Prace graficzne

Czyli wszystko i nic :) Rozmowa o wszystkim i o wszystkich :)
ODPOWIEDZ
Dani666

Najładniejszy avatar ?!?!?!!

Post autor: Dani666 »

MiRas pisze:
anonim pisze:Ale jak ktoś słucha metalu yo nie można mówić, ze już odrazu do "ave satan". Przecież to jest śmieszne :lol: . Są różne odmiany metalu. Ja też słucham metalu i numetalu i co powiesz na to, że moim ulubionym zespołem jest P.O.D. i śpiewają o bogu i dobrych rzeczach a nie szatanie a to też jest metal? :?
Przecież numetal jest tylko w częsci skąłda się zmetalu, tworzą go przecież także reagge, hip-hop, punk, muzyka latynoska no i ofc hardcore, więc to nie jest w 100% metal, poza tym mi się głównie rozchodzi o Mansona, o czym i tak w wyższym poście wspomnaiłem, a Ty mi od razuz P.O.D. wyskakujesz...
Widze Panowie, że na temat muzyki owej to malutko wiecie ;( Manson to pajac.Ja osobiscie preferuje metalcore, hardcore, black metal death i oczywiscie gotyk.A nu metal to jest dla kinder metalów.Teraz wracajmy do avatarów.Na moim jest Dani Filth wokalista Cradle Of Filth.
Anonymous

Post autor: Anonymous »

Dani666 pisze:Ja osobiscie preferuje metalcore, hardcore, black metal death i oczywiscie gotyk.
O Taaaaaaak! mow mi wiecej heheh... wiem o co chodzi :P:P:P
troszeczke odchodzac od tematu - co do tego rodzaju muzyki.... nie podoba mi sie to wogole... a masakra dla mnie jest jak laski sluchajace metalu robia sie na "panie ciemnosci" (ciemne wlosy, ciemne ciuchy z jakims szatanem, glany i makijaz bialy).... a faceci na szatanow... :|:|
Dani666

ShadY_FCI pisze:
Dani666 pisze:Ja osobiscie preferuje metalcore, hardcore, black metal death i oczywiscie gotyk.
O Taaaaaaak! mow mi wiecej heheh... wiem o co chodzi :P:P:P a co do tego rodzaju muzyki.... nie podoba mi sie to wogole... nie podoba mi sie takze jak laski sluchajace metalu robia sie na "panie ciemnosci".... a faceci za szatanow czy cos...

Nie podobają Ci się bo nie słuchasz takiej muzyki jak ja.Gdybyś słuchał to widział byś sens takiego przebierania się.A w szatanki to bawią sie tzw. Kinder metale a nie ludzie którzy maja po 20 lat.

Te kobiety są piękne:
Obrazek
toldo12
Kontakt:

Post autor: toldo12 »

Dani666 pisze:
Te kobiety są piękne:
Obrazek
Tak, bardzo.. :P Nie żebym miał coś do twojego stylu i zaintersowań, bo każdy ma do tego swoje prawo, ale chłopie. Są pewne granice, a u Ciebie to przepraszam, ale już fanatyzm niedługo ;( Naprawdę pilnuj się ;( Z takimi rzeczami to nie żarty ;(
Anonymous

Dani666 pisze:Nie podobają Ci się bo nie słuchasz takiej muzyki jak ja.Gdybyś słuchał to widział byś sens takiego przebierania się.A w szatanki to bawią sie tzw. Kinder metale a nie ludzie którzy maja po 20 lat.
Niekoniecznie... jeden przyklad - Hip-Hopu nie wszyscy sluchaja a wielu osoba podoba sie taki styl ubierania (luzne ciuchy itp). A nie znam zadnej osoby nei sluchajacej metalu a ktorej by podobal sie styl ubierania metalowcow. A co do zdjecia... wogole te laski mi sie nie podobaja, daj spokoj, tak z 2kilo tynku mniej na twarzy i mogloby byc ok no i jakies inne ciuchy.

Add by Admin:Jeszcze raz zobacze jakiś post dotyczący muzyki, będzie ostrzeżenie !!
Dani666

Dobra kończe w tym temacie na temat muzyki.W innym możemy pogadać.Mój avatar przedstawia znowu mistzra Daniego tylko, że jest jeszcze lepszy od popszedniego :lol:
mati

Post autor: mati »

edit: tu było o muzyce ale nei chce ryzykować ostrzeżeniem 8)

ps. @Dani - moje oko twoim avatarkiem sie "nie nacieszy" (PPM > Blokuj obrazki z serwera nirvana... ), bo jak jem przed kompem, przeglądam forum i widze twojego avatara to jest mi nienajlepiej... :|

edit: Co do ciuchów to Dani masz racje jeżeli jesteś w takim środowisku podoba Ci się to - sam wiem to po sobie jako depesz, ale jest jedna zasada nie przegina sie pały w drugą stronę :wink: tzn. ja np. nie chodze wszędzie w skórze, glanach i paznokciach na czarno :lol:
Dani666

mati pisze:edit: tu było o muzyce ale nei chce ryzykować ostrzeżeniem 8)

ps. @Dani - moje oko twoim avatarkiem sie "nie nacieszy" (PPM > Blokuj obrazki z serwera nirvana... ), bo jak jem przed kompem, przeglądam forum i widze twojego avatara to jest mi nienajlepiej... :|

edit: Co do ciuchów to Dani masz racje jeżeli jesteś w takim środowisku podoba Ci się to - sam wiem to po sobie jako depesz, ale jest jedna zasada nie przegina sie pały w drugą stronę :wink: tzn. ja np. nie chodze wszędzie w skórze, glanach i paznokciach na czarno :lol:
Avatra który mam jest klimatyczny.hehehe i nie ma nic w nim strasznego :evil: 8)
Anonymous

Dani666 pisze: Avatra który mam jest klimatyczny.hehehe i nie ma nic w nim strasznego :evil: 8)
No gdzieeeeeeeee cos strasznego w twoim avatarze, nie wiem jak mogl cos takeigo napisac, tylko jesc obiad i napawac sie jego widokiem (avatara).
Dani666

Wolisz, żebym miał Joey'a jordisona ze Slipknot'a?

Obrazek
hamsti

Post autor: hamsti »

Bez wątpienia moimi faworytami na najładniejszy avatar są Andy i M!ras
Obrazek
JEEEEEEEEEEEEST SCUDETTTTTO
Dani666

SZPARKI pisze:Bez wątpienia moimi faworytami na najładniejszy avatar są Andy i M!ras
To patzr na ten teraz mój: :twisted:
Anonymous

Dani666 pisze:To patzr na ten teraz mój: :twisted:
Poczytaj regulamin i zmniejsz go bo sie forum "rozlazi" :/
Dani666

ShadY_FCI pisze:
Dani666 pisze:To patzr na ten teraz mój: :twisted:
Poczytaj regulamin i zmniejsz go bo sie forum "rozlazi" :/
Zmieniony na lepszy 8)
Kujon
Kontakt:

Post autor: Kujon »

jak się podoba moje logo ?? :D starałem się jak mogłem :D:D:D oceniajcie :D
""  Bo Milan to jeszcze długo, długo będą dla mnie "przekupczyki"  "" P.Zarzeczny
Dexster

Post autor: Dexster »

Kujon wróć za rok się się czegos nauczysz :wink:

a tak na powarznie logo jest full wypas bardzo mi się podoba też musze sobie sprawić nowe
klusek

Post autor: klusek »

Kujon pisze:jak się podoba moje logo ??
logo bardzo fajne, ale czemu w Twoim avatarze wyeksponowany jest Favalli? :D :D
Kujon
Kontakt:

Post autor: Kujon »

klsmkr pisze:
Kujon pisze:jak się podoba moje logo ??
logo bardzo fajne, ale czemu w Twoim avatarze wyeksponowany jest Favalli? :D :D
zrobiłem już nowe, bo na ten stary nie mogłem patrzeć :D wogóle niewiem jakim cudem znalazło się tam to nasze "drewno" ale już zmienione :D:D:D
""  Bo Milan to jeszcze długo, długo będą dla mnie "przekupczyki"  "" P.Zarzeczny
Dani666

Mam nowy avat, na którym widnieje twarz Tim'a Lambesis'a wokalisty As I Lay Dying.
Nasir

Post autor: Nasir »

dobra wszyscy macie super avatary. jesli ktos wie kto jest na moim avatarze, to szacunek skladam
'...Ma dimmi cosa c'e di meglio
Di una continua sofferenza per arrivare alla vittoria...'
EL_CHINO

Post autor: EL_CHINO »

hurra! to mobb deep, jest za to jakaś nagroda? może jakiś album z tym 'zespołem'? :wink:
Nasir

Post autor: Nasir »

nie wiedzialem ze w mediolanie takich hardcorow nowojorskich sluchaja. niestety nie ma nagrody :P chcialem tylko zobaczyc czy ktos tu kuma baze
'...Ma dimmi cosa c'e di meglio
Di una continua sofferenza per arrivare alla vittoria...'
Richy

Post autor: Richy »

Czemu wydawalo mi sie ze widze tam Easy-e z N.W.A ?:P
Obrazek
Obrazek
"Jak jesteś pierwszy, to jesteś pierwszy. Jak jesteś drugi, to jesteś zerem.'' - Bill Shankly"
Paolo_

Post autor: Paolo_ »

Ja tam bardziej jak avatarami przejmuje sie sigami tutaj kilka mojej roboty:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Jakby ktoś chciał to moge zrobić komuś coś podobnego albo dodać nicka na którymś z tych powyżej :wink: avatar też moge jakiś wyskrobać ale to ew. w pakiecie :smile:
Obrazek
Slepy

Post autor: Slepy »

ja poprosze, bo ten tyleczek juz sie chyba wszystkim znudzill:P
Paolo_

a co zrobić nowy czy podpisac któryś z tych wyrzej i dodać avatar :?:
Obrazek
hamsti

Post autor: hamsti »

Mistrzu a mi mógłbyś zrobić :wink: Albo dodać nick i któryś z tych??
Obrazek
JEEEEEEEEEEEEST SCUDETTTTTO
Slepy

Post autor: Slepy »

Zrob napis na majtkach... w sumie to juz moj znak rozpoznawczy:D, jak tego to pisz na priv bo smietnik zaczynamy robic;]
Paolo_

sig+avatar dla SZPARKI'ego :wink:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Richy

Post autor: Richy »

Mnie tam sie podoba mój avatar ;P Idealny na to forum :> , a signa LFC też musze sobie zasponsorować... tylko nie chce mi sie siedziec przy photoshopie ;) zawsze to 10 minut zycia mniej.
Obrazek
Obrazek
"Jak jesteś pierwszy, to jesteś pierwszy. Jak jesteś drugi, to jesteś zerem.'' - Bill Shankly"
ODPOWIEDZ