Hip-Hop made in Poland
-
InterNH
Odp: Hip-Hop made in Poland
Nie wiem jak Małolat, ale Pezet jest za Eldoką na 101%, z tego co wiem to wbrew pozorą również chłopaki z HG stoją po stronie Pariasu.
Z tego co wiem po stronie Ryśka stoi również Chada.
Z tego co wiem po stronie Ryśka stoi również Chada.
Ostatnio zmieniony 24 cze 2010, 13:59 przez InterNH, łącznie zmieniany 1 raz.
Hutnik Kraków & Inter Mediolan !
-
ardiano88
Z tego co wiem to fajnie byłoby podać jakieś źródło. A nie z tego co wiem. Na koncercie tak powiedzieli? W wywiadzie? Rozmawiałeś z nimi?
"... to ulice, po których chodziły legendy, od Wiecha, Tyrmanda, Brychczego, do Deyny ..."
-
Kamikaze
-
Orzeu
- Kontakt:
nikt się nie wypowiadał w sprawie dissu, ale po Wrześniu i dissowaniu się z TDF ci raperzy stali tzn wypowiadali za Peją (co zresztą np. w przypadku np Pezeta nie jest dziwne), HG niecały miesiąc temu grali z Peją wspólny koncert, więc o jakichkolwiek niesnakach raczej nie ma mowy

-
Magiq
Nikt nie stanoł po niczyjej stronie bo już nikt nie pamięta o co w tym wszystkim chodzi...
Tede miał racje komentując na facebooku zachowanie Rysia na pamiętnym koncercie i każdy wie że pucio pucio zachował się żle a cała reszta czyli nagrywanie 100 dissów i 30 mixtapeów to bardziej promocja swoich nadchodzących płyt jak i ze strony Peji jak i Parisau oraz Tedego.Jak Pezet będzie wydawać swój album to spewnością dowiemy się po której stronie stoi bo trzeba będzie kogoś zdisować żeby zrobiło się głośno.Tak to widze..
InterNH Chada nie stoi tylko siedzi...w pierdlu i wydaje mi się że jakieś sprzeczki słowne akurat teraz go mało obchodzą bo ma gorsze zmartwienia na głowie więc ciekawi mnie skąd masz takie info?
Tede miał racje komentując na facebooku zachowanie Rysia na pamiętnym koncercie i każdy wie że pucio pucio zachował się żle a cała reszta czyli nagrywanie 100 dissów i 30 mixtapeów to bardziej promocja swoich nadchodzących płyt jak i ze strony Peji jak i Parisau oraz Tedego.Jak Pezet będzie wydawać swój album to spewnością dowiemy się po której stronie stoi bo trzeba będzie kogoś zdisować żeby zrobiło się głośno.Tak to widze..
InterNH Chada nie stoi tylko siedzi...w pierdlu i wydaje mi się że jakieś sprzeczki słowne akurat teraz go mało obchodzą bo ma gorsze zmartwienia na głowie więc ciekawi mnie skąd masz takie info?
\"Ja nie kradne Scudetto, i w SerieB nigdy nie byłem...\"
\"... I nie przeszkadzaj mi już, bo dla mnie jest tylko Inter\"
-
ardiano88
Orzeu akurat to, że Pezet, rzekomo, poparł Peję to uważam za taką samą bzdurą jak to, że rzeźniczak ma zastąpić Maicona w razie ewentualnego odejścia Brazylijczyka do Realu. A czemu tak sądzę? Otóż dzisiaj wychodzi płyta Tedego "Fuck Tede", na którą to gościnną zwrotkę nagrał Pezet. Logicznie myśląc nie możliwe jest poparcie Ryśka przez Pezeta, skoro ten nagrywa z Tede.
"... to ulice, po których chodziły legendy, od Wiecha, Tyrmanda, Brychczego, do Deyny ..."
-
Tkrauze
dokladnie
Gościnnie na płycie pojawia się zacne grono zaproszonych wykonawców. Dla Tede zaśpiewali wokaliści: Seta, Agata Malcherek, Natalia Lesz i Mrozu. Ponadto swoje zwrotki nagrali: Pezet, Eldoka, Molesta, Wdowa, Numer Raz i Zgrywus. Na gramofonach zaś Dj Macu, Dj Cube, Dj Tuniziano oraz Dj Frodo.
Gościnnie na płycie pojawia się zacne grono zaproszonych wykonawców. Dla Tede zaśpiewali wokaliści: Seta, Agata Malcherek, Natalia Lesz i Mrozu. Ponadto swoje zwrotki nagrali: Pezet, Eldoka, Molesta, Wdowa, Numer Raz i Zgrywus. Na gramofonach zaś Dj Macu, Dj Cube, Dj Tuniziano oraz Dj Frodo.
Nie pytaj co Twój kraj może zrobić dla Ciebie,spytaj co Ty mozesz zrobic dla kraju.
-
GULI
...zacne grono wypalonych raperów...jeden pies kto wystapił goscinnie u tłuszczaka i tak nie sprzeda za duzo płyt choc pewnie po tym dissie sprzedaz wzrosnie mu o jakies 10 %Tkrauze pisze:
Gościnnie na płycie pojawia się zacne grono zaproszonych wykonawców.

-
Tkrauze
Macie prawo sie nie zgadzac,mam zupelnie inne zdanie.Mamy pełne prawa je wyrazac
;) 
Nie pytaj co Twój kraj może zrobić dla Ciebie,spytaj co Ty mozesz zrobic dla kraju.
-
ardiano88
Guli, rozumiem, że pijesz do Eldoki. Masz prawo go nie lubić, każdy ma, ale przydałoby się zachować jakiś poziom i jednak zaprzestać wyzywania ludzi od psów. Naprawdę.
-
GULI
czy ja kogos nazwałem tu psem? toż to przeciez takie powiedzenie no moze go nie znasz...ale napewno nie miałem takiego zamiaru :Dardiano88 pisze: . Masz prawo go nie lubić, każdy ma, ale przydałoby się zachować jakiś poziom i jednak zaprzestać wyzywania ludzi od psów.
acha i nie chodzi strikte o eldoke dla mnie całe to grono mozna wrzucic do 1 worka
Ostatnio zmieniony 24 cze 2010, 15:47 przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.

-
Orzeu
- Kontakt:
że Pezet na Peję coś nagrał ? z TDFem ?
pokażcie bo nie uwierzę.
Ostatnio zmieniony 24 cze 2010, 18:02 przez Orzeu, łącznie zmieniany 1 raz.

-
ardiano88
Jakie na Peję? Człowieku czytaj ze zrozumieniem. Napisałem, że Pezet nagrał gościnna zwrotkę na nowy album Tedego. Nic nie wspominałem o kawałku na Peję. Po za tym sam Tede powiedział, że na tej płycie nie ma żadnych nawiązań do Ryśka, więc nie wiem skąd Ci się wzięło stwierdzenie, że Pezet nagrał coś z Tede na Peję.
-
Orzeu
- Kontakt:
tak więc tak samo nie wiem skąd Ci się wzięło stwierdzenie, że to że nagrał z Tede znaczy, ze Pezet stoi za TDFem czy Pariasem.ardiano88 pisze: Jakie na Peję? Człowieku czytaj ze zrozumieniem. Napisałem, że Pezet nagrał gościnna zwrotkę na nowy album Tedego. Nic nie wspominałem o kawałku na Peję. Po za tym sam Tede powiedział, że na tej płycie nie ma żadnych nawiązań do Ryśka, więc nie wiem skąd Ci się wzięło stwierdzenie, że Pezet nagrał coś z Tede na Peję.
a po Wrześniowych wydarzeniach w ZG Pezet wyraźnie mówił, że stoi po stronie Peji. Czyli najprawdopodobniej w kwestii dissu w chu to ma i nikogo nie krytykuje, ani nikogo nie wspiera. Co nie zmienia faktu, że w przy genezie tego dissu stał po stronie Peji.
Ostatnio zmieniony 24 cze 2010, 18:21 przez Orzeu, łącznie zmieniany 1 raz.

-
Kamikaze
Orzeu chodzi mu ze napewno Pezet nie stoj za Peja bo by nie nagrywal tego traka z TDF .. Pewnie Pezet neutralny;]
-
Raffal
co do nowej płyty to zarówno GlamRap jak i FuckTede bardzo dobre
słucham 3x i jestem pod wrażeniem ...
Kolejny raz Tede mnie zaskakuje na FuckTede a GlamRap pokazuje Tede w jego najlepszym stylu
lalalalala lachon
słucham 3x i jestem pod wrażeniem ...
Kolejny raz Tede mnie zaskakuje na FuckTede a GlamRap pokazuje Tede w jego najlepszym stylu
lalalalala lachon
-
InterNH
Za to Peja nagrywa kolejny track:
http://www.youtube.com/watch?v=PmxIu4syfps
Jak dla mnie jest żałosny, znów jedzie po chorobie Pelsona - poniżej krytyki.
-
Kamikaze
To zlaosne, plus to ze Parias w jedyn traku potyral Peje a on co chwile musi dogrywac zeby zuc sie spelninym debil ;DInterNH pisze: Za to Peja nagrywa kolejny track:
-
Orzeu
- Kontakt:
Pezet na facebooku:
iMój konflikt z Tede zakończył się już jakiś czas temu, a z Ryśkiem broń Boże nie mam beefu, szanuję twórczość obydwu raperów i ich dokonania. Rysiek to inteligentny facet, więc na pewno będzie wiedział, że nie staję w ten sposób przeciwko niemu. Co więcej będzie można usłyszeć nas razem w jednym kawałku, na płycie znanego polskiego rapera.
czyli jasne wszystko.Można też dodać, że - a propos wydarzenia w Zielonej Górze - poniekąd
opowiedziałem się za Peją, bo tak czułem i myślałem. Co nie znaczy, że
jeśli Tede miał na ten temat inne zdanie to ja mam z nim beef, ja już
miałem z nim beef i nie znaczy, że chcę mieć beef z Peją, czy też
występuję przeciwko niemu. Czekam aż polski słuchacz do te...go dorośnie.
Ostatnio zmieniony 25 cze 2010, 09:54 przez Orzeu, łącznie zmieniany 1 raz.

-
ardiano88
No i tak można rozmiawiać 
Kawałek z nowej płyty Tedego http://www.youtube.com/watch?v=t2rMBGNO4uA
Chyba najlepszy na całej płycie.
Kawałek z nowej płyty Tedego http://www.youtube.com/watch?v=t2rMBGNO4uA
-
YoozeQ
Takie male porownanieardiano88 pisze: Kawałek z nowej płyty Tedego http://www.youtube.com/watch?v=t2rMBGNO4uA
http://www.youtube.com/watch?v=LJGpw7_HozA - http://www.youtube.com/watch?v=DccDDcQ9pEg
-
ardiano88
I?
Jaki to ma związek z moim postem?
Jaki to ma związek z moim postem?
-
GULI
Ostatnio zmieniony 25 cze 2010, 18:26 przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.

-
NeraZ
- Kontakt:
Jeśli wg was przereklamowany alboom Tedego jest zajebisty to nie wiem jak określić nowy materiał Eldo ....
Przesluchałem całą płyte '' Zapiski 1001 ..'' na spokojnie i myśle sobie ''qrwa to jest hip hop'' a nie jakieś chu**** bez dwóch zdań ... płyta roku !! eldo rozje*** system
Przesluchałem całą płyte '' Zapiski 1001 ..'' na spokojnie i myśle sobie ''qrwa to jest hip hop'' a nie jakieś chu**** bez dwóch zdań ... płyta roku !! eldo rozje*** system
BLACK BLUE - BiG PoWer
-
Magiq
a co do płyty Eldoki to ma ktoś w mp3 kawałek Powinnaś? z Mesem?teraz płytki nie kupie a chciałem sprawdzić ten track tyle że nie moge go nigdzie znależć.
\"Ja nie kradne Scudetto, i w SerieB nigdy nie byłem...\"
-
adriano:)
-
GULI
troche west coast'owego klasyka z poznańskiego rynsztoka...
http://www.youtube.com/watch?v=coHn6PcH ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=EObGpZJW ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=PVZ-pme0 ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=coHn6PcH ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=EObGpZJW ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=PVZ-pme0 ... re=related
Ostatnio zmieniony 25 cze 2010, 22:00 przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.

-
BoDzIo
O MATKO! ELDO ZMIAŻDŻYŁ WSZYSTKO WSZYSTKICH I WSZĘDZIE! To jest TO! Coś czuje, że zrysuje tego sidika w Techniksie!
P.S. Peja już dla mnie nic ciekawego nie zrobi NIGDY (o dziwo pisze to, chociaż Eldoka przestrzega przed tym słowem). Nie pisze tego tylko dlatego, że sam mam astmę. Wybaczcie Pyry( Orzeu, GULI) ale bronicie samobójcy:) bo tak naprawdę, sam się obsrywa w tym/tych/tamtych/i innych "bifach".
Wstyd mi za Ryśka, bo kiedyś po płycie "Najlepszą obroną jest atak" napisałem mu sms'a, z podziękowaniami za płytę bo jest dobra. Widać chłopak leci z górki, ostatnio to już na łeb ze skarpy.
P.S. Peja już dla mnie nic ciekawego nie zrobi NIGDY (o dziwo pisze to, chociaż Eldoka przestrzega przed tym słowem). Nie pisze tego tylko dlatego, że sam mam astmę. Wybaczcie Pyry( Orzeu, GULI) ale bronicie samobójcy:) bo tak naprawdę, sam się obsrywa w tym/tych/tamtych/i innych "bifach".
Wstyd mi za Ryśka, bo kiedyś po płycie "Najlepszą obroną jest atak" napisałem mu sms'a, z podziękowaniami za płytę bo jest dobra. Widać chłopak leci z górki, ostatnio to już na łeb ze skarpy.
Ostatnio zmieniony 26 cze 2010, 09:47 przez BoDzIo, łącznie zmieniany 1 raz.
Kiedyś Byłaś Młodą Kurwą, Dzisiaj Jesteś Starą Damą !!
-
NeraZ
- Kontakt:
dokładnieBoDzIo pisze: O MATKO! ELDO ZMIAŻDŻYŁ WSZYSTKO WSZYSTKICH I WSZĘDZIE! To jest TO! Coś czuje, że zrysuje tego sidika w Techniksie!
BLACK BLUE - BiG PoWer
-
InterNH
Płyta Elda, póki co najlepsza w tym roku i wątpię, żeby ktoś wydał lepszą w najbliższym czasie.Tedego płyta też nie najgorsza, choć liczyłem na coś więcej.Gurala płyta nie specjalnie mi się podoba, a szkoda bo kawałek "Palę Majki", który bardzo mi się spodobał, narobił mi smaku.