Typy bukmacherskie
-
lena182
-
lena182
Odp: Typy bukmacherskie
łeee... co parma zepsuła... miałem ładny kupon i tylko parma mi nie siadła... a nawet palermo przegrało jak chciałem 

-
luuki
- Kontakt:
kusy pisze: luuki dwa kuponiki tylko puściłeś? czy może było więcej![]()
kusy, tylko dwa
-
Chuchu
- Kontakt:
Kuponik przed wigilijny bardzo skromny:
Steua Bukareszt - Vointa Sibi 1
Manchester City - Stoke 1 (na handicapie)
Inter - Lecce 1
Cagliari - Milan 2
Lille - Nice 1
Steua Bukareszt - Vointa Sibi 1
Manchester City - Stoke 1 (na handicapie)
Inter - Lecce 1
Cagliari - Milan 2
Lille - Nice 1
-
lena182
-
mikruzzo
Ja sobie postawiłem coś takiego:
Tottenham - Chelsea 1X
M.City - Stoke 1 (handicap)
Napoli - Genoa 1
Inter - Lecce 1
Lazio - Chievo 1
Wygrana: 140zl
Tottenham - Chelsea 1X
M.City - Stoke 1 (handicap)
Napoli - Genoa 1
Inter - Lecce 1
Lazio - Chievo 1
Wygrana: 140zl
-
maciejos
1. Bologna - Roma 2
2. Villarreal - Mirandés 1
3. Aston Villa - Arsenal 2
4. Fulham - Manchester United 2
5. Inter - Lecce Drużyna gospodarzy wygrywa i utrzymuje czyste konto
6. FC Pacos Ferreira - Porto 2
7. Asseco Prokom - Montepaschi Siena 2
Wygrana: 805 zł
2. Villarreal - Mirandés 1
3. Aston Villa - Arsenal 2
4. Fulham - Manchester United 2
5. Inter - Lecce Drużyna gospodarzy wygrywa i utrzymuje czyste konto
6. FC Pacos Ferreira - Porto 2
7. Asseco Prokom - Montepaschi Siena 2
Wygrana: 805 zł
-
Damiano
mi Atletico na 50 zl zawaliło na szczęście drugi 40 zł do przodu
-
lena182
muszę ochłonąć... cieszę się niemiłosiernie że inter wygrał... ale Lazio
zawalili mi 3 kupony i to jeden na 92 zeta...
na którym nawet postawiłem jakąś ligę ukraińską w hokeja!
i wszystko weszło tylko nie Lazio które traktowałem jako pewniaka... ehhh.... no ale jak widać Lazio to nie MU czy Inter żeby ich traktować jako pewniaka 

-
Damiano
Inter i pewniak:) chyba najwiecej kuponów w tym sezonie mi położyli
-
lena182
nie mogłem się od tej ironii powstrzymać
w sumie odkąd obstawiam to Inter mi ładnie gra
cały miesiąc 

-
mikruzzo
Lazio dało ciała
i kupon do wyje... tego naprawdę się nie spodziewałem 
-
lena182
Świąteczny kupon za 3 zeta...
Chelsea FC - Fulham FC (Typ) 1
Arsenal FC - Wolverhampton Wanderers (Typ) 1
Bolton Wanderers - Newcastle United (Typ) 2
Liverpool FC - Blackburn Rovers (Typ) 1
Manchester United - Wigan Athletic (Typ) 1
West Bromwich Albion - Manchester City (Typ)
Stoke City - Aston Villa (Typ) 1
Norwich City - Tottenham Hotspur (Typ) 2
86,12 zł do zgarnięcia
bo święta to przecież taki szczęśliwy i radosny okres w życiu 
a teraz liga szkocka i izraelska na jutro
za złotych 2 
St. Mirren - Glasgow Rangers (Typ) 2
Celtic Glasgow - Kilmarnock FC (Typ) 1
Dunfermline Athletic - FC St. Johnstone (Typ) 2
Hapoel Petach Tikva - Maccabi Haifa (Typ) 2
Maccabi Netanya - Hapoel Ironi Kiryat Shmona (Typ) 2
tu tylko 23,10
dam radę
Chelsea FC - Fulham FC (Typ) 1
Arsenal FC - Wolverhampton Wanderers (Typ) 1
Bolton Wanderers - Newcastle United (Typ) 2
Liverpool FC - Blackburn Rovers (Typ) 1
Manchester United - Wigan Athletic (Typ) 1
West Bromwich Albion - Manchester City (Typ)
Stoke City - Aston Villa (Typ) 1
Norwich City - Tottenham Hotspur (Typ) 2
86,12 zł do zgarnięcia
a teraz liga szkocka i izraelska na jutro
St. Mirren - Glasgow Rangers (Typ) 2
Celtic Glasgow - Kilmarnock FC (Typ) 1
Dunfermline Athletic - FC St. Johnstone (Typ) 2
Hapoel Petach Tikva - Maccabi Haifa (Typ) 2
Maccabi Netanya - Hapoel Ironi Kiryat Shmona (Typ) 2
tu tylko 23,10
dam radę

-
Chuchu
- Kontakt:
Ja również się pokusiłem o kilka świątecznych typów:
Celtic - Kilmarnock 1
Arsenal - Wolves 1
Norwich - Tottenham 2
ManUtd - Wigan 1 (handicap)
Club Brugge - Zulte Waregen 1
Gent - Westerlo 1
Hapoel Tel Aviv - Bnei Yehuda 1
Celtic - Kilmarnock 1
Arsenal - Wolves 1
Norwich - Tottenham 2
ManUtd - Wigan 1 (handicap)
Club Brugge - Zulte Waregen 1
Gent - Westerlo 1
Hapoel Tel Aviv - Bnei Yehuda 1
-
Interodzawsze
a Jakie typy na nowy rok?
-
Damiano
po tym co sie działo w kolejce świątecznej nie wiem czy warto stawiać jutro
-
88mj
Nie znalazlem innego tematu, do ktorego pasowalby moj problem, a nie chce smiecic, dlatego napisze go tutaj.
Postawilem wczoraj w Expekcie zaklad, ze suma celnych strzalow w meczu Sunderland-Man City bedzie wynosila minimum 10. Po zakonczeniu transmisji pojawily sie pomeczowe statystyki i ku mojej uciesze, wg nich, strzalow tych bylo 17, ale zeby sie upewnic, ze wygralem (mialem ponad 100zl do wyciagniecia za postawione 60), wszedlem na oficjalna strone Premier League, na ktorej podane byly te same statystyki. Rano wchodze na swoje konto, zeby sprawdzic, czy kasa juz mi weszla, a tu patrze, ze zaklad zostal zakwalifikowany jako przegrany
wiec wszedlem jeszcze na skysports.com, na podstawie ktorej Expekt sie opiera, tzn. respektuje ich statystyki, ale tam nie bylo pomeczowych statystyk. Napisalem maila do supportu z zapytaniem, podeslalem tez linka do tej oficjalnej strony PL i kobitka mi odpisala, ze zaraz poprawia i kase bd mial na koncie. Ale pare minut pozniej dostalem 2giego maila z linkiem do statystyk wg ESPN, gdzie suma celnych strzalow wynosi ponizej 9 i ze zaklad pozostanie przegrany 
I tu moje pytania: czy mial juz ktos z was podobny problem? Jest sens sie "klocic"? Wg jednej strony moj zaklad jest wygrany, wg innej przegrany, czemu ja mam uznac te niekorzystna dla mnie?
I co to w takim razie w ogole znaczy, ze strzal jest celny?! Widac nie jest to takie jednoznaczne, skoro rozne strony roznie podaja
Sorry, ze tak dlugo, ale chcialem dosadnie wytlumaczyc o co mi chodzi
Postawilem wczoraj w Expekcie zaklad, ze suma celnych strzalow w meczu Sunderland-Man City bedzie wynosila minimum 10. Po zakonczeniu transmisji pojawily sie pomeczowe statystyki i ku mojej uciesze, wg nich, strzalow tych bylo 17, ale zeby sie upewnic, ze wygralem (mialem ponad 100zl do wyciagniecia za postawione 60), wszedlem na oficjalna strone Premier League, na ktorej podane byly te same statystyki. Rano wchodze na swoje konto, zeby sprawdzic, czy kasa juz mi weszla, a tu patrze, ze zaklad zostal zakwalifikowany jako przegrany
I tu moje pytania: czy mial juz ktos z was podobny problem? Jest sens sie "klocic"? Wg jednej strony moj zaklad jest wygrany, wg innej przegrany, czemu ja mam uznac te niekorzystna dla mnie?
I co to w takim razie w ogole znaczy, ze strzal jest celny?! Widac nie jest to takie jednoznaczne, skoro rozne strony roznie podaja
Sorry, ze tak dlugo, ale chcialem dosadnie wytlumaczyc o co mi chodzi
-
Claudio
http://www.premierleague.com/en-gb/matc ... s-man-city
masz tu linka do oficjalnej strony Premier League.
przeslij im to. oficjalnie jest 17 celnych strzalow w meczu. Expekt nie moze sobie sam decydowac ile tych strzalow bylo. Moge sie zalozyc ze ktos dal mniej niz 10 strzalow to mu powiedzieli ze bylo wiecej..
Musza uznac Ci to. Jak nie to ich postrasz ;P
masz tu linka do oficjalnej strony Premier League.
przeslij im to. oficjalnie jest 17 celnych strzalow w meczu. Expekt nie moze sobie sam decydowac ile tych strzalow bylo. Moge sie zalozyc ze ktos dal mniej niz 10 strzalow to mu powiedzieli ze bylo wiecej..
Musza uznac Ci to. Jak nie to ich postrasz ;P
-
kmaster
hahaha, widać nic się od 1.5 roku nie zmieniło i nadal w polskim supporcie pracują barany. Podczas mistrzostw świata w 2010 dałem handicap w % posiadania piłki (Meksik +4% z Argentyną) i po meczu po sprawdzeniu oficjalnej strony fifa(!!) wyszło, że należy się zwrot( było 52:48). Zakład mi jednak rozliczyli jako przegrany. Napisałem do polskiego supportu o co chodzi, a oni, że posadanie piłki było 53:47 i dodał, że oficjalna strona fifa.com jest uznawana za mało wiarygodną(!!!!). Na moje pytanie jakie jest ich źródło myślałem, że się przekręce ze śmiechu jak mi napisali właśnie o stronie ESPN.com. Mało tego, zdecydowałem się, że to musi być jakaś ściema z ich strony, więc napisałem do angielskiego supportu i mi odpisali, że dane biorą z dokładnych wyników na jakiś .pdf na stronie FIFA.com. I tam było posiadanie podane w ułamkach co spowodowało, że niby przegrałem. Moja rada: napisz do angielskiego supportu bo ci z polskiego chyba nie wiedzą w ogóle co się dzieje88mj pisze: Nie znalazlem innego tematu, do ktorego pasowalby moj problem, a nie chce smiecic, dlatego napisze go tutaj.
Postawilem wczoraj w Expekcie zaklad, ze suma celnych strzalow w meczu Sunderland-Man City bedzie wynosila minimum 10. Po zakonczeniu transmisji pojawily sie pomeczowe statystyki i ku mojej uciesze, wg nich, strzalow tych bylo 17, ale zeby sie upewnic, ze wygralem (mialem ponad 100zl do wyciagniecia za postawione 60), wszedlem na oficjalna strone Premier League, na ktorej podane byly te same statystyki. Rano wchodze na swoje konto, zeby sprawdzic, czy kasa juz mi weszla, a tu patrze, ze zaklad zostal zakwalifikowany jako przegranywiec wszedlem jeszcze na skysports.com, na podstawie ktorej Expekt sie opiera, tzn. respektuje ich statystyki, ale tam nie bylo pomeczowych statystyk. Napisalem maila do supportu z zapytaniem, podeslalem tez linka do tej oficjalnej strony PL i kobitka mi odpisala, ze zaraz poprawia i kase bd mial na koncie. Ale pare minut pozniej dostalem 2giego maila z linkiem do statystyk wg ESPN, gdzie suma celnych strzalow wynosi ponizej 9 i ze zaklad pozostanie przegrany
Sorry, ze tak dlugo, ale chcialem dosadnie wytlumaczyc o co mi chodzi![]()
Ostatnio zmieniony 2 sty 2012, 18:28 przez kmaster, łącznie zmieniany 1 raz.
-
88mj
Dzieki za odpowiedzi i rady!;
Claudio, to jest dokladnie ta strona, ktora im wyslalem rano! No ale napisali, ze oni respektuja statystyki z ESPN...
Napisalem jeszcze jednego maila i zobacze co mi na niego odpisza... A jak nie, to faktycznie zrobie tak jak napisal kmaster i zwroce sie sie do angielskiego supportu. Bo kurde, rzeczywiscie moga sobie robic tak, ze uznaja wygodne dla siebie zrodla i statystyki - mnie wyslali linka ze statystykami ESPN, wg ktorych przegralem, a jak ktos mial zaklad, ze suma celnych strzalow wyniesie ponizej 9, to wysla mu link ze statystykami z oficjalnej strony PL, gdzie jest ich wiecej niz 9 i ten ktos tez przegra 
A jak to nie poskutkuje, to jaka forme straszenia miales na mysli?
A tak w ogole, to wlasnie wlaczylem sobie koncowke meczu Wolves-Chelsea na Canale Sport, zeby zobaczyc pomeczowe statystyki, bo wzialem taki sam zaklad, jesli chodzi o to spotkanie - powyzej 10 strzalow. Mialem tez wlaczona strone - http://soccernet.espn.go.com/match?id=318245&cc=5739 - i mysle sobie, ze znowu dupa, ze nie wejdzie mi (wg tych statystyk z linka), a tu uratowal mnie strzal Wilkow, ktory wybronil Cech w ost sekundzie meczu
ale na Canale jak sie wyswietlily statystyki to bylo 5 do 10 w celnych strzalach... I wez tu badz madry i kloc sie z nimi, ktore sa wiazace...
Claudio, to jest dokladnie ta strona, ktora im wyslalem rano! No ale napisali, ze oni respektuja statystyki z ESPN...
A tak w ogole, to wlasnie wlaczylem sobie koncowke meczu Wolves-Chelsea na Canale Sport, zeby zobaczyc pomeczowe statystyki, bo wzialem taki sam zaklad, jesli chodzi o to spotkanie - powyzej 10 strzalow. Mialem tez wlaczona strone - http://soccernet.espn.go.com/match?id=318245&cc=5739 - i mysle sobie, ze znowu dupa, ze nie wejdzie mi (wg tych statystyk z linka), a tu uratowal mnie strzal Wilkow, ktory wybronil Cech w ost sekundzie meczu
Ostatnio zmieniony 2 sty 2012, 19:05 przez 88mj, łącznie zmieniany 1 raz.
-
kmaster
Nie masz co się kopać z polskim supportem bo pamiętaj, że oni gówno mogą. Napisz odrazu do angielskiego i z nimi rozmawiaj. Napisz, że sugerujesz się oficjalną stroną. Dodam od siebie, że jeżeli bardzo ci zależy na kasie to znalazłem linki do całego meczu. Możesz ściągnąć wyciąć fragmenty z celnymi strzałami (jeśli się faktycznie zgadza z oficjalną), złożyć i im wysłać czy coś.88mj pisze: Dzieki za odpowiedzi i rady!;
Claudio, to jest dokladnie ta strona, ktora im wyslalem rano! No ale napisali, ze oni respektuja statystyki z ESPN...Napisalem jeszcze jednego maila i zobacze co mi na niego odpisza... A jak nie, to faktycznie zrobie tak jak napisal kmaster i zwroce sie sie do angielskiego supportu. Bo kurde, rzeczywiscie moga sobie robic tak, ze uznaja wygodne dla siebie zrodla i statystyki - mnie wyslali linka ze statystykami ESPN, wg ktorych przegralem, a jak ktos mial zaklad, ze suma celnych strzalow wyniesie ponizej 9, to wysla mu link ze statystykami z oficjalnej strony PL, gdzie jest ich wiecej niz 9 i ten ktos tez przegra
A tak w ogole, to wlasnie wlaczylem sobie koncowke meczu Wolves-Chelsea na Canale Sport, zeby zobaczyc pomeczowe statystyki, bo wzialem taki sam zaklad, jesli chodzi o to spotkanie - powyzej 10 strzalow. Mialem tez wlaczona strone - http://soccernet.espn.go.com/match?id=318245&cc=5739 - i mysle sobie, ze znowu dupa, ze nie wejdzie mi (wg tych statystyk z linka), a tu uratowal mnie strzal Wilkow, ktory wybronil Cech w ost sekundzie meczuale na Canale jak sie wyswietlily statystyki to bylo 5 do 10 w celnych strzalach... I wez tu badz madry i kloc sie z nimi, ktore sa wiazace...
-
88mj
Dobra, to chyba wszystko jasne. Kobitka z angielskiego supportu napisala mi, ze jesli skysports nie opublikuje statystyk, to wiazace sa te podane przez ESPN... Taki maja regulamin, ktory zaakceptowalem, wiec dupa
tylko w informacjach obok zakladow tego nie ma, dopiero gdzies tam na samym dole w regulaminie jest zapisane
ale swoja droga to dziwne, ze jedna strona podaje tak, a druga inaczej.. i to takie duze rozbieznosci w statystykach - 8 i 17 strzalow.
W kazdym razie wielkie dzieki za pomoc
W kazdym razie wielkie dzieki za pomoc
-
kmaster
Możliwe, że po prostu niektórzy liczą strzały zablokowane albo poprzeczki jako celne, a takich Manchester City miał sporo. Jak ci się chce to obejrzyj cały mecz jeszcze raz, wtedy będziesz miał pewność.
-
88mj
No wlasnie zastanawialem sie nad tym i nawet w 1szym poscie zapytalem sie czy istnieje w ogole cos takiego jak definicja celnego strzalu. Bo wiem na pewno, ze slupki i poprzeczki sa uznawane za strzaly niecelne, to na 100%. Moze w weekend obejrze sobie powtorke tego meczu 
-
Szycha
Luton 1
Fulham 1
Newcastle 1
Lazio x2
Inter 1
Real - Granada obie drużyny nie strzelą
Fulham 1
Newcastle 1
Lazio x2
Inter 1
Real - Granada obie drużyny nie strzelą
-
mediolan
mialem pisac ze Lazio i Roma moga komus nie wejsc bo takie mam przeczucie no ale nie pisalem bo jeszcze byscie mnie wysmiali ze marny ze mnie prorok
ale pewnie wyjdzie fifty fifty ^^ i Roma wygra choc i tak bym na nia nie stawial ...zbyt ryzykowne bo Chievo wie ze jak wygra to podepnie sie pod pierwsza dziesiatke jak dobrze pojdzie
a Lazio...coz ani troche mnie to nie dziwi no moze troszke az tak wysoki wynik wytlumaczenie proste z tymi na dole gra sie najgorzej Siena potrzebowala pktow zeby odbic sie od dna w dodatku mecz u siebie gdzie nie sa wcale tacy zli 

-
lena182
nom i mi lazio i Levante kuponik zawaliły 
praktycznie przepuściłem cała kasę jaka sobie wydzieliłem na zakłady w starym roku
praktycznie przepuściłem cała kasę jaka sobie wydzieliłem na zakłady w starym roku

-
88mj
Udinese - Cesena
Czy A Di Natale strzeli bramkę w regulaminowym czasie gry? Tak
Manchester City - Manchester Utd
Czy S Aguero strzeli bramkę w regulaminowym czasie gry? Tak
Atalanta - AC Milan
Czy Z Ibrahimovic strzeli bramkę w regulaminowym czasie gry? Tak
Bologna - Catania
Czy M Di Vaio strzeli bramkę w regulaminowym czasie gry? Tak
3
104.61
Atalanta - AC Milan
Bologna - Catania
3
-
Kusy
ciekawy kuponik:)
"Kochaj ich
Szalony Inter, kochaj ich !
Niekończąca się zabawa
Która trwa przez całe życie
Szalony Inter, kochaj ich !"
Szalony Inter, kochaj ich !
Niekończąca się zabawa
Która trwa przez całe życie
Szalony Inter, kochaj ich !"
-
Mora
- Kontakt:
Widzę, że dzięki bramce Di Vaio w 90 minucie meczu zarobiłeś stówkę88mj pisze: Udinese - Cesena
Atalanta - AC Milan
Bologna - Catania
3104.61
Nienawiścią bije każdy mur, każdy kąt,
za daleko stąd
do gór złotych,
tu najłatwiej nocą poczuć ból i kłopoty,
Co za ludzie mordują się dla paru złotych?!
Krew solą tej ziemi,
w smutku pogrążeni tracą Bliskich, by za późno Ich docenić...
za daleko stąd
do gór złotych,
tu najłatwiej nocą poczuć ból i kłopoty,
Co za ludzie mordują się dla paru złotych?!
Krew solą tej ziemi,
w smutku pogrążeni tracą Bliskich, by za późno Ich docenić...