Komórki

Czyli wszystko i nic :) Rozmowa o wszystkim i o wszystkich :)
ODPOWIEDZ
Peter
Kontakt:

Komórki

Post autor: Peter »

No i kupilem Siemensa C65, kupilem tez kabel do m55/s55 (kolega mi mowil ze bedzie dzialac), ale jakos jeszcze nie udalo mi sie zrobic aby dzialalo. Zainstalowalem stery do kabla, mpm i dupa :/ W mpm pisze ze nie ma podłączonego komorki do pct :/

PS kom ogolnie spoko :D
Ljarro

Komórki

Post autor: Ljarro »

@Peter, wejdz na www.matrax.net, tam na forum i do działu o siemensie. Może tam znajdziesz odpowiedz jak zrobic to co chcesz
Orzeu
Kontakt:

Komórki

Post autor: Orzeu »

a najpierw podłączyłeś kabel czy zainstalowałes sterowniki. Jeśli najpierw podłączyłeś kabel, to musisz go odłączyć, odinstalować sterowniki, następnie zainstalować ponownie sterowniki i dopiero wtedy podłączyć kabel - miałem taki sam problem.
Obrazek
RoB

Komórki

Post autor: RoB »

Ja mam SonnyErikssona t300.
Chce ktoś kupić ?? :lol2:
Kujon
Kontakt:

Komórki

Post autor: Kujon »

Ja ostatnio pozbyłem się mojego ukochanego Siemensa S55 za 220 zeta :D włożyłem to w grafe do kompa, a sam kupiłem :

http://telefonia.wp.pl/hardware/show.html?IN[id]=1666

za jedyne 15 zeta :D więc raczej mi się opłacało go kupić :D szczerze mówiąc nie polecam, ale sms i dzwonić się da :D
""  Bo Milan to jeszcze długo, długo będą dla mnie "przekupczyki"  "" P.Zarzeczny
Anonymous

Komórki

Post autor: Anonymous »

Ja mialem siemens c65... ale go sprzedalem i kupilem siemensa cx65 :] telefonik bardzo fajny i wszystkim polecam go :]

ps. wczesniej mialem siemensa sl45i, po ponad poltora roku go zgubilem :( i krotko mialem nokie 3210 hehe
mati

Komórki

Post autor: mati »

Znacie jakiś fajny telefon w granicach 500 zł (może byc więcej), który cholernie dobrze odtwarza mp3 można powiększyc jego pamięc do 256 (gdzies te mp3 muszą się ulokować), zależałoby mi tez na bardzo dobrych zdjęciach i 60tys kolorów, reszta raczej nie gra roli...
Anonymous

Komórki

mati pisze:Znacie jakiś fajny telefon w granicach 500 zł (może byc więcej), który cholernie dobrze odtwarza mp3 można powiększyc jego pamięc do 256 (gdzies te mp3 muszą się ulokować), zależałoby mi tez na bardzo dobrych zdjęciach i 60tys kolorów, reszta raczej nie gra roli...
jezeli wszytsko chcesz miec dobre to kup sobie
telefon komórkowy
odtwarzac mp3
aparat cyfrowy
nieoczekuj ze znajdziesz telefon o wszytskich tych funkcjach i beda one bardzo dobre... (bo i zdjecia na komorce przynajmniej narazie nie beda najlepszej jakosci - bo to nei aparat cyfrowy... i odtwarzanie mp3 nie bedzie mialo jakosci odtwarzacy mp3...)
Kujon
Kontakt:

Komórki

ShadY_FCI pisze:
mati pisze:Znacie jakiś fajny telefon w granicach 500 zł (może byc więcej), który cholernie dobrze odtwarza mp3 można powiększyc jego pamięc do 256 (gdzies te mp3 muszą się ulokować), zależałoby mi tez na bardzo dobrych zdjęciach i 60tys kolorów, reszta raczej nie gra roli...
jezeli wszytsko chcesz miec dobre to kup sobie
telefon komórkowy
odtwarzac mp3
aparat cyfrowy
nieoczekuj ze znajdziesz telefon o wszytskich tych funkcjach i beda one bardzo dobre... (bo i zdjecia na komorce przynajmniej narazie nie beda najlepszej jakosci - bo to nei aparat cyfrowy... i odtwarzanie mp3 nie bedzie mialo jakosci odtwarzacy mp3...)
:D chyba tylko Motorola E398 spełnia twoje wymagania....no i Nokia 6230...

Ale ja polecam:

Siemens S55 (ok 200 zeta)
Odtwarzacz MP3 Creative (ok 200 zeta)
Aparat Cyfrowy (ok 300 zeta)

:D:D:D:D
""  Bo Milan to jeszcze długo, długo będą dla mnie "przekupczyki"  "" P.Zarzeczny
Anonymous

Komórki

Kujon pisze:Aparat Cyfrowy (ok 300 zeta)
heheheh za 300 złoty dobrego aparatu cyfrowego nei kupi (conajmniej 700 zeta - jak trafi na promocje w media marktcie :-)

a co do telefonu... polecam ci Siemens CX65 - duzy kolorowy wyswietlacz, zdjecia rozdzielczosc 640x480.... przy dobrym swietle to jak an komorke to sa bardzo dobre... ogolnie telefonik fajny (wiem bo mam :)) niesttey odtwarzacza mp3 nie ma i wymiennej karty pamieci... siemens s65 ma wymienna pamiec i jeszcze lepszy aparat - ale znow bez mp3... ciezko bedzie znalesc odbry telefon by mial to i to.
Orzeu
Kontakt:

Komórki

Post autor: Orzeu »

a ja polecam NOKIĘ 7600 ok 600zł - może i śmieszny telefon, ale ma bardzo dużo funkcji m.in.:
- możliwość nagrywania filmów o długości max 1 godziny przy pełnej pamięci w karcie 32 mb
- o ile się dobrze orientuje to możliwość dokupienia sobie telefonu
- 65 tys. kolorów
- gprs, bluetooth, irda
- MP3 - jak się odtwarza na telefonie tzn. bez słuchawek to muza idzie dość cicho, ale jak włożysz słuchawy to COOL.
- itd.
polecam telefonik.
Obrazek
mati

Komórki

tak sie zastanawialem nad Motką... moze nawet nie chodzi mi o te zdjecia, zeby mp3 bardzo dobrze odtwarzał to byłbym zadowolony...
klusek

Komórki

Post autor: klusek »

mati pisze:tak sie zastanawialem nad Motką... moze nawet nie chodzi mi o te zdjecia, zeby mp3 bardzo dobrze odtwarzał to byłbym zadowolony...
jestem szczesliwym posiadaczem motki e398 8) i przyznam szczerze ze dzwiek jest chyba troche gorszy niz np na siemensie sl45i (ale moze to moje subiektywne odczucie) ale generalnie jakby wgrac jakis lepszy soft i dokupic karte (niestety sa tylko male pojemnosic do 256 mb) to bylby git. aha troche wolno chodzi zwlaszcza jak sie przesiadasz z nokii to jest to odczuwalne :smile: a aparat calkiem calkiem
mati

Komórki

wiesz ja sie z niczego sie nie przesiadam :wink: :roll: chce mieć odtwarzacz mp3 ale przy okazji już uzbieram troche kasy (licze ze na komorke wydam w granicach 500zl + karta pamieci) i wole mieć 2in1 8) slyszalem wiele dobrych opini o tej motce, podoba mi sie tez cx65 - ale z tego co wiem nie odtwarza on mp3 więc odpada :|
Kujon
Kontakt:

Komórki

mati pisze:wiesz ja sie z niczego sie nie przesiadam :wink: :roll: chce mieć odtwarzacz mp3 ale przy okazji już uzbieram troche kasy (licze ze na komorke wydam w granicach 500zl + karta pamieci) i wole mieć 2in1 8) slyszalem wiele dobrych opini o tej motce, podoba mi sie tez cx65 - ale z tego co wiem nie odtwarza on mp3 więc odpada :|
A nie lepiej kupić CX65 i odtwarzacz mp3 ?? ta druga rzecz to zajebista sprawa bo sam posiadam...nie wyobrażam sobie bez niej życia teraz :D gdzie nie jestem to słucham muzy...a cena tych urządzonek leci w dół, więc niema na co czekać...

Creative 128 mb (ok170 zł) = ok 65 piosenek :D więc to powinno zaspokoić twoje wymagania...

a co do CX65 to jest to zajebisy telefon...ma wszystko czego trzeba....wielki wyświetlacz, zdjęcia fajnie wychodzą...super funkcje...POLECAM GO :D
mati

Komórki

No kusząca propozycja... :roll: cx60 widziałem bo kumple dwaj maja te telefony i widze że sa poprostu zawaliste no i mają spoko wyswietlacz
Przemek

Komórki

Post autor: Przemek »

Kto kolwiek wie kto kolwiek wie gdzie jest komórka Motorola V# (nawet reklama jest :D ) w obrebie wawy w Erze...niezła komóreczka ,mój wujek ją szuka ale jakos jeszcze nie ma :/...
PioFCI

Komórki

Post autor: PioFCI »

a ja jeszcze raz polecam Sagema MyX5-2 8)
Inter na zawsze !!!
Peter
Kontakt:

Komórki

Post autor: Peter »

Ja najprawdopodobniej mojego Siemensa c65 zamieniam na nokie 3220 :P Siemens c65 zabardzo sie wiesza, trzeba soft zmienic, a to niezawsze pomaga... Co sie bede męczyl, nokie są stabilne, 3220 raczej nie powinna wisieć :P
Kalisz

Odp: Komórki

Post autor: Kalisz »

Odświerzam temat:Mam małą niespodzianke  dla osób które posiadaja nokie 6600(ale i chyba nie tylko),wklejam tutaj link,gdzie można ściągnąć motyw do telefonu Interku...ja już mam...suuper się prezentuje  :-D
Można go sobie ściągnąć na kompa,a potem np. za pomocą irdy wgrać sobie do koma,ja tak zrobiłem  :-P

http://gallery.mobile9.com/f/29978/
Wole dymać Ryśka z klanu,niż kibicem być Milanu ;]
pele69

Post autor: pele69 »

Ja polecam telefon Panasonic VS3. Cena to niecałe 400zł a jaki wysietlacz??!!mp3, kamera itp
nowe, rozwijające sie forum bukmacherskie z pulą nagrod 2500  zł, nie wierzysz?!
http://www.typuj.boo.pl/index.php?ap=37
.Imperatore.
Kontakt:

Post autor: .Imperatore. »

Ja zamierzam kupić n70 albo 6680 tylko jest jeden problem na alegro z simlockiem na zagraniczna siec mozna kupic juz go nawet za 500 zł tyle ze simlocka sciaga jeden koles na swiecie :P i podobno bierze od 200-500 (do konca nie wiadomo ) chyba ze ktos sam wie jak to sciagnac to pisac hehe :P
Forza Ragazzi!!
C'e solo l' Inter per me
Deve vincere la Milan !!!
Bossiu

Post autor: Bossiu »

mialem n70 - i sprzedalem dziada po miesiacu ! wiekszego szmelcu jeszcze w zyciu nie mialem ! radio szumialo i pierdzialo ; ) symbian dzialal bardzo WOOOOOOOLNO ! no i soft z orange'a z tym dupiatym menu ! do tego sluchawki miernej jakosci !

zamiast tego kupilem SE k750i i jestem super zadowolony !

jednym slowem N70 SUUUUUUUCKS !!
It is not for us to forecast the future but to shape it !
KoczO

Post autor: KoczO »

Ja aktualnie posiadam Motorole V3, bardzo fajny telefonik, dobra jakosc zdjęc, duzy wyswietlacz i 256 tys. kolorow. Nie mam zamiaru go zmieniac w najblizszym czasie.
CAMPIONI d'ITALIA 2009/10
Obrazek
F.C. INTERNAZIONALE di MILANO 1908
Nasir

Post autor: Nasir »

Ja mam od jakis 3 miesiecy Motorole L6...nie narzekam. jedyny minus to taki, ze wyswietlacz jest pod takim szklem, i to szklo sie strasznie szybko brudzi jak sie pisze esy czy cokolwiek innego robi i potem takie paluchy odcisniete widac
'...Ma dimmi cosa c'e di meglio
Di una continua sofferenza per arrivare alla vittoria...'
khabar

Post autor: khabar »

ja mam Sonego Ericssona T610 i to naprawde fajny sprzet moze bateria nie trzyma długo ale kupiłem go dość tanio - 130 PLN i naprawde niezle sie trzyma  :-D

NIKOMU NIE POLECAM SIEMENSÓW !!!!
MÓJ SX1 ZARAZ PO KUPIENIU SIE DOSŁOWNIE ROZPADŁ  :-?
Forza Inter
Bart

Post autor: Bart »

Mam od niedawna Siemensa AX 72. Zbyt wiele od komórek nie wymagam, także starczy mi raczej na długo. W sumie jedyny bajer jakiego używam to dyktafon, dziś np. nagrałem sobie Scarpiniego :wink:
EL_CHINO

Post autor: EL_CHINO »

[img]http://W%20sumie%20jedyny%20bajer%20jakiego%20używam%20to%20dyktafon,%20dziś%20np.%20nagrałem%20sobie%20Scarpiniego[/img]
Ja mam komórkę od czerwca (N 6020) i też tylko nagrywam sobie na dyktafonie jakieś śmieszne wstawki i ustawiam sobie jako dźwięk smsa albo inne bzdety :P Więcej bajerów mi nie potrzeba, ważne aby działał tzn. szło z niego dzwonić i puszczać sms'y ;)
Kujon
Kontakt:

Ja dalej cisne na moim Siemensie C75 :D naprawde fajny fon, jak się ma kabelek to jest wszystko co się chce :) motywy, gry, samemu sobie tapetki robie i działa bez zarzutów a mam go prawie rok.....jednak za niedługo wymiana, więc już sobie upatruje coś nowego....marzenie to Samsung D600, jednak chyba poza moją kieszenią :) a tak w moim zasięgu jest V3 i coś, co mi się strasznie podoba....i nie takie drogie..... NEC e616v

http://allegro.pl/item119490099_czarne_ ... rwis_.html
Andy
Kontakt:

Post autor: Andy »

Widze, że każdy z was ma tutaj wymarzone telefony a wy jeszcze chcecie je wymieniać :-D.Ja to mam Siemensa MC60, troche Go stuningowałem :D, ale teraz mam zamiar sobie zakupić nowy .... Nokia 6610i jest w moim zainteresowaniu, ale także nie pogardze 6020 :-)
Obrazek
Tylko ten adres się liczy ==> http://www.FcInter.pl <=== :)

1111111
ODPOWIEDZ