Serie A
-
FReeFonix
-
magneto86
Odp: Serie A
A Milanowi przypadkiem też nie kibicujesz ?Piter9702 pisze: Przynajmniej juve coś osiąga bo to jest jeden z moich drugich ulubionych klubów, a co do interu to LM jest już bardzo daleko, ale cóż trzymajmy kciuki za Nerazzurri.
"Dumni po zwycięstwie, wierni po porażce"
-
Seba
Najgorsze będzie, jak Inter w przedostatniej kolejce urwie punkty Milanowi i przyczyni się tym samym, do zdobycia mistrzostwa przez Juventus. Po prostu tego nie zdzierżę...

-
kachol
Jak Milan będzie potrzebował punktów do mistrzostwa w przedostatniej kolejce, a my będziemy grali o nic (tak przypuszczam), to szczerze, ale będę trzymał kciuki za Milan, bo Juve jako mistrza nie przetrawię...Seba. pisze: Najgorsze będzie, jak Inter w przedostatniej kolejce urwie punkty Milanowi i przyczyni się tym samym, do zdobycia mistrzostwa przez Juventus. Po prostu tego nie zdzierżę...
-
BoDzIo
Popieram, aczkolwiek użyłbym dosadniejszych słów pisząc "bo Juve jako mistrza nie przetrawię".kachol pisze:Jak Milan będzie potrzebował punktów do mistrzostwa w przedostatniej kolejce, a my będziemy grali o nic (tak przypuszczam), to szczerze, ale będę trzymał kciuki za Milan, bo Juve jako mistrza nie przetrawię...Seba. pisze: Najgorsze będzie, jak Inter w przedostatniej kolejce urwie punkty Milanowi i przyczyni się tym samym, do zdobycia mistrzostwa przez Juventus. Po prostu tego nie zdzierżę...
Kiedyś Byłaś Młodą Kurwą, Dzisiaj Jesteś Starą Damą !!
-
FReeFonix
Jeśli w przypadku, gdy Inter jakimś cudem będzie miał jakieś szanse na LM, to będę kibicował naszym, w przeciwnym razie postąpię tak jak Wy. Mam już dość napinaczy z Turynu, teraz pewnie by sobie 3 gwiazdkę dorabiali ...BoDzIo pisze:Popieram, aczkolwiek użyłbym dosadniejszych słów pisząc "bo Juve jako mistrza nie przetrawię".kachol pisze:Seba. pisze: Najgorsze będzie, jak Inter w przedostatniej kolejce urwie punkty Milanowi i przyczyni się tym samym, do zdobycia mistrzostwa przez Juventus. Po prostu tego nie zdzierżę...
Jak Milan będzie potrzebował punktów do mistrzostwa w przedostatniej kolejce, a my będziemy grali o nic (tak przypuszczam), to szczerze, ale będę trzymał kciuki za Milan, bo Juve jako mistrza nie przetrawię...

"Zesraj się, a nie daj się!"
-
IlCapitano
To my sobie doszyjemy czwartą. Będzie to tak samo uzasadnione jak ich trzy.FReeFonix pisze:Jeśli w przypadku, gdy Inter jakimś cudem będzie miał jakieś szanse na LM, to będę kibicował naszym, w przeciwnym razie postąpię tak jak Wy. Mam już dość napinaczy z Turynu, teraz pewnie by sobie 3 gwiazdkę dorabiali ...BoDzIo pisze:Popieram, aczkolwiek użyłbym dosadniejszych słów pisząc "bo Juve jako mistrza nie przetrawię".kachol pisze:Seba. pisze: Najgorsze będzie, jak Inter w przedostatniej kolejce urwie punkty Milanowi i przyczyni się tym samym, do zdobycia mistrzostwa przez Juventus. Po prostu tego nie zdzierżę...
Jak Milan będzie potrzebował punktów do mistrzostwa w przedostatniej kolejce, a my będziemy grali o nic (tak przypuszczam), to szczerze, ale będę trzymał kciuki za Milan, bo Juve jako mistrza nie przetrawię...
-
Castellazzi
- Kontakt:
-
Dominho
I pedalską koszulkę
hahah
Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato
FORZA NERAZZURRI
FORZA NERAZZURRI
-
marco24
Zajebisty argument, aby krzyczeć "Forza Milan!"Dominho pisze: I pedalską koszulkęhahah
Zawsze mnie zastanawiało jedno. Dlaczego kibice Interu nie lubią Juventusu? Przecież Inter dostał mistrzostwo, które wygrał Juventus, dostał Zlatana z Juventus, który wygrał Interowi kolejne mistrzostwa. Śmiem twierdzić, że ostatnie lata sukcesów Interu, poza oczywiście sporym wpływem Mourinho, to w dużej mierze zasługa właśnie Juventusu, a tu taka nienawiść? Why?
-
Dominho
Zajebisty argument, aby krzyczeć "Forza Inter!", bo akurat jestem takim 'fanem' juve jak i milanu... Choć nie powiem z dwojga złego wolę tę słabszą mediolańską ekipę.marco24 pisze: Zajebisty argument, aby krzyczeć "Forza Milan!"
FORZA NERAZZURRI
FORZA NERAZZURRI
-
Kubus
Zlatan, zajebisty argument zeby dziekowac Juve, mogl przyjsc z kazdego innego klubu. Nigdy nie usłyszalem podziękowania ze strony Milanu za Pirlo ani Seedorfa. Nie lubimy juve bo zawsze byli oszustami, a ich kibice to pyszałkowate gnoje, mysla ze są lepsi od wszystkich a tak nie jest. Nie bede dziekował Juventusowi za ich własną głupote. Wole Milan z dwojga złego, w sumie idąc takim tokiem myslenia możemy im "dziękowac" bo gdyby nie oni to Inter nigdy by nie powstał, i to Milanowi zawdzięczamy wszystkie sukcesy...marco24 pisze:Zajebisty argument, aby krzyczeć "Forza Milan!"Dominho pisze: I pedalską koszulkęhahah
Zawsze mnie zastanawiało jedno. Dlaczego kibice Interu nie lubią Juventusu? Przecież Inter dostał mistrzostwo, które wygrał Juventus, dostał Zlatana z Juventus, który wygrał Interowi kolejne mistrzostwa. Śmiem twierdzić, że ostatnie lata sukcesów Interu, poza oczywiście sporym wpływem Mourinho, to w dużej mierze zasługa właśnie Juventusu, a tu taka nienawiść? Why?
PS: I nikt tu nie krzyczy Forza Milan.
Ostatnio zmieniony 10 kwie 2012, 12:40 przez Kubus, łącznie zmieniany 1 raz.
-
hardluck
Zawsze byli oszustami. Udowodnij to w jakiś sposób, bo własnie zachowałeś się jak to nazwałeś "jak pyszałkowaty gnoj, który wie wszystko najlepiej".Nie lubimy juve bo zawsze byli oszustami, a ich kibice to pyszałkowate gnoje, mysla ze są lepsi od wszystkich a tak nie jest.
Poza tym co to za jakieś uogólnianie? Kibice zagranicznych klubów z Polski wszyscy są tacy sami. Są kretyni, sezonowcy, napinacze, trolle itd. Kazda drużyna takich ma, ale wiem, że niektórzy widza to co chcą widzieć jak ty kolego.
-
Dominho
Poza tym juve nie chciało sprzedawać Zlatana. On uznał, że grą w Serie B może sobie zmarnować karierę i chciał uciekać. Nie miał wielkiego brania, a dopiero pod koniec okienka obie mediolańskie drużyny go chciały. Ibra skłaniał się ku Interowi, Moratti z agentem Ibry zagrali trochę nie fair w stosunku do milanu i Ibra znalazł się w Interze. I nie ma za co dziękować juve, bo to chyba nie dla naszego dobra kupowali mecze...
PS. Moggi na pewno pomyślał tak: Kurde szkoda mi Interu, dawno nie wygrali Serie A.. Może tak zaczniemy kupować mecze, albo kupmy od razu scudetto. Na pewno ktoś niedługo wszystko odkryje, Inter dostanie mistrzostwo od nas i będę nam dziękować za nie do końca życia.
PS. Moggi na pewno pomyślał tak: Kurde szkoda mi Interu, dawno nie wygrali Serie A.. Może tak zaczniemy kupować mecze, albo kupmy od razu scudetto. Na pewno ktoś niedługo wszystko odkryje, Inter dostanie mistrzostwo od nas i będę nam dziękować za nie do końca życia.
FORZA NERAZZURRI
FORZA NERAZZURRI
-
Kubus
Zachowuje sie w taki sposób tylko w odniesieniu do nich. Nic nie musze udowadniać, wystarczy wejsc na jakąs ich strone i przeczytać pare postów(ba, newsów), już widać ze to oni są pokrzywdzeni, obdarci z szat zwycięstwa, rozpamiętują coś co działo sie dawno temu, i to z ich winy. I nie umią sobie poradzić z tym ze ich klub mówiąc brzydko dał dupy, to wyżywają się na nas, na klubie który z tego skorzystał. Odkąd pamiętam, z tego co czytałem, przeczytałem może ze 4-5 normalnych postów na stronie Juve. Po za tym nie będe sie do nich ładnie uśmiechał, kiedy jadą po nas jak po łysej kobyle.hardluck pisze:Zawsze byli oszustami. Udowodnij to w jakiś sposób, bo własnie zachowałeś się jak to nazwałeś "jak pyszałkowaty gnoj, który wie wszystko najlepiej".Nie lubimy juve bo zawsze byli oszustami, a ich kibice to pyszałkowate gnoje, mysla ze są lepsi od wszystkich a tak nie jest.
Poza tym co to za jakieś uogólnianie? Kibice zagranicznych klubów z Polski wszyscy są tacy sami. Są kretyni, sezonowcy, napinacze, trolle itd. Kazda drużyna takich ma, ale wiem, że niektórzy widza to co chcą widzieć jak ty kolego.
PS: nie napisałem "pyszałkowate gnoje, które wiedzą wszystko najlepiej", tylko "pyszałkowate gnoje, które myślą że są najlepsze", to pewna różnica.
Ostatnio zmieniony 10 kwie 2012, 15:42 przez Kubus, łącznie zmieniany 1 raz.
-
kachol
Jedyne za co może Inter podziękować Juventusowi to za skorumpowanie ligi i brak mistrzostw wygranych na boisku, dzięki im wałkom. A co ma Zlatan do tego? Równie dobrze kibice Realu powinni kochać Barcelonę za Figo. Juventus utożsamia wszystko czym gardzę i niestety nie rozwinę się, bo nie dawno odpoczywałem za bana:)marco24 pisze: Zawsze mnie zastanawiało jedno. Dlaczego kibice Interu nie lubią Juventusu? Przecież Inter dostał mistrzostwo, które wygrał Juventus, dostał Zlatana z Juventus, który wygrał Interowi kolejne mistrzostwa. Śmiem twierdzić, że ostatnie lata sukcesów Interu, poza oczywiście sporym wpływem Mourinho, to w dużej mierze zasługa właśnie Juventusu, a tu taka nienawiść? Why?
-
Kogel
Rozumiem leczycie kompleksy? Temat o Serie A, a tworzy się tu kółko wzajemnej nienawiści.
-
BoDzIo
A ty się w święta z takim nickiem uchowałeś?:)Kogel pisze: Rozumiem leczycie kompleksy? Temat o Serie A, a tworzy się tu kółko wzajemnej nienawiści.
Kiedyś Byłaś Młodą Kurwą, Dzisiaj Jesteś Starą Damą !!
-
Kogel
-
stybur
Witam. Specjalnie się zarejestrowałem, bo tych bzdur po prostu nie da się czytać. Będziecie trzymać kciuki za Milan? Czy wy w ogóle macie jakiekolwiek pojęcie o kibicowaniu? Derby dla prawdziwego kibica to rzecz święta, to wojna. Tu każda przegrana to ujma na honorze.
Ale widzę, że Wasza zawiść i nie wiem, chyba jakieś kompleksy wzięły górę. Pogratulować. No chyba, że MM już przyzwyczaił Was do przeciętności, mnie nie i milionów kibiców Interu na całym świecie również, dlatego trzymam kciuki za każde zwycięstwo i zdzieram gardło na każdym meczu na jakim mam przyjemność być.
Wam też polecam.
Forza Inter.
Ale widzę, że Wasza zawiść i nie wiem, chyba jakieś kompleksy wzięły górę. Pogratulować. No chyba, że MM już przyzwyczaił Was do przeciętności, mnie nie i milionów kibiców Interu na całym świecie również, dlatego trzymam kciuki za każde zwycięstwo i zdzieram gardło na każdym meczu na jakim mam przyjemność być.
Wam też polecam.
Forza Inter.
-
IlCapitano
Dostał Zlatana? A ja myślałem, że go kupił za 24 miliony euro. I nie pajacuj.marco24 pisze: Zawsze mnie zastanawiało jedno. Dlaczego kibice Interu nie lubią Juventusu? Przecież Inter dostał mistrzostwo, które wygrał Juventus, dostał Zlatana z Juventus, który wygrał Interowi kolejne mistrzostwa. Śmiem twierdzić, że ostatnie lata sukcesów Interu, poza oczywiście sporym wpływem Mourinho, to w dużej mierze zasługa właśnie Juventusu, a tu taka nienawiść? Why?
-
Seba
Bramka Muntariego palce lizać. Żartobliwie pisząc, gdyby miał przy tym strzale założoną koszulkę Interu, to zapewne kopnąłby w trybuny 

-
Klinsi64
ja nie lubie juve i ich kibiców za drwiny z urody Morattiego lepiej by spojrzeli na swojego capo
http://www4.pictures.zimbio.com/gi/Andr ... b_u8Al.jpg
http://www4.pictures.zimbio.com/gi/Andr ... b_u8Al.jpg
-
sampam
Mecz Milanu nudny jak flaki z olejem, ale opinia jednego z komentatorow na temat spotkania Barca-Milan dosc zaskakujaca! Otwarcie kwestionowal zasadnosc przyznania Barcie 2 karnego. Chyba nikt z "osob publicznych" tego nie przyznal.
-
marco24
Kubuś:) pisze:Zlatan, zajebisty argument zeby dziekowac Juve, mogl przyjsc z kazdego innego klubu. Nigdy nie usłyszalem podziękowania ze strony Milanu za Pirlo ani Seedorfa.
Mógł, ale nie przyszedł. Naprawdę wierzycie w to, że Inter osiągnąłby to, co osiągnął gdyby nie obecność Zlatana? To znaczy w 2010 się to udało, ale to zasługa Mourinho, wcześniej to Zlatan stanowił główny motor napędowy Interu, tak jak to teraz jest w Milanie. "Kto ma Ibrahimovica, ten ma mistrzostwo"? Chodzi też o czas, kiedy przyszedł. Afera Calciopoli, Juventus zdegradowany, a Inter korzysta z okazji. Gdyby więc nie Calciopoli, gdyby nie degradacja, nie byłoby mistrzostwa Interu i późniejszej dominacji, to bardzo pewne. Prawdą jest, że sam chciał odejść, tak jak Cannavaro czy Zambrotta czy też Camoranesi, któremu się to nie udało, aczkolwiek nie kwestionujmy faktu, że Inter na tym skorzystał. Poniekąd dzięki Juventusowi, nieprawdaż?Dominho pisze: Poza tym juve nie chciało sprzedawać Zlatana. On uznał, że grą w Serie B może sobie zmarnować karierę i chciał uciekać. Nie miał wielkiego brania, a dopiero pod koniec okienka obie mediolańskie drużyny go chciały. Ibra skłaniał się ku Interowi, Moratti z agentem Ibry zagrali trochę nie fair w stosunku do milanu i Ibra znalazł się w Interze.
Kubuś:) pisze:Nie lubimy juve bo zawsze byli oszustami
kachol pisze:Jedyne za co może Inter podziękować Juventusowi to za skorumpowanie ligi i brak mistrzostw wygranych na boisku, dzięki im wałkom.
Odsyłam: http://www.tuttosport.com/calcio/serie_ ... bili%C2%BBDominho pisze:I nie ma za co dziękować juve, bo to chyba nie dla naszego dobra kupowali mecze...
Juventus uniewinniony w aferze Calciopoli, nie było kupowania spotkań, nie było żadnych nieprawidłowości, sprawa przedawniona, dziękuję dobranoc. Łyknęliście wszystko, co Wam zaserwowano. Moggi skazany został za swoje sprawy, ale Juventus nie miał z tym nic wspólnego. Cała ta sprawa śmierdziała i śmierdzi na kilometr dla wszystkich, poza kibicami Interu. Mnie jako kibica włoskiej piłki osobiście wszystko to zniesmaczyło.
Uwierz mi, czytam wiele stron piłkarskich i na każdej jest tak jak mówisz, bo wszyscy chcą zwycięstw, wszyscy żyją tym, co osiągnęli. Trudno też winić Juventus, że ma bogatą historię, a większość kibiców, którzy wyrażają swoje przywiązanie i "zostali z Juventusem w Serie B" przyzwyczajeni są do wygrywania.Kubuś:) pisze:Zachowuje sie w taki sposób tylko w odniesieniu do nich. Nic nie musze udowadniać, wystarczy wejsc na jakąs ich strone i przeczytać pare postów(ba, newsów), już widać ze to oni są pokrzywdzeni, obdarci z szat zwycięstwa, rozpamiętują coś co działo sie dawno temu, i to z ich winy.
-
Dominho
Bahahahah
"Swoje sprawy" to wybieranie arbitrów na mecze Juventusu przez Moggiego, którzy będą sędziowali tak jak im Moggi zagra? Skoro nie było kupowania i Juventus został uniewinniony to czemu jak wpiszę w google "juventus uniewinniony" to mam news z... 2005 roku, że były lekarz Juve został uniewinniony przez sąd z zarzutu podawania niedozwolonych środków?? Wolne żarty, nie robi się jaj z pogrzebu. Juve kupowało mecze, wylądowało w Serie B i straciło mistrzostwa. Jak najbardziej zasłużenie co było udowodnione.
Inter nie ma im za co dziękować, juventus i Inter to dwie wielkie i niezbyt przepadające za sobą włoskie firmy. Ibra odszedł, bo zależało mu na karierze, którą barwnie kontynuował w Interze. Tak mu możemy za mistrzostwa podziękować, za gole, ale nie juventusowi, że sobie spieprzyło swoją historię.
PS. marco - ty się chyba z choinki urwałeś. Swoją drogą długo wisiałeś, bo już nie tyle co po Bożym Narodzeniu, a nawet po Wielkanocy...
Inter nie ma im za co dziękować, juventus i Inter to dwie wielkie i niezbyt przepadające za sobą włoskie firmy. Ibra odszedł, bo zależało mu na karierze, którą barwnie kontynuował w Interze. Tak mu możemy za mistrzostwa podziękować, za gole, ale nie juventusowi, że sobie spieprzyło swoją historię.
PS. marco - ty się chyba z choinki urwałeś. Swoją drogą długo wisiałeś, bo już nie tyle co po Bożym Narodzeniu, a nawet po Wielkanocy...
FORZA NERAZZURRI
FORZA NERAZZURRI
-
marco24
Mówisz, że udowodniono, że Juventus kupował mecze. Daję Ci link do orzeczenia wyroku sprawy Moggiego, a Ty tak jakbyś go nie czytał. Z tego jasno wynika, że nie ma dowodów, że w tamtym sezonie cokolwiek zostało ustawione czy wypaczone. Losowania arbitrów także. Juventus więc zasłużenie wygrał tytuł. Jakie Ty masz argumenty?Dominho pisze:Bahahahah"Swoje sprawy" to wybieranie arbitrów na mecze Juventusu przez Moggiego, którzy będą sędziowali tak jak im Moggi zagra? Skoro nie było kupowania i Juventus został uniewinniony to czemu jak wpiszę w google "juventus uniewinniony" to mam news z... 2005 roku, że były lekarz Juve został uniewinniony przez sąd z zarzutu podawania niedozwolonych środków?? Wolne żarty, nie robi się jaj z pogrzebu. Juve kupowało mecze, wylądowało w Serie B i straciło mistrzostwa. Jak najbardziej zasłużenie co było udowodnione.
Jeśli już wpisujesz w google, to zrób to tak, aby otrzymać wyniki w języku włoskim czy angielskim, tam nie ma z tym problemu. Media w Polsce szukają sensacji, a tą była degradacja, tą był wyrok w sprawie Moggiego, uzasadnienie wyroku nie jest tak fajne.
-
Dominho
Tylko, że mistrzostwa odebrano Juventusowi nie tylko na stronach o polskich źródłach, a scudetto nie zabiera się za zdanie "w tym roku zróbmy aferę i zabierzmy juventusowi mistrzostwo". Dowody musiały być i pewnie są, a nie chce mi się tracić czasu na szukanie ich - mam ciekawsze zajęcia. Powiem Ci np., że przeczytałem ostatnio autobiografię Ibry, w której on sam wspomina o dowodach na calciopoli, nawet o tym, że zamykano sędziów w szatni czy wywierano presję na komisjach... Myślę też, że jakby tak na prawdę uniewinnili Juventus byłaby niesamowita wrzawa we Włoszech, słowa oburzenia i oddano by im mistrzostwa. A o tym nie słyszałem.
FORZA NERAZZURRI
FORZA NERAZZURRI
-
marco24
Nie nie, Juventus został zdegradowany za rzekome dowody, które wówczas były. Natomiast teraz okazało się, że wcale ich nie było. Dlatego mówię, śmierdziało i śmierdzi to na kilometr. Bardzo łatwo się wydaje osądy typu: "Juventus ustawiał mecze", aczkolwiek jak powstaje pytanie, gdzie dowody, to robi się krucho. Ja nie bronię Moggiego, bo on został skazany, czyli coś tam musiało być nie tak jak trzeba, natomiast to orzeczenie mówi jasno - wynik tamtego sezonu był sprawiedliwy dlatego nie można mówić, że Juventus coś kradł.Dominho pisze: Tylko, że mistrzostwa odebrano Juventusowi nie tylko na stronach o polskich źródłach, a scudetto nie zabiera się za zdanie "w tym roku zróbmy aferę i zabierzmy juventusowi mistrzostwo". Dowody musiały być i pewnie są, a nie chce mi się tracić czasu na szukanie ich - mam ciekawsze zajęcia.
-
Klinsi64
Moggi sam sobie sędziów kupował nikt z Juve o niczym nie wiedział
mam nadzieję że w tym sezonie zebry wygrają Serie A i prawda wreszcie zwycięży...