Cristian Chivu (trener)
-
Nerazzurro90
Re: Cristian Chivu (trener)
Nie oszukujmy się Chivu jest to przeciętny trener bez żadnego zaplecza, jego kariera tutaj szybko się zakończy i skończy mniej więcej tak jak stramukoni
-
Speaker7
Ogólnie Chivu ma dużo szczęścia co do terminarza i tak w ogóle raczej jest szczęśliwym trenerem, a o jedynym pechowym meczu jakim można powiedzieć to ten w Turynie z Juve.
Ja tam go co raz bardziej lubię, sprawia wrażenie dobre tak osobowosciowo i z punktu widzenia piłki nożnej, to Inter nie gra źle, piłkarze wyglądają na fizycznie przygotowanych do gry na wysokim poziomie. Roszady i zarządzanie kadrą beż zarzutów, z wyobraźnią i mądrością wystawia składy i zmiany, no i wyniki...Co by nie mówić na chwilę obecną to są bardzo dobre wyniki I jedynym minusem są te 3 porażki ligowe, ale jesteśmy na dobrej pozycji.
Ja tam go co raz bardziej lubię, sprawia wrażenie dobre tak osobowosciowo i z punktu widzenia piłki nożnej, to Inter nie gra źle, piłkarze wyglądają na fizycznie przygotowanych do gry na wysokim poziomie. Roszady i zarządzanie kadrą beż zarzutów, z wyobraźnią i mądrością wystawia składy i zmiany, no i wyniki...Co by nie mówić na chwilę obecną to są bardzo dobre wyniki I jedynym minusem są te 3 porażki ligowe, ale jesteśmy na dobrej pozycji.
-
miniu86
Przed Interem dwa ligowe mecze, które zdefiniują nam ten sezon i pokażą czy my w ogóle gramy o coś więcej niż top 4.
Jako gospodarz mamy kolejno na rozkładzie Lazio i Milan i jeśli ten sezon ma nam dać to „coś więcej” to trzeba oba te mecze wygrać.
To nie tylko 6 pkt, to kształtowanie charakteru tej drużyny.
Jestem przekonany, że kolejne wpadki w ważnych meczach wpłyną dramatycznie na dynamikę tego sezonu Interu. Wóz albo przewóz.
Jako gospodarz mamy kolejno na rozkładzie Lazio i Milan i jeśli ten sezon ma nam dać to „coś więcej” to trzeba oba te mecze wygrać.
To nie tylko 6 pkt, to kształtowanie charakteru tej drużyny.
Jestem przekonany, że kolejne wpadki w ważnych meczach wpłyną dramatycznie na dynamikę tego sezonu Interu. Wóz albo przewóz.
-
Piekarz
A ja myślę, że zainkasujemy tu ze 4 punkty i dalej nic nie będziemy wiedzieli.
-
Speaker7
Tylko na gościa spada za wielka krytyka moim zdaniem. Jasne, że 9 pkt stracone w lidze, to nie jest rewelacja, ale dajmy spokój. W miarę to ogarnął i trzymamy się ścisłej czołówki, w LM komplecik i o to chodzi. Z grą jest różnie. Bywa, że super to wygląda ale też ważne przepychać takie mecze jak z Veroną i Kairatem i to się udaje. Brak Thurama to też spore osłabienie i biorąc to pod uwagę nie straciliśmy za dużo w tym czasie, bo Bonny i Pio stanęli na wysokości zadania, dlatego jak czytam komenty na stronie to dziwią mnie te ciągle narzekania. Forza Inter!
-
miniu86
4 pkt byłyby wariantem do przyjęcia, ale gdybym mógł wybrać to chciałbym by z tych dwóch meczów wygrane zostały derby Mediolanu.