Premiership
-
EL_CHINO
Odp: Premiership
Arsenal nadal tego nie pokazuje co kiedyś, czyżby brak jednego zawodnika powodował taką grę drużyny? Licząc te wszystkie słupki jakie strzeliła Chelsea to Arsenal powinien przerżnąć 4:1 a nawet 4:0, ale dobrze, że się tak nie stało dzięki czemu ManU może pokazać, że nie wydając miliardy miliardów też można wygrać Premiership. Najgorsze, że Arsenal nie potrafi grać dobrze do ostatniej minuty, na szczęście Inter gra w serieA gdzie gra się toczy do ostatniej sekundy 
-
elvis
- Kontakt:
Szkoda ze kanonierzy nie dowiezli prowadzenia do konca bo to 9 mecz w ktorym kanonierzy nie zdołali pokonac chelsea.

-
Szycha
Arsenal powinien się cieszyć z tego co ma. Kanonierzy mieli przeogromnego farta, że zresmisowali ten mecz. W ostatnich dwóch minutach słupek i poprzeczka Chelsea.
-
elvis
- Kontakt:
no doszly mnie sluchy ze Lehmann w koncowce ze tak powiem dal dupska. Jutro meczyk obejze to bede mogł co kolwiek wiecej powiedziec o nim. w rewanzu wygrają 

-
GregorG1
- Kontakt:
Oglądałem ten mecz (Chelsea - Arsenal) i szczerze mówiąc rozczarował mnie. Media piszą o dreszczowcu, wielkim meczu a tak naprawdę było to ledwie ostatnie 10 minut spotkania (coś w rodzaju euforii jak Ronaldinho bramkę strzeli). T. Henry (Święta Krowa jak go zwykli nazywać kibice Arsenalu ostatnimi czasy) tak naprawdę nie wiadomo dlaczego nie gra. Ziarno prawdy w plotce nt. tego że pokłócił się z Wengerem pewnie jest, bo ciężko sobie wyobrazić aby kluczowy zawodnik nie grał w 3 meczach z rzędu przez kontuzję karku (nie widziałem aby chodził w jakimś stabilizatorze/gorsecie). Nie zapominajcie również o braku Gallasa, Baptisty, Rosickiego. Tak naprawdę wina jest w Wengerze, bo nie radzi sobie już z zestawieniem składu. Chelsea była wczoraj jak najbardziej do ogrania, dopóki grał Shevchenko, bo gdy na boisku pojawił się Robben Kanonierzy do powiedznienia nic nie mieli. Średnia wieku obrony Arsenalu wynosiła bodajże 22 lata. Słabo spisali się też Senderos i Hleb (który zawinił przy bramce Essiena, który de facto zmarnował 4 100% sytuacje a kreowany jest na bohatera spotkania). Z Arsenalu sprzed roku niewiele zostało, a Henry jest w podobnej sytuacji co obecnie nasz Adriano, tylko jeszcze do tego się nie przyznaje. Od niego zależy czy podązy drogą Ronaldinho który formę odzyskał, czy Adriano bądź Raula którzy do tej pory swej genialnej dyspozycji nie odzyskali.
Mecz cieniutki do wejścia Robbena, potem nawałnica Chelsea - efekt, niedosyt (Derby Mediolanu górą!!) o którym się nie mówi dzięki bramce Robbena, 2 słupkom i poprzeczce...
Ps. Ależ ja tutaj długie posty piszę
Mecz cieniutki do wejścia Robbena, potem nawałnica Chelsea - efekt, niedosyt (Derby Mediolanu górą!!) o którym się nie mówi dzięki bramce Robbena, 2 słupkom i poprzeczce...
Ps. Ależ ja tutaj długie posty piszę

C'e solo l'Inter, per me, solo l'Inter !! Już 10 lat razem..Only NerAzzurri
-
Lamatico
- Kontakt:
No zgodzę się Adri formy ni emoże odzyskać jak zapewne wszyscy wiemy, ale RaulOd niego zależy czy podązy drogą Ronaldinho który formę odzyskał, czy Adriano bądź Raula którzy do tej pory swej genialnej dyspozycji nie odzyskali.
Co do meczu Arsenal Chalsea to zawiodła mnie ekipa Murinho, bo przecież w tej chwili do ManU tracą już mnustwo punktów i będzie im naprawde ciężko odrobić te stratę tak przynajmniej mi sie wydaje.
-
GregorG1
- Kontakt:
Wyraziłem się jak widzę troszkę niejasno. Chodziło o okres poprzednich 2-3 lat. Fakt teraz gra nieźle, ale i tak swego blasku nie odzyskał. Zresztą, nie tylko on w Madrycie. Zaczynam się obawiać, czi najlepszym rozwiązaniem dla Adriano nie byłaby przeprowadzka, po której odzyskałby formę (patrz. Morientes w Monaco) choć nie ukrywam że chciałbym go zatrzymać, bo dalej w niego wierzę.No zgodzę się Adri formy ni emoże odzyskać jak zapewne wszyscy wiemy, ale Raul![]()
Tu bym sie kłucił, bo według mnie to on odżył po tym jak na Santiago Bernabeu przyszedł Fabio Capello i gra bardzo dobrze. Strzela asystuje cóż więcej chcieć.
Co do Manchesteru i Chelsea, to jeszcze nic moim zdaniem nie jest rozstrzygnięte. Kibicuję co prawda Man Utd. ale jeszcze wszystko się może zdarzyć, bo niedługo to Manchester punkty zgubi i oby to była jednorazowa wpadka.

C'e solo l'Inter, per me, solo l'Inter !! Już 10 lat razem..Only NerAzzurri
-
elvis
- Kontakt:
otóz "Święta krowa" nie gra bo jest bez formy i Arsene Wenger postanowił mu dać odpocząc do konca rokuGregorG1 pisze: T. Henry (Święta Krowa jak go zwykli nazywać kibice Arsenalu ostatnimi czasy) tak naprawdę nie wiadomo dlaczego nie gra.
ja jako fan Arsenalu cenie Henry'ego za umiejętnosci ale uwazam ze jego czas w The Gunners już nadszedł. o wiele bardziej mi się podoba gra Emannueala Adebayora zamiast Henry'ego.

-
Mka
Czyli każdy piłkarz który jest w słabszej formie powinien odchodzić?
Wiadomo jak narazie to nie ma mowy o tym że Henry miałby odejść,ale jak Arsenal chciałby go sprzedać to
A pozatym takich grajków jak On,jeżeli chodzi o przywiązanie do barw klubowych i kibiców można policzyć na palcach jednej ręki.
Wiadomo jak narazie to nie ma mowy o tym że Henry miałby odejść,ale jak Arsenal chciałby go sprzedać to
A pozatym takich grajków jak On,jeżeli chodzi o przywiązanie do barw klubowych i kibiców można policzyć na palcach jednej ręki.
-
elvis
- Kontakt:
nie chodzi mi o to ze w słabszej formie powienien odchodzic. ale wg. mnie Henry nigdy nie bedzie dla Arsenalu postacia jak chocby Dennis Bergkamp, uwazany za najlepszego obcokrajowca w historii klubu.
Powiem szczerze, że to że popbil rekord strzelecki Iana Wrighta nie robi na mnie zadnego wrazenia. Wszystko dlatego, że jestem do niego uprzedzony jako do człowieka.
Wright wiadomo show man na swoj sposob zawsze robił wokół siebie szum ale nie tym ze siadał na tronie reeboka i udzielal wywiadu tylko tym ze był jajcarzem i zawsze potrafił "podrecic klimat" Henry natomiast sprawia wrazenie człowieka zadyfanego w sobie, taki typowy egoista.
BTW osobiscie uwazam, że jest on piłkarzem równie przereklamowanym jak Beckham czy Ronaldinho
Powiem szczerze, że to że popbil rekord strzelecki Iana Wrighta nie robi na mnie zadnego wrazenia. Wszystko dlatego, że jestem do niego uprzedzony jako do człowieka.
Wright wiadomo show man na swoj sposob zawsze robił wokół siebie szum ale nie tym ze siadał na tronie reeboka i udzielal wywiadu tylko tym ze był jajcarzem i zawsze potrafił "podrecic klimat" Henry natomiast sprawia wrazenie człowieka zadyfanego w sobie, taki typowy egoista.
BTW osobiscie uwazam, że jest on piłkarzem równie przereklamowanym jak Beckham czy Ronaldinho

-
Ljarro
Trochę odbiegliście od tematu, więc ostatnie posty przeniosłem do tematu "Najbardziej przereklamowani piłkarze Świata" 
-
Grzybek
Dziś Newcastle pokonało u siebie Watford 2-1. Obie bramka dla gospodarzy zdobył były zawodnik Interu Oba Martins. Chłopak złapał forme i strzela teraz jak na zawołanie.
W innym ciekawym meczy Arsenal zremisował u siebie 2-2 z Portsmouth, choć przegrywał 0-2.
Natomiast Liverpool pokonał na wyjezdzie Charlton Athletic 3-0.
W innym ciekawym meczy Arsenal zremisował u siebie 2-2 z Portsmouth, choć przegrywał 0-2.
Natomiast Liverpool pokonał na wyjezdzie Charlton Athletic 3-0.
-
elvis
- Kontakt:
wczoraj bardzo ciekawie było na angieskich boiskach. mnie niesamwicie czieszy zwyciestwo Arsenalu 6-2 nad Blackburn Rovers. pierwszy mecz na Emirates Stadium, gdzie padło az 8 bramek. Cieszy mnie to, ze najwyzsze puki co zwyciestwo a zadnego udziału nie ma w nim henry.

-
Jarek_FCI
Liverpool nadal podtrzymuje dobrą passę. Tym razem wygrał u siebie z Watford 2-0. Bramki strzelili Bellamy i Xabi Alonso. Dudek jak zwykle na ławce. Chelsea i ManU także wygrali. Chelsea po ciężkim meczu 3-2, dzięki bramkom Lamparda, Kalou i Robbena. ManU bez problemów 3-0, a bramki strzelili 2 Ronaldo i Scholes.
-
Andy
- Kontakt:
Tak...w lidze angielskiej jak zwykle ciekawie
Manchester po porażce w ubiegłej kolejce tym razem się zrewanżował,ale co z tego skoro bramki tam strzelają pomocnicy
(tak samo by można było ponarzekać na gre ich napastników...), Chelsea z trudem wywiozła 3 pkt,a Mourinho znowu zaczyna rozgrywać swoje gierki,które już się stają nudne - wcześniej przemawiał,że to nie koniec i Chelsea zostanie jeszcze mistrzem,a wczoraj wspomniał o zbyt małej (skromnej) ławce rezerwowej
wkońcu to także od niego zależy kogo będzie miał w drużynie,więc tym dziwniejsze dla mnie są jego zarzuty.Arsenal przełomowo rozegrał chyba kapitalne zawody,bez udziału francuza Henry'ego,ale czy to wystarczy na mocniejsze drużyny 
A w I lidze Premiership kolejne trafienie do swojego konta dołożył Grzesiu Rasiak
, widać liga angielska mu służy,może by tak postarał się przenieść do jakiegoś mocniejszego zespołu...
A w I lidze Premiership kolejne trafienie do swojego konta dołożył Grzesiu Rasiak
-
elvis
- Kontakt:
Arsenal gra o niebo lepiej bez Henry'ego. kiedy Titi jest na boiskuwszystkie piłki a jak nie wszystkie to 90% jest granych własnie na francuza. pod jego nieobecnosc mozna zobaczyc duet V.Persie - Adebayor, który gra bardzo w stylu dawnego Arsenalu Wright - Bergkamp

-
Szycha
Z powodu małej liczby występów z Liverpoolu odjeść ma Peter C. Zainteresowanie jego osobą wykazuje podobno Newcastle co sądzicie o ataku Oba-Crouch ... 8)
-
Kowal
Napewno był by to ciekawy atak(może będzie
) Prawde mówiąc nieprzepadam za Piterem C. Jednak niewykluczone,że przejdzie do Srok,gdyż Owen raczej zadobrze się niespisuje....

-
elvis
- Kontakt:
owen jest kontuzjowany. jak wyzdrowieje mysle, ze wroi do pierwszgo skladu newcastle bo jak by nie patrzec to 1 z najlpeszych jak nie najlepszy z angielskich napastnikow

-
Woo-cash
- Kontakt:
W najciekawszych spotkaniach 20 kolejki Premiership Chelsea zremisowala na wlasnym boisku z Reading 2-2. Dwie bramki dla londynczykow zdobyl Drogba. W kolejnym meczu Manchester pewnie wygral z druzyna Wigan 3-1. Dwa gole dla Czerwonych Diablow strzelil Cristiano Ronaldo a jedno trafienie dolozyl Norweg Ole Gunnar Solskjaer. Arsenal Londyn rowniez odniosl zwyciestwo. Tym razem pokonali Watford 2-1. Gole zdobyli Gilberto Silva i van Persie. Liverpool przegral 1-0 z Blackburn.
"Człowiek jest wszechświatem samym w sobie" - Bob Marley
-
elvis
- Kontakt:
Cieszy mnie zwyciestwo Arsenalu. o tytuł bedzie cholernie trudno ale jak ta druzyna sie ukształtuje i zacznie grac tak jak teraz to za rok mam nadzieje ze tytuł wroci na północ londynu ![Uśmiech :]](./images/smilies/yes.gif)

-
Jarek_FCI
Dzisiaj została rozegrana kolejna kolejka Premiership. ManU wygrało z Reading 3-2, dzięki dwóm bramkom Ronaldo i jednej Solskjera. Ronaldo nadal w bardzo dobrej formie. Chelsea straciła kolejne pkt remisując dzisiaj z Fulham 2-2. Maurinho nie bez powodu przeczuwał że tak ten mecz może się zakończyć. Bramki dla Chelsea strzelili Rosenior samobójcza i Drogba. Także Arsenal zawiódł przegrywając na wyjeżdzie z Sheffield Utd 0-1. Liverpool pokonał na wyjeżdzie Totenham skromnie 1-0 po bramce Luisa Garcii.
-
elvis
- Kontakt:
wstyd mi za Arsenal. do dzis byłem niepoprawnym optymista i wierzyłem jeszcze w tytul. 2 miejsce to max co moga zdobyc i pogodzilem sie z tym choc w głebi serca licze na jakis cud jak to jest co rok od 14 sezonow

-
Woo-cash
- Kontakt:
widac ze Manchester odpiera w tym sezonie ataki Chelsea. Chociaz nie lubie ManU to ciesze sie z tego z pokaza Romanowi ze pieniadze to nie wszystko...Jarek_FCI pisze: Dzisiaj została rozegrana kolejna kolejka Premiership. ManU wygrało z Reading 3-2, dzięki dwóm bramkom Ronaldo i jednej Solskjera. Ronaldo nadal w bardzo dobrej formie. Chelsea straciła kolejne pkt remisując dzisiaj z Fulham 2-2. Maurinho nie bez powodu przeczuwał że tak ten mecz może się zakończyć. Bramki dla Chelsea strzelili Rosenior samobójcza i Drogba. Także Arsenal zawiódł przegrywając na wyjeżdzie z Sheffield Utd 0-1. Liverpool pokonał na wyjeżdzie Totenham skromnie 1-0 po bramce Luisa Garcii.
"Człowiek jest wszechświatem samym w sobie" - Bob Marley
-
Mka
Wracam do domu,i patrzę a tu ManU 3-2, a Chelsea 2-2
Mała rzezcz a cieszy 
Zaskakują mnie Diabły w tym sezonie i to bardzo pozytwnie,oby tylko nie dostali zadyszki,i do końca grali swoje.Wreszcie się skończy dominacja Romka w Premiership.
Zaskakują mnie Diabły w tym sezonie i to bardzo pozytwnie,oby tylko nie dostali zadyszki,i do końca grali swoje.Wreszcie się skończy dominacja Romka w Premiership.
-
Interfun3
- Kontakt:
przecież 3 czy 4 sezony arsenal był mistrzemelvis23 pisze: w głebi serca licze na jakis cud jak to jest co rok od 14 sezonow
prawde mówiąc nie sądze mają za duż strate do chelsea ale próbować mogąelvis23 pisze: 2 miejsce to max co moga zdobycsezonow
,,Mam serce w czarno-niebieskich barwach i nigdy nie będę przyjacielem ani Milanu ani Juventusu''- Javier Zanetti

-
elvis
- Kontakt:
byli ale ogolne liczenie nie cud nie odniosło sie u mnie tylko do premiership. skrot myslowy mi niechacy wyszedl. . czekam az na powtorek sezonu bez porazki ale czy sie doczekam to inna sprawa

-
Jarek_FCI
Dzisiaj ManU zremisowało na wyjeździe z Newcastle 2-2 bramki dla Czerwonych Diabłów zdobył Paul Scholes. Coś ci faworyci w Anglii nie równo grają. Lverpool wygrał u siebie z Boltonem 3-0 dzięki bramkom Croucha, Gerarda i Kuyta. Godny odnotowania jest także mecz Reading, które wygrało u siebie z WHU 6-0.
-
Grzybek
Dzis Manu pokonał u siebie Aston Ville 3-1 po golach - J.S.Parka , Michaela Carricka ( ich pierwsze trafienia w tym sezonie + dodatkowo 1 gol Carricka w barwach MU ) i Cristiano Ronaldo, gola dla przyjezdnych zdobył Agbonlahor.
Chelsea spokojnie pokonała u siebie Wigan 4-0 po golach Lamparda,Robbena,Drogby i samobóju Kirklanda.
Liverpool pokonał na wyjeżdzie Watford 3-0 a bramki strzelali Bellamy i Crouch 2.
Jak widać Czerwone Diabły dalej potwierdzają wysoką forme, a Chelsea nadal ich goni
Jutro ciekawy pojedynek Totenhamu z Newcastle.
Chelsea spokojnie pokonała u siebie Wigan 4-0 po golach Lamparda,Robbena,Drogby i samobóju Kirklanda.
Liverpool pokonał na wyjeżdzie Watford 3-0 a bramki strzelali Bellamy i Crouch 2.
Jak widać Czerwone Diabły dalej potwierdzają wysoką forme, a Chelsea nadal ich goni
Jutro ciekawy pojedynek Totenhamu z Newcastle.
-
Jarek_FCI
A także dziś Arsenal wygrał na wyjeździe z Blackburn 2-0 mimo że grał w 10 po czerwonej kartce dla Silvy.