PS kom ogolnie spoko
Komórki
-
Peter
- Kontakt:
Komórki
No i kupilem Siemensa C65, kupilem tez kabel do m55/s55 (kolega mi mowil ze bedzie dzialac), ale jakos jeszcze nie udalo mi sie zrobic aby dzialalo. Zainstalowalem stery do kabla, mpm i dupa
W mpm pisze ze nie ma podłączonego komorki do pct 
PS kom ogolnie spoko
PS kom ogolnie spoko
-
Ljarro
Komórki
@Peter, wejdz na www.matrax.net, tam na forum i do działu o siemensie. Może tam znajdziesz odpowiedz jak zrobic to co chcesz
-
Orzeu
- Kontakt:
Komórki
a najpierw podłączyłeś kabel czy zainstalowałes sterowniki. Jeśli najpierw podłączyłeś kabel, to musisz go odłączyć, odinstalować sterowniki, następnie zainstalować ponownie sterowniki i dopiero wtedy podłączyć kabel - miałem taki sam problem.

-
Kujon
- Kontakt:
Komórki
Ja ostatnio pozbyłem się mojego ukochanego Siemensa S55 za 220 zeta
włożyłem to w grafe do kompa, a sam kupiłem :
http://telefonia.wp.pl/hardware/show.html?IN[id]=1666
za jedyne 15 zeta
więc raczej mi się opłacało go kupić
szczerze mówiąc nie polecam, ale sms i dzwonić się da 
http://telefonia.wp.pl/hardware/show.html?IN[id]=1666
za jedyne 15 zeta
"" Bo Milan to jeszcze długo, długo będą dla mnie "przekupczyki" "" P.Zarzeczny
-
mati
Komórki
Znacie jakiś fajny telefon w granicach 500 zł (może byc więcej), który cholernie dobrze odtwarza mp3 można powiększyc jego pamięc do 256 (gdzies te mp3 muszą się ulokować), zależałoby mi tez na bardzo dobrych zdjęciach i 60tys kolorów, reszta raczej nie gra roli...
-
Anonymous
Komórki
jezeli wszytsko chcesz miec dobre to kup sobiemati pisze:Znacie jakiś fajny telefon w granicach 500 zł (może byc więcej), który cholernie dobrze odtwarza mp3 można powiększyc jego pamięc do 256 (gdzies te mp3 muszą się ulokować), zależałoby mi tez na bardzo dobrych zdjęciach i 60tys kolorów, reszta raczej nie gra roli...
telefon komórkowy
odtwarzac mp3
aparat cyfrowy
nieoczekuj ze znajdziesz telefon o wszytskich tych funkcjach i beda one bardzo dobre... (bo i zdjecia na komorce przynajmniej narazie nie beda najlepszej jakosci - bo to nei aparat cyfrowy... i odtwarzanie mp3 nie bedzie mialo jakosci odtwarzacy mp3...)
-
Kujon
- Kontakt:
Komórki
ShadY_FCI pisze:jezeli wszytsko chcesz miec dobre to kup sobiemati pisze:Znacie jakiś fajny telefon w granicach 500 zł (może byc więcej), który cholernie dobrze odtwarza mp3 można powiększyc jego pamięc do 256 (gdzies te mp3 muszą się ulokować), zależałoby mi tez na bardzo dobrych zdjęciach i 60tys kolorów, reszta raczej nie gra roli...
telefon komórkowy
odtwarzac mp3
aparat cyfrowy
nieoczekuj ze znajdziesz telefon o wszytskich tych funkcjach i beda one bardzo dobre... (bo i zdjecia na komorce przynajmniej narazie nie beda najlepszej jakosci - bo to nei aparat cyfrowy... i odtwarzanie mp3 nie bedzie mialo jakosci odtwarzacy mp3...)
Ale ja polecam:
Siemens S55 (ok 200 zeta)
Odtwarzacz MP3 Creative (ok 200 zeta)
Aparat Cyfrowy (ok 300 zeta)
-
Anonymous
Komórki
heheheh za 300 złoty dobrego aparatu cyfrowego nei kupi (conajmniej 700 zeta - jak trafi na promocje w media marktcieKujon pisze:Aparat Cyfrowy (ok 300 zeta)
a co do telefonu... polecam ci Siemens CX65 - duzy kolorowy wyswietlacz, zdjecia rozdzielczosc 640x480.... przy dobrym swietle to jak an komorke to sa bardzo dobre... ogolnie telefonik fajny (wiem bo mam
-
Orzeu
- Kontakt:
Komórki
a ja polecam NOKIĘ 7600 ok 600zł - może i śmieszny telefon, ale ma bardzo dużo funkcji m.in.:
- możliwość nagrywania filmów o długości max 1 godziny przy pełnej pamięci w karcie 32 mb
- o ile się dobrze orientuje to możliwość dokupienia sobie telefonu
- 65 tys. kolorów
- gprs, bluetooth, irda
- MP3 - jak się odtwarza na telefonie tzn. bez słuchawek to muza idzie dość cicho, ale jak włożysz słuchawy to COOL.
- itd.
polecam telefonik.
- możliwość nagrywania filmów o długości max 1 godziny przy pełnej pamięci w karcie 32 mb
- o ile się dobrze orientuje to możliwość dokupienia sobie telefonu
- 65 tys. kolorów
- gprs, bluetooth, irda
- MP3 - jak się odtwarza na telefonie tzn. bez słuchawek to muza idzie dość cicho, ale jak włożysz słuchawy to COOL.
- itd.
polecam telefonik.

-
klusek
Komórki
jestem szczesliwym posiadaczem motki e398 8) i przyznam szczerze ze dzwiek jest chyba troche gorszy niz np na siemensie sl45i (ale moze to moje subiektywne odczucie) ale generalnie jakby wgrac jakis lepszy soft i dokupic karte (niestety sa tylko male pojemnosic do 256 mb) to bylby git. aha troche wolno chodzi zwlaszcza jak sie przesiadasz z nokii to jest to odczuwalnemati pisze:tak sie zastanawialem nad Motką... moze nawet nie chodzi mi o te zdjecia, zeby mp3 bardzo dobrze odtwarzał to byłbym zadowolony...
-
mati
Komórki
wiesz ja sie z niczego sie nie przesiadam
chce mieć odtwarzacz mp3 ale przy okazji już uzbieram troche kasy (licze ze na komorke wydam w granicach 500zl + karta pamieci) i wole mieć 2in1 8) slyszalem wiele dobrych opini o tej motce, podoba mi sie tez cx65 - ale z tego co wiem nie odtwarza on mp3 więc odpada 
-
Kujon
- Kontakt:
Komórki
A nie lepiej kupić CX65 i odtwarzacz mp3 ?? ta druga rzecz to zajebista sprawa bo sam posiadam...nie wyobrażam sobie bez niej życia terazmati pisze:wiesz ja sie z niczego sie nie przesiadam![]()
chce mieć odtwarzacz mp3 ale przy okazji już uzbieram troche kasy (licze ze na komorke wydam w granicach 500zl + karta pamieci) i wole mieć 2in1 8) slyszalem wiele dobrych opini o tej motce, podoba mi sie tez cx65 - ale z tego co wiem nie odtwarza on mp3 więc odpada
Creative 128 mb (ok170 zł) = ok 65 piosenek
a co do CX65 to jest to zajebisy telefon...ma wszystko czego trzeba....wielki wyświetlacz, zdjęcia fajnie wychodzą...super funkcje...POLECAM GO
-
Peter
- Kontakt:
Komórki
Ja najprawdopodobniej mojego Siemensa c65 zamieniam na nokie 3220
Siemens c65 zabardzo sie wiesza, trzeba soft zmienic, a to niezawsze pomaga... Co sie bede męczyl, nokie są stabilne, 3220 raczej nie powinna wisieć 
-
Kalisz
Odp: Komórki
Odświerzam temat:Mam małą niespodzianke dla osób które posiadaja nokie 6600(ale i chyba nie tylko),wklejam tutaj link,gdzie można ściągnąć motyw do telefonu Interku...ja już mam...suuper się prezentuje 
Można go sobie ściągnąć na kompa,a potem np. za pomocą irdy wgrać sobie do koma,ja tak zrobiłem
http://gallery.mobile9.com/f/29978/
Można go sobie ściągnąć na kompa,a potem np. za pomocą irdy wgrać sobie do koma,ja tak zrobiłem
http://gallery.mobile9.com/f/29978/
Wole dymać Ryśka z klanu,niż kibicem być Milanu ;]
-
pele69
Ja polecam telefon Panasonic VS3. Cena to niecałe 400zł a jaki wysietlacz??!!mp3, kamera itp
nowe, rozwijające sie forum bukmacherskie z pulą nagrod 2500 zł, nie wierzysz?!
http://www.typuj.boo.pl/index.php?ap=37
http://www.typuj.boo.pl/index.php?ap=37
-
.Imperatore.
- Kontakt:
Ja zamierzam kupić n70 albo 6680 tylko jest jeden problem na alegro z simlockiem na zagraniczna siec mozna kupic juz go nawet za 500 zł tyle ze simlocka sciaga jeden koles na swiecie
i podobno bierze od 200-500 (do konca nie wiadomo ) chyba ze ktos sam wie jak to sciagnac to pisac hehe 
Forza Ragazzi!!
C'e solo l' Inter per me
Deve vincere la Milan !!!
C'e solo l' Inter per me
Deve vincere la Milan !!!
-
Bossiu
mialem n70 - i sprzedalem dziada po miesiacu ! wiekszego szmelcu jeszcze w zyciu nie mialem ! radio szumialo i pierdzialo ; ) symbian dzialal bardzo WOOOOOOOLNO ! no i soft z orange'a z tym dupiatym menu ! do tego sluchawki miernej jakosci !
zamiast tego kupilem SE k750i i jestem super zadowolony !
jednym slowem N70 SUUUUUUUCKS !!
zamiast tego kupilem SE k750i i jestem super zadowolony !
jednym slowem N70 SUUUUUUUCKS !!
It is not for us to forecast the future but to shape it !
-
KoczO
Ja aktualnie posiadam Motorole V3, bardzo fajny telefonik, dobra jakosc zdjęc, duzy wyswietlacz i 256 tys. kolorow. Nie mam zamiaru go zmieniac w najblizszym czasie.
-
Nasir
Ja mam od jakis 3 miesiecy Motorole L6...nie narzekam. jedyny minus to taki, ze wyswietlacz jest pod takim szklem, i to szklo sie strasznie szybko brudzi jak sie pisze esy czy cokolwiek innego robi i potem takie paluchy odcisniete widac
'...Ma dimmi cosa c'e di meglio
Di una continua sofferenza per arrivare alla vittoria...'
Di una continua sofferenza per arrivare alla vittoria...'
-
khabar
ja mam Sonego Ericssona T610 i to naprawde fajny sprzet moze bateria nie trzyma długo ale kupiłem go dość tanio - 130 PLN i naprawde niezle sie trzyma 
NIKOMU NIE POLECAM SIEMENSÓW !!!!
MÓJ SX1 ZARAZ PO KUPIENIU SIE DOSŁOWNIE ROZPADŁ :-?
NIKOMU NIE POLECAM SIEMENSÓW !!!!
MÓJ SX1 ZARAZ PO KUPIENIU SIE DOSŁOWNIE ROZPADŁ :-?
Forza Inter
-
Bart
Mam od niedawna Siemensa AX 72. Zbyt wiele od komórek nie wymagam, także starczy mi raczej na długo. W sumie jedyny bajer jakiego używam to dyktafon, dziś np. nagrałem sobie Scarpiniego 
-
EL_CHINO
[img]http://W%20sumie%20jedyny%20bajer%20jakiego%20używam%20to%20dyktafon,%20dziś%20np.%20nagrałem%20sobie%20Scarpiniego[/img]
Ja mam komórkę od czerwca (N 6020) i też tylko nagrywam sobie na dyktafonie jakieś śmieszne wstawki i ustawiam sobie jako dźwięk smsa albo inne bzdety
Więcej bajerów mi nie potrzeba, ważne aby działał tzn. szło z niego dzwonić i puszczać sms'y 
Ja mam komórkę od czerwca (N 6020) i też tylko nagrywam sobie na dyktafonie jakieś śmieszne wstawki i ustawiam sobie jako dźwięk smsa albo inne bzdety
-
Kujon
- Kontakt:
Ja dalej cisne na moim Siemensie C75
naprawde fajny fon, jak się ma kabelek to jest wszystko co się chce
motywy, gry, samemu sobie tapetki robie i działa bez zarzutów a mam go prawie rok.....jednak za niedługo wymiana, więc już sobie upatruje coś nowego....marzenie to Samsung D600, jednak chyba poza moją kieszenią
a tak w moim zasięgu jest V3 i coś, co mi się strasznie podoba....i nie takie drogie..... NEC e616v
http://allegro.pl/item119490099_czarne_ ... rwis_.html
http://allegro.pl/item119490099_czarne_ ... rwis_.html
-
Andy
- Kontakt:
Widze, że każdy z was ma tutaj wymarzone telefony a wy jeszcze chcecie je wymieniać
.Ja to mam Siemensa MC60, troche Go stuningowałem
, ale teraz mam zamiar sobie zakupić nowy .... Nokia 6610i jest w moim zainteresowaniu, ale także nie pogardze 6020