Tylko przejechał się
Allegro
-
Marcin_
Odp: Allegro
Odrazu mówię, to nie ja kupowałem, tylko kolega. Patrzył, patrzył na komentarze, i widząc takie dobre to chciał kupić, no i kupił
Tylko przejechał się
Tylko przejechał się
-
PioFCI
Ja jakbym mial wybierac to z miejsca wzialbym biala...to jest moje zdanie...dlatego biala, bo przez te wszystkie lata mojego kibicowania mialem juz kilka koszulek i wszystkie niebiesko-czarne...teraz mamy nowy Inter wiec i nowa koszulka musi byc
albo poczekam na wiosne albo kupie teraz ale jesli teraz to z dlugim rekawem :eek:
PS:Ja mam 186 cm wzrostu...co to Kujon bedzie za rozmiar??
oto ta koszulka:
PS:Ja mam 186 cm wzrostu...co to Kujon bedzie za rozmiar??
oto ta koszulka:

Inter na zawsze !!!
-
MiRas.
- Kontakt:
Kujon pisze:MiRas gdzie ty kupiłeś tą swoją koszulke z "11" i Mirasem na plecach ??bo nigdzie takich specjalnych nie moge znaleźć...
PS a jak myślicie, czy na 189 cm wzrostu, XL będzie dobra
hehe na koszulki.punkt.pl ale tam już takich nie robią niestety =[[
A na 189 taka koszulka będzie zdecydowanie za mała, chyba, że lubisz chodzić z odkrytym pępkiem
Który chce jak zwykle wyładować swą...
Frustrację, która spowodowana jest tym, że...
Z definicji fani turyńskiej babci takie cechy wykazują...
To dla swojego dobra... wyjdź stąd...
Albo ja Ci w tym pomogę.
Amen.
-
Kujon
- Kontakt:
Jak na moje oko będzie pewnie XXLPio_FCI pisze: PS:Ja mam 186 cm wzrostu...co to Kujon bedzie za rozmiar??![]()
"" Bo Milan to jeszcze długo, długo będą dla mnie "przekupczyki" "" P.Zarzeczny
-
Citka
eh ja tesh moglem se kupic koszulke Interq oridzinala ale kurde za pozno powiedzialem
bo zamowilem sobie buciki NIKE TOTAL 90 halowki i matka wplacila a moglem sobie koszulke wziasc
-
Winiar
to jednak chyba będzie pasować mi LMiRas pisze:Pozwólcie, że się wtrącęMam taką koszulkę co pisze na niej od 170 cm do 185 no i ja mam 180 cm i jest mi w sam raz
Mój qmpel ma 170 i się w niej "topi"
![]()
Tzn. zależy bo jeśli ktoś lubi nosić koszulki tak do mniej niż polowy uda to śmiało można brać...
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=39133280Kujon pisze:MiRas gdzie ty kupiłeś tą swoją koszulke z "11" i Mirasem na plecach ??bo nigdzie takich specjalnych nie moge znaleźć...
PS a jak myślicie, czy na 189 cm wzrostu, XL będzie dobra
tu są koszulki z nazwiskami
-
Dexster
Ja bym sobie kupił te koszulke z własnym nazwiskiem tylko boje się że mnie okantują. Mojego kumplakiedyś okantowali więc nie ma zaufania zbytnio do Allegro gdyby ktoś kupił te koszulke nich mnie powiadomi.
-
Nester
- Kontakt:
Z tego linka co podal Winiar nie ma bata zeby koles Cie oszukal !! Ma super sprzedawca a to zobowiazuje.Przejrzyj sobie jego komentarze to zobaczysz ze raczej Cie nie wych**** z ta koszulka.Mnie jeszcze nie oszukali na allegro a pare rzeczy juz kupilem w tym telefony.Niedlugo sam musze sobie zakupic nowa koszulke InterquDexster pisze:Ja bym sobie kupił te koszulke z własnym nazwiskiem tylko boje się że mnie okantują. Mojego kumplakiedyś okantowali więc nie ma zaufania zbytnio do Allegro gdyby ktoś kupił te koszulke nich mnie powiadomi.
-
Dexster
Dzięki Nester rzeczywiście chyba moge mu zaufać. Kase mam tylko musze się zdecydować jeszcze, fajnie bo można mieć swoje nazwisko to będe wymiatał w okolicy
. Tylko nie wiem czy Xl bedzie dobre, mam 180 cm jak myślicie będzie pasować ??.
-
Winiar
Jak ja wysłalem zapytanie do kolesia co miał(niestety same XL) to mi odpwoiedział, że koszulka ma ok.73 cm. długości i obwód w klacie 114Dexster pisze:Dzięki Nester rzeczywiście chyba moge mu zaufać. Kase mam tylko musze się zdecydować jeszcze, fajnie bo można mieć swoje nazwisko to będe wymiatał w okolicy. Tylko nie wiem czy Xl bedzie dobre, mam 180 cm jak myślicie będzie pasować ??.
Dostałem jeszcze link do sklepu Internetowego
http://www.sportfan.pl/
w sumie chyba bezpieczniej kupować w sklepie niz na Allegro
Aha i mam pytanie do posiadaczy koszulek. Z jakiego materiału są one wykonane ? W tym sklepie pisze, że mają repliki wykonane w 100 % z poliestru
-
Dexster
Na mnie to by było chyba dobreWiniar pisze:Jak ja wysłalem zapytanie do kolesia co miał(niestety same XL) to mi odpwoiedział, że koszulka ma ok.73 cm. długości i obwód w klacie 114
A ten link co podałeś to te koszulki jakieś zrąbane się wydają
No dziwne troche?? z poliestru to chyba wykonuje się tanie podróbki na targu za 25 złWiniar pisze: W tym sklepie pisze, że mają repliki wykonane w 100 % z poliestru
-
Andy
- Kontakt:
Ja koszulke posiadam z Allegro i mam ją wykonaną w 100% z Poliestru 8) - szkoda , że ubiegłoroczna
, ale ważne że mam
Kolega znów ma pół na pół , ale z jakiego materiału nie powiem Ci bo nie pamiętam i ma na nowy sezon ( z Man Utd !!! :80: świetnie się prezentuje
)
-
Winiar
Ostatecznie zdecydowałem się na aukcję: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=38674388
Gdy wysłałem maila do tego kolesia napisał, że koszulka bedzie taka w jakiej grają obecnie
więc nie powinno być problemów. Jak czytam komentarze to chyba nie mam się czego obawiać. Jak sądzicie
co prawda nie jest super sprzedwacą ale ma prawie same pozytywy, a ewentualne negatywy dotyczą terminów dostawy
no i jeszcze możliwość wymiany jak będzie coś nie tak... Czekam jeszcze do jutra, bądź do piątku i zamawiam 
Gdy wysłałem maila do tego kolesia napisał, że koszulka bedzie taka w jakiej grają obecnie
-
Kujon
- Kontakt:
Ja tam dziś dokonałem kolejnej udanej transakcji
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=38410011 kupiłem to cacko, z myślą o moim mp3 playerze którego bardzo często używam
więc to kolejny przykład, że przez allegro można kupić bezpiecznie i tanio....
-
Winiar
Mój kolega powiedział mi coś o czym nie wiedziałem...Kujon pisze: to kolejny przykład, że przez allegro można kupić bezpiecznie i tanio....
-
Citka
ja tesh kupilem cos ^^ a raczej jush to mam w domu ^^ http://www.allegro.pl/show_item.php?item=38780307 ^^ 
-
Ljarro
Fajnego masz negatywacitka pisze:ja tesh kupilem cos ^^ a raczej jush to mam w domu ^^ http://www.allegro.pl/show_item.php?item=38780307 ^^
-
Pod
http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=609430 :lool2:
PS Jak by ktos byl zainteresowany koszulka naszych stranieri z Argentyny to zapraszam na Allegro.Szopen8.Link poniżej.
PS Jak by ktos byl zainteresowany koszulka naszych stranieri z Argentyny to zapraszam na Allegro.Szopen8.Link poniżej.
-
Winiar
No mi wreszcie przesłał koszulkę... troche cza było czekać, ale pisał, ze były jakieś problemy i czy bede czekał, czy ma oddać pieniądze. Wybrałem czekanie i dziś dostałęm
koszulka dobra, ale rozmiar za duzy (XL), miał byc L ale koles sie pomylil, ale nie chce mi sie jush wymieniać bo bedzie trzeba znowu czekać i pewni jeszcze koszty przesyłki... więc poczekam ash urosne
I hope, ze latem jush bede mógł normalnie w niej chodzić 
-
Winiar
Looknijcie na to: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=47546403
Okazja wydaje się dobra, ale cos mi tu nie gra
cena 99 zł + wysyłka gratis. To chyba zbyt dobra oferta
i ten negatyw ze jeden koles dostał podrobki z innym napisem. No ale ma duzo pozytywów. tylko zastanawiaj mnie roznice w opisie i u gory w dancyh aukcji (?) Bo planowałem sobie kupić halówki Umbro fifty(bodajze sie tak nazywaja) ale stoją po 160 zet, wiec wobec takiej oferty najki wydaja sie lepsze. Ale z drugiej strony one sa jedynie na beton, piach i murawe, bo na sali się ślizgają. No i nie wiem czy warto zainwestowac w te buty....
Okazja wydaje się dobra, ale cos mi tu nie gra
-
Andy
- Kontakt:
Ostatnio zakupiłem sobie zegareczek
!! Nie powiem , za taką cene to się bardzo opłacało
!! Z towaru jestem zadowolony i mam nadzieje , że w przyszłości znów coś zakupie związanego z Interem
!! A tu macie linka >> http://www.allegro.pl/show_item.php?item=45610413
-
Ljarro
@Winiar tam jest cena 99 za sztuke, czyli 198 za pare 
-
Kujon
- Kontakt:
To nie są Nike, tylko bardzo podobne podróbki, widać to po materiale z których są zrobione (wiem co mówie, bo mój kumpel na allegro kupił takie same i okazały się lipą) Skóra(raczej skaj) na nich pęka od zwykłego chodzenia i się szybko rozklejają więc daj sobie spokój...lepiej dołóż troszkę i kup lepszeWiniar pisze:Looknijcie na to: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=47546403
Okazja wydaje się dobra, ale cos mi tu nie gracena 99 zł + wysyłka gratis. To chyba zbyt dobra oferta
i ten negatyw ze jeden koles dostał podrobki z innym napisem. No ale ma duzo pozytywów. tylko zastanawiaj mnie roznice w opisie i u gory w dancyh aukcji (?) Bo planowałem sobie kupić halówki Umbro fifty(bodajze sie tak nazywaja) ale stoją po 160 zet, wiec wobec takiej oferty najki wydaja sie lepsze. Ale z drugiej strony one sa jedynie na beton, piach i murawe, bo na sali się ślizgają. No i nie wiem czy warto zainwestowac w te buty....
-
Winiar
Kujon pisze:To nie są Nike, tylko bardzo podobne podróbki, widać to po materiale z których są zrobione (wiem co mówie, bo mój kumpel na allegro kupił takie same i okazały się lipą) Skóra(raczej skaj) na nich pęka od zwykłego chodzenia i się szybko rozklejają więc daj sobie spokój...lepiej dołóż troszkę i kup lepszeWiniar pisze:Looknijcie na to: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=47546403
Okazja wydaje się dobra, ale cos mi tu nie gracena 99 zł + wysyłka gratis. To chyba zbyt dobra oferta
Thx za info
A tak jeszcze apropo niedawno w sklepie widziałem Vaporeony za 250 zł :O Jak wychodziły to w ofercie najki były za 700 zł a teraz taka cena
-
Kujon
- Kontakt:
Ja właśnie zamówiłem sobie pada do grania w PES4
bo stary mi się zepsuł, a na allegro jest niezła okazja 
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=48451224
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=48451224
-
EL_CHINO
ja mam przejsciowke do pada z play station i wypas! PES4 rządzi! fifa blee!
-
The Cyc
Wchodziliście już na ebay.pl ??
Na razie nie ma jeszcze wielu wystawionych aukcji na polskich stronach, ale jak wpisałem "Inter" to znalazło mi prawie 2 000 aukcji. Ja trochę się boję kupować od ludzi z np z Bangkoku, ale myśle że 40 zł za nową koszulkę to niewiele.
Warto zaglądnąć do konkurenta allegro!!
Na razie nie ma jeszcze wielu wystawionych aukcji na polskich stronach, ale jak wpisałem "Inter" to znalazło mi prawie 2 000 aukcji. Ja trochę się boję kupować od ludzi z np z Bangkoku, ale myśle że 40 zł za nową koszulkę to niewiele.
Warto zaglądnąć do konkurenta allegro!!
Forza Inter!!
-
17_7
no, ale za clo(czy jak to sie tam nazywa) musisz tez sporo zaplacic, a przesylka nie jest taka tania
najlepsze tez na ebay jest to, ze przedmiotow jest wypas, a licytujacych proporcjonalnie o wiele mniej, wiec mniejsza jest konkurencja
aha i chyba sa tacy "ibejowicze", ktorzy nie sprzedaja na calym swiecie i ten ktos, kto sprzedaje musi miec world... costam
EDIT:
gosc musi miec takie cos: Ships to: Worldwide
nie wiedzialem, ze Batistuta gra jeszcze w Interze
najlepsze tez na ebay jest to, ze przedmiotow jest wypas, a licytujacych proporcjonalnie o wiele mniej, wiec mniejsza jest konkurencja
aha i chyba sa tacy "ibejowicze", ktorzy nie sprzedaja na calym swiecie i ten ktos, kto sprzedaje musi miec world... costam
EDIT:
gosc musi miec takie cos: Ships to: Worldwide
nie wiedzialem, ze Batistuta gra jeszcze w Interze
Ostatnio zmieniony 27 kwie 2005, 20:01 przez 17_7, łącznie zmieniany 1 raz.