Hip-Hop made in Poland

Czyli wszystko i nic :) Rozmowa o wszystkim i o wszystkich :)
ODPOWIEDZ
InterNH

Odp: Hip-Hop made in Poland

Post autor: InterNH »

Nie wiem jak Małolat, ale Pezet jest za Eldoką na 101%, z tego co wiem to wbrew pozorą również chłopaki z HG stoją po stronie Pariasu.

Z tego co wiem po stronie Ryśka stoi również Chada.
Ostatnio zmieniony 24 cze 2010, 13:59 przez InterNH, łącznie zmieniany 1 raz.
Hutnik Kraków & Inter Mediolan !
ardiano88

Post autor: ardiano88 »

Z tego co wiem to fajnie byłoby podać jakieś źródło. A nie z tego co wiem. Na koncercie tak powiedzieli? W wywiadzie? Rozmawiałeś z nimi?
"... to ulice, po których chodziły legendy, od Wiecha, Tyrmanda, Brychczego, do Deyny ..."
Kamikaze

Post autor: Kamikaze »

haha ja z tego co wiem to adriano88 ma racje ;d
Obrazek

IO TI AMO <3 ~!!
Orzeu
Kontakt:

Post autor: Orzeu »

nikt się nie wypowiadał w sprawie dissu, ale po Wrześniu i dissowaniu się z TDF ci raperzy stali tzn wypowiadali za Peją (co zresztą np. w przypadku np Pezeta nie jest dziwne), HG niecały miesiąc temu grali z Peją wspólny koncert, więc o jakichkolwiek niesnakach raczej nie ma mowy
Obrazek
Magiq

Post autor: Magiq »

Nikt nie stanoł po niczyjej stronie bo już nikt nie pamięta o co w tym wszystkim chodzi...
Tede miał racje komentując na facebooku zachowanie Rysia na pamiętnym koncercie i każdy wie że pucio pucio zachował się żle a cała reszta czyli nagrywanie 100 dissów i 30 mixtapeów to bardziej promocja swoich nadchodzących płyt jak i ze strony Peji jak i Parisau oraz Tedego.Jak Pezet będzie wydawać swój album to spewnością dowiemy się po której stronie stoi bo trzeba będzie kogoś zdisować żeby zrobiło się głośno.Tak to widze..

InterNH Chada nie stoi tylko siedzi...w pierdlu i wydaje mi się że jakieś sprzeczki słowne akurat teraz go mało obchodzą bo ma gorsze zmartwienia na głowie więc ciekawi mnie skąd masz takie info?
\"Ja nie kradne Scudetto, i w SerieB nigdy nie byłem...\"
\"... I nie przeszkadzaj mi już, bo dla mnie jest tylko Inter\"
ardiano88

Orzeu akurat to, że Pezet, rzekomo, poparł Peję to uważam za taką samą bzdurą jak to, że rzeźniczak ma zastąpić Maicona w razie ewentualnego odejścia Brazylijczyka do Realu. A czemu tak sądzę? Otóż dzisiaj wychodzi płyta Tedego "Fuck Tede", na którą to gościnną zwrotkę nagrał Pezet. Logicznie myśląc nie możliwe jest poparcie Ryśka przez Pezeta, skoro ten nagrywa z Tede.
"... to ulice, po których chodziły legendy, od Wiecha, Tyrmanda, Brychczego, do Deyny ..."
Tkrauze

Post autor: Tkrauze »

dokladnie
Gościnnie na płycie pojawia się zacne grono zaproszonych wykonawców. Dla Tede zaśpiewali wokaliści: Seta, Agata Malcherek, Natalia Lesz i Mrozu. Ponadto swoje zwrotki nagrali: Pezet, Eldoka, Molesta, Wdowa, Numer Raz i Zgrywus. Na gramofonach zaś Dj Macu, Dj Cube, Dj Tuniziano oraz Dj Frodo.
Nie pytaj co Twój kraj może zrobić dla Ciebie,spytaj co Ty mozesz zrobic dla kraju.
GULI

Post autor: GULI »

Tkrauze pisze:
Gościnnie na płycie pojawia się zacne grono zaproszonych wykonawców.
...zacne grono wypalonych raperów...jeden pies kto wystapił goscinnie u tłuszczaka i tak nie sprzeda za duzo płyt choc pewnie po tym dissie sprzedaz wzrosnie mu o jakies 10 % :cry:
Obrazek
Tkrauze

Post autor: Tkrauze »

Macie prawo sie nie zgadzac,mam zupelnie inne zdanie.Mamy pełne prawa je wyrazac  :) ;) :D
Nie pytaj co Twój kraj może zrobić dla Ciebie,spytaj co Ty mozesz zrobic dla kraju.
ardiano88

Guli, rozumiem, że pijesz do Eldoki. Masz prawo go nie lubić, każdy ma, ale przydałoby się zachować jakiś poziom i jednak zaprzestać wyzywania ludzi od psów. Naprawdę.
GULI

ardiano88 pisze: . Masz prawo go nie lubić, każdy ma, ale przydałoby się zachować jakiś poziom i jednak zaprzestać wyzywania ludzi od psów.
czy ja kogos nazwałem tu psem? toż to przeciez takie powiedzenie no moze go nie znasz...ale napewno nie miałem takiego zamiaru  :D

acha i nie chodzi strikte o eldoke dla mnie całe to grono mozna wrzucic do 1 worka
Ostatnio zmieniony 24 cze 2010, 15:47 przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Orzeu
Kontakt:

że Pezet na Peję coś nagrał ? z TDFem ? :D pokażcie bo nie uwierzę.
Ostatnio zmieniony 24 cze 2010, 18:02 przez Orzeu, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
ardiano88

Jakie na Peję? Człowieku czytaj ze zrozumieniem. Napisałem, że Pezet nagrał gościnna zwrotkę na nowy album Tedego. Nic nie wspominałem o kawałku na Peję. Po za tym sam Tede powiedział, że na tej płycie nie ma żadnych nawiązań do Ryśka, więc nie wiem skąd Ci się wzięło stwierdzenie, że Pezet nagrał coś z Tede na Peję.
Orzeu
Kontakt:

ardiano88 pisze: Jakie na Peję? Człowieku czytaj ze zrozumieniem. Napisałem, że Pezet nagrał gościnna zwrotkę na nowy album Tedego. Nic nie wspominałem o kawałku na Peję. Po za tym sam Tede powiedział, że na tej płycie nie ma żadnych nawiązań do Ryśka, więc nie wiem skąd Ci się wzięło stwierdzenie, że Pezet nagrał coś z Tede na Peję.
tak więc tak samo nie wiem skąd Ci się wzięło stwierdzenie, że to że nagrał z Tede znaczy, ze Pezet stoi za TDFem czy Pariasem.

a po Wrześniowych wydarzeniach w ZG Pezet wyraźnie mówił, że stoi po stronie Peji. Czyli najprawdopodobniej w kwestii dissu w chu to ma i nikogo nie krytykuje, ani nikogo nie wspiera. Co nie zmienia faktu, że w przy genezie tego dissu stał po stronie Peji.
Ostatnio zmieniony 24 cze 2010, 18:21 przez Orzeu, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Kamikaze

Orzeu chodzi mu ze napewno Pezet nie stoj za Peja bo by nie nagrywal tego traka z TDF ..  Pewnie Pezet neutralny;]
Obrazek

IO TI AMO <3 ~!!
Raffal

Post autor: Raffal »

co do nowej płyty to zarówno GlamRap jak i FuckTede bardzo dobre :)
słucham 3x i jestem pod wrażeniem ... :)
Kolejny raz Tede mnie zaskakuje na FuckTede a GlamRap pokazuje Tede w jego najlepszym stylu :)

lalalalala lachon :P
InterNH

Za to Peja nagrywa kolejny track:
http://www.youtube.com/watch?v=PmxIu4syfps

Jak dla mnie jest żałosny, znów jedzie po chorobie Pelsona - poniżej krytyki.
Kamikaze

InterNH pisze: Za to Peja nagrywa kolejny track:
http://www.youtube.com/watch?v=PmxIu4syfps

Jak dla mnie jest żałosny, znów jedzie po chorobie Pelsona - poniżej krytyki.
To zlaosne, plus to ze Parias w jedyn traku potyral Peje   a on co chwile musi dogrywac zeby zuc sie spelninym debil ;D
Obrazek

IO TI AMO <3 ~!!
Orzeu
Kontakt:

Pezet na facebooku:
Mój konflikt z Tede zakończył się już jakiś czas temu, a z Ryśkiem broń Boże nie mam beefu, szanuję twórczość obydwu raperów i ich dokonania. Rysiek to inteligentny facet, więc na pewno będzie wiedział, że nie staję w ten sposób przeciwko niemu. Co więcej będzie można usłyszeć nas razem w jednym kawałku, na płycie znanego polskiego rapera.
i
Można też dodać, że - a propos wydarzenia w Zielonej Górze - poniekąd
opowiedziałem się za Peją, bo tak czułem i myślałem. Co nie znaczy, że
jeśli Tede miał na ten temat inne zdanie to ja mam z nim beef, ja już
miałem z nim beef i nie znaczy, że chcę mieć beef z Peją, czy też
występuję przeciwko niemu. Czekam aż polski słuchacz do te...go dorośnie.
czyli jasne wszystko.
Ostatnio zmieniony 25 cze 2010, 09:54 przez Orzeu, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
ardiano88

No i tak można rozmiawiać :D

Kawałek z nowej płyty Tedego http://www.youtube.com/watch?v=t2rMBGNO4uA
Chyba najlepszy na całej płycie.
YoozeQ

Post autor: YoozeQ »

ardiano88 pisze: Kawałek z nowej płyty Tedego http://www.youtube.com/watch?v=t2rMBGNO4uA
Chyba najlepszy na całej płycie.
Takie male porownanie ;)
http://www.youtube.com/watch?v=LJGpw7_HozA - http://www.youtube.com/watch?v=DccDDcQ9pEg
ardiano88

I?

Jaki to ma związek z moim postem?
GULI

Ostatnio zmieniony 25 cze 2010, 18:26 przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
NeraZ
Kontakt:

Post autor: NeraZ »

Jeśli wg was przereklamowany alboom Tedego jest zajebisty to nie wiem jak określić nowy materiał Eldo ....
Przesluchałem całą płyte '' Zapiski 1001 ..'' na spokojnie i myśle sobie ''qrwa to jest hip hop'' a nie jakieś chu**** bez dwóch zdań ... płyta roku !! eldo rozje*** system
BLACK BLUE - BiG PoWer
Magiq

Post autor: Magiq »

a co do płyty Eldoki to ma ktoś w mp3 kawałek Powinnaś? z Mesem?teraz płytki nie kupie a chciałem sprawdzić ten track tyle że nie moge go nigdzie znależć.
\"Ja nie kradne Scudetto, i w SerieB nigdy nie byłem...\"
\"... I nie przeszkadzaj mi już, bo dla mnie jest tylko Inter\"
adriano:)

Post autor: adriano:) »

GULI

Ostatnio zmieniony 25 cze 2010, 22:00 przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
BoDzIo

Post autor: BoDzIo »

O MATKO! ELDO ZMIAŻDŻYŁ WSZYSTKO WSZYSTKICH I WSZĘDZIE! To jest TO! Coś czuje, że zrysuje tego sidika w Techniksie!

P.S. Peja już dla mnie nic ciekawego nie zrobi NIGDY (o dziwo pisze to, chociaż Eldoka przestrzega przed tym słowem). Nie pisze tego tylko dlatego, że sam mam astmę. Wybaczcie Pyry( Orzeu, GULI) ale bronicie samobójcy:) bo tak naprawdę, sam się obsrywa w tym/tych/tamtych/i innych "bifach".
Wstyd mi za Ryśka, bo kiedyś po płycie "Najlepszą obroną jest atak" napisałem mu sms'a, z podziękowaniami za płytę bo jest dobra. Widać chłopak leci z górki, ostatnio to już na łeb ze skarpy.
Ostatnio zmieniony 26 cze 2010, 09:47 przez BoDzIo, łącznie zmieniany 1 raz.
Kiedyś Byłaś Młodą Kurwą, Dzisiaj Jesteś Starą Damą !!
NeraZ
Kontakt:

Post autor: NeraZ »

BoDzIo pisze: O MATKO! ELDO ZMIAŻDŻYŁ WSZYSTKO WSZYSTKICH I WSZĘDZIE! To jest TO! Coś czuje, że zrysuje tego sidika w Techniksie!
dokładnie ;) płyta jest kozacka
BLACK BLUE - BiG PoWer
InterNH

Płyta Elda, póki co najlepsza w tym roku i wątpię, żeby ktoś wydał lepszą w najbliższym czasie.Tedego płyta też nie najgorsza, choć liczyłem na coś więcej.Gurala płyta nie specjalnie mi się podoba, a szkoda bo kawałek "Palę Majki", który bardzo mi się spodobał, narobił mi smaku.
ODPOWIEDZ