Transfery w Europie
-
Seba
Odp: Transfery w Europie
Oficjalnie Otamendi w Porto za...4 mln
Za 2-3 lata opchną go za 20 mln. Ci to dopiero mają smykałkę do interesów 
Ostatnio zmieniony 23 sie 2010, 21:52 przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.

-
Czarson
Szokująco niska kwota ;O
-
pietrasowy
Oficjalnie: Gourcuff w Olympique Lyon.
kwota to 22 mln euro. zobaczymy czy ten transfer pomoże OL wrócić na szczyt Ligue 1
kwota to 22 mln euro. zobaczymy czy ten transfer pomoże OL wrócić na szczyt Ligue 1
-
Biały
Co prawda nie transfer, a ważna informacja, także dla nas: po wielu wielu miesiącach negocjacji Cristian Ledesma przedłużył kontrakt z Lazio. Zawodnik podpisał umowę do 2015 roku, na mocy której będzie zarabiał rocznie około 1,6 mln euro.
Tak więc nie trafi ani do Interu (był wymieniany nawet tego lata jako alternatywa, gdyby Mascherano nie przyszedł), ani do Juve czy Milanu, z którymi też był łączony.
Tak więc nie trafi ani do Interu (był wymieniany nawet tego lata jako alternatywa, gdyby Mascherano nie przyszedł), ani do Juve czy Milanu, z którymi też był łączony.
"Po podaniu ręki Milaniście, myję ją. Po podaniu ręki Juventino, liczę swoje palce" - Peppino Prisco
M. ;**
http://www.youtube.com/watch?v=-v3IVxeix1Y "Bassiamo i toni" ;D
M. ;**
http://www.youtube.com/watch?v=-v3IVxeix1Y "Bassiamo i toni" ;D
-
Seba
Podobno rano sikam chce osobiście porozmawiać z Rosselem więc ze strony Interu raczej już nie ma żadnych działań i Argentyńczyk chce za wszelką cenę przenieść się do Barcelony. Szkoda, bo gdyby został, to za rok można by było o niego powalczyć, a tak dupa zbita.

-
pietrasowy
Mascherano - Iniesta - Xavi.... to brzmi strasznie. mam nadzieje że ktoś będzie w stanie zatrzymać ich w LM. chyba najpredzej trio Essien-Ramires-Lamps
-
IlCapitano
Normalnie koszmary w nocy będę miał.pietrasowy pisze: Mascherano - Iniesta - Xavi.... to brzmi strasznie. mam nadzieje że ktoś będzie w stanie zatrzymać ich w LM. chyba najpredzej trio Essien-Ramires-Lamps
Najbardziej mnie zaskoczył transfer Gofra do Lyonu. Mistrzostwo najpewniej powróci w tym sezonie w ręce Olympique, a Bordeaux bez Blanca, Gourcuffa i Chamakha nie będzie stanowić dla nich większego zagrożenia.
-
Seba
Co by nie mówić i tak już silny skład wzmocniliby dwoma jednymi z najlepszych na swoich pozycjach (Villa i Mascherano) i znowu byliby głównymi kandydatami do wygrania wszystkich pucharów. Nie znoszę ich, ale trzeba przyznać, iż imponująco wyglądałoby to na papierze.

-
vieri32
Na papierze to rządzą 3 kluby Barca, Real i City. Ale nazwiska to nie wszystko.
-
Jedrula
- Kontakt:
Podobno Barca ma straszne długi (jak przed laty gdy trzymali się kurczowo środka tabeli) i ma zamiar robić kolejne wielkie transfery? To mi zakrawa o głupotę szczerze powiedziawszy, życzę im żeby skończyło się to tak jak kiedyś..
1910, 1920, 1930, 1938, 1940, 1953, 1954, 1963, 1965, 1966, 1971, 1980, 1989, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010
-
vieri32
Ibra chyba w Milanie!
-
cor72z
Nie wróciło po przyjściu Lisandro, Cissokho i Bastosa, nie wróci i teraz. Puel jest po prostu strasznym trenerem.Il Capitano pisze:Normalnie koszmary w nocy będę miał.pietrasowy pisze: Mascherano - Iniesta - Xavi.... to brzmi strasznie. mam nadzieje że ktoś będzie w stanie zatrzymać ich w LM. chyba najpredzej trio Essien-Ramires-Lamps
Najbardziej mnie zaskoczył transfer Gofra do Lyonu. Mistrzostwo najpewniej powróci w tym sezonie w ręce Olympique, a Bordeaux bez Blanca, Gourcuffa i Chamakha nie będzie stanowić dla nich większego zagrożenia.
Alexis w Sevilli w miejsce Squillaciego, który już na 99% idzie do Arsenalu.
-
solo_nerazzurri
Napastnik Barcelony Zlatan Ibrahimovic uzgodnił warunki kontraktu z Milanem i jest gotowy na powrót do Włoch - tak brzmią ostatnie doniesienia z Włoch. Dziennikarz Mediaset Carlo Pellegatti zakomunikował, że Ibra oraz Milan doszli do porozumienia i wszystko jest na dobrej drodze, aby Szwed przeniósł się na San Siro. "Milan i Zlatan dogadali warunki kontraktu. Umowa między klubami także jest gotowa. Szwed będzie zarabiał 6 milionów euro na rok, resztę jego gaży pokryje Barcelona. Zlatan jest zadowolony z powodu dołączenia do rossonerich, a także z faktu występów w Champions League. To był dla niego główny czynnik".
E\' una gioia infinita
che dura una vita
Pazza Inter amala!
FORZA INTER!!
che dura una vita
Pazza Inter amala!
FORZA INTER!!
-
Ynter
Jeśli to prawda to w naszych oczach zeszmaci się do końca i potwierdzi tylko, że jest jednym z największych najemników w historii piłki nożnejsolo_nerazzurri pisze: Napastnik Barcelony Zlatan Ibrahimovic uzgodnił warunki kontraktu z Milanem i jest gotowy na powrót do Włoch - tak brzmią ostatnie doniesienia z Włoch. Dziennikarz Mediaset Carlo Pellegatti zakomunikował, że Ibra oraz Milan doszli do porozumienia i wszystko jest na dobrej drodze, aby Szwed przeniósł się na San Siro. "Milan i Zlatan dogadali warunki kontraktu. Umowa między klubami także jest gotowa. Szwed będzie zarabiał 6 milionów euro na rok, resztę jego gaży pokryje Barcelona. Zlatan jest zadowolony z powodu dołączenia do rossonerich, a także z faktu występów w Champions League. To był dla niego główny czynnik".
-
Hanys
i to nie tylko w naszych oczach tylko wiekszosci kibiców!!
P.S.
Egipski napastnik Mido, który ostatnio grał w Middlesbrough, podpisał dzisiaj roczny kontrakt z Ajaxem Amsterdam. Snajper przeszedł do drużyny „Godenzonen” na zasadzie wolnego transferu.
P.S.
Egipski napastnik Mido, który ostatnio grał w Middlesbrough, podpisał dzisiaj roczny kontrakt z Ajaxem Amsterdam. Snajper przeszedł do drużyny „Godenzonen” na zasadzie wolnego transferu.
-
ksiazewi
Jak przejdzie do Milanu to będzie ścierwem i tyle. Chciałym żeby MM podbił ofertę za niego w końcu takie psie pieniądze, jakie daje podobno Milan to jest śmiech na sali.Ynter pisze:Jeśli to prawda to w naszych oczach zeszmaci się do końca i potwierdzi tylko, że jest jednym z największych najemników w historii piłki nożnejsolo_nerazzurri pisze: Napastnik Barcelony Zlatan Ibrahimovic uzgodnił warunki kontraktu z Milanem i jest gotowy na powrót do Włoch - tak brzmią ostatnie doniesienia z Włoch. Dziennikarz Mediaset Carlo Pellegatti zakomunikował, że Ibra oraz Milan doszli do porozumienia i wszystko jest na dobrej drodze, aby Szwed przeniósł się na San Siro. "Milan i Zlatan dogadali warunki kontraktu. Umowa między klubami także jest gotowa. Szwed będzie zarabiał 6 milionów euro na rok, resztę jego gaży pokryje Barcelona. Zlatan jest zadowolony z powodu dołączenia do rossonerich, a także z faktu występów w Champions League. To był dla niego główny czynnik".
Staczasz się Ibra, oj staczasz. :lol2:
"Milcz, albo powiedz coś takiego, co jest lepszym od milczenia."
-
Kubus
-
Adriano_forever
Już widzę derby Mediolanu. Ibra wychodzi na boisko i słychać ten szał "radości" na trybunach San Siro. Taaaak to bedzie coś pięknego:) A tak poza tym to on kiedyś chciał byc naszym kapitanem...
Lepiej jest być pokonanym niż być fanem Milanu. - Nicola Berti
-
Kamikaze
Ibra napewno nie przejdzie do Mialnu, pojdzie do MAn City jako 29 napastnik zaraz przed balotellim. ;p i tak sie pokoncza ich kariery ... ;p
-
Dzyl
Niech idzie do Milanu, przynajmniej będzie ciekawiej na derbach Mediolanu 
-
hbk
- Kontakt:
Jak Zlatan pojdzie do Milanu, to trzeba bedzie zagadac do fanow Juventusu o odpowiednie przyspiewki:P [Jego przyjscie tam nie jest dla zadnego fana zbyt wesole, ale coz taka pilka, wiekszosc gra dla pieniedzy lub byleby grac, a czy to Milan, czy Inter, czy Juve to dla takich zawodnikow bez roznicy] Jedyny pozytyw z tego taki, ze moze Milan nie skompromituje sie w LM i pare punktow wywalczy, ale czy to jest jakies pocieszenie? Chyba nie
-
zzz_v1
Na Cygana my już mamy przyśpiewki.hbk pisze: Jak Zlatan pojdzie do Milanu, to trzeba bedzie zagadac do fanow Juventusu o odpowiednie przyspiewki:P
-
zzz_v1
Wczoraj myślałem, że to są spekulacje i nie jest pewne, ale dziś wiadomo, że Diego odejdzie z Juve.
A już się cieszyłem, że taki sprawnie uzupełniony skład w ofensywie jest.
A już się cieszyłem, że taki sprawnie uzupełniony skład w ofensywie jest.
-
Fanatyczny
Na otarcie łez dostaniecie Quagliarella 
"Dlaczego nie całuję koszulki Interu? Najpierw trzeba coś wygrać, by zasłużyć na uznanie tych, którzy pomagają mi w tej przygodzie." - Eto'o.
-
Seba
Po wczorajszej informacji o oficjalnej ofercie za Mascherano byłem pewien, iż to tylko kwestia czasu kiedy dołączy do Interu, a dzisiaj takie wieści. W ciągu dnia straciliśmy Kuyta, Javiera i teraz to już nie wiem kto może do nas dołączyć, kto na prawdę nas wzmocni. Jeśli jeszcze dodać fakt, że Argentyńczyk kosztował marne 22 mln, to same przekleństwa cisną się na usta. Już dawno nie byłem tak rozczarowany 

-
Mietson
Mój kolega (fan Liverpoolu) mówił mi, że Benitez podobno na odejście podpisał taką umowę z Liverpoolem, że do 30 stycznia 2011 nie kupi żadnego piłkarza z Liverpoolu ale nie wiem czy to prawda skoro Hodgson mówi o śmiesznej ofercie Branci.
Juve zapłaci 4,5 mln za wypożyczenie Quagliarelli (dodatkowe 10,5 jeśli będą chcieli go wykupić). Potwierdził to sam piłkarz. Blisko jest też zakupienia Capdevilli.
Juve zapłaci 4,5 mln za wypożyczenie Quagliarelli (dodatkowe 10,5 jeśli będą chcieli go wykupić). Potwierdził to sam piłkarz. Blisko jest też zakupienia Capdevilli.
Jak Wam nie pasuje mój podpis to co mam tutaj napisać? 
Inter Merda, Forza Juve - teraz jest ok?
-
Seba
Też o tym słyszałem, ale widocznie jakaś plotka poszła, bo inaczej po co Inter starałby się o zawodników i składał oferty ?Mietson pisze: Mój kolega (fan Liverpoolu) mówił mi, że Benitez podobno na odejście podpisał taką umowę z Liverpoolem, że do 30 stycznia 2011 nie kupi żadnego piłkarza z Liverpoolu ale nie wiem czy to prawda skoro Hodgson mówi o śmiesznej ofercie Branci.

-
Mietson
Wydaje się, że skoro Branca złożył ofertę to jednak ta umowa to była bzdura ale w tej chwili to i tak nieistotne. Zastanawiam się tylko, po co Barcelonie powiększać dług i ściągać piłkarza, który w gruncie rzeczy wcale nie jest im potrzebny? (Busquets i Keita są wystarczająco dobrzy na 1szy skład)Też o tym słyszałem, ale widocznie jakaś plotka poszła, bo inaczej po co Inter starałby się o zawodników i składał oferty ?
Jak Wam nie pasuje mój podpis to co mam tutaj napisać? 
-
Hanys
Oficjalnie Diego przeszedł z Juve do Wolfsburga za 15,5 miliona euro
a A.Hleb prawdopodobnie pojdzie do benfiki!!
a A.Hleb prawdopodobnie pojdzie do benfiki!!
-
puMba
Squillaci w Arsenalu za 6,5 mln funtów.

Van der Vaart: "Wesley Sneijder has a golden vuvuzela in his pants!"