Allegro

Czyli wszystko i nic :) Rozmowa o wszystkim i o wszystkich :)
Marcin_

Odp: Allegro

Post autor: Marcin_ »

Odrazu mówię, to nie ja kupowałem, tylko kolega. Patrzył, patrzył na komentarze, i widząc takie dobre to chciał kupić, no i kupił :roll:

Tylko przejechał się
PioFCI

Post autor: PioFCI »

Ja jakbym mial wybierac to z miejsca wzialbym biala...to jest moje zdanie...dlatego biala, bo przez te wszystkie lata mojego kibicowania mialem juz kilka koszulek i wszystkie niebiesko-czarne...teraz mamy nowy Inter wiec i nowa koszulka musi byc :P albo poczekam na wiosne albo kupie teraz ale jesli teraz to z dlugim rekawem :eek:
PS:Ja mam 186 cm wzrostu...co to Kujon bedzie za rozmiar?? :P
oto ta koszulka: Obrazek
Inter na zawsze !!!
MiRas.
Kontakt:

Post autor: MiRas. »

Kujon pisze:MiRas gdzie ty kupiłeś tą swoją koszulke z "11" i Mirasem na plecach ?? :D bo nigdzie takich specjalnych nie moge znaleźć...

PS a jak myślicie, czy na 189 cm wzrostu, XL będzie dobra :P

hehe na koszulki.punkt.pl ale tam już takich nie robią niestety =[[
A na 189 taka koszulka będzie zdecydowanie za mała, chyba, że lubisz chodzić z odkrytym pępkiem :P :P :P :P :P :P :P :P :P
Obrazek

Który chce jak zwykle wyładować swą...
Frustrację, która spowodowana jest tym, że...
Z definicji fani turyńskiej babci takie cechy wykazują...
To dla swojego dobra... wyjdź stąd...
Albo ja Ci w tym pomogę.

Amen.
Kujon
Kontakt:

Post autor: Kujon »

Pio_FCI pisze: PS:Ja mam 186 cm wzrostu...co to Kujon bedzie za rozmiar?? :P
Jak na moje oko będzie pewnie XXL :) ale jak patrzyłem wymiary XL w cm, i porównałem sobie je do koszulki którą mam w domu (też rozmiar XL) to byłaby w sam ram...więc to już zależy od producenta :) więc Pio lepiej poszukać XXL
""  Bo Milan to jeszcze długo, długo będą dla mnie "przekupczyki"  "" P.Zarzeczny
Citka

Post autor: Citka »

eh ja tesh moglem se kupic koszulke Interq oridzinala ale kurde za pozno powiedzialem :( bo zamowilem sobie buciki NIKE TOTAL 90 halowki i matka wplacila a moglem sobie koszulke wziasc
Winiar

Post autor: Winiar »

MiRas pisze:Pozwólcie, że się wtrącę :D Mam taką koszulkę co pisze na niej od 170 cm do 185 no i ja mam 180 cm i jest mi w sam raz ;) Mój qmpel ma 170 i się w niej "topi" :P :D Tzn. zależy bo jeśli ktoś lubi nosić koszulki tak do mniej niż polowy uda to śmiało można brać...
to jednak chyba będzie pasować mi L :) ale jak widze w tej aukcji to jest coś nie tak z tą najką :/ ale wysłąłem zapytanie czy kolo sam robił to zdjęcie i czy odpowiada w 100 % oryginałowi :)

Kujon pisze:MiRas gdzie ty kupiłeś tą swoją koszulke z "11" i Mirasem na plecach ?? :D bo nigdzie takich specjalnych nie moge znaleźć...

PS a jak myślicie, czy na 189 cm wzrostu, XL będzie dobra :P
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=39133280
tu są koszulki z nazwiskami ;)
Dexster

Post autor: Dexster »

Ja bym sobie kupił te koszulke z własnym nazwiskiem tylko boje się że mnie okantują. Mojego kumplakiedyś okantowali więc nie ma zaufania zbytnio do Allegro gdyby ktoś kupił te koszulke nich mnie powiadomi.
Nester
Kontakt:

Post autor: Nester »

Dexster pisze:Ja bym sobie kupił te koszulke z własnym nazwiskiem tylko boje się że mnie okantują. Mojego kumplakiedyś okantowali więc nie ma zaufania zbytnio do Allegro gdyby ktoś kupił te koszulke nich mnie powiadomi.
Z tego linka co podal Winiar nie ma bata zeby koles Cie oszukal !! Ma super sprzedawca a to zobowiazuje.Przejrzyj sobie jego komentarze to zobaczysz ze raczej Cie nie wych**** z ta koszulka.Mnie jeszcze nie oszukali na allegro a pare rzeczy juz kupilem w tym telefony.Niedlugo sam musze sobie zakupic nowa koszulke Interqu
Dexster

Dzięki Nester rzeczywiście chyba moge mu zaufać. Kase mam tylko musze się zdecydować jeszcze, fajnie bo można mieć swoje nazwisko to będe wymiatał w okolicy :D. Tylko nie wiem czy Xl bedzie dobre, mam 180 cm jak myślicie będzie pasować ??.
Winiar

Dexster pisze:Dzięki Nester rzeczywiście chyba moge mu zaufać. Kase mam tylko musze się zdecydować jeszcze, fajnie bo można mieć swoje nazwisko to będe wymiatał w okolicy :D. Tylko nie wiem czy Xl bedzie dobre, mam 180 cm jak myślicie będzie pasować ??.
Jak ja wysłalem zapytanie do kolesia co miał(niestety same XL) to mi odpwoiedział, że koszulka ma ok.73 cm. długości i obwód w klacie 114 :D na długość mi byłaby dobra, ale chyba musze troche poćwiczyć na siłce :D Więc myśle, że w tej aukcji będą takie same wymiary, bo chyba wszystkioe koszulki powinny mieć taka samą( albo choć b.zbliżoną) numeracje :)

Dostałem jeszcze link do sklepu Internetowego :)
http://www.sportfan.pl/
w sumie chyba bezpieczniej kupować w sklepie niz na Allegro

Aha i mam pytanie do posiadaczy koszulek. Z jakiego materiału są one wykonane ? W tym sklepie pisze, że mają repliki wykonane w 100 % z poliestru :/ Mi się zawsze wydawało, że repliki nie są wykonane w 100% z tego materiału, jedynie w jakimś stopniu, bądź z całkowicie innego materiału...
Dexster

Winiar pisze:Jak ja wysłalem zapytanie do kolesia co miał(niestety same XL) to mi odpwoiedział, że koszulka ma ok.73 cm. długości i obwód w klacie 114
Na mnie to by było chyba dobre :D musze się poważnie zastanowić.
A ten link co podałeś to te koszulki jakieś zrąbane się wydają :/ chyba to wina kopi nie wiem.
Winiar pisze: W tym sklepie pisze, że mają repliki wykonane w 100 % z poliestru
No dziwne troche?? z poliestru to chyba wykonuje się tanie podróbki na targu za 25 zł :D.
Andy
Kontakt:

Post autor: Andy »

Ja koszulke posiadam z Allegro i mam ją wykonaną w 100% z Poliestru 8) - szkoda , że ubiegłoroczna :/ , ale ważne że mam :D :!: Kolega znów ma pół na pół , ale z jakiego materiału nie powiem Ci bo nie pamiętam i ma na nowy sezon ( z Man Utd !!! :80: świetnie się prezentuje :P )
Obrazek
Tylko ten adres się liczy ==> http://www.FcInter.pl <=== :)

1111111
Winiar

Ostatecznie zdecydowałem się na aukcję: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=38674388
Gdy wysłałem maila do tego kolesia napisał, że koszulka bedzie taka w jakiej grają obecnie :) więc nie powinno być problemów. Jak czytam komentarze to chyba nie mam się czego obawiać. Jak sądzicie :?: co prawda nie jest super sprzedwacą ale ma prawie same pozytywy, a ewentualne negatywy dotyczą terminów dostawy :) no i jeszcze możliwość wymiany jak będzie coś nie tak... Czekam jeszcze do jutra, bądź do piątku i zamawiam :)
Kujon
Kontakt:

Ja tam dziś dokonałem kolejnej udanej transakcji :D http://www.allegro.pl/show_item.php?item=38410011 kupiłem to cacko, z myślą o moim mp3 playerze którego bardzo często używam :D więc to kolejny przykład, że przez allegro można kupić bezpiecznie i tanio....
""  Bo Milan to jeszcze długo, długo będą dla mnie "przekupczyki"  "" P.Zarzeczny
Winiar

Kujon pisze: to kolejny przykład, że przez allegro można kupić bezpiecznie i tanio....
Mój kolega powiedział mi coś o czym nie wiedziałem... :P Podobno Allegro ubezpiecza wszystkie transakcje miedzy 50 a 350 zł i jeśli ktoś Cię oszuka to zwracają pieniądze, a tamtego kolesia wywalają z Allegro. Mój qmpel dosyć często korzysta z tej aukcji i mówi, że raz miał taka sytuacje. Kupił Game boya Colora za 300 zł i przysłali mu..... jakas ruską pikawkę za 5 zł z bazaru :P . Mówi, że poszedł z tym na policje, dostał jakies dokumenty wysłął ich kopie do allegro, dostał zwrot kasy, a kolesia sciga policja(pewnie jeszcze do dzisiaj :P ) i wywalili go z Allegro. Nie wiem, czy to działa we wszystkich wypadkach, ale mój kolega twierdzi, że tak jest 8) Więc chyba nie ma się co bać, choć pewnie z tym jest troche roboty... :/
Citka

ja tesh kupilem cos ^^ a raczej jush to mam w domu ^^ http://www.allegro.pl/show_item.php?item=38780307 ^^ :D
Ljarro

Post autor: Ljarro »

citka pisze:ja tesh kupilem cos ^^ a raczej jush to mam w domu ^^ http://www.allegro.pl/show_item.php?item=38780307 ^^ :D
Fajnego masz negatywa :P
Citka

taaaaaa z 2003 roku ^___^ kiedy to sie z kumplem bawilem buhe ^___^
Pod

Post autor: Pod »

http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=609430 :lool2:

PS Jak by ktos byl zainteresowany koszulka naszych stranieri z Argentyny to zapraszam na Allegro.Szopen8.Link poniżej.
Winiar

No mi wreszcie przesłał koszulkę... troche cza było czekać, ale pisał, ze były jakieś problemy i czy bede czekał, czy ma oddać pieniądze. Wybrałem czekanie i dziś dostałęm :D koszulka dobra, ale rozmiar za duzy (XL), miał byc L ale koles sie pomylil, ale nie chce mi sie jush wymieniać bo bedzie trzeba znowu czekać i pewni jeszcze koszty przesyłki... więc poczekam ash urosne :P I hope, ze latem jush bede mógł normalnie w niej chodzić :D
Winiar

Looknijcie na to: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=47546403

Okazja wydaje się dobra, ale cos mi tu nie gra :/ cena 99 zł + wysyłka gratis. To chyba zbyt dobra oferta :/ i ten negatyw ze jeden koles dostał podrobki z innym napisem. No ale ma duzo pozytywów. tylko zastanawiaj mnie roznice w opisie i u gory w dancyh aukcji (?) Bo planowałem sobie kupić halówki Umbro fifty(bodajze sie tak nazywaja) ale stoją po 160 zet, wiec wobec takiej oferty najki wydaja sie lepsze. Ale z drugiej strony one sa jedynie na beton, piach i murawe, bo na sali się ślizgają. No i nie wiem czy warto zainwestowac w te buty....
Andy
Kontakt:

Post autor: Andy »

Ostatnio zakupiłem sobie zegareczek :D !! Nie powiem , za taką cene to się bardzo opłacało :D !! Z towaru jestem zadowolony i mam nadzieje , że w przyszłości znów coś zakupie związanego z Interem :) !! A tu macie linka >> http://www.allegro.pl/show_item.php?item=45610413
Obrazek
Tylko ten adres się liczy ==> http://www.FcInter.pl <=== :)

1111111
Ljarro

Post autor: Ljarro »

@Winiar tam jest cena 99 za sztuke, czyli 198 za pare :P
Kujon
Kontakt:

Winiar pisze:Looknijcie na to: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=47546403

Okazja wydaje się dobra, ale cos mi tu nie gra :/ cena 99 zł + wysyłka gratis. To chyba zbyt dobra oferta :/ i ten negatyw ze jeden koles dostał podrobki z innym napisem. No ale ma duzo pozytywów. tylko zastanawiaj mnie roznice w opisie i u gory w dancyh aukcji (?) Bo planowałem sobie kupić halówki Umbro fifty(bodajze sie tak nazywaja) ale stoją po 160 zet, wiec wobec takiej oferty najki wydaja sie lepsze. Ale z drugiej strony one sa jedynie na beton, piach i murawe, bo na sali się ślizgają. No i nie wiem czy warto zainwestowac w te buty....
To nie są Nike, tylko bardzo podobne podróbki, widać to po materiale z których są zrobione (wiem co mówie, bo mój kumpel na allegro kupił takie same i okazały się lipą) Skóra(raczej skaj) na nich pęka od zwykłego chodzenia i się szybko rozklejają więc daj sobie spokój...lepiej dołóż troszkę i kup lepsze :D
Winiar

Kujon pisze:
Winiar pisze:Looknijcie na to: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=47546403

To nie są Nike, tylko bardzo podobne podróbki, widać to po materiale z których są zrobione (wiem co mówie, bo mój kumpel na allegro kupił takie same i okazały się lipą) Skóra(raczej skaj) na nich pęka od zwykłego chodzenia i się szybko rozklejają więc daj sobie spokój...lepiej dołóż troszkę i kup lepsze :D

Thx za info :] Wiedziałem ze cos nie gra :D Chyba sobie kupie te Umbro za 160 bo sa dobre naprawde :D no i w sklepie tyle stoją, więc jade i mam od reki :)

A tak jeszcze apropo niedawno w sklepie widziałem Vaporeony za 250 zł :O Jak wychodziły to w ofercie najki były za 700 zł a teraz taka cena :D Widziałem w sklepie więc chyba pewne źródło :D ale niestety niedawno kupiłem korki :( i nie doczekałem okazji :( ale moje tesh są niczego sobie :D
Kujon
Kontakt:

Ja właśnie zamówiłem sobie pada do grania w PES4 :D bo stary mi się zepsuł, a na allegro jest niezła okazja :D

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=48451224
EL_CHINO

Post autor: EL_CHINO »

ja mam przejsciowke do pada z play station i wypas! PES4 rządzi! fifa blee!
The Cyc

Post autor: The Cyc »

Wchodziliście już na ebay.pl ??
Na razie nie ma jeszcze wielu wystawionych aukcji na polskich stronach, ale jak wpisałem "Inter" to znalazło mi prawie 2 000 aukcji. Ja trochę się boję kupować od ludzi z np z Bangkoku, ale myśle że 40 zł za nową koszulkę to niewiele.
Warto zaglądnąć do konkurenta allegro!!
Forza Inter!!
17_7

Post autor: 17_7 »

no, ale za clo(czy jak to sie tam nazywa) musisz tez sporo zaplacic, a przesylka nie jest taka tania
najlepsze tez na ebay jest to, ze przedmiotow jest wypas, a licytujacych proporcjonalnie o wiele mniej, wiec mniejsza jest konkurencja

aha i chyba sa tacy "ibejowicze", ktorzy nie sprzedaja na calym swiecie i ten ktos, kto sprzedaje musi miec world... costam :P

EDIT:

gosc musi miec takie cos: Ships to: Worldwide

nie wiedzialem, ze Batistuta gra jeszcze w Interze :P
Ostatnio zmieniony 27 kwie 2005, 20:01 przez 17_7, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ