Ps. Rossi wczoraj ładnie pojechał
Serie A
-
GULI
Odp: Serie A
A jak ja sobie pomyśle że taki Inter przyjedzie np do Poznania to powiem : czemu nie? dla mnie to bedzie wielkie przeżycie ugościć Czarno-Niebieskich na Bułgarskiej tylko na której trybunie wtedy bym usiadł? niemniej jednak scenariusz ten jest naprawde mocno realny..

-
Hanys
ja bym wolał jakby grali z Ruchem przynajmniej miałbym blisko i wydaje mi sie że kilkanaście osób z FDP by przyjechało
-
Mora
- Kontakt:
Na taki mecz do Poznania to i ja bym się wybrałGULI pisze: A jak ja sobie pomyśle że taki Inter przyjedzie np do Poznania to powiem : czemu nie? dla mnie to bedzie wielkie przeżycie ugościć Czarno-Niebieskich na Bułgarskiej tylko na której trybunie wtedy bym usiadł? niemniej jednak scenariusz ten jest naprawde mocno realny..
Nienawiścią bije każdy mur, każdy kąt,
za daleko stąd
do gór złotych,
tu najłatwiej nocą poczuć ból i kłopoty,
Co za ludzie mordują się dla paru złotych?!
Krew solą tej ziemi,
w smutku pogrążeni tracą Bliskich, by za późno Ich docenić...
za daleko stąd
do gór złotych,
tu najłatwiej nocą poczuć ból i kłopoty,
Co za ludzie mordują się dla paru złotych?!
Krew solą tej ziemi,
w smutku pogrążeni tracą Bliskich, by za późno Ich docenić...
-
pewny
dzisiaj Roma podejmuje Catanie... jeśli rzymianie wygrają, a określa się ich faworytem tego spotkania to zrównają się z nami punktami i wyprzedzą nas w tabeli...
w drugim meczu Lecce podejmie zespół Fiorentiny... jeśli Lecce wygra, a nie są na straconej pozycji, to mogą jeszcze się wybronić przed spadkiem...
w drugim meczu Lecce podejmie zespół Fiorentiny... jeśli Lecce wygra, a nie są na straconej pozycji, to mogą jeszcze się wybronić przed spadkiem...
... i tak od 1997 roku... FORZA INTER

-
sampam
Napoli juz witalo sie z gaska, a tu zonk! To wybitnie nie byl dzien Cavaniego. Potkniecie Urugwajczya i spolki wykorzystali i Lazio i Udine. Tak, Udinese przed sezonem mialo ponoc walczyc o utrzymanie, a tu 3 miejsce jak najbardziej realne;)
Juve pewnie pokonalo Cagliari. Mistrzostwo, zupelnie zasluzone, stalo sie faktem.
Juve pewnie pokonalo Cagliari. Mistrzostwo, zupelnie zasluzone, stalo sie faktem.
Ostatnio zmieniony 6 maja 2012, 22:47 przez sampam, łącznie zmieniany 1 raz.
-
jackop
Gratulacje za wygrane derby i dzięki za małą cegiełkę dołożoną do mistrzostwa 
FORZA JUVE !!!

FORZA JUVE !!!
W tym sezonie wystarczy nam umiejętność liczenia do 30cor72z pisze: Zauważyliście, że juventini mają straszne problemy z podstawami matematyki?
Ostatnio zmieniony 7 maja 2012, 00:26 przez jackop, łącznie zmieniany 1 raz.
-
cor72z
Zauważyliście, że juventini mają straszne problemy z podstawami matematyki?
-
and
Piękne zwycięstwo nad AC M. - szkoda tylko ze piękna gra i punkty przyszły tak późno 
Grande Inter !!!
-
sampam
Kwestia 3 miejsca w lidze teoretycznie wciaz otwarta. Wszyscy licza na potkniecie Udine w starciu z podpoiecznymi Montelli. To calkiem realne, ale czy Inter zgarnie 3 punkty z Lazio? Hm...
-
pewny
o ligę mistrzów będzie ciężko...sampam pisze: Kwestia 3 miejsca w lidze teoretycznie wciaz otwarta. Wszyscy licza na potkniecie Udine w starciu z podpoiecznymi Montelli. To calkiem realne, ale czy Inter zgarnie 3 punkty z Lazio? Hm...
ostatnia kolejka:
Napoli - Siena
Catania - Udinese
no i my jedziemy do Rzymu...
o ile Udine może przegrać lub zremisować, bo Catania co jak co ale to w miarę solidny zespół, to Napoli na ostatni mecz się na pewno zmobilizuje i ogra Sienę...
... i tak od 1997 roku... FORZA INTER

-
Piter
-
magneto86
Nie ma co się łudzić. Szanse na LM zmalały do minimum, ale dobrze że drużyna gra coraz lepiej. Jest szansa że już w najbliższym sezonie będziemy się liczyć w walce o mistrza 
"Dumni po zwycięstwie, wierni po porażce"
-
Sciana
Oczywiście że będziemy walczyć o mistrzostwo Włoch!:) Ten sezon był ciężki ze względu na zmianę trenerów. Teraz mamy Stramę który poprowadzi Inter do zwycięstwa!

-
Piter
Nie rozumiem tego, zremisowany mecz z fiorentiną i każdy, że już nie mamy LM, potem nagle każdy, że szansa jest, przegrana z parmą już na 100% bez LM a ja wierzę w szczęście i uda nam się przynajmniej na 4pozycję wskoczyć, potem Napoli pokona Juventus w pucharze włoch
I my w LM !!!
I my w LM !!!

-
Blablarzynca
- Kontakt:
Tylko, że Serie A straciło jedno miejsce w LM i teraz są tylko 3 zespoły, ale to było już tyle razy wałkowane...
all in the game, yo, all in the game
-
Piter
Ktoś pisał że, jeżeli będziemy na 4miejscu a napoli na 3 i napoli wygra z juventusem to z włoch jest jedna wejściówka do LM.Blablarzynca pisze: Tylko, że Serie A straciło jedno miejsce w LM i teraz są tylko 3 zespoły, ale to było już tyle razy wałkowane...
Tak wyczytałem bynajmniej. I z Lechem też tak jest chyba, Legia ma dwie wejściówki (nie wiem czy jedna eliminacje a druga już pewna LE) ale jednocześnie Lech z 4Pozycji tez bierze udział w El. Do LE,

-
Bodzek
Głupoty gadasz..Piter9702 pisze:Ktoś pisał że, jeżeli będziemy na 4miejscu a napoli na 3 i napoli wygra z juventusem to z włoch jest jedna wejściówka do LM.Blablarzynca pisze: Tylko, że Serie A straciło jedno miejsce w LM i teraz są tylko 3 zespoły, ale to było już tyle razy wałkowane...
Tak wyczytałem bynajmniej. I z Lechem też tak jest chyba, Legia ma dwie wejściówki (nie wiem czy jedna eliminacje a druga już pewna LE) ale jednocześnie Lech z 4Pozycji tez bierze udział w El. Do LE,

"...Ja nie kradnę Scudetto i także w Serie B nigdy nie byłem..."
-
Piter
Tak pisało na tym forum i to nie dawno bo jakoś z tym co ja myślałem ze nadal eliminacje od 4 pozycji
http://www.mowimyjak.pl/fakty/sport/kto ... 41537.html
Legioniści wywalczyli sobie zatem prawo gry w eliminacjach do LE zarówno w pucharze, jak i w lidze. Zasady kwalifikacji precyzują, komu należy się awans w takiej sytuacji. Jeżeli ten sam zespół zajmie miejsce 2. lub 3. w tabeli Ekstraklasy oraz sięgnie po Puchar Polski, to zagra w eliminacjach do LE. Natomiast dodatkowe, czwarte miejsce w eliminacjach LE przypadnie drużynie, która zajmie 4. miejsce w tabeli Ekstraklasy (a nie pokonanemu finaliście PP).
4. miejsce zajął Lech Poznań i to ta drużyna zagra w europejskich pucharach.
http://www.mowimyjak.pl/fakty/sport/kto ... 41537.html
Legioniści wywalczyli sobie zatem prawo gry w eliminacjach do LE zarówno w pucharze, jak i w lidze. Zasady kwalifikacji precyzują, komu należy się awans w takiej sytuacji. Jeżeli ten sam zespół zajmie miejsce 2. lub 3. w tabeli Ekstraklasy oraz sięgnie po Puchar Polski, to zagra w eliminacjach do LE. Natomiast dodatkowe, czwarte miejsce w eliminacjach LE przypadnie drużynie, która zajmie 4. miejsce w tabeli Ekstraklasy (a nie pokonanemu finaliście PP).
4. miejsce zajął Lech Poznań i to ta drużyna zagra w europejskich pucharach.
Ostatnio zmieniony 7 maja 2012, 22:26 przez Piter, łącznie zmieniany 1 raz.

-
Dzyl
Jeżeli Napoli wygra Coppa Italia to zwolni się miejsce w LE, a nie w LM. Wtedy drużyna, która zajmuje 6 miejsce w tabeli zagra w El. do LE.
-
Piter
No to już mi mina zbladła
a wyczytałem, że zwalnia się w LM, lecz jako kibic nadal wierzę, że 3miejsce jeszcze będzie !!!! udinese może dostać a napoli remis, potem inter wkracza do akcji i 3miejsce nasze.
Więc nadal trzymamy kciuki a jak Liga europy więc musimy ją wygrać żeby mieć najwięcej zwycięstw (4) i kolejny europejski puchar do kolekcji
Więc nadal trzymamy kciuki a jak Liga europy więc musimy ją wygrać żeby mieć najwięcej zwycięstw (4) i kolejny europejski puchar do kolekcji

-
Sciana
Musimy wierzyć że nasza ukochana drużyna wskoczy na 3 miejsce i będziemy ją oglądać w Lidze Mistrzów.

-
sampam
Enrique odszedl z Romy, czyli Rzymianie od nowa beda budowac swoj "projekt"... Operacja przeszczepu "hiszpanskiego" futbolu na realia serie a po raz kolejny okazala sie fiaskiem.
Ostatnio zmieniony 11 maja 2012, 13:54 przez sampam, łącznie zmieniany 1 raz.
-
DiegoMilito22
Znany już następca? Może powrót Capello na stare śmiecie...sampam pisze: Enrique odszedl z Romy, czyli Rzymianie od nowa beda budowac swoj "projekt"... Operacja przeszczepu "hiszpanskiego" futbolu na realia serie a po raz kolejny okazala sie fiaskiem.
-
sampam
Jeszcze nieznany, ale byc moze powroci Montella, ktory swietnie radzi sobie w Catanii. Czyzby Roma miala wpasc z deszczu pod rynne?:D
-
IlCapitano
No nie powiedziałbym, bo Montella wykonuje fantastyczną pracę na Sycylii.sampam pisze: byc moze powroci Montella, ktory swietnie radzi sobie w Catanii. Czyzby Roma miala wpasc z deszczu pod rynne?:D
-
sampam
Co innego prowadzic prowincjonalna Catanie, gdzie presja jest niemal nieodczuwalna, a co innego Rome, z ktora nie dal sobie rady rady nomen omen zoltodziob Enrique. Zarzad Rzymian musialby narazic sie na smiesznosc ponownie zatrudniajac Montelle, przeciez pare meisiecy temu pozegnali go w ponoc nie najlepszy sposob.Il Capitano pisze:No nie powiedziałbym, bo Montella wykonuje fantastyczną pracę na Sycylii.sampam pisze: byc moze powroci Montella, ktory swietnie radzi sobie w Catanii. Czyzby Roma miala wpasc z deszczu pod rynne?:D
Hm...ostatecznie Roma nie ma wielkiego pola manewru. Chyba, ze siegna po AVB.
Ostatnio zmieniony 11 maja 2012, 23:16 przez sampam, łącznie zmieniany 1 raz.
-
sampam
Koniec szalonego sezonu we wloskiej lidze, to jak zwykle czas podsumowan. Niewatpliwie najwiekszym rozczarowaniem byla postawa Interu (sic!) i Romy. Rewelacja sezonu bylo Udinesem a na slowa uznania zasluguje tez Parma, ktora pod wodza Donadoniego odzyskala wigor.
-
miniu86
No to Udinese powalczy o LM. Albo i nie powalczy. Prawdopodobnie w fazie grupowej zobaczymy tylko Juve i Milan bo Udine się osra na miętowo. Jakiś poziom mogło utrzymać jeszcze Napoli, ale ostatnio zbyt często głupio tracili punkty.
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"Inter to taka niesamowita choroba, która zostawia blizny na zawsze\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" Eugenio Bersellini
-
Hanys
na slowa uznania zasluguje tez juve ktore nie przegralo zadnego meczu przez caly dlugi sezon! wydaje mi sie ze jakbysmy awansowali do LM zamiast Udine to mielibysmy wieksze szanse na ugranie czegokolwiek. juve mialn Napoli Lazio oraz nasz Inter powinny jednak powalczyc o cos ale najwazniejsze o pkt. UEFA czy jak one sie tam nazywaja bo niemcy raczej w europie nic wielkiego nie ugraja (nie ujmujac Borussi ale nie wieze jakos w nich )
-
sampam
Ponoc punktacja w fazie grupowej LE i LM jest taka sama, a jesli tak, to wlasciwie odpadniecie Udine z LM to zadna tragedia. Odkuja sie na LE, co potwierdzili w tegorocznej edycji LE. Zreszta, mamy maj, a juz dzielimy skore na niedzwiedziu. Trzeba dac szanse "plebejskiemu" Udinese, w koncu to oni utarli nosa Interowi i Napoli.
Juve w LM pewnie bedzie losowane z 3 koszyka, a zatem bianconeri moga trafic do "grupy smierci"...
Juve w LM pewnie bedzie losowane z 3 koszyka, a zatem bianconeri moga trafic do "grupy smierci"...