Eleven Sports opublikowało swoją jedenastkę sezonu. Na pierwszy rzut oka już widzę, że z kilkoma wyborami się nie zgodzę, ale swoją jedenastkę opiszę później.
Opiszcie swoje jedenastki sezonu.
XI sezonu Serie A 2018/19
-
Re: XI sezonu Serie A 2018/19
Zawodnicy na nie swoich pozycjach
Jutro edytuje i wstawie swoja 11 pod 4231
Jutro edytuje i wstawie swoja 11 pod 4231
-
Ja mam odczucie, że w tym sezonie lepiej od Skriniar grał de Vrij. Holender jest mniej widowiskowy, ale moim zdaniem lepiej się ustawia. Choć z drugiej strony Skriniar zagrał więcej meczów.
Co do 11 to bramkarzem roku zdecydowanie Handanovic, z Torino wyróżniłbym Izzo. Fiorentina była daleko, ale wyróźniłbym tego Chiese, bo grał naprawdę rewelacyjnie i ciągnął za uszy tę drużynę.
Moja 11 (niech bedzie z tymi ofensywnymi graczami na wahadlach)
Handanovic; Izzo, Koulibaly, Chiellini; Chiesa, Allan, De Roon, Gomez; Ronaldo, Quagliarella, Zapata
Co do 11 to bramkarzem roku zdecydowanie Handanovic, z Torino wyróżniłbym Izzo. Fiorentina była daleko, ale wyróźniłbym tego Chiese, bo grał naprawdę rewelacyjnie i ciągnął za uszy tę drużynę.
Moja 11 (niech bedzie z tymi ofensywnymi graczami na wahadlach)
Handanovic; Izzo, Koulibaly, Chiellini; Chiesa, Allan, De Roon, Gomez; Ronaldo, Quagliarella, Zapata
-
Handanović - Koulibaly Chiellini Skriniar - Hateboer Allan Gomez De Paul - Zapata Quagliarella Ronaldo
bieda na wahadłach niestety
bieda na wahadłach niestety
-
Handanović - Skriniar, Koulibaly/de Vrij/Romagnoli/Izzo, Chiellini - Di Lorenzo, Allan, Freuler, Castagne - Quagliarella, Piątek, C. Ronaldo.
-
Handanović - Skriniar, Koulibaly, Chiellini - Chiesa, Allan, Ilicić, Gomez - Ronaldo, Quagliarella, Zapata