Transfery w Europie
-
Chuchu
- Kontakt:
Odp: Transfery w Europie
Legia Warszawa doszła do porozumienia z Panathinaikosem Ateny odnośnie warunków transferu Jakuba Wawrzyniaka. Lewy obrońca w najbliższym czasie przejdzie badania w Grecji i uzgodni warunki indywidualnego kontraktu.
pilka.pl
W Grecji Polacy radzili sobie całkiem dobrze jak dotąd, więc mam nadzieję, że tym razem nie będzie inaczej
pilka.pl
W Grecji Polacy radzili sobie całkiem dobrze jak dotąd, więc mam nadzieję, że tym razem nie będzie inaczej
-
Jaszczu91
Zaskoczyłem sie tą wiadomością. Najpierw myślałem że to taka plotka jak z jego przejściem do Juventusu ale okazało sie że to prawda. Legia miala sprzedać do Grecji Rogera albo Radovicia a tu odszedł Wawrzyniak. Troche to dziwne bo nie tak dawno Legia wypożyczyła młodego lewego obrońcę Wysockiego do Piasta.
Lecą lata, a ja wciąż czuje to samo. Inter aż do końca świata!
FORZA INTER!
FORZA INTER!
-
Dominik
West Ham United FC potwierdził zakontraktowanie utalentowanego reprezentanta Niemiec U-19, występującego na pozycji napastnika, Savio Nsereko. Piłkarz podpisał 4,5-letnią umowę, a na Wyspy Brytyjskie trafił z Brescii Calcio. Nie zdecydowano się na upublicznienie kwoty transakcji.
FORZA INTER!!!
-
Kermitt
Victor Obinna, młody i obiecujący atakujący Interu Mediolan przez najbliższe pół roku będzie reprezentował barwy hiszpańskiego Betisu Sewilla po tym jak oba kluby osiągnęły porozumienie w sprawie transakcji.
Obinna będzie wypożyczony jedynie do zakończenia sezonu, ale jeśli spodoba się władzom Betisu, a i on sam polubi życie w Hiszpanii, wtedy jego nowy pracodawca będzie miał opcję wykupienia go na stałe. Jak informuje, bowiem Sportmediaset w umowie jest klauzula, iż jeśli po zakończeniu sezonu zarówno Betis, jak i sam piłkarz wyrażą chęć kontynuowania współpracy, wtedy do kasy Interu wpłynie sześć milionów euro, a kartkę zawodnicza przejmą Hiszpanie.
SerieA.pl
Obinna będzie wypożyczony jedynie do zakończenia sezonu, ale jeśli spodoba się władzom Betisu, a i on sam polubi życie w Hiszpanii, wtedy jego nowy pracodawca będzie miał opcję wykupienia go na stałe. Jak informuje, bowiem Sportmediaset w umowie jest klauzula, iż jeśli po zakończeniu sezonu zarówno Betis, jak i sam piłkarz wyrażą chęć kontynuowania współpracy, wtedy do kasy Interu wpłynie sześć milionów euro, a kartkę zawodnicza przejmą Hiszpanie.
SerieA.pl
-
proba1
Skandal z z tym Obinna ale nasi nigdy nie byli dobrzy w te klocki. 6 baniek za Obinne a dali 12 za Jimeneza. Smiech na sali
- Polska jak prostytutka biega od jednego do drugiego - to do Napoleona, to do Szwedów, to do Niemców. A potem mówi, że wszystkiemu winna jest Rosja -
-
Ljarro
Nie dali 12 za Jimeneza, wykupili tylko połowe jego karty
-
Nen
Ale za tą połowę trzeba było dać około 10. Co do Obinny to mnie jakoś nie przekonał. Może jest młody ale co z tego skoro myślę, że z niego nic wielkiego nie będzie. To gorsza wersja Martinsa czy chociażby Suazo.
God protect me
-
Ljarro
6 to jak dla mnie połowa z 12, czyli tyle ile warta jest właśnie połowa karty. Dali 6
-
Dominik
Manchester City pozyskał byłego już bramkarza i kapitana Newcastle United, Shay'a Givena. Irlandczyk podpisał kontrakt do czerwca 2013 roku. "The Citizens" nie zdecydowali się ujawnić kwoty, którą Newcastle otrzymało za 32-letniego golkipera. Według nieoficjalnych źródeł, na które powołuje się z kolei angielska prasa, Manchester wydał na transfer Givena niespełna 12 milionów funtów.
FORZA INTER!!!
-
Chuchu
- Kontakt:
35-letni Sami Hyypia najbliższego lata opuści Liverpool. Oficjalna strona The Reds potwierdziła, że Fin podpisał dwuletni kontrakt z Bayerem Leverkusen.
źródło: pilka.pl
Szczerze mówiąc, nie spodziewałem się tego, że Sami odejdzie z Liverpoolu
źródło: pilka.pl
Szczerze mówiąc, nie spodziewałem się tego, że Sami odejdzie z Liverpoolu
-
Dzonyy
http://transfery.info/news-full-9991.html a to ciekawostka, ale jakoś nie wierzę aby do nas przeszedł.
Ja nie kradnę scudetto i także w Serie B nigdy nie byłem...
Jest tylko Inter, dla mnie, jest tylko Inter
Jest tylko Inter dla mnie, dla mnie....
-
SlimShady
Co do tego ostatniego newsa to było by wspaniale bo też podziwiam tego zawodnika ale wydaje sie to nie możliwe, zgwarzywszy na jego ogromne przywiązanie do Rzymu. Ale przyznam ze w FM udało mi się w 2011 r. wyrwać z Romy do Interu !! ;P (90 mln. heh) 
Per me c\\\\\\\'e solo l\\\\\\\'Inter, a me che sono innamorato
-
Shady
Ja pier.... no wybacz, ale co ma wspólnego jakaś gra z transferami Interu. Nie rób z tego forum drugiego onetu czy wp...SlimShady pisze: Ale przyznam ze w FM udało mi się w 2011 r. wyrwać z Romy do Interu !! ;P (90 mln. heh)![]()
Ostatnio zmieniony 5 maja 2009, 18:51 przez Shady, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Minister
Ciekaw jestem co na jego temat powiedzieliby kibice?;).Ja osobiście gustowałbym w Snejderze lub Van der varcie:D
"Gdy padnie tolerancji mur
i przejrzą na oczy Rodacy.
pedofilom na szyję sznur!
a geje do obozów pracy!"
a geje do obozów pracy!"
-
Baszczu
Nie potrafię sobie wyobrazić De Rossiego w niebiesko-czarnych barwach po słowach "to my jesteśmy prawdziwymi mistrzami, Interowi pomagali cały sezon arbitrzy" z zeszłego sezonu
Mimo, że grajek to jest całkiem niezły, to jednak w Interze nie ma dla niego miejsca. Chyba, że po przyjściu wyzna, że tak naprawdę od dziecka kibicował Nerazzurrim 
-
kachol
Byłoby to bardzo cenne wzmocnienie, takich zawodników na pewno potrzebujemy. Na pewno ciężko uwierzyć, że De Rossi mógłby zostawić Romę, ale nie takie rzeczy działy się w piłce. Jest to jeden z trzech zawodników, których typowałem aby wzmocnili Inter i jeżeli da się go zdobyć nie rujnując kasy transferowej to jestem zdecydowanie na tak
-
RdK.
- Kontakt:
-
Chuchu
- Kontakt:
Brazylijczyk Diego żegna się z niemiecką Bundesligą. Zawodnik od przyszłego sezonu będzie bronił barw Juventusu Turyn. Włodarze obu zespołów osiągnęli porozumienie odnośnie warunków transferu.
Stara Dama zapłaci za tego pomocnika 25 milionów euro. Kwota ta może ulec zmianie w przypadku sukcesów ekipy ze stolicy Piemontu. Diego złoży podpis pod pięcioletnim kontraktem, na mocy którego zarobi 3,5 miliona euro na sezon. - pilka.pl
Szkoda, że poszedł do Juve
Posunięcia na rynku transferowym Starej Damy były w ostatnich latach wyśmiewane ale tym razem Secco naprawdę się postarał. A nam w takim wypadku nie pozostaje nic jak ściągnąć Sneijdera.
Stara Dama zapłaci za tego pomocnika 25 milionów euro. Kwota ta może ulec zmianie w przypadku sukcesów ekipy ze stolicy Piemontu. Diego złoży podpis pod pięcioletnim kontraktem, na mocy którego zarobi 3,5 miliona euro na sezon. - pilka.pl
Szkoda, że poszedł do Juve
-
MarcoPolo
- Kontakt:
Ahh jaka szkoda ,że taki talent znajdzie się w ekipie z Turynu...
Nie można długo czekać na szukanie porozumień z zawodnikami ,bo wszyscy przepadną.
Teraz jak raczej na PEWNO Diego nie zagra dla Interu to warto do środka pola powalczyć o jakiś wielki talent ,bo dalej tak nie możemy grać , a Jenas mi się nie widzi
Nie można długo czekać na szukanie porozumień z zawodnikami ,bo wszyscy przepadną.
Teraz jak raczej na PEWNO Diego nie zagra dla Interu to warto do środka pola powalczyć o jakiś wielki talent ,bo dalej tak nie możemy grać , a Jenas mi się nie widzi
FORZA INTER FANATICI DALLA POLONIA !
-
Chuchu
- Kontakt:
Napastnik Udinese Calcio Fabio Quagliarella od nowego sezonu będzie występował w Napoli. Zawodnik podpisał już pięcioletni kontrakt z klubem z Neapolu - seriea.pl
Nie wiem czego Quagliarella szuka w takich klubach. Grał w Sampdorii to chciał go Juventus. Zdecydował się jednak na Udinese. Teraz chciał go Inter i ponownie Juventus to poszedł do Napoli. Ja na jego miejscu albo bym został w Udine albo przeszedł do jednego z wymienionej wielkiej dwójki. Ale cóż, to jego kariera, jego wybór
Nie wiem czego Quagliarella szuka w takich klubach. Grał w Sampdorii to chciał go Juventus. Zdecydował się jednak na Udinese. Teraz chciał go Inter i ponownie Juventus to poszedł do Napoli. Ja na jego miejscu albo bym został w Udine albo przeszedł do jednego z wymienionej wielkiej dwójki. Ale cóż, to jego kariera, jego wybór
-
Kropasz
- Kontakt:
Napoli to podobno jego ulubiony klub. Tak gdzieś czytałem.
गांजा
Koniec świata
"Na szczycie nie ma presji. Presja pojawia się, gdy jesteś drugi lub trzeci." - Jose Mourinho
Koniec świata
"Na szczycie nie ma presji. Presja pojawia się, gdy jesteś drugi lub trzeci." - Jose Mourinho
Four little goblins, trapped by the sea.
One teased a serpent, and then there were three.
Three little goblins, enjoying their brew.
One bumped an ogre, and then there were two.
Two little goblins, out in the sun.
Down came a griffin, and then there was one.
One little goblin shook up the ground.
When the dust cleared, no one was found.
One teased a serpent, and then there were three.
Three little goblins, enjoying their brew.
One bumped an ogre, and then there were two.
Two little goblins, out in the sun.
Down came a griffin, and then there was one.
One little goblin shook up the ground.
When the dust cleared, no one was found.
-
Nen
Faktycznie jest już w takim wieku i na takim poziomie, że mógłby grać w znacznie lepszym klubie. Z drugiej strony Lavezzi-Quagliarella a za nimi Hamsik wygląda bardzo groźnie. Kto wie, może niedoceniany młody skład Neapolitańczyków stanie się czarnym koniem przyszłego sezonu. W tym zaczęli świetnie, jednak szybko spuchli.
God protect me
-
IRT
Quagliarella to bardzo dobry piłkarz i podpisując kontrakt z Napoli uważam, że chyba się trochę cofnął w swojej karierze. Jeżeli jednak jest faktycznie fanem drużyny z Neapolu, to trzeba go zrozumieć. Udinese w sezonie, który właśnie się zakończył było lepsze od Napoli, szczególnie w drugiej części rozgrywek Serie A. Fabio ma 26 lat i powinien w tym momencie podpisać kontrakt z naprawdę dobrym klubem. Jeżeli jednak uznał, że w Neapolu będzie mu najlepiej... Życzę mu powodzenia, to bardzo dobry piłkarz, mógł grać u nas.
IRT. ![Uśmiech :]](./images/smilies/yes.gif)
Forza Inter!
Forza Inter!
-
zzz_v1
Wybrał według mnie dobrze. Nie będzie przynajmniej ławy grzał.
-
maciejos
Gareth Barry w Manchesterze City. 20-krotny reprezentant Anglii przeniósł się do Manchesteru za 12 milionów funtów. Eksgracz Aston Villi związał się z nowym pracodawcą pięcioletnią umową.
-
Adriano_forever
Kaka do Realu za 65 mln euro. Szczerze to zdziwiła mnie ta wiadomość bo Kaka zawsze mi sie z milanem kojarzył. No ale to jego decyzja i nikt za niego nie bedzie wybierał. Niewiem czy to jest pewne ale na każdej głównej stronie są wiadomości że Kaka przechodzi do Realu. Nie wiem może to następna bajka. Ale transfer napewno ciekawy
Ostatnio zmieniony 3 cze 2009, 07:05 przez Adriano_forever, łącznie zmieniany 1 raz.
Lepiej jest być pokonanym niż być fanem Milanu. - Nicola Berti
-
Dzonyy
Przecież to jeszcze nie jest oficjalna wiadomośc 
Ja nie kradnę scudetto i także w Serie B nigdy nie byłem...
-
forzaragazzi
Źródło Panie, źródło... Bo chyba nie podajesz tej informacji na podstawie brukowca?Adriano_forever pisze: Kaka do Realu za 65 mln euro. Szczerze to zdziwiła mnie ta wiadomość bo Kaka zawsze mi sie z milanem kojarzył. No ale to jego decyzja i nikt za niego nie bedzie wybierał. Niewiem czy to jest pewne ale na każdej głównej stronie są wiadomości że Kaka przechodzi do Realu. Nie wiem może to następna bajka. Ale transfer napewno ciekawy
-
Minister
Co godzine pojawiają się kolejne ploki transferowe,tak jest od zawsze i nigdy sie to nie zmieni.Dopóki nie zostanie informacja potwierdzona oficjalnie przez klub to nigdy nie można wierzyć tym plotom.
Ostatnio zmieniony 3 cze 2009, 14:14 przez Minister, łącznie zmieniany 1 raz.
"Gdy padnie tolerancji mur
a geje do obozów pracy!"
a geje do obozów pracy!"
-
Dominik
Florentino Perez dokonał pierwszego, obiecanego wszystkim kibicom Realu Madryt, transferu wielkiej gwiazdy światowej piłki. Oficjalna strona klubowa "Królewskich" potwierdziła, że na Santiago Bernabeu zagościł Brazylijczyk Kaka. Według hiszpańskiej prasy kwota transakcji mogła przekroczyć 64 miliony euro, a kontrakt obowiązywać ma do 2015 roku.
O transferze Kaki z Milanu mówiono już od dawna. Blisko jego realizacji było już w trakcie zimowego okna, kiedy po ofercie z Manchesteru City doszło do konfliktu na linii właściciel Berlusconi-piłkarz. Brazylijczyk postanowił wtedy poczekać spokojnie do lata i właśnie teraz następuje moment, kiedy decyduje się na zmianę barw klubowych.
Madryckiej publiczności pomocnik zaprezentowany ma zostać dopiero pod koniec miesiąca, gdy wróci z Pucharu Konfederacji, w którym uczestniczy razem z reprezentacją Brazylii.
Transfery.info
O transferze Kaki z Milanu mówiono już od dawna. Blisko jego realizacji było już w trakcie zimowego okna, kiedy po ofercie z Manchesteru City doszło do konfliktu na linii właściciel Berlusconi-piłkarz. Brazylijczyk postanowił wtedy poczekać spokojnie do lata i właśnie teraz następuje moment, kiedy decyduje się na zmianę barw klubowych.
Madryckiej publiczności pomocnik zaprezentowany ma zostać dopiero pod koniec miesiąca, gdy wróci z Pucharu Konfederacji, w którym uczestniczy razem z reprezentacją Brazylii.
Transfery.info
FORZA INTER!!!