0-0 to raczej mało realne, tym bardziej że jest teraz 70 minuta meczu a wynik to 2-0 dla KanonierówTomek8990 pisze: Dziś wielki mecz Arsenal - ManU, stawiam na remis, 0 do 0, jak zawsze dużo walki, ale myślę, że bez bramek, nawet nie opowiem się za kim jestem, bo lubię obie drużyny, czekam na wieści z Emirates :p
Premiership
-
ElPolako
Odp: Premiership

-
MarcoPolo
- Kontakt:
Arsenal wygrał w spotkaniu 12 kolejki Ligi Angielskiej z Manchesterem United .Mecz był fantastyczny od początku obie drużyny atakowały jednak to londyńczycy prowadzili już 2:0 po bramkach Nasriego ,który stosunkowo niedawno przeszedł do Kanonierów.
Fatalne błędy Garego Neville'a spowodowały utratę 2 bramek w skutek czego Alex Ferguson wprowadził Rafaela da Silve.Brazylijski obrońca w końcówce nerwowego spotkania zdobył bramkę ,ale to nie wystarczyło i Czerowne Diabły wracały do Manchesteru z zerowym dorobkiem punktowym.
Warto dodać ,że w meczu wystąpił Fabiański zastępując kontuzjowanego Almunie
Fatalne błędy Garego Neville'a spowodowały utratę 2 bramek w skutek czego Alex Ferguson wprowadził Rafaela da Silve.Brazylijski obrońca w końcówce nerwowego spotkania zdobył bramkę ,ale to nie wystarczyło i Czerowne Diabły wracały do Manchesteru z zerowym dorobkiem punktowym.
Warto dodać ,że w meczu wystąpił Fabiański zastępując kontuzjowanego Almunie
FORZA INTER FANATICI DALLA POLONIA !
-
Tomek8990
Co się stało z Aresnalem? Miejmy nadzieję, że to tylko chwilowe załamanie formy londyńskiej młodzieży...
Piękny mecz w wykonaniu ManU i pewne zwycięstwo. Cudowny debiut wychowanka i jeszcze piękniejsza bramka (tylko nie pamiętam jak on się nazywał
)
Piękny mecz w wykonaniu ManU i pewne zwycięstwo. Cudowny debiut wychowanka i jeszcze piękniejsza bramka (tylko nie pamiętam jak on się nazywał
Forza Inter:)
-
YoozeQ
Cytat z premierleague.pl
Steven Gerrard, kapitan Liverpoolu, został aresztowany dzisiejszej nocy przez angielską policję.
Gerrard, wraz z pięcioma innymi osobami, jest podejrzany o pobicie 34-letniego mężczyzny w jednym z nocnych barów. Według doniesień angielskich mediów poszkodowany z oznakami pobicia trafił do szpitala.
Rzecznik prasowy "The Reds" stwierdził, że "w tej chwili jest za wcześnie, by udzielać jakichkolwiek komentarzy".
Kilkanaście godzin wcześniej Steven Gerrard rozegrał kapitalny mecz w lidze, w którym zdobył dwie bramki, a Liverpool pokonał 5:1 Newcastle United
Ciekawe czy cala sprawa jest tylko niepotrzebnie naglosniona czy faktycznie kapitan The Reds poszedl w slady Majdana
Steven Gerrard, kapitan Liverpoolu, został aresztowany dzisiejszej nocy przez angielską policję.
Gerrard, wraz z pięcioma innymi osobami, jest podejrzany o pobicie 34-letniego mężczyzny w jednym z nocnych barów. Według doniesień angielskich mediów poszkodowany z oznakami pobicia trafił do szpitala.
Rzecznik prasowy "The Reds" stwierdził, że "w tej chwili jest za wcześnie, by udzielać jakichkolwiek komentarzy".
Kilkanaście godzin wcześniej Steven Gerrard rozegrał kapitalny mecz w lidze, w którym zdobył dwie bramki, a Liverpool pokonał 5:1 Newcastle United
Ciekawe czy cala sprawa jest tylko niepotrzebnie naglosniona czy faktycznie kapitan The Reds poszedl w slady Majdana
-
Kropasz
- Kontakt:
To nie fejk, potwierdził całą sprawę rzecznik policji. Poza tym Anglik został w areszcie. Co się dzieje z tymi Angolami? Czyżby Gerrard zainspirował się Bartonem i jego wyczynami? Może to zabrzmi brutalnie, ale mam nadzieję, że nie dadzą mu kaucji. W ogóle takie coś jak kaucja jest dla mnie chorym pomysłem - jesteś bogaty=jesteś lepszy. Jesteś biedny=siedź i płacz. No, ale to nie temat na ten wątek
. Co do meczu z Newcastle, jakby Gerrard został dłużej na boisku to pewnie zaliczył by hattricka, ponieważ The Reds mieli karnego. Nie wiem jak was ale mnie Benitez denerwuje. Ta jego śmieszna rotacja. Keane, który strzelił 2 bramki w poprzednim meczu usiadł na ławie, tak samo Xabi Alonso, który również dobrze zagrał. Rozumiem, że to drugi mecz w przeciągu chyba 3 dni, ale od czego jest przygotowanie kondycyjne piłkarzy? Oby Hiszpan nie został trenerem Interu
.
गांजा
Koniec świata
"Na szczycie nie ma presji. Presja pojawia się, gdy jesteś drugi lub trzeci." - Jose Mourinho
Koniec świata
"Na szczycie nie ma presji. Presja pojawia się, gdy jesteś drugi lub trzeci." - Jose Mourinho
Four little goblins, trapped by the sea.
One teased a serpent, and then there were three.
Three little goblins, enjoying their brew.
One bumped an ogre, and then there were two.
Two little goblins, out in the sun.
Down came a griffin, and then there was one.
One little goblin shook up the ground.
When the dust cleared, no one was found.
One teased a serpent, and then there were three.
Three little goblins, enjoying their brew.
One bumped an ogre, and then there were two.
Two little goblins, out in the sun.
Down came a griffin, and then there was one.
One little goblin shook up the ground.
When the dust cleared, no one was found.
-
Jeremy
Mnie akurat Benitez nie denerwuje. Ale tobie się nie dziwię - w końcu na temat Liverpoolu jesteś nieobiektywny i zawsze patrzysz nieprzychylnieNie wiem jak was ale mnie Benitez denerwuje. Ta jego śmieszna rotacja. Keane, który strzelił 2 bramki w poprzednim meczu usiadł na ławie, tak samo Xabi Alonso, który również dobrze zagrał. Rozumiem, że to drugi mecz w przeciągu chyba 3 dni, ale od czego jest przygotowanie kondycyjne piłkarzy? Oby Hiszpan nie został trenerem Interu
Nie wiem czy jest taka śmieszna - jak widać nic nie zaszkodziła "The Reds" w tym meczu. Myślę, że nie ma w tym nic złego - te dwa mecze (z Boltonem i Newcastle) dzieliło zaledwie dwa dni, więc rotacja jest w takiej sytuacji na miejscu. Zresztą większość trenerów tak robi podczas "Boxing Days".
Od czego jest przygotowanie kondycyjne? Od przygotowania kondycyjnego
Sig by Kropasz
Thx
"Zawsze mówiłem, że moi piłkarze są najlepsi na Świecie. Było tak gdy trenowałem mniejsze kluby, Porto, Chelsea, a teraz najlepszymi są dla mnie Ci z Interu" - Jose Mourinho.
"Zawsze mówiłem, że moi piłkarze są najlepsi na Świecie. Było tak gdy trenowałem mniejsze kluby, Porto, Chelsea, a teraz najlepszymi są dla mnie Ci z Interu" - Jose Mourinho.
-
Chuchu
- Kontakt:
Manchester United wygrał z Chelsea 3:0. Bramki dla naszego najbliższego rywala w Lidze Mistrzów strzelali Vidić, Rooney i Berbatov. Trudno powiedzieć czy wrócili do wielkiej formy, bo Chelsea gra w tym sezonie padake, tylko początek mieli dobry 
-
Filip©
- Kontakt:
Wczoraj Manchester pokazał jak gra się w piłkę. Martwię się o naszych w pojedynku LM.
Odnośnie innych spotkań. Stoke po raz kolejny spłatał figla drużynie z mistrzowskimi aspiracjami.
Odnośnie innych spotkań. Stoke po raz kolejny spłatał figla drużynie z mistrzowskimi aspiracjami.
-
groch
Podobno Abramovic chce sprzedac Chelsea co o tym myslicie? 
-
proba1
Ciekawe czy Massimo odlozyl kase na zakupy???grochinter pisze: Podobno Abramovic chce sprzedac Chelsea co o tym myslicie?![]()
- Polska jak prostytutka biega od jednego do drugiego - to do Napoleona, to do Szwedów, to do Niemców. A potem mówi, że wszystkiemu winna jest Rosja -
-
Filip©
- Kontakt:
Taa, kupi Czelsi i zrobi fuzję...proba1 pisze:Ciekawe czy Massimo odlozyl kase na zakupy???grochinter pisze: Podobno Abramovic chce sprzedac Chelsea co o tym myslicie?![]()
-
Drzewo91
Ale prawda jest taka ze stracil ponad 20 mld a Chelsea nie gra rewelacyjnie wiec jedynym dobrym rozwiazem jak dla niego bylaby wlasnie sprzedaz klubu
-
groch
Podobno bardziej chodzi tu o kryzys... Bo zostaly mu "zaledwie" 2mld
-
Nen
Padakę? 42 punkty stosunek bramek 40 - 12... wg mnie nadal są bardzo groźni, teraz na pewno odbija się na całym teamie kryzys, który dotknął Romka ale jestem przekonany, że Chelsea będzie się do końca liczyć w walce o zarówno PL (co z tego że ManU ich pokonało jak co chwile traci punkty z ogórkami) oraz LM gdzie może okazać się kluczowe doświadczenie piłkarzy w tych rozgrywkach ( Półfinał, półfinał i finał grała większość obecnej kadry).Chuchu pisze: bo Chelsea gra w tym sezonie padake, tylko początek mieli dobry![]()
Myślę, że Romek ma swoje sposoby na hajs i nie wydaje mi się żeby musiał cokolwiek sprzedawać założę się, że jego majątek będzie rósł i cała Piłkarska Europa dalej będzie musiała liczyć się z jego Niebieską Zabawką.
God protect me
-
proba1
Klubu nie, ale kilku grajkow chetnie bym zobaczyl
- Polska jak prostytutka biega od jednego do drugiego - to do Napoleona, to do Szwedów, to do Niemców. A potem mówi, że wszystkiemu winna jest Rosja -
-
ForzaeDi
Trochę statystyk na dzień dzisiejszy:
Najlepszy strzelec - liga - lider - mecze - pkt - gole (strzelone - stracone)
Anelka (14) Premiership - Man Utd - 24 - 56 - 41 - 10
Eto'o (21) Primera Division - Barcelona - 22 - 59 - 68 - 16
Ibisevic (18) Bundesliga - Hoffenheim - 19 - 39 - 45 - 24
di Vaio (15) Serie A - Inter - 23 - 53 - 40 - 16
Jak wynika ze statystyk Barcelona nazbierała najwięcej pkt oraz strzeliła najwięcej goli do tej pory zaś Man Utd stracił goli najmniej ...
Najlepszy strzelec - liga - lider - mecze - pkt - gole (strzelone - stracone)
Anelka (14) Premiership - Man Utd - 24 - 56 - 41 - 10
Eto'o (21) Primera Division - Barcelona - 22 - 59 - 68 - 16
Ibisevic (18) Bundesliga - Hoffenheim - 19 - 39 - 45 - 24
di Vaio (15) Serie A - Inter - 23 - 53 - 40 - 16
Jak wynika ze statystyk Barcelona nazbierała najwięcej pkt oraz strzeliła najwięcej goli do tej pory zaś Man Utd stracił goli najmniej ...
-
Woo-cash
- Kontakt:
Scolari zwolniony i tyle w tym temacie 
"Człowiek jest wszechświatem samym w sobie" - Bob Marley
-
Jeremy
Na chwilę obecną mam dwóch kandydatów - Mancini i Rijkaard. Od dawna mówiło się o tej dwójce w kontekście objęcia Chelsea i wydaje się, że od nowego sezonu będzie ku temu najlepsza okazja. Coś tak czuję, że któryś z nich będzie nowym trenerem "The Blues".
Sig by Kropasz
Thx
-
dzielik
Dlaczego dopiero od nowego sezonu? Przecież obydwaj są bezrobotni, a Chelsea już teraz ma duże aspiracje. Cyk myk podpisać kontrakt i do roboty.Jeremy pisze: i wydaje się, że od nowego sezonu będzie ku temu najlepsza okazja.
"lepiej milczeć i wyglądać jak idiota, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości"
-
zimorodek
Obecnie najlepsza liga na Świecie , szkoda tylko ,że w czołówce od lat nic się niezmienia .. Manchester United , Liverpool, Chelsea, Arsenal... Miałem nadzieję,że w tym sezonie Hull City bedzię czarnym koniem rozgrywek ,ale cóż po kapitalnym początku sezonu ,znacznie spuścili z tonu...
-
I(1)N(9)T(0)E(8)R
Właśnie oglądałem prawdopodobnie najlepszy mecz sezonu pomiędzy Liverpoolem i Arsenalem. Wynik 4-4, mecz nie z tej ziemi
. Miałem wrażenie, że większość piłkarzy Liverpoolu przebieglo w tym meczu przynajmniej po 20km :lol2:. Arshavin przeszedł samego siebie zdobył 4 piękne bramki, Fabiański zaliczył dobry występ po 1 połowie był najlepszym graczem Arsenalu w 2 części co prawda puścił 4 gole ale nie miał większych szans na obrone tych strzałów. Torres coś wspominał, że chciałby spróbować swoich sił w przyszłości w lidze włoskiej mam nadzieje że trafi właśnie do nas bo jest to napastnik szybki bardzo dobrze grający ciałem więc w sam raz do Serie A. Polecam obejrzenie jakiegos skrótu tego meczu, bo było to piękne widowisko

-
Baszczu
Skrót z najciekawszymi akcjami z tego meczu powinien trwać 97 minut. Po prostu jestem w szoku po tym co zobaczyłem i nie będę mógł zasnąć do 4:30. Kosmiczny mecz to za mało powiedziane.
-
morgothbauglir
Widać, że Liverpool potrafi zorganizować ciekawe widowiska
. Ja jestem szczególnie dumny z postawy naszego Fabiana. W półfinale grał beznadziejnie a teraz się podniósł, i obronił naprawdę trudne sytuacje na boisku. No i brawo Arszawin 
Kupię plakaty Interu, pisać gg 8272525!
-
Bodzek
Ale trzeba przyznać, że Liverpool to obronę ma strasznie słabą. Wiele juniorskich błędów, ratuje ich tylko to, że strzelają co najmniej tyle samo ile tracą. Tak czy inaczej, myślę że Manchester obroni tytuł, może nie grają tak widowiskowo ale "doczłapie" na pierwszym miejscu tak jak Inter. Mają 2 spotkania mniej niż Liverpool a tyle samo pkt.

"...Ja nie kradnę Scudetto i także w Serie B nigdy nie byłem..."
-
morgothbauglir
Nie wiem czy dobrze Cię zrozumiałem- Inter z dziesięciopunktową przewagą DOCZŁAPUJE do pierwszego miejsca. Manchester rzeczywiście będzie musiał bronić miejsca (mam nadzieję, że mu się to nie uda
.
-
zimorodek
Wczorajszy mecz,mogę się zgodzić cudeńko;) Szkoda tylko,że 2gole Arsenalu nieuznane,ale spalone chyba były.. No cóż...
Wspaniały mecz..
-
morgothbauglir
Zgadzam się. Liverpool najwyraźniej lubi nas przyprawiać o zawał serca. Ale mecz piękny, brawo Arszawin, brawo Fabian
-
MarcoPolo
- Kontakt:
Wczoraj podczas oglądania starcie Aberden z Celtikiem komentator oświadczył coś takiego:
Celtic Glasgow oraz Glasgow Rangers moga grać w Premiership i złożyły deklarację tylko potrzebują podpisu 14 klubów grających w lidze angielskiej ,a najlepsze kluby z Premiership nie są niestety zachwycone tym pomysłem....
Celtic Glasgow oraz Glasgow Rangers moga grać w Premiership i złożyły deklarację tylko potrzebują podpisu 14 klubów grających w lidze angielskiej ,a najlepsze kluby z Premiership nie są niestety zachwycone tym pomysłem....
FORZA INTER FANATICI DALLA POLONIA !
-
Nen
O tym, że Celtic i Rangersi mają grać w PL już od 3 lat słyszę. Nic z tego nie będzie, klubom z Angielskiej nie potrzeba konkurencji. Celtik i Rangersi myślę, że włączyłyby się w walkę o LE.Ma(R)co_Polo pisze: Wczoraj podczas oglądania starcie Aberden z Celtikiem komentator oświadczył coś takiego:
God protect me
-
morgothbauglir
Głupi pomysł z Celticiem i Rangersami w Premier League. W szkockiej jest im dobrze, wygrywają- po co mają tłuc się z ManU. Chyba tylko dla kasy...