dobrej strony. Jestem w pełni świadomy oczekiwań Panathinaikos i jestem pewny, że nie zawiodę nowych fanów, klubu i pracodawcy. Jestem zadowolony z przywitania przez kibiców i wiem, że warto będzie dla nich dawać z siebie 100%". - powiedział sam zawodnik.
Trenerem Panathinaikosu Ateny jest Henk Ten Cate, były trener Ajaxu Amsterdam, który przez część sezonu 2008/2009 był asystentem Avrama Granta. Holender po przegranej walce z Manchesterem United w Lidze Mistrzów pożegnał się wraz z Izraelczykiem z pracą na Stamford Bridge.
Moim zdaniem dziwny klub wybrał . . . Mógł przecież wybrać Porsmouth które także było nim zainteresowane czy ManC:|

-
pct
A gdzie tam rocznie ... oni mu dawali te 40 mln za gre od sierpnia do grudniaChuchu pisze: Eto'o ma podobno przejsc do Uzbekistanu czy gdzies tam i zarabiac 40 mln euro rocznie!!!!!!!!
Co do transferu Gilberto, zadna sensacja, o tym mowilo sie dawno. Jakies dwa tygodnie temu sam powiedzial, ze chce powalczyc o LM, dlatego Panatinaikos.
-
Dzonyy
O LM z Pana to raczej nie ma co marzyć
może powalczyć w LM 
-
Air_up_There
Jak sądzicie czy Chelsea sprzeda jakiegoś pomocnika?? do interu a moze jeszcze gdzieś indziej wkońcu mają ich za dużo Deco,Ballack, Lampard, Malouda,Cole, Wright-phillips,Obie Mikel, Essien, Za dużo gwiazd na ławce bedzie
-
pct
Racja, doprecyzuje wiec swoja wypowiedz: Powalczyc o UDZIAL w LMDzonyy pisze: O LM z Pana to raczej nie ma co marzyćmoże powalczyć w LM
![]()
A Chelsea podobno ustalila juz warunki kontraktu z Robinho, ktory chce odejsc z Realu. Wright-Phillips podobno jest na wylocie a Essien moze grac na boku obrony ( choc nie po to kupowali Bosingwe ). Wiadomo, ze kadre trzeba miec szeroka ale taka ekipa to chyba przesada, Scolari bedzie musial nad tym mocno zapanowac bo konflikty sa niemal pewne.
-
Air_up_There
chciał bym zeby robinho został w realu i by przeszedl tam C.Ronaldo myśle ze RVanNister.... powinien wylecieć z realu i powinni kupić np Ville, a w Interze Powinien być atak Adriano i Ibrahimović
-
Dominik
Turecki piłkarz Emre Belozoglu przeszedł z Newcastle United do Fenerbahce Stambuł. Z nowym klubem podpisał czteroletni kontrakt.
FORZA INTER!!!
-
ElPolako
Grający dotychczas w Lazio Rzym pomocnik Valon Behrami przeszedł do grającego w angielskiej Premiership West Ham United Londyn.
"Moje marzenie, by zagrać w Premier League, się spełniło. W końcu jestem w stanie podpisać umowę. West Ham wyraził mną zainteresowanie tuż po Euro 2008, wtedy też podjąłem rozmowy, ale najpierw musiałem być pewien, że to dobre dla wszystkich. Teraz podjąłem już decyzję i nie mogę się doczekać, kiedy dołączę do moich nowych kolegów i zagram w lidze angielskiej" - powiedział Behrami.
Reprezentacja Szwajcarii z Euro 2008 odpadła co prawda już po fazie grupowej, jednak grający w jej barwach Valon Behrami turniej może w swoim wykonaniu zaliczyć do udanych.
Behrami podpisał z West Hamem pięcioletni kontrakt, londyńczycy zapłacili za niego Lazio 5 milionów funtów.
"Moje marzenie, by zagrać w Premier League, się spełniło. W końcu jestem w stanie podpisać umowę. West Ham wyraził mną zainteresowanie tuż po Euro 2008, wtedy też podjąłem rozmowy, ale najpierw musiałem być pewien, że to dobre dla wszystkich. Teraz podjąłem już decyzję i nie mogę się doczekać, kiedy dołączę do moich nowych kolegów i zagram w lidze angielskiej" - powiedział Behrami.
Reprezentacja Szwajcarii z Euro 2008 odpadła co prawda już po fazie grupowej, jednak grający w jej barwach Valon Behrami turniej może w swoim wykonaniu zaliczyć do udanych.
Behrami podpisał z West Hamem pięcioletni kontrakt, londyńczycy zapłacili za niego Lazio 5 milionów funtów.

-
Chuchu
- Kontakt:
szkoda ze Serie A traci tak świetnego zawodnika jakim bez wątpienia jest Behrami. Ja osobiscie wolalbym go w Interze zamiast Quaresmy ale niestety juz do nas tego lata nie przyjdzie. Na EURO ladnie wymiatał 
-
ElPolako
Szkoda bo za te 5 mln funtów mogli by sie nim nasi działacze zainteresować ale widocznie nie mieli szwajcara w planach na przyszły sezon . Teraz tylko czekać aż zakończą się negocjacie z Muntarim i skład mamy prawie gotowy na przyszły sezon 

-
Jeremy
Paul Robinson za 7 milionow dolarow przeszedl z Tottenhamu do Blackburn Rovers i podpisal z tym klubem pięcioletni kontrakt.Jego miejsce zajmie Heurelho Gomes sprowadzony z PSV Eindhoven.
Czyli rewolucji w Tottenhamie ciąg dalszy...
Sig by Kropasz
Thx
"Zawsze mówiłem, że moi piłkarze są najlepsi na Świecie. Było tak gdy trenowałem mniejsze kluby, Porto, Chelsea, a teraz najlepszymi są dla mnie Ci z Interu" - Jose Mourinho.
"Zawsze mówiłem, że moi piłkarze są najlepsi na Świecie. Było tak gdy trenowałem mniejsze kluby, Porto, Chelsea, a teraz najlepszymi są dla mnie Ci z Interu" - Jose Mourinho.
-
Dzonyy
Szkoda tego Behramiego dobry zawodnik w dodatku ograny w Serie A.
-
Dominik
Holenderski obrońca FC Barcelona Oleguer odchodzi z katalońskiego klubu i przenosi się do Ajaxu Amsterdam. Kontrakt ma obowiązywać przez najbliższe trzy sezony, piłkarz rocznie zarabiać będzie 750 tys. euro.
FORZA INTER!!!
-
Ulis
Robinson nigdy nie miał u mnie szacunku, jest po prostu przesłaby. Bardzo dobry ruch ze strony Tottenhamu.Zlatan8 pisze: Paul Robinson za 7 milionow dolarow przeszedl z Tottenhamu do Blackburn Rovers i podpisal z tym klubem pięcioletni kontrakt.Jego miejsce zajmie Heurelho Gomes sprowadzony z PSV Eindhoven.
[blue]INTER PER SEMPRE ! [black]Tutto altro NON'EIMPORTANTE !

"...Powiedz mi co jest lepszego niż długie cierpienie aby osiagnac sukces...
Potem nie przeszkadzaj mi już.. Dla mnie jest tylko Inter...
Dla mnie, którym jestem zakochany..."

"...Powiedz mi co jest lepszego niż długie cierpienie aby osiagnac sukces...
Potem nie przeszkadzaj mi już.. Dla mnie jest tylko Inter...
Dla mnie, którym jestem zakochany..."

-
Woo-cash
- Kontakt:
Ogólnie Anglicy mają słabych bramkarzy którzy grają zazwyczaj w średniakach ligowych.Ulis pisze: Robinson nigdy nie miał u mnie szacunku, jest po prostu przesłaby. Bardzo dobry ruch ze strony Tottenhamu.
"Człowiek jest wszechświatem samym w sobie" - Bob Marley
-
Lamatico
- Kontakt:
Właśnie ta pozycja w ostatnim czasie spowodowała bolesne porażki... Łatwo zauważyć, kto broni w uznanych angielskich "firmach". ManU - van der Sar i Kuszczak, Chelsea - Cech i Cudicini? (nie wiem czy dobrze napisałem i czy nadal jest 2 bramkarzem, ale był), Arsenal - Almunia, Fabiański, Liverpool - Reina i ?? nie kojarze...