Najbardziej przereklamowani piłkarze świata...
-
Świru
Odp: Najbardziej przereklamowani piłkarze świata...
Taaaa tylko niektórzy uważają go jeszcze za najlepszego, hmmm chyba podczas poprzedniego sezonu czytałem gdzieś przed spotkaniem z Juve że "Cesar jest prawie tak samo dobry jak Buffon"
-
RdK.
- Kontakt:
Pod pojęciem "najbardziej przereklamowany piłkarz" rozumiem, że mowa o piłkarzu, którego więcej widać w reklamach, tok szołach itp. niż na boisku.
O kim mowa? Pierwszy na myśl nasuwa się Beckham i tutaj chyba nie ma dyskusji. Każdy kolejny piłkarz, którego bym tutaj umieścił wywoła zapewne oburzenie innych, więc tego nie zrobię...
Albo nie, zrobię to...Ibrahimović!
O kim mowa? Pierwszy na myśl nasuwa się Beckham i tutaj chyba nie ma dyskusji. Każdy kolejny piłkarz, którego bym tutaj umieścił wywoła zapewne oburzenie innych, więc tego nie zrobię...
Albo nie, zrobię to...Ibrahimović!

-
Świru
Chyba Ibra był częściej na boisku niż w reklamach itp.
Ronaldinho za czasów gry w Barcelonie też był w reklamach a poziom jako taki prezentował to samo Lampard.
Ronaldinho za czasów gry w Barcelonie też był w reklamach a poziom jako taki prezentował to samo Lampard.
-
Adriano_forever
No akurat Ronaldinho w latach gry w Barcelonie był najlepszym piłkarzem na świecie. Nie ma wątpliwości. Jedynie ostatni sezon w Barcy miał słaby i przeszedł do Milanu. A tam już gra jak średniak. Ale kiedyś był najlepszy
Lepiej jest być pokonanym niż być fanem Milanu. - Nicola Berti
-
Dominik
Najbardziej przereklamowany piłkarz świata... popieram zdanie kolegów wyżej bez wątpienia David Beckham.
FORZA INTER!!!
-
groch
Beckham?? Oj tutaj się nie zgodze... może i nie był najszybszy jak na skrzydłowego ale... Jego dośrodkowania były i są wspaniałe
-
Kamikaze
Nie tylko dosrodkowania jego piękne strzały z wolnych .. ;]
-
Świru
Dużo zamieszanie przy przejściu z ManU do Realu, idol dzieciaków, dla kobiet tzw "ciacho" mąż jednej ze Spice Girls, nic dziwnego że stał się "gwiazdą" nie tylko piłki. Huh szkoda że się kisi w LA.
-
mati01000
Dla mnie najbardziej przereklamowana gwaizda jest Cris Ronaldo !! Woli aparat niż boisko
-
Dzonyy
Rzeczywiście grać w piłkę nie umię, wybił się tylko dlatego że używa samoopalacza:)mati01000 pisze: Dla mnie najbardziej przereklamowana gwaizda jest Cris Ronaldo !! Woli aparat niż boisko
Ja nie kradnę scudetto i także w Serie B nigdy nie byłem...
Jest tylko Inter, dla mnie, jest tylko Inter
Jest tylko Inter dla mnie, dla mnie....
-
Danielloo
Wydaje się, że C. Ronaldo jest takim piłkarzem, lecz ma bardzo duże umiejętności, ktoś wyżej napisał, że Beckham jest przereklamowanym piłkarzem, wg mnie nie jest ponieważ cenię go za piękne strzały i idealne dośrodkowania trochę szkoda, że przeszedł z ManUtd do realu... wtedy sie zmarnowal
-
mati01000
Daniello zgodze się z toba że przeszedł do królewskich i zapadł sie tak jak owen ale czy ja wiem pieknę strzały ? wolne na 100% miał opanowane bardzo dobrze !!
Jesten hardorem Cris musi używać drogie samoopalacza że tak sie wypił xDD
Jesten hardorem Cris musi używać drogie samoopalacza że tak sie wypił xDD
-
Shady
C. Ronaldo można nie lubić, ale trzeba mu oddać, że piłkarzem jest wybitnym (pomijam tu jego ciotowaty sposób bycia). Jak na razie w 5 meczach w Realu w lidze ma 5 bramek, a w LM w 2 meczach 4 bramki tak więc wasze tezy o jego upadku po przyjściu do Realu są z dupy wzięte. Inna sprawa, że dziwne trochę jest, że oceniacie go po zaledwie 7 meczach w nowym klubie.
Ostatnio zmieniony 3 lis 2009, 00:52 przez Shady, łącznie zmieniany 1 raz.
-
mati01000
Masz racja Shady ale nie da sie powiedzięć że nie jest przereklamowany !! 5 meczy = 5 bramek mecze z DLC Espanyol Xerez Villarreal i Tenerife z czego ciężki mecz był tylko z DLC Villarreal i Espanyol nie mieli w tym okresie formy bo Villarreal zaczyła się przełamywać i myślę że szybko powruci do czołówki 
-
Matios
Nie powiedzialbym ze C.Ronaldo jest przereklamowany, jest go duzo w reklamach itp. ale piłkarzem jest naprawde świetnym, przyspieszenie, technika, uderzenie-bez wątpienia w tych elemantach ciężko znaleźć lepszego piłkarza..
Mimo to i tak za nim nie przepadam, natomiast gdy widze Beckhama to mnie"krew zalewa", wydaje mi sie, ze umiejętność dośrodkowania i strzału z wolnego to troche za mało jak na takiego "fantastycznego" zawodnika..
Mimo to i tak za nim nie przepadam, natomiast gdy widze Beckhama to mnie"krew zalewa", wydaje mi sie, ze umiejętność dośrodkowania i strzału z wolnego to troche za mało jak na takiego "fantastycznego" zawodnika..
-
mati01000
Matios prosty przykład masz u nas w drużynie RQ7 gry gral w porto był na 100% lepszy niż teraz Cris !
-
Dzonyy
Ile Ty masz lat ?mati01000 pisze: Matios prosty przykład masz u nas w drużynie RQ7 gry gral w porto był na 100% lepszy niż teraz Cris !
Ja nie kradnę scudetto i także w Serie B nigdy nie byłem...
-
Jedrula
- Kontakt:
Quaresma był wtedy połową Ronaldo a teraz jest połową połowy jego lewego buta..mati01000 pisze: Matios prosty przykład masz u nas w drużynie RQ7 gry gral w porto był na 100% lepszy niż teraz Cris !
1910, 1920, 1930, 1938, 1940, 1953, 1954, 1963, 1965, 1966, 1971, 1980, 1989, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010
-
Matios
No rzeczywiscie prosty przyklad, tylko, że 99% ludzi tego nie zauważyło..az do dzisiaj;)
-
mati01000
Adu powiem Ci że mu sie kariera nieukłada choć wogóle nie jest przereklamowany !! 13meczu bodajżu w tamtym sezonie w Sportingu teraz wypożyczenia do Monaco jakoś mu tam idzie Moim zdaniem powinien odejś do Genui tam by sie może odrodził jak inne gwiazdy
-
La Pieuvre
Nie pisz bajek, proszę cię.Adu nigdy nie grał w Sportingu tylko w Benfice i to z marnym skutkiem.Później cienił w Monaco gdzie po sezonie nie zdecydowali się go kupić.Teraz jest wypożyczony do Belenenses gdzie wystąpił w 2 meczach i złapał kontuzję.Moim zdaniem to on jest po prostu cienki a nie przereklamowany.
-
Nen
Quaresma nawet gdy "błyszczał" w Porto to i tak grzał ławę w reprezentacji...
God protect me
-
Shady
mati01000 pisze: prosty przykład masz u nas w drużynie RQ7 gry gral w porto był na 100% lepszy niż teraz Cris !
Kolego daj mi namiary na Twojego dilera, bo towar musi mieć zajebisty.mati01000 pisze: Adu powiem Ci że mu sie kariera nieukłada choć wogóle nie jest przereklamowany !! 13meczu bodajżu w tamtym sezonie w Sportingu teraz wypożyczenia do Monaco jakoś mu tam idzie Moim zdaniem powinien odejś do Genui tam by sie może odrodził jak inne gwiazdy
Quaresma nigdy nawet nie zbliżył się do poziomu C. Ronaldo, a Adu... nie no tu nawet nie ma co komentować
-
mati01000
Do Crisa to przesadziłem ale z Adu to spokojnie się równał !! i wierzę że RQ7 odejdzie od nas i zagra jak za dawnych lat
-
kibix
mati01000 pisze:... wierzę że RQ7 odejdzie od nas i zagra jak za dawnych lat
to chyba tylko jak odejdzie do tej ligi portugalskiej, bo na mocniejsze ligi, wydaje mi się, że jest po prostu za słaby.
-K***a,rzucił mi słuchawką!
-Co?
-Rzucił mi słuchawką!
-Kto?
-K***a, rzucił mi słuchawką, no nie słyszysz?
-Ale k***a kto, kto??
-Barney dzwonił
-Barney dzwonił?
-Taak
-A co chciał?
-Rzucił mi słuchawką!
-Rzucił ci słuchawką?
-Taa!
-Co?
-Rzucił mi słuchawką!
-Kto?
-K***a, rzucił mi słuchawką, no nie słyszysz?
-Ale k***a kto, kto??
-Barney dzwonił
-Barney dzwonił?
-Taak
-A co chciał?
-Rzucił mi słuchawką!
-Rzucił ci słuchawką?
-Taa!
-
Nen
Rychu zapowiedział, że do Portugalii nie wróci, bo tam już wygrał wszystko.kibix pisze:mati01000 pisze:... wierzę że RQ7 odejdzie od nas i zagra jak za dawnych lat
to chyba tylko jak odejdzie do tej ligi portugalskiej, bo na mocniejsze ligi, wydaje mi się, że jest po prostu za słaby.
God protect me
-
Matios
mati01000 chyba jestes fanem RQ7? Z tego co zauwazylem to on gra tylko prawa noga a lewa sie podpiera;D
-
mati01000
noo jestem troche fanem RQ7 jak ja gram na Slavi to robię na odwrót gram lewą a podpieram się prawą 
-
Mora
- Kontakt:
Freddy Adu to świetny piłkarz,niestety tylko w FMie.Quaresma również jest zajebisty,niestety tylko w lidze portugalskiej.Jeżeli ktoś uważa ,że Cristiano Ronaldo jest przereklamowany to niech:po 1 odstawi prochy ,po 2 sprawdzi sobie statystyki CR7 w MU ,po 3 niech sobie porówna grę MU z Cristiano w składzie i grę tej samej drużyny bez Portugalczyka.Niebo i ziemia.Inna sprawa ,ze Cristiano przypomina homoseksualistę 
Nienawiścią bije każdy mur, każdy kąt,
za daleko stąd
do gór złotych,
tu najłatwiej nocą poczuć ból i kłopoty,
Co za ludzie mordują się dla paru złotych?!
Krew solą tej ziemi,
w smutku pogrążeni tracą Bliskich, by za późno Ich docenić...
za daleko stąd
do gór złotych,
tu najłatwiej nocą poczuć ból i kłopoty,
Co za ludzie mordują się dla paru złotych?!
Krew solą tej ziemi,
w smutku pogrążeni tracą Bliskich, by za późno Ich docenić...
-
mati01000
Mora ok Cris jest dobry ale zarazem jest przerklamowany !! Niekiedy więcej spędza przed aparatem niż na boisku
Tegu nikt nie zaprzeczy ZIDANE był najlepszym piłkarzem na świecie !
Tegu nikt nie zaprzeczy ZIDANE był najlepszym piłkarzem na świecie !