Myślę, że na takie słowa może się skusić Paolillo, który siedzi, pierdzi w stołek i miszczuje. Również Proverę ostatnimi czasy mogę o takie coś podejrzewać, bo jemu na starość też się miszczowanie rzuciło na mózg, ale jestem głęboko przekonany, że Moratti nam tego nie zafunduje i całe szczęście, bo to on rządzi tym klubem, a ta dwójka Pa-Pro może sobie misczować i Leosiować ile chce.Piekarz pisze:
Spokojnie! Przecież będziemy mistrzami świata jeszcze przez ponad pół roku. To jeszcze lepiej niż mistrzowie Włoch, więc nie potrzebujemy tak dużych wzmocnień jakich dokonaliśmy rok temu.
Serie A
-
MiRas.
- Kontakt:
Odp: Serie A 2010/2011
Który chce jak zwykle wyładować swą...
Frustrację, która spowodowana jest tym, że...
Z definicji fani turyńskiej babci takie cechy wykazują...
To dla swojego dobra... wyjdź stąd...
Albo ja Ci w tym pomogę.
Amen.
-
Seba
Milan tak jak Inter potrafił zagrać świetnie, jak i beznadziejnie. Różnica była jednak w grze obronnej. Rossoneri w przeciwieństwie do Interu często potrafili zagrać na zero z tyłu i ciułać cenne punkty. Milan na pewno zasłużył na Scudetto, ale mimo wszystko pozostaje niedosyt, że przegraliśmy je w tak fatalnym stylu. Tak jak już napisał Miras liczę, że ten sezon nauczył czegoś Morattiego, skończy się mistrzowanie (chociaż po ewentualnym triumfie w Coppa historia może się powtórzyć) i wezmą się wszyscy na poważnie do roboty. Ciekawi mnie, czy teraz po drugiej stronie Mediolanu zacznie się sielanka, czy będziemy świadkami kolejnych wzmocnień.
Ostatnio zmieniony 7 maja 2011, 23:37 przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.

-
dodo_IM
Wierząc dziennikarskim plotkom to tam szykują się grubsze transfery niż u nas. Także Moratti nie ma wyjścia i musi znowu szastać kasą jeżeli nie chce by jego ukochany klub na dłużej zasiadł za plecami Milanu. Zacząłbym jednak od zatrudnienia prawdziwego trenera z jajem, a wszystko wskazuje na to, że Leo zostanie i to mnie przeraża.Seba. pisze: Ciekawi mnie, czy teraz po drugiej stronie Mediolanu zacznie się sielanka, czy będziemy świadkami kolejnych wzmocnień.
"Nie możesz płakać po meczu, jeśli musisz to zrobić, zrób to na boisku. Tam trzeba zostawić wszystko, co masz. Musisz zakończyć mecz ze świadomością, że zrobiłeś wszystko." Jose Mourinho
-
Seba
Dlatego liczę, że wykupią Zlatana i już na starcie wydadzą ok 25 mln, co ograniczy ich kolejne ruchy na rynku transferowym.dodo_IM pisze:Wierząc dziennikarskim plotkom to tam szykują się grubsze transfery niż u nas. Także Moratti nie ma wyjścia i musi znowu szastać kasą jeżeli nie chce by jego ukochany klub na dłużej zasiadł za plecami Milanu. Zacząłbym jednak od zatrudnienia prawdziwego trenera z jajem, a wszystko wskazuje na to, że Leo zostanie i to mnie przeraża.Seba. pisze: Ciekawi mnie, czy teraz po drugiej stronie Mediolanu zacznie się sielanka, czy będziemy świadkami kolejnych wzmocnień.

-
kachol
Gratulacja dla Milanu, byli najlepsi w tym sezonie...
Tak jak MiRas napisał, biorąc pod uwagę wszystkie czynniki to nie było tak tragicznie jak się zapowiadało, ale niedosyt pozostaje...
Osobiście to najbardziej boli klęska w starciach z najmocniejszymi w lidze (poza meczem z Romą nie chcę pamiętać żadnego) i żenująca gra na wyjazdach. Mam nadzieje, że za rok wrócimy na tron, ale także mam nadzieje, że poziom w lidzie podskoczy, gdyż pozostawia wiele do życzenia. Ta liga wciąż ma wielki potencjał, a mi osobiście bardzo ciężko oglądało się wiele meczy, nie tylko w wykonaniu Interu, ale także naszych rywali...
Tak jak MiRas napisał, biorąc pod uwagę wszystkie czynniki to nie było tak tragicznie jak się zapowiadało, ale niedosyt pozostaje...
Osobiście to najbardziej boli klęska w starciach z najmocniejszymi w lidze (poza meczem z Romą nie chcę pamiętać żadnego) i żenująca gra na wyjazdach. Mam nadzieje, że za rok wrócimy na tron, ale także mam nadzieje, że poziom w lidzie podskoczy, gdyż pozostawia wiele do życzenia. Ta liga wciąż ma wielki potencjał, a mi osobiście bardzo ciężko oglądało się wiele meczy, nie tylko w wykonaniu Interu, ale także naszych rywali...
-
yoda79
Allegriemu trzeba oddać,że z takimi bokami obrony i wiekowym Nestą wynik w obronie niesamowity. Nie wiem,ile bramek stracili w tej rundzie,ale pewnie wynik jednocyfrowy. Gratulacje.
A czy Ty już zebrałeś pieniądze na wyjazd do Mediolanu??
-
miniu86
Cóż wystarczy spojrzeć na statystykę:
Milan 23 bramki stracone
Inter 39(!!!!) i to jeszcze nie koniec
Milan 20 czystych kont
Inter 10
Obrona. Coś czego w tym sezonie Inter nie posiadał.
Swoją drogą, po tylu latach, to dziwne uczucie zobaczyć na szczycie tabeli inny zespół.
Milan 23 bramki stracone
Inter 39(!!!!) i to jeszcze nie koniec
Milan 20 czystych kont
Inter 10
Obrona. Coś czego w tym sezonie Inter nie posiadał.
Swoją drogą, po tylu latach, to dziwne uczucie zobaczyć na szczycie tabeli inny zespół.
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"Inter to taka niesamowita choroba, która zostawia blizny na zawsze\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" Eugenio Bersellini
-
FReeFonix
Trzeba przyznac ze Allegri jest o wiele lepszy od Leosia. Pierwszy sezon z klubem i juz tak dobrze mu idzie.Inter w sezonie 2009/2010 gra najlepiej w defensywie na swiecie, a w sezonie 2010/2011 nie ma defensywy, lecz ser szwajcarski... Troche dziwne nieprawdaz? Moze za rok sie uda, zawsze trzeba wierzyc.

"Zesraj się, a nie daj się!"
-
MiRas.
- Kontakt:
Allegri to trener, który przewyższa o klasę-dwie klasy LeoŁosia, co do tego nie mam wątpliwości, ogarnął obronę, która na początku sezon na tle naszej wypadała bardzo, ale to bardzo bladziutko (przynajmniej na papierze). Teraz ta blada obrona jest pod liczbą straconych goli prawie dwukrotnie lepsza od nas! Ale któż z nas mógłby spodziewać się, że na praktycznie cały sezon wyleci Samuel, nikt nie przypuszczał, ze Chivu, który nie tak dawno temu był solidną obrońcą nagle stał się roślinką, Lucio mimo, że nadal reprezentuje dobry poziom, to i tak jest to gorszy poziom niż ten za czasów Mourinho. Ranocchia, to młody obrońca, zanim osiągnie poziom Samuela to minie trochę czasu, od razu został wpuszczony na głęboką wodę.
Który chce jak zwykle wyładować swą...
Frustrację, która spowodowana jest tym, że...
Z definicji fani turyńskiej babci takie cechy wykazują...
To dla swojego dobra... wyjdź stąd...
Albo ja Ci w tym pomogę.
Amen.
-
IlCapitano
To co od kilku tygodni było kwestią czasu, stało się wczoraj. Po czterech latach tracimy mistrzostwo na rzecz lokalnego rywala. Żeby nie było, Milan jak najbardziej zasłużył na ten sukces. Grał równo, ale przede wszystkim wykorzystał słabość Interu. I to w dużej mierze właśnie dzięki temu wygrali to Scudetto. Liga jest słaba od dawna, natomiast w tym sezonie Milan nie miał praktycznie konkurencji. W poprzednich latach liga była na takim samym poziomie, jednak Inter utrzymywał ten sam pułap co europejska czołówka. W obecnym sezonie drastycznie spuściliśmy z tonu, a Milan po świetnych transferach nas wyprzedził, jednak w żadnym wypadku nie osiągnęli naszego poziomu sprzed roku. Sądzę, że w przypadku konfrontacji obecnego Milanu z Interem z wiosny 2010, Rossoneri nie wspominaliby dobrze tego pojedynku.
Niemniej, gratuluję oczywiście, sukces jak najbardziej zasłużony. Teraz czekamy na odpowiedź Świebodzina i Morattiego, który niech:
Po pierwsze - skończy gadki o "drużynie mistrzów", bo do niczego dobrego to nie prowadzi.
Po drugie - zatrudni trenera z prawdziwego zdarzenia, bo z Leonardo w Interze również kolejny sezon należał będzie do Milanu.
Po trzecie - wraz z Brancą zrobi trzy, cztery sensowne transfery do klubu, oraz pozbędzie się niepotrzebnych i zbyt słabych. A takich mamy sporo.
Niemniej, gratuluję oczywiście, sukces jak najbardziej zasłużony. Teraz czekamy na odpowiedź Świebodzina i Morattiego, który niech:
Po pierwsze - skończy gadki o "drużynie mistrzów", bo do niczego dobrego to nie prowadzi.
Po drugie - zatrudni trenera z prawdziwego zdarzenia, bo z Leonardo w Interze również kolejny sezon należał będzie do Milanu.
Po trzecie - wraz z Brancą zrobi trzy, cztery sensowne transfery do klubu, oraz pozbędzie się niepotrzebnych i zbyt słabych. A takich mamy sporo.
-
Matios
Nie ma sensu trzymac Leonardo, ktory prawdopodobnie zostanie zwolniony w trakcie nastepnego sezonu za slabe wyniki..
-
Milan
Transfer Ibry rozłożony jest na 3 raty.Seba. pisze:Dlatego liczę, że wykupią Zlatana i już na starcie wydadzą ok 25 mln, co ograniczy ich kolejne ruchy na rynku transferowym.
Scudetto Milanu zasłużone co potwierdził we wszystkich meczach bezpośrednich z Interem i Napoli. Nie możecie zasłaniać się samymi kontuzjami bo tak samo Milan przez większość sezonu był nimi przetrzebiony. Wyłączeni przez większość rozgrywek Pirlo, Ambrosini, Inzaghi, kontuzje Boatenga, Zambrotty, Gattuso, Jankula,... Urazy w trakcie sezonu mieli również Nesta i Thiago Silva a gdy któregoś z nich zastępował Bonera, nienajlepiej się to kończyło
Ostatnio zmieniony 8 maja 2011, 11:45 przez Milan, łącznie zmieniany 1 raz.
CI SN LE COSE DA NN FARE MAI
NE' DI GIORNO NE' DI NOTTE
NE' X MARE NE' X TERRA
UNA AD ESEMPIO. LA GUERRA
NE' DI GIORNO NE' DI NOTTE
NE' X MARE NE' X TERRA
UNA AD ESEMPIO. LA GUERRA
-
Jaszczu91
Milan wygrał Scudetto i przerwał dominację Interu. Szkoda, ale trzeba przyznać, że w tym roku Inter nie zasłużył na tytuł. Nie zgodzę się z tym że Milan wykorzystał słabość Interu i nasze kontuzje. Kluczowe było letnie mercato. Milan pozyskał kilku klasowych graczy zaś Inter nie kupił nikogo. Zimą trochę nadrobiliśmy ale strata była zbyt duża i Milan nie dał się dogonić. Ogólnie da się zauważyć coraz niższy poziom ligi. Jeszcze 5 lat temu serie a była na równi z premiership i la liga a teraz jest daleko za bundesligą... Mam nadzieję na lepszy przyszły sezon i ciekawe mercato.
Lecą lata, a ja wciąż czuje to samo. Inter aż do końca świata!
FORZA INTER!
FORZA INTER!
-
pewny
Panowie jest jak jest, trudno... żal sciska, ale co zrobic... Milan jest pierwszy i z tym trzeba sie powoli, ciezko bo ciezko ale pogodzic... ale cały problem tkwi w tym, ze nie mamy jeszcze pewnego drugiego miejsca, a wicemistrzostwo to zawsze cos, jak na tak chaotyczny sezon...
dzisiaj trzeba pokonac Fiorentine, bo za tydzien czuje ze ciezki mecz nas czeka w Napoli, a po drodze jeszcze rewanz na tygodniu z Roma... takze decydujący tydzien sie szykuje na zakonczenie sezonu... po tym tygodniu duzo sie wyjasni, co nie zmienia faktu, ze faktycznie trzeba myslec o roszadach w skladzie, bo przewietrzyc to go trzeba napewno konkretnie...
dzisiaj trzeba pokonac Fiorentine, bo za tydzien czuje ze ciezki mecz nas czeka w Napoli, a po drodze jeszcze rewanz na tygodniu z Roma... takze decydujący tydzien sie szykuje na zakonczenie sezonu... po tym tygodniu duzo sie wyjasni, co nie zmienia faktu, ze faktycznie trzeba myslec o roszadach w skladzie, bo przewietrzyc to go trzeba napewno konkretnie...
... i tak od 1997 roku... FORZA INTER

-
Matios
Trzeba przyznac, ze na poziom Serie A w duzym stopniu wplynela afera korupcyjna, gdzie mozna powiedzieć, ze Juventus do dzisiaj nie wyszedl z kryzysu..
-
Serpente
A mógł przynajmniej ze 3 razy już się odbudować może nie na miarę starego Juventusu Lippiego czy nawet Capello ale spokojnie aby prezentować wysoki poziom zarówno w Lidze jak i LM !
Problemem Włochów jest straszne skąpienie pieniędzy,na prawdę myślicie że nie stać Juventusu na wielkie 3-4 transfery ? Czy Interu ? Milanu ? Roma też chwyciła bogatego wujka więc teraz nic tylko się wzmacniać bo Serie A to jest żenada w obecnej chwili...
Problemem Włochów jest straszne skąpienie pieniędzy,na prawdę myślicie że nie stać Juventusu na wielkie 3-4 transfery ? Czy Interu ? Milanu ? Roma też chwyciła bogatego wujka więc teraz nic tylko się wzmacniać bo Serie A to jest żenada w obecnej chwili...
Ostatnio zmieniony 8 maja 2011, 13:52 przez Serpente, łącznie zmieniany 1 raz.

-
g0raFCI
Halo, tu Ziemia! Co ma juve i jego kryzys do naszej dennej gry? ze niby my tez bedziemy mieli taki kryzys? (tfu tfu tfu i odpukac w niemalowane)
Gdzieś na Podlasiu leży,
Miasto Białystok zwane,
Kto się tam dostanie, ten ma przegwizdane!
Lalalalalalala,
Przyjechali ludzie z miasta,
Zobaczyli co się dzieje,
Cała polska nie istnieje, Białystok szaleje...
Miasto Białystok zwane,
Lalalalalalala,
Przyjechali ludzie z miasta,
Zobaczyli co się dzieje,
Cała polska nie istnieje, Białystok szaleje...
-
IlCapitano
Oczywiście, że Juve stać na 3-4 wielkie transfery, przecież rok w rok wydają kolosalne pieniądze. Problem w tym, że wydają je na przeciętniaków, bo nikt inny tam nie przejdzie. Jeśli o sile zespołu stanowią gracze pokroju Matriego, a ratować ich musi dziadzio Del Piero to wszystko wyjaśnia. Krasić też mocno obniżył loty. A już go Nedvedem ochrzcili.Nerazurro_ pisze: Problemem Włochów jest straszne skąpienie pieniędzy,na prawdę myślicie że nie stać Juventusu na wielkie 3-4 transfery ? Czy Interu ? Milanu ? Roma też chwyciła bogatego wujka więc teraz nic tylko się wzmacniać bo Serie A to jest żenada w obecnej chwili...
-
!ena
dla mnie zawsze Inter będzie Mistrzem Włoch, niezależnie, czy zdobędą Scedutto, czy niedodo_IM pisze: Stało się! Inter po 4 latach dominacji we Włoszech oddaje mistrza największemu wrogowi. Dziwne to trochę uczucie, ale na nasz Inter nie mówi się już mistrz Włoch, a przywykliśmy do tego.
-
WTF
Stało się to, co musiało się stać. Mistrzostwo zmienia właściciela...
Uważam jednak, że to nie Milan wygrał mistrzostwo, a Inter je przegrał. Przegrał je brakiem wzmocnień latem, zmęczonymi zawodnikami, geniuszami taktyki w postaci Benka i Leo oraz kontuzjami.
Jak najbardziej gratulacje dla Milanu bo zbierali punkty konsekwentnie i w końcu uciułali tyle, ile wystarczyło do mistrzostwa.
Pozostaje tylko liczyć, że następny sezon będzie lepszy i to my za rok od tej chwili będziemy się cieszyć z tytułu.
Uważam jednak, że to nie Milan wygrał mistrzostwo, a Inter je przegrał. Przegrał je brakiem wzmocnień latem, zmęczonymi zawodnikami, geniuszami taktyki w postaci Benka i Leo oraz kontuzjami.
Jak najbardziej gratulacje dla Milanu bo zbierali punkty konsekwentnie i w końcu uciułali tyle, ile wystarczyło do mistrzostwa.
Pozostaje tylko liczyć, że następny sezon będzie lepszy i to my za rok od tej chwili będziemy się cieszyć z tytułu.
"Czy znasz taka krainę bez slangu osiedli
Force one'ów, dunków, jordanów, new air'y
Bez bagi jeansów, graffiti na PKP
Beat-box'ów, gdzie bębny łączą skills'y z tematem
Odczuwasz stratę? Ty z tego piekła ratuj"
Force one'ów, dunków, jordanów, new air'y
Bez bagi jeansów, graffiti na PKP
Beat-box'ów, gdzie bębny łączą skills'y z tematem
Odczuwasz stratę? Ty z tego piekła ratuj"
-
Serpente
Il Capitano
Dokładnie,i już niekoniecznie że nikt by tam nie poszedł tylko oni sami sobie psują wizerunek i prestiż,ten zarząd to jakaś patologia,co jak co i mimo że to jest Juventus to życzę im żeby chwycili się za jaja i powiedzieli STOP ! Jesteśmy Juventusem a nie jakąś popierdółką...
Choć jest w tym trochę racji ponieważ kryzys takich firm jak Juve ogólnie wpływa na całą ligę,wszystko idzie w dół,Moratti zamiast szukać wzmocnień na miarę Interu siedzi cicho bo i tak przecież kto nam podskoczy,Juve ? Roma ? Pfff...
Jedynie Milan mam nadzieję że będzie dalej się wzmacniał bo tylko w nim widzę nadzieję aby reszta coś zrobiła...
Dokładnie,i już niekoniecznie że nikt by tam nie poszedł tylko oni sami sobie psują wizerunek i prestiż,ten zarząd to jakaś patologia,co jak co i mimo że to jest Juventus to życzę im żeby chwycili się za jaja i powiedzieli STOP ! Jesteśmy Juventusem a nie jakąś popierdółką...
A gdzie się odniosłem do tego że forma Juve odbija się na Interze ? Heloooooł...g0raFCI pisze: Halo, tu Ziemia! Co ma juve i jego kryzys do naszej dennej gry? ze niby my tez bedziemy mieli taki kryzys? (tfu tfu tfu i odpukac w niemalowane)
Choć jest w tym trochę racji ponieważ kryzys takich firm jak Juve ogólnie wpływa na całą ligę,wszystko idzie w dół,Moratti zamiast szukać wzmocnień na miarę Interu siedzi cicho bo i tak przecież kto nam podskoczy,Juve ? Roma ? Pfff...
Jedynie Milan mam nadzieję że będzie dalej się wzmacniał bo tylko w nim widzę nadzieję aby reszta coś zrobiła...

-
Daniel93
Teraz Inter jak chce liczyc na drugie miejsce to musi jedynie wygrać z Napoli 
-
pewny
remis z Napoli nam wystarczy aby miec pewne drugie miejce...
ale wiadomo zwyciestwo cieszy
ale wiadomo zwyciestwo cieszy
... i tak od 1997 roku... FORZA INTER

-
pewny
-
FReeFonix
Gdyby to bylo z 6-8 lat temu to bym sie cieszyl. Jednak po ostatnich sukcesach, hegemonii Interu Mediolan we wloskiej pilce przez ostatnie 5 lat ciezko jest sie pogodzic z tym ze tracimy mistrza. Na dodatek prawie wszystko stracilismy w przeciagu 4 dni. Chociaz, zawsze jest to 2 miejsce. FORZA INTER!

"Zesraj się, a nie daj się!"
-
Mora
- Kontakt:
Juventus po porażce z Parmą praktycznie stracił szansę na grę w europejskich pucharach. Tym śmieszniej wyglądają przedsezonowe zapowiedzi kibiców Juve o przerwaniu dominacji Interu i o powrocie scudetto do Turynu :lol2: Prawda jest taka,że Juventus stacza się z każdym sezonem, mają szczęście że ciągle kilkanaście bramek w sezonie gwarantuje im niemal 40-letni Del Piero...
Co do całej ligi, to jest ona coraz słabsza i jakoś nie widzę symptomów na poprawę tej sytuacji. Włosi powinni zainwestować w młodych piłkarzy (reprezentacja Włoch też od jakiegoś czasu zawodzi), w sprowadzanie do Serie A gwiazd zza granicy (problemem jest fakt, iż każdy piłkarz o nieprzeciętnych umiejętnościach wybierze Premiershit od ligi włoskiej) oraz w nowe, funkcjonalne obiekty. Póki co swój własny, prywatny stadion buduje tylko Juventus, a reszta ligi gra na trupach, które wybudowano na Mundial w 1990 roku. Ponad 20 lat jednak robi swoje...
Co do całej ligi, to jest ona coraz słabsza i jakoś nie widzę symptomów na poprawę tej sytuacji. Włosi powinni zainwestować w młodych piłkarzy (reprezentacja Włoch też od jakiegoś czasu zawodzi), w sprowadzanie do Serie A gwiazd zza granicy (problemem jest fakt, iż każdy piłkarz o nieprzeciętnych umiejętnościach wybierze Premiershit od ligi włoskiej) oraz w nowe, funkcjonalne obiekty. Póki co swój własny, prywatny stadion buduje tylko Juventus, a reszta ligi gra na trupach, które wybudowano na Mundial w 1990 roku. Ponad 20 lat jednak robi swoje...
Nienawiścią bije każdy mur, każdy kąt,
za daleko stąd
do gór złotych,
tu najłatwiej nocą poczuć ból i kłopoty,
Co za ludzie mordują się dla paru złotych?!
Krew solą tej ziemi,
w smutku pogrążeni tracą Bliskich, by za późno Ich docenić...
za daleko stąd
do gór złotych,
tu najłatwiej nocą poczuć ból i kłopoty,
Co za ludzie mordują się dla paru złotych?!
Krew solą tej ziemi,
w smutku pogrążeni tracą Bliskich, by za późno Ich docenić...
-
Serpente
Pierwsze co to Włoscy giganci powinni się chwycić za jaja i brać przykład z Milanu,może w okienko nie zbudują ekipy aby powalczyć o LM ale na pewno będą groźni,Moratti powinien postawić sprawę jasno,sentymenty na drugą stronę i wywalić pół składu (bo tak trzeba zrobić jeśli chcemy odświeżyć kadrę),Juventus musi wywalić swój zarząd i zatrudnić fachowców bo gdyby mieli głowę na karku to już dawno byliby jedną z lepszych ekip w Europie,no ale tak to jest jak się sprowadza Salihamidziciow czy innych Martinezów,Napoli fajnie jak się wzmocni,to samo Udinese i Lazio,jestem ciekaw co z Romą,czy wielkie transfery czy spokojne rozważne decyzje. Włosi muszą przestać skąpić kasę i przestać bujać w obłokach,bo w Serie A są bogate kluby,nie tylko jeśli chodzi o pieniądze ale i historię co też jest bardzo ważne. Czas przerwać ten mord jaki od kilku lat na piłce dokonują angole
FORZA ITALIA !
FORZA ITALIA !

-
Biały
Ledwo skończył nam się sezon, a karuzela trenerska we Włoszech już pędzi jak szalona ;p Na dziś na pewno z rożnych powodów w klubach nie pozostaną (pomijając spadkowiczów): Montella (potencjalni następcy to Pioli i Bielsa, jeżeli zdarzy się cud to Ancelotti), Del Neri (tu na 99% zawita Conte), Ballardini (Genoę ma objąć Malesani), Pioli, Ficcadenti, Malesani i De Canio. Do tego najprawdopodobniej posadę straci Mazzarri (tu następca ma być Gasperini) i Rossi, nie do końca też wiadomo, co z Simeone i Reją. Wyjdzie na to, że trenerami z najdłuższym stażem na ławce zostaną panowie zatrudnieni przed minionym sezonem.
A myślałem, że w Polsce są cyrki ze zmianami szkoleniowców, chociaż już przypadek Colomby zwolnionego przed pierwszym meczem sezonu z Bologny powinien dać do myślenia ;P
A myślałem, że w Polsce są cyrki ze zmianami szkoleniowców, chociaż już przypadek Colomby zwolnionego przed pierwszym meczem sezonu z Bologny powinien dać do myślenia ;P
"Po podaniu ręki Milaniście, myję ją. Po podaniu ręki Juventino, liczę swoje palce" - Peppino Prisco
M. ;**
http://www.youtube.com/watch?v=-v3IVxeix1Y "Bassiamo i toni" ;D
M. ;**
http://www.youtube.com/watch?v=-v3IVxeix1Y "Bassiamo i toni" ;D
-
DiegoMilito22
Ancelotti według mnie na 80% w Romie, bo niby gdzie indziej, ?A jest już bezrobotny.
Mazzari- fajny przypadek. Przez ponad miesiąc jest przywiązany do Napoli bo przecież ma kontrakt, a fakt, jest już zwolniony. Możliwe że dogada sie z juve czy coś, ale troche okresu przygotowawczego straci. Zastąpi go Gasperini, który wreszcie będzie miał w miarę statyczny skład (czyt. w Genoi miał ciągle wyprzedaże 60% składu co okienko a i tak niektóre sezony dobre). Zobaczymy zatem jaki wpływ będą miały roszady trenerskie w samej lidze, ale także w europejskich pucharach, trzeba trzymać kciuki za Napoli.
Mazzari- fajny przypadek. Przez ponad miesiąc jest przywiązany do Napoli bo przecież ma kontrakt, a fakt, jest już zwolniony. Możliwe że dogada sie z juve czy coś, ale troche okresu przygotowawczego straci. Zastąpi go Gasperini, który wreszcie będzie miał w miarę statyczny skład (czyt. w Genoi miał ciągle wyprzedaże 60% składu co okienko a i tak niektóre sezony dobre). Zobaczymy zatem jaki wpływ będą miały roszady trenerskie w samej lidze, ale także w europejskich pucharach, trzeba trzymać kciuki za Napoli.
Mazzari odejdzie od Napoli za karę, flirtował w juve podczas sezonu, przesądzone jest że już odejdzie, lecz będzie przez miesiąc pracownikiem Napoli jeszcze..Nerazurro_ pisze: Czemu Mazzarri ?
Ostatnio zmieniony 23 maja 2011, 21:08 przez DiegoMilito22, łącznie zmieniany 1 raz.