Primera Division
-
Szycha
Odp: Primera Division
Warto dodać, że El Kun na serio może okazać się drugim Maradaną... spójrzcie tylko na jego bramke 
-
Lamatico
- Kontakt:
Już jutro na Estadio Santiago Bernabeu dojdzie do starcia pomiędzy dwoma gigantami Światowej Piłki Nożnej. "Królewscy" - Real będzie podejmował "Dumę Kataloni" FC Barcelonę. Jest to mecz szczegulny ze względu na obsadę zawodników i wrogości pomiędzi kibicami obu ekip. Hiszpanie żyją tym spotkaniej już od jakiegoś czasu. Miejmy nadzieję, że będzie to ładny meczy z wielona bramkami i niech wygra lepszy.
-
Grzybek
Wczoraj Barca i Real wygrały swoje mecze. Barca pokonała 3-0 Recreativo Huelva ( 2*Ronaldinho, Xavi ) a Real wygrał na wyjezdzie z Gimnastic 3-1 po golach Carlosa,Helguery i Robinho. Niespodzianka jest zapewne porażka Valencii z Racingiem Santander 0-1.
Pozdro.
Pozdro.
-
Heltinho
Barca i tak będzie mistrzem Real będzie drugi a Valencja trzecia 
-
Grzybek
No to już wszyscy wiemy jak sie zakończy sezon w Hiszpanii ...Heltinho pisze: Barca i tak będzie mistrzem Real będzie drugi a Valencja trzecia![]()
-
Kowal
Dziś o 22 na Camp Nou zagra barca z Depor
Mam nadzieje,że Deportivo sprawi małą niespodzianke i wygra z barsą
, Barcelona straciła swego kapitana ---> niezagra w meczu gdyż zmarł ojciec Pujola.... Chcił bym zobaczyć powtórke z rozrywki taką jaką Deprtivo sprawiło milanowi na El Riazor ( wygrana 4-0
)

-
Mka
Ja myślę że Barca wysoko ogra Depor 
Chociaż kto wie,może być ciekawe spotkanie.
Straszna tragedia dotknęłą Puyola
( i najprawdopodobniej nie zagra w dzisiejszym meczu.
Chociaż kto wie,może być ciekawe spotkanie.
Straszna tragedia dotknęłą Puyola
-
Kowal
Dziś bardzo ciekawy mecz w Primera Division.Na Camp Nou zagra barca z Zaragozsa.Powiem,że licze bardzo na Zaragozse,naprawde maja ciekay skład i stać ich na to by ograć barse
.
Mam nadzieje,że Aimar jeśli będzie grał strzeli cos valdesovi

Mam nadzieje,że Aimar jeśli będzie grał strzeli cos valdesovi

-
Woo-cash
- Kontakt:
A co do ligi hiszpanskiej to chcialem wspomniec o wygranej Realu 3-1 dla ktorego wszystkie 3 bramki strzelil van Nisterlooy. A co do meczu Barcelony to wydaje mi sie ze przed Katalonczykami szykuje sie ciezki mecz. Jednak brak Eto'o daje wyraznie znac o sobie...
"Człowiek jest wszechświatem samym w sobie" - Bob Marley
-
Andy
- Kontakt:
No i stało się co się miało stać...Barca wkońcu przełamała swoją niemoc i wygrała z Realem Saragossa
Co prawda mecz rostrzygnął się dopiero w końcowych 5 minutach,kiedy to wspaniałymi akcjami popisywał się Ronaldinho (czyżby powracał do swojej optymalnej formy :-?).Pokażą to najbliższe mecze (zwłaszcza ten w Champions League) tymczasem udało się drużynie Franka Rijkarda pokonać gości i powrócić na fotel lidera, ze zwycięstwa nie mógł cieszyć się młody Argentyńczyk - Lionel Messi który doznał kontuzji i wstępne badania wywnioskowały iż młodziutki piłkarz nie będzie mógł zagrać przez najbliższe 2 miesiące
i tą czwartą także strzelił RvN
, czyżby i Królewscy zaczynali grać swoje...
Real wygrał...ale 4-1Master Snake pisze: A co do ligi hiszpanskiej to chcialem wspomniec o wygranej Realu 3-1
-
Szycha
Szkoda Saragossy bo bardzo serdecznie im kibicuje, no widać iż nie mogą się jeszcze mierzyć z tymi najlepszymi w lidze hiszpańskiej. Mam tylko nadzieje, że powalczą o 4 miejsce dające udział w El. LM.
-
Kowal
Dziś zapowiada się bardzo ciekawy mecz Saragossa zagra z Valencią-naszym rywalem w drugiej rundzie LM.W tym sezonie Saragossa prezentuje sie bardzo dobrze,maja naprawde bardzo dobry,a zarazem wyrównany skład. Natomiast zaspół VCF trapią kontuzje i przez to zespół narazie w lidze gra poniżej oczekiwań.Jednak licze,że będzie to bardzo ciekawy mecz 

-
RoB
W pierwszej połowie raczej przewaga Saragossy a bramka Angulo dla Valencii tak z dupy, że tak powiem. Strzał z dużego konta z jakiś 30 metrów, a bramkarz gospodarzy sobie przysnął. Tak jak pisałem prowadzenie raczej nie zasłużone. Przewagę w posiadaniu piłki mają gospodarze, ale też nie bardzo mają pomysł na strzelenie bramki. Valencia, co zauważyłem, bardzo szybko wyprowadza piłkę z defensywy do ataku, co owocuje groźnymi kontrami. Zobaczymy co będzie w drugiej polówce.
Valencia: Butelle; Miguel, Navarro, Albiol, Curro Torres; Angulo, Baraja, Albelda, Vicente; Silva, Villa.
Ławka rezerwowych: Mora, Ayala, Morientes, Joaquin, Hugo Viana, Cerra, Pallardo.
No i koniec meczu. Valencia wygrała po bramce Angulo strzelonej w 42 minucie meczu. Druga połowa wyrównana, bez wielu sytuacji podbramkowych. Zawiodła mnie trochę Saragossa. Myślałem, że przycisną trochę w drugiej połowie, jednak tak się nie stało. W drugiej części gry na boisku pojawili się: Morientes, Joaquin i Hugo Viana. Widać, że ta drużyna ma duży potencjał i grając w najsilniejszym składzie będzie bardzo wymagającym rywalem.
Valencia: Butelle; Miguel, Navarro, Albiol, Curro Torres; Angulo, Baraja, Albelda, Vicente; Silva, Villa.
Ławka rezerwowych: Mora, Ayala, Morientes, Joaquin, Hugo Viana, Cerra, Pallardo.
No i koniec meczu. Valencia wygrała po bramce Angulo strzelonej w 42 minucie meczu. Druga połowa wyrównana, bez wielu sytuacji podbramkowych. Zawiodła mnie trochę Saragossa. Myślałem, że przycisną trochę w drugiej połowie, jednak tak się nie stało. W drugiej części gry na boisku pojawili się: Morientes, Joaquin i Hugo Viana. Widać, że ta drużyna ma duży potencjał i grając w najsilniejszym składzie będzie bardzo wymagającym rywalem.
Ostatnio zmieniony 17 gru 2006, 01:04 przez RoB, łącznie zmieniany 1 raz.
-
CrespoInter
Ogolnie w Primiera Division jestem za Barcelona ale Inter zawsze bedzie w Moim sercu
-
EL_CHINO
Dzisiaj przepiękny szlagier Barcelona zmierzy się z lepszym Madrytem- Atletico (Real chyba przerżnoł z jakimś beniaminkiem 3-0) licze na występ El Kuna i wiadro zimnej wody na głowę Barcy, że tak jak Inter- wszystkich nie pokonają 
-
Kowal
Jestem tego samego zdania
barca musi dostać po dupce
Z tego co pamietam to dobry patent na strzelanie barsie bramek ma Torres
Być może i dziś poprowadzi Atletico do zwycięstwa.

-
Andy
- Kontakt:
O dziwo...Real poległ z beniaminkiem Recreativo aż 3-0
Kto by przypuszczał iż Królewscy osiągną dno...dna
może jakieś załamanie psychiczne...ale aż dziw bierze,że tak słabo spisuje sie obrońca Fabio Cannavaro,który to ewidentnie zawinił przy dwóch straconych bramkach
.Rewelacją w tym sezonie jest jak do tej pory dobrze spisująca się Sevilla,która nie ma zamiaru oglądać się za przeciwnikami i robi swoje...czyli wygrywa
, wczoraj swój mecz zaległy rozegrała Barca z Atletico Madryt,która nie zmazała goryczy porażki w finale i także w lidze słabo się zaprezentowała zaledwie remisując 1-1 z rywalem z Madrytu.Co z tego,że strzela Ronaldinho jak reszta drużyny gra kiszke i cała praca idzie na marne 
-
Kowal
Dziś "najlepsze"
drużyny hiszpanii nic wielkiego niepokazały barca zremisowala na wyjezdzie 1-1 z Getafe
a Real też na obcym terenie przegrał 2-0 z Deportivo
. Niepowiem ale takie wyniki podobają mi się
teraz ogladam mecz Valenci z Vilarealem jak narazie 0-0.....

-
Woo-cash
- Kontakt:
Real poległ z beniaminkiem Recreativo aż 3-0
Real też na obcym terenie przegrał 2-0 z Deportivo
Oj niedobrze sie dzieje w Realu...
"Człowiek jest wszechświatem samym w sobie" - Bob Marley
-
Grzybek
Nasz rywal w Lidze Mistrzów - Valencia wygrała swój kolejny mecz. Tym razem w derbach pokonała Levante 3-0 po golach Viany,Morientesa i Ayaly. Jak widać zespól Valencii też trzyma forme także możemy sie spodziewać ciekawego pojedynku w LM.
-
Andy
- Kontakt:
Valencia zawsze grała jakiś ciekawy dla oka futbol i tym razem będzie podobnie w pojedynku z nami
, ciekawi mnie tylko jaki mecz puszczą w TV
.A tymczasem do przerwy Barcelona niespodziewanie przegrywa z rywalem zza miedzy Espanyolem :lol2: 1-0, jak dotychczas jedyną bramke do przerwy strzelił Garcia
Czyżby tutaj szykowała się jakaś niespodzianka 
-
Szycha
WIelka Barca w " prawdziwych DERBACH " dostaje baty od Espaniolu... powiem tylko, że mogło być spokojnie z 5-1 
-
darioG
Ładnie Valencia pojachała z rywalem zza miedzy:) szkoda, że Barca przegrała-ale w sumie wole jak cos sie dzieje w lidze niz było wiadomo kto z kim wygra:)
-
Lamatico
- Kontakt:
Atletico Madryt vs Osasuna Pampeluna 1-0
Castro 1-0
http://www.zshare.net/download/1-0z-castro-rar.html
Real Sosiedad vs Valencia 0-1
Villa 0-1
http://www.mediafire.com/?czgnzmwzzyq
Castro 1-0
http://www.zshare.net/download/1-0z-castro-rar.html
Real Sosiedad vs Valencia 0-1
Villa 0-1
http://www.mediafire.com/?czgnzmwzzyq
-
Grzybek
Wczorajszy remis Sevilli wykorzystała Barcelona, która pokonała u siebie Gimnastic 3-0. Bramki dla Katalończyków zdobyli : Saviola, Giuly i Iniesta.
Dzieki temu zwyciestwu Barca zrównała sie z Sevillą i obie druzyny zajmują ex-equo 1 miejsce.
Do obu drużyn może dołączyć Real który gra na wyjezdzie z Mallorcą i jeśli wygra to i on również bedzie miał tyle samo pkt co wspomnaianie drużyny czyli po 38 pkt.
Dzieki temu zwyciestwu Barca zrównała sie z Sevillą i obie druzyny zajmują ex-equo 1 miejsce.
Do obu drużyn może dołączyć Real który gra na wyjezdzie z Mallorcą i jeśli wygra to i on również bedzie miał tyle samo pkt co wspomnaianie drużyny czyli po 38 pkt.
-
Kowal
Również wczoraj odbyła się ciekawa konfrontacja w Primera Division Villarreal grał z Realem M,nieoczekiwanie Real przegrał 1-0 :lol2:
po bramce Marcosa Garci.Heh zobaczymy jak długo włądze Realu dadzą potrenować Capelo
Zobaczymy również czy porażke Realu wykorzysta nasz rywal w Lm Valencia.Jednak najpierw ekipa VCF musi pokonaćw meczu wyjazdowym zespół Betisu,wydaje się to dość proste gdyż Betis w tym sezonie gra słabo,jednak potrafią też sprawić niespodzianke...
po bramce Marcosa Garci.Heh zobaczymy jak długo włądze Realu dadzą potrenować Capelo

-
klusek
Oglądałem drugą połowę meczu ŻŁP - Real i zwodnicy z Madrytu wypadli naprawdę kiepsko. Kompletny brak pomysłu na grę, chaos, do tego nie najlepsza ga w obronie. Aż dziw bierze, że jesienią Real potrafił ograć Barcę.
Za to plus dla włodarzy z Madrytu za wystawianie młodzieży.
Za to plus dla włodarzy z Madrytu za wystawianie młodzieży.
-
Slepy
A mi polityka Realu przypomina troche Morattiego sprzed dobrych kilku lat. Ktoś gdzieś ładnie piłkę kopnął to od razu należy go sprowadzić. To błąd, brak wyczucia, rozwagi i TRZEŹWEGO UMYSŁU w transferach to pierwszy krok do kryzysu. Dajmy na to Robinho, przychodził miał byc najlepszym piłkarzem ligi..popadł w ławkową szarzyznę. Obawiam sie ze podobnie moze być z Higuainem i resztą, obym się mylił. Dziwie sie ze tak doswiadczony zarzad w Realu robi takie głupoty, przeogromne sumy wydawane na osiemnastolatków zza oceanu...? 
-
Szycha
Slepy dla nad to jest idealna szansa na zakup za jakiś rok- dwa lata tych młodzików. Z Realem mamy bardzo dobre stosunki
Taki Higuain może być idealnym następcą Cruza / Crespo.
-
RoB
Dla mnie śmieszne jest to, że tak fatalnie grający Real ma w tym momencie 3 punkty straty do lidera. Braca też od jakiegoś czasu ma kryzys, a jeśli dzisiaj wygra to wskoczy na pozycję lidera.