Cristian Chivu (trener)
-
Nerazzurro90
Re: Cristian Chivu (trener)
Nie oszukujmy się Chivu jest to przeciętny trener bez żadnego zaplecza, jego kariera tutaj szybko się zakończy i skończy mniej więcej tak jak stramukoni
-
Speaker7
Ogólnie Chivu ma dużo szczęścia co do terminarza i tak w ogóle raczej jest szczęśliwym trenerem, a o jedynym pechowym meczu jakim można powiedzieć to ten w Turynie z Juve.
Ja tam go co raz bardziej lubię, sprawia wrażenie dobre tak osobowosciowo i z punktu widzenia piłki nożnej, to Inter nie gra źle, piłkarze wyglądają na fizycznie przygotowanych do gry na wysokim poziomie. Roszady i zarządzanie kadrą beż zarzutów, z wyobraźnią i mądrością wystawia składy i zmiany, no i wyniki...Co by nie mówić na chwilę obecną to są bardzo dobre wyniki I jedynym minusem są te 3 porażki ligowe, ale jesteśmy na dobrej pozycji.
Ja tam go co raz bardziej lubię, sprawia wrażenie dobre tak osobowosciowo i z punktu widzenia piłki nożnej, to Inter nie gra źle, piłkarze wyglądają na fizycznie przygotowanych do gry na wysokim poziomie. Roszady i zarządzanie kadrą beż zarzutów, z wyobraźnią i mądrością wystawia składy i zmiany, no i wyniki...Co by nie mówić na chwilę obecną to są bardzo dobre wyniki I jedynym minusem są te 3 porażki ligowe, ale jesteśmy na dobrej pozycji.
-
miniu86
Przed Interem dwa ligowe mecze, które zdefiniują nam ten sezon i pokażą czy my w ogóle gramy o coś więcej niż top 4.
Jako gospodarz mamy kolejno na rozkładzie Lazio i Milan i jeśli ten sezon ma nam dać to „coś więcej” to trzeba oba te mecze wygrać.
To nie tylko 6 pkt, to kształtowanie charakteru tej drużyny.
Jestem przekonany, że kolejne wpadki w ważnych meczach wpłyną dramatycznie na dynamikę tego sezonu Interu. Wóz albo przewóz.
Jako gospodarz mamy kolejno na rozkładzie Lazio i Milan i jeśli ten sezon ma nam dać to „coś więcej” to trzeba oba te mecze wygrać.
To nie tylko 6 pkt, to kształtowanie charakteru tej drużyny.
Jestem przekonany, że kolejne wpadki w ważnych meczach wpłyną dramatycznie na dynamikę tego sezonu Interu. Wóz albo przewóz.
-
Piekarz
A ja myślę, że zainkasujemy tu ze 4 punkty i dalej nic nie będziemy wiedzieli.
-
Speaker7
Tylko na gościa spada za wielka krytyka moim zdaniem. Jasne, że 9 pkt stracone w lidze, to nie jest rewelacja, ale dajmy spokój. W miarę to ogarnął i trzymamy się ścisłej czołówki, w LM komplecik i o to chodzi. Z grą jest różnie. Bywa, że super to wygląda ale też ważne przepychać takie mecze jak z Veroną i Kairatem i to się udaje. Brak Thurama to też spore osłabienie i biorąc to pod uwagę nie straciliśmy za dużo w tym czasie, bo Bonny i Pio stanęli na wysokości zadania, dlatego jak czytam komenty na stronie to dziwią mnie te ciągle narzekania. Forza Inter!
-
miniu86
4 pkt byłyby wariantem do przyjęcia, ale gdybym mógł wybrać to chciałbym by z tych dwóch meczów wygrane zostały derby Mediolanu.
-
Nerazzurro90
Thuram uratuje tego dyzmę trenerki, latem zostanie wypierqdolony
-
mikruzzo
Od samego początku jestem dobrze nastawiony do naszego trenera, pomimo że ma różne opinie w naszym społeczeństwie, to pokazuje że warto dać mu szansę na dłużej. Nasz Inter zajmuje pozycję lidera Serie A i dobrze radzimy sobie w LM, chodź tak naprawdę kluczowe mecze dopiero przed nami. Chivu świetnie rotuje składem, daje szanse gry większości naszym zawodnikom, ale przede wszystkim ciekawa sytuacja jest w napadzie, gdzie ciężko stwierdzic kto nastrzela tych bramek najwięcej. Bonny moim zdaniem prawdziwy kocur, podrybluje, dobrze się zastawi, odegra, napadzior kompletny. Co również cieszy że może nasz trener odrestauruje naszego Piotrka który zgarnia coraz więcej minut i pokazuje sie z coraz lepszej strony. Panie Chivu prowadź po mistrzostwo