Transfery w Europie
-
RafiQ
-
Seba
Odp: Transfery w Europie
kandziak, a wystarczyło spojrzeć na post przed Twoimkandziak pisze: Nie wiem czy już było Juventus oficjalnie poinformował o rozstaniu z Davidem Trezeguet "Komunikat klubu brzmi: Juventus informuje, iż za porozumieniem stron rozwiązany został kontrakt z piłkarzem Davidem Trezeguet. Zawodnik poinformuje niedługo media o tym, barwy jakiego klubu będzie teraz reprezentował."
INTER ??![]()

-
zzz_v1
Wyżej masz przecież napisane.
Czytaj temat
Już jest od ponad doby w Alikancie. Przy okazji - ładne miasto.
Czytaj temat
Już jest od ponad doby w Alikancie. Przy okazji - ładne miasto.
-
Jedrula
- Kontakt:
Nie wiem czy już było:
Roque Santa Cruz niemal na pewno trafi do Lazio. Napastnik Manchesteru City udał się do Rzymu na testy medyczne.
Jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem, reprezentant Paragwaju zostanie wypożyczony na rok z opcją transferu definitywnego za 8 milionów euro. Na miejscu 29-letni snajper musi jeszcze ustalić szczegóły dotyczące wynagrodzenia.
Lazio chce również pozyskać Fernando Meirę z Zenitu Sankt-Petersburg, ale na to szanse są mniejsze.
Jeżeli to prawda, to może Lazio powalczy o europejskie puchary, czego im oczywiście życzę
Roque Santa Cruz niemal na pewno trafi do Lazio. Napastnik Manchesteru City udał się do Rzymu na testy medyczne.
Jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem, reprezentant Paragwaju zostanie wypożyczony na rok z opcją transferu definitywnego za 8 milionów euro. Na miejscu 29-letni snajper musi jeszcze ustalić szczegóły dotyczące wynagrodzenia.
Lazio chce również pozyskać Fernando Meirę z Zenitu Sankt-Petersburg, ale na to szanse są mniejsze.
Jeżeli to prawda, to może Lazio powalczy o europejskie puchary, czego im oczywiście życzę
1910, 1920, 1930, 1938, 1940, 1953, 1954, 1963, 1965, 1966, 1971, 1980, 1989, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010
-
mafiozo
- Kontakt:
Również przyłączam się do życzeń dla Lazio i myślę, że Roque będzie sporym wzmocnieniem Lazio. Ma spore doświadczenie i gdy da mu się pograć to na pewno nie zawiedzie.
-
dodo_IM
Lazio robi transfery, ale są to iluzoryczne wzmocnienia. Wg mnie środek tabeli jest im pisany.
Chciałbym wrócić jeszcze do transferu Ibry. Szwed grabi sobie u kibiców Interu coraz bardziej, na derbach może chłopak nie podołać.
Ponoć Milan blisko pozyskania Robinho, Rossonerri mają ciekawą końcówkę mercato, może to zmobilizuje Morattiego do działania.
Chciałbym wrócić jeszcze do transferu Ibry. Szwed grabi sobie u kibiców Interu coraz bardziej, na derbach może chłopak nie podołać.
Ponoć Milan blisko pozyskania Robinho, Rossonerri mają ciekawą końcówkę mercato, może to zmobilizuje Morattiego do działania.
"Nie możesz płakać po meczu, jeśli musisz to zrobić, zrób to na boisku. Tam trzeba zostawić wszystko, co masz. Musisz zakończyć mecz ze świadomością, że zrobiłeś wszystko." Jose Mourinho
-
Dzyl
Jak Robinho przyjdzie do Milanu to ciężko będzie z nimi wygrać, ich linia ataku będzie wyglądać naprawdę imponująco. Ibra, Robinho, Pato...No i jeszcze jest Ronaldinho...
My moglibyśmy powalczyć o Robinho, myślę że kwota 25-30 mln była dobra i ManCity by go sprzedało. A w ogóle to ile Milan daje kasy za Robinho ?
My moglibyśmy powalczyć o Robinho, myślę że kwota 25-30 mln była dobra i ManCity by go sprzedało. A w ogóle to ile Milan daje kasy za Robinho ?
-
Seba
Podobno ma przejść za 10-15 mln. Kwota niska i faktycznie szkoda, że nasi o niego nie powalczyli. Jeśli faktycznie dołączy do Milanu, to końcówkę mercato mają imponującą. Teraz o Scudetto na prawdę będzie ciężko. No to Panie Benitez czas wziąć się do robotyDzyl pisze: Jak Robinho przyjdzie do Milanu to ciężko będzie z nimi wygrać, ich linia ataku będzie wyglądać naprawdę imponująco. Ibra, Robinho, Pato...No i jeszcze jest Ronaldinho...

-
Fanatyczny
I co z tego, że będą mieli te "gwiazdy" w napadzie? Nasza ekipa jest dużo bardziej zrównoważona. Nawet jeśli pozyskają Robsona, to i tak Inter będzie przynajmniej pół kroku przed nimi...
"Dlaczego nie całuję koszulki Interu? Najpierw trzeba coś wygrać, by zasłużyć na uznanie tych, którzy pomagają mi w tej przygodzie." - Eto'o.
-
Ynter
A mnie już zaczyna wpieniać to, że jest 30 sierpnia a wzmocnień jak nie było tak nie ma, a nasz zarząd jest tak wyluzowany jakby był 1 lipca. Fajnie, że Maicon został bo jego odejście byłoby na pewno osłabieniem Interu ale każdy zespół, nawet najlepszy, potrzebuje moim zdaniem w każde lato świeżej krwi. Bo umówmy się, po wygraniu potrójnej korony piłkarze na pewno czują się aż nazbyt pewnie i przydałby się ktoś nowy, ktoś głodny sukcesu, który pomógłby im utrzymać motywacje do dalszego wygrywania a nawet sam pociągnął grę. Wystarczy spojrzeć ile zrobił dla nas Sneijder w zeszłym sezonie. Chłopakowi tak się chciało, że nawet jak wszyscy inni dawali plamę to on brał cały ciężar gry na siebie i tylko dzięki niemu Inter wygrywał mecz(Siena, Udinese, Dynamo...).
-
Pablusso
Sorry, ale to sa pobozne zyczenia. Pol kroku przed Milanem w tym momencie? Nie ulegam Ibro-trwodze, ale Milan wzmocnil sie naprawde konkretnie, a jesli dojdzie jeszcze Robinho, beda szalenie mocni. A my kim bedziemy straszyc w ataku? Pandevem? Czy Biabianym?Fanatyczny pisze: I co z tego, że będą mieli te "gwiazdy" w napadzie? Nasza ekipa jest dużo bardziej zrównoważona. Nawet jeśli pozyskają Robsona, to i tak Inter będzie przynajmniej pół kroku przed nimi...

sig by Orzeu
-
Seba
Po pierwsze nie należy zapominać, iż nie ma już z nami Mourinho, a według mnie sam Portugalczyk stanowił o sporej sile Interu. Po drugie wszystkim wydawało się, że Barcą, Chelsea itp. także są pól kroku przed Interem, a tymczasem to oni zdobyli LM, a nie Ci wyżej notowani. Milanu trzeba się obawiać i taka jest prawda.Fanatyczny pisze: I co z tego, że będą mieli te "gwiazdy" w napadzie? Nasza ekipa jest dużo bardziej zrównoważona. Nawet jeśli pozyskają Robsona, to i tak Inter będzie przynajmniej pół kroku przed nimi...
Ostatnio zmieniony 30 sie 2010, 17:08 przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.

-
Fanatyczny
Więcej powiem po 10 kolejce, nie ma co prorokować. Ich napad na pewno(przynajmniej na papieże) wygląda groźniej, ale co z tego? Obrona? Pomoc? Nesta zapewne za kilka kolejek będzie połamany, jedynie Thiago prezentuje klasowy poziom. Boki obrony też nie zachwycają. A ten cały "książę" to trochę za mało w pomocy...Pablusso pisze:Sorry, ale to sa pobozne zyczenia. Pol kroku przed Milanem w tym momencie? Nie ulegam Ibro-trwodze, ale Milan wzmocnil sie naprawde konkretnie, a jesli dojdzie jeszcze Robinho, beda szalenie mocni. A my kim bedziemy straszyc w ataku? Pandevem? Czy Biabianym?Fanatyczny pisze: I co z tego, że będą mieli te "gwiazdy" w napadzie? Nasza ekipa jest dużo bardziej zrównoważona. Nawet jeśli pozyskają Robsona, to i tak Inter będzie przynajmniej pół kroku przed nimi...
"Dlaczego nie całuję koszulki Interu? Najpierw trzeba coś wygrać, by zasłużyć na uznanie tych, którzy pomagają mi w tej przygodzie." - Eto'o.
-
cor72z
Nasz stary znajomy Mikael Silvestre być może zagra przeciwko nam w fazie grupowej Ligi Mistrzów, bo właśnie przeniósł się za darmo z Arsenalu do Werderu.
-
Seba
Juventus osiągnął porozumienie z Milanem w sprawie wypożyczenia Borriello. Quagliarella nie może grać w LE i chyba to jedyny powód ściągnięcia Marco, bo nic innego nie przychodzi mi do głowy. Poziomu ofensywnego, to na pewno im nie podniesie.
Dziennikarze są pewni, że jutro będziemy świadkami hitu w wykonaniu Interu. Obym tylko nie spadł z krzesła jak zobaczę ten "hit" 8)
Dziennikarze są pewni, że jutro będziemy świadkami hitu w wykonaniu Interu. Obym tylko nie spadł z krzesła jak zobaczę ten "hit" 8)

-
solo_nerazzurri
Czyli Sculli oficjalnie w InterzeSeba. pisze: Juventus osiągnął porozumienie z Milanem w sprawie wypożyczenia Borriello. Quagliarella nie może grać w LE i chyba to jedyny powód ściągnięcia Marco, bo nic innego nie przychodzi mi do głowy. Poziomu ofensywnego, to na pewno im nie podniesie.
E\' una gioia infinita
che dura una vita
Pazza Inter amala!
FORZA INTER!!
che dura una vita
Pazza Inter amala!
FORZA INTER!!
-
Ynter
Taa, czekamy, czekamy a tu Quaresma 
-
Nen
"SSC Napoli sprowadziło Jose Ernesto Sosę. Zawodnik do tej pory bronił barw Bayernu Monachium. Niebiescy sprowadzili go na zasadzie definitywnego transferu.Bawarczycy potwierdzili na swojej oficjalnej stronie internetowej, że piłkarz zmienił otoczenie. Napoli pozyskało Sosę za 2 mln euro."
Kolejny dobry ruch Napoli. Sosa był bardzo niedoceniany w Bayernie grał mało, ale jak grał to dawał radę. Za rok kończył mu się kontrakt, dlatego pozyskali go za śmieszne pieniądze.
Kolejny dobry ruch Napoli. Sosa był bardzo niedoceniany w Bayernie grał mało, ale jak grał to dawał radę. Za rok kończył mu się kontrakt, dlatego pozyskali go za śmieszne pieniądze.
God protect me
-
miniu86
Ciekaw jestem jak się skończy dla nas te mercato. Póki co szykuje się niezła lipa, władze wyraźnie zaspali. 2/3 lata pieprzyli się nad Maiconem, a teraz w jeden dzień chcą wzmocnień. Aż boję się jutro zaglądać w internet.
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"Inter to taka niesamowita choroba, która zostawia blizny na zawsze\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" Eugenio Bersellini
-
Jaszczu91
Według mnie nikogo nie kupimy w tym oknie. Jest pełno plotek ale żadnych konkretów. Zaczęło się od Fabregasa, potem był Montolivo a teraz mówi się o Polim czy znów o Scullim. Kabaret!
Lecą lata, a ja wciąż czuje to samo. Inter aż do końca świata!
FORZA INTER!
FORZA INTER!
-
dodo_IM
Sculli + Antoninni, tak ja stawiam. Może nie hity, ale się nam przydadzą. Na większe gwiazdy nie ma co liczyć, o ile w ogóle ktokolwiek przyjdzie.
"Nie możesz płakać po meczu, jeśli musisz to zrobić, zrób to na boisku. Tam trzeba zostawić wszystko, co masz. Musisz zakończyć mecz ze świadomością, że zrobiłeś wszystko." Jose Mourinho
-
Jedrula
- Kontakt:
Ja stawiam, że nawet oni dwaj nie przyjdą, nikt nie przyjdzie już. A ja bym z chęcią widział van der Vaarta i myślę, że tylko jego.
1910, 1920, 1930, 1938, 1940, 1953, 1954, 1963, 1965, 1966, 1971, 1980, 1989, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010
-
Dzyl
A czy Van Der Vaart nie przeszedł już czasem do Bayernu za 15mln ? Jak tak to szkoda bo można go było wyciągnąć za te 15mln...to dość niska kwota jak na takiego piłkarza.
Milan daje za Robinho 10-15mln ? Nie no szkoda słów...za tak śmieszne pieniądze mogliśmy wyciągnąć z ManCity jednego z najlepszych napastników na świecie, ale oczywiście Moratti dalej swoje "Po co mamy kupować nowych zawodników, przecież mamy Coutinho" Rozumiem - Coutinho wielki talent, ale sam Coutinho to za mało.
Milan daje za Robinho 10-15mln ? Nie no szkoda słów...za tak śmieszne pieniądze mogliśmy wyciągnąć z ManCity jednego z najlepszych napastników na świecie, ale oczywiście Moratti dalej swoje "Po co mamy kupować nowych zawodników, przecież mamy Coutinho" Rozumiem - Coutinho wielki talent, ale sam Coutinho to za mało.
Ostatnio zmieniony 30 sie 2010, 20:15 przez Dzyl, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Nen
-
Kubusa10
1.Olympique Lyon oficjalnie potwierdził zakończenie transferu Pape Diakhaté. Senegalczyk został wypożyczony na rok z Dynama Kijów
2.Były gracz Juventusu Turyn David Trezeguet zostanie we wtorek oficjalnie zaprezentowany jako nowy gracz Hérculesa. 33-letni Francuz przechodzi do beniaminka ligi hiszpańskiej za darmo, gdyż wygasł jego kontrakt z Juventusem.
3.Argentyńczyk José Ernesto Sosa został piłkarzem Napoli. Wcześniej grał w Bayernie Monachium.
2.Były gracz Juventusu Turyn David Trezeguet zostanie we wtorek oficjalnie zaprezentowany jako nowy gracz Hérculesa. 33-letni Francuz przechodzi do beniaminka ligi hiszpańskiej za darmo, gdyż wygasł jego kontrakt z Juventusem.
3.Argentyńczyk José Ernesto Sosa został piłkarzem Napoli. Wcześniej grał w Bayernie Monachium.
-
Nen
Oficjalnie: Camoranesi w Stuttgarcie.
Ostatnio zmieniony 31 sie 2010, 13:12 przez Nen, łącznie zmieniany 1 raz.
God protect me
-
Seba
Robinho już w Mediolanie. Jeszcze tylko badania lekarskie i podpisanie kontraktu. Kto by pomyślał jeszcze tydzień temu, że Milan tak się wzmocni.

-
solo_nerazzurri
Mysle ze z Milanem bedziemy walczyc o Scudetto, zrobili dobre transfery, wzmocnili sie naprawde niezle, a Allegri tez wyglada niezle jak na razie. Mam nadzieje ze Rafa ogarnie naszych i niedlugo ruszymy z kopyta. A co do naszych transferow, to ja juz nie wiem kogo my kupimy i czy w ogole... Warto by bylo, ale pewnie "troche" za pozno... 
E\' una gioia infinita
che dura una vita
Pazza Inter amala!
FORZA INTER!!
che dura una vita
Pazza Inter amala!
FORZA INTER!!
-
Kubusa10
1.Valencia CF pozyskała z Sampdorii Genua Litwina Mariusa Stankeviciusa.
2.Borussia Dortmund pozyskała kolejnego piłkarza podczas kończącego się letniego okna transferowego. Dziś nowym zawodnikiem 6-krotnych Mistrzów Niemiec został Brazylijczyk Anotnio Da Silva, który podpisał kontrakt do końca czerwca 2011 roku
3.Tottenham szykuje się na Emmanuela Adebayora, który obawia się o swoją przyszłość w Manchester City. Napastnik Togo musi być przygotowany na to, że będzie zarabiał o połowę mnie niż do tej pory.
2.Borussia Dortmund pozyskała kolejnego piłkarza podczas kończącego się letniego okna transferowego. Dziś nowym zawodnikiem 6-krotnych Mistrzów Niemiec został Brazylijczyk Anotnio Da Silva, który podpisał kontrakt do końca czerwca 2011 roku
3.Tottenham szykuje się na Emmanuela Adebayora, który obawia się o swoją przyszłość w Manchester City. Napastnik Togo musi być przygotowany na to, że będzie zarabiał o połowę mnie niż do tej pory.
-
Nen
Tymczasem Boriello odrzucił możliwość przeprowadzki do Juve. Włoch stwierdził, iż Milan zamieni tylko na Romę.
God protect me