Inne kluby europejskie
-
Inne kluby europejskie
Czu. Interesuje mnie jakim innym klubom piłkarskim w Europie kibicujecie. Ja sam mam dwa ukochane kluby to : Inter i Man.United (dobrze, że tak żadko razem grają ; Jak jest u Was?
-
Re: Inne kluby europejskie
Zazdro, ja obdzielam miłością Milan i Juventus i już takiego szczęścia nie mam, grają dość czensto ;/
-
Co ty wypisujesz piekasz, przeciesz nie morzna kibicować Juventusowi i Milanowi jednocześnie...Piekarz pisze:Zazdro, ja obdzielam miłością Milan i Juventus i już takiego szczęścia nie mam, grają dość czensto ;/
-
Ja generalnie kocham Menczester Siti, Milanu nie lubiem odkond odszed Kaka a Interowi jedynie sympatyzuje odkond ukradli skudetto Juwentusowi w 2006 rokó.
A tak na serio w każdej lidze mam jakiś zespół któremu sympatyzuje mniej lub bardziej.
Francja: Lyon
Anglia: Newcastle, Liverpool
Niemcy: Leverkusen no i też lubię BVB
Hiszpania: wszystko byle nie Real i Barca
Portugalia: lubię zarówno Benficę jak i Porto
A tak na serio w każdej lidze mam jakiś zespół któremu sympatyzuje mniej lub bardziej.
Francja: Lyon
Anglia: Newcastle, Liverpool
Niemcy: Leverkusen no i też lubię BVB
Hiszpania: wszystko byle nie Real i Barca
Portugalia: lubię zarówno Benficę jak i Porto
-
a to sory, coś musiałem pomylićKubuś:) pisze:Co ty wypisujesz piekasz, przeciesz nie morzna kibicować Juventusowi i Milanowi jednocześnie...Piekarz pisze:Zazdro, ja obdzielam miłością Milan i Juventus i już takiego szczęścia nie mam, grają dość czensto ;/
-
- Kontakt:
ja za to z europejskih klóbuw lubie dwa menczestery bo w united grał kiedys ronaldo a teraz lubie citi bo tam gra lescot on ma taki fajny tatuasz na głowie
-
Thx; lepiej dajcie znać jak to poprawić...
-
Ja lubie go za to rze ma fajne włosy i szczelił bramke niemcom, ale ty i tak znasz go tylko dlatego, rze w 2000 roku wyskoczył z dziesiontego pientra w Katowicach...luuki pisze:teraz lubie citi bo tam gra lescot on ma taki fajny tatuasz na głowie
-
Tak na serio Inter i QPR (ze względu na Julio) oraz BVB jako tako mogę poudawać, że lubię bo Polacy, a zapomniał bym Toulouse bo oglądam ligę Francuską i wybrałem sobie ulubieńca
Nie mówiąc o Lazio które lubię ze względu na Nerazzurrich i Torino bo mają kose z Juventusem, oraz Milan bo to "przyjaciele" zza miedzy.
Nie mówiąc o Lazio które lubię ze względu na Nerazzurrich i Torino bo mają kose z Juventusem, oraz Milan bo to "przyjaciele" zza miedzy.
-
Nowe stroje Ajaxu i mała wkrętka
https://www.youtube.com/watch?v=WUwuofX ... r_embedded
https://www.youtube.com/watch?v=WUwuofX ... r_embedded