Widze Panowie, że na temat muzyki owej to malutko wiecieMiRas pisze:Przecież numetal jest tylko w częsci skąłda się zmetalu, tworzą go przecież także reagge, hip-hop, punk, muzyka latynoska no i ofc hardcore, więc to nie jest w 100% metal, poza tym mi się głównie rozchodzi o Mansona, o czym i tak w wyższym poście wspomnaiłem, a Ty mi od razuz P.O.D. wyskakujesz...anonim pisze:Ale jak ktoś słucha metalu yo nie można mówić, ze już odrazu do "ave satan". Przecież to jest śmieszne. Są różne odmiany metalu. Ja też słucham metalu i numetalu i co powiesz na to, że moim ulubionym zespołem jest P.O.D. i śpiewają o bogu i dobrych rzeczach a nie szatanie a to też jest metal? :?
Prace graficzne
-
Dani666
Najładniejszy avatar ?!?!?!!
-
Anonymous
O Taaaaaaak! mow mi wiecej heheh... wiem o co chodziDani666 pisze:Ja osobiscie preferuje metalcore, hardcore, black metal death i oczywiscie gotyk.
troszeczke odchodzac od tematu - co do tego rodzaju muzyki.... nie podoba mi sie to wogole... a masakra dla mnie jest jak laski sluchajace metalu robia sie na "panie ciemnosci" (ciemne wlosy, ciemne ciuchy z jakims szatanem, glany i makijaz bialy).... a faceci na szatanow...
-
Dani666
ShadY_FCI pisze:O Taaaaaaak! mow mi wiecej heheh... wiem o co chodziDani666 pisze:Ja osobiscie preferuje metalcore, hardcore, black metal death i oczywiscie gotyk.:P:P a co do tego rodzaju muzyki.... nie podoba mi sie to wogole... nie podoba mi sie takze jak laski sluchajace metalu robia sie na "panie ciemnosci".... a faceci za szatanow czy cos...
Nie podobają Ci się bo nie słuchasz takiej muzyki jak ja.Gdybyś słuchał to widział byś sens takiego przebierania się.A w szatanki to bawią sie tzw. Kinder metale a nie ludzie którzy maja po 20 lat.
Te kobiety są piękne:

-
toldo12
- Kontakt:
Tak, bardzo..Dani666 pisze:
Te kobiety są piękne:
-
Anonymous
Niekoniecznie... jeden przyklad - Hip-Hopu nie wszyscy sluchaja a wielu osoba podoba sie taki styl ubierania (luzne ciuchy itp). A nie znam zadnej osoby nei sluchajacej metalu a ktorej by podobal sie styl ubierania metalowcow. A co do zdjecia... wogole te laski mi sie nie podobaja, daj spokoj, tak z 2kilo tynku mniej na twarzy i mogloby byc ok no i jakies inne ciuchy.Dani666 pisze:Nie podobają Ci się bo nie słuchasz takiej muzyki jak ja.Gdybyś słuchał to widział byś sens takiego przebierania się.A w szatanki to bawią sie tzw. Kinder metale a nie ludzie którzy maja po 20 lat.
Add by Admin:Jeszcze raz zobacze jakiś post dotyczący muzyki, będzie ostrzeżenie !!
-
Dani666
Dobra kończe w tym temacie na temat muzyki.W innym możemy pogadać.Mój avatar przedstawia znowu mistzra Daniego tylko, że jest jeszcze lepszy od popszedniego 
-
mati
edit: tu było o muzyce ale nei chce ryzykować ostrzeżeniem 8)
ps. @Dani - moje oko twoim avatarkiem sie "nie nacieszy" (PPM > Blokuj obrazki z serwera nirvana... ), bo jak jem przed kompem, przeglądam forum i widze twojego avatara to jest mi nienajlepiej...
edit: Co do ciuchów to Dani masz racje jeżeli jesteś w takim środowisku podoba Ci się to - sam wiem to po sobie jako depesz, ale jest jedna zasada nie przegina sie pały w drugą stronę
tzn. ja np. nie chodze wszędzie w skórze, glanach i paznokciach na czarno 
ps. @Dani - moje oko twoim avatarkiem sie "nie nacieszy" (PPM > Blokuj obrazki z serwera nirvana... ), bo jak jem przed kompem, przeglądam forum i widze twojego avatara to jest mi nienajlepiej...
edit: Co do ciuchów to Dani masz racje jeżeli jesteś w takim środowisku podoba Ci się to - sam wiem to po sobie jako depesz, ale jest jedna zasada nie przegina sie pały w drugą stronę
-
Dani666
Avatra który mam jest klimatyczny.hehehe i nie ma nic w nim strasznego :evil: 8)mati pisze:edit: tu było o muzyce ale nei chce ryzykować ostrzeżeniem 8)
edit: Co do ciuchów to Dani masz racje jeżeli jesteś w takim środowisku podoba Ci się to - sam wiem to po sobie jako depesz, ale jest jedna zasada nie przegina sie pały w drugą stronętzn. ja np. nie chodze wszędzie w skórze, glanach i paznokciach na czarno
-
Anonymous
No gdzieeeeeeeee cos strasznego w twoim avatarze, nie wiem jak mogl cos takeigo napisac, tylko jesc obiad i napawac sie jego widokiem (avatara).Dani666 pisze: Avatra który mam jest klimatyczny.hehehe i nie ma nic w nim strasznego :evil: 8)
-
hamsti
Bez wątpienia moimi faworytami na najładniejszy avatar są Andy i M!ras
JEEEEEEEEEEEEST SCUDETTTTTO
-
Dani666
To patzr na ten teraz mój: :twisted:SZPARKI pisze:Bez wątpienia moimi faworytami na najładniejszy avatar są Andy i M!ras
-
Anonymous
Poczytaj regulamin i zmniejsz go bo sie forum "rozlazi"Dani666 pisze:To patzr na ten teraz mój: :twisted:
-
Dani666
Zmieniony na lepszy 8)ShadY_FCI pisze:Poczytaj regulamin i zmniejsz go bo sie forum "rozlazi"Dani666 pisze:To patzr na ten teraz mój: :twisted:
-
Kujon
- Kontakt:
jak się podoba moje logo ??
starałem się jak mogłem
:D:D oceniajcie 
"" Bo Milan to jeszcze długo, długo będą dla mnie "przekupczyki" "" P.Zarzeczny
-
Dexster
Kujon wróć za rok się się czegos nauczysz
a tak na powarznie logo jest full wypas bardzo mi się podoba też musze sobie sprawić nowe
a tak na powarznie logo jest full wypas bardzo mi się podoba też musze sobie sprawić nowe
-
klusek
logo bardzo fajne, ale czemu w Twoim avatarze wyeksponowany jest Favalli?Kujon pisze:jak się podoba moje logo ??
-
Kujon
- Kontakt:
zrobiłem już nowe, bo na ten stary nie mogłem patrzećklsmkr pisze:logo bardzo fajne, ale czemu w Twoim avatarze wyeksponowany jest Favalli?Kujon pisze:jak się podoba moje logo ??![]()
"" Bo Milan to jeszcze długo, długo będą dla mnie "przekupczyki" "" P.Zarzeczny
-
Dani666
Mam nowy avat, na którym widnieje twarz Tim'a Lambesis'a wokalisty As I Lay Dying.
-
Nasir
dobra wszyscy macie super avatary. jesli ktos wie kto jest na moim avatarze, to szacunek skladam
'...Ma dimmi cosa c'e di meglio
Di una continua sofferenza per arrivare alla vittoria...'
-
EL_CHINO
hurra! to mobb deep, jest za to jakaś nagroda? może jakiś album z tym 'zespołem'? 
-
Nasir
nie wiedzialem ze w mediolanie takich hardcorow nowojorskich sluchaja. niestety nie ma nagrody
chcialem tylko zobaczyc czy ktos tu kuma baze
'...Ma dimmi cosa c'e di meglio
-
Richy
Czemu wydawalo mi sie ze widze tam Easy-e z N.W.A ?:P
-
Paolo_
Ja tam bardziej jak avatarami przejmuje sie sigami tutaj kilka mojej roboty:

Jakby ktoś chciał to moge zrobić komuś coś podobnego albo dodać nicka na którymś z tych powyżej
avatar też moge jakiś wyskrobać ale to ew. w pakiecie 

Jakby ktoś chciał to moge zrobić komuś coś podobnego albo dodać nicka na którymś z tych powyżej

-
Slepy
ja poprosze, bo ten tyleczek juz sie chyba wszystkim znudzill:P
-
Paolo_
-
hamsti
Mistrzu a mi mógłbyś zrobić
Albo dodać nick i któryś z tych??
JEEEEEEEEEEEEST SCUDETTTTTO
-
Slepy
Zrob napis na majtkach... w sumie to juz moj znak rozpoznawczy:D, jak tego to pisz na priv bo smietnik zaczynamy robic;]
-
Paolo_
-
Richy
Mnie tam sie podoba mój avatar ;P Idealny na to forum :> , a signa LFC też musze sobie zasponsorować... tylko nie chce mi sie siedziec przy photoshopie
zawsze to 10 minut zycia mniej.