Przez chwilę myślałem, ze to małpa po scenie skacze... i teksty ze sceny... choćbym przechodził przez najgorszą dzielnicę miasta zalaną dresami.

... i tyle w tej kwestii. A teraz mnie krytykować
Przez chwilę myślałem, ze to małpa po scenie skacze... i teksty ze sceny... choćbym przechodził przez najgorszą dzielnicę miasta zalaną dresami.

powiem tak skad kto miał wiedziec ze ten gówniarz ma 15 lat?????teraz nawet 14 latka ma juz duze cycki i nieraz mozna sie gruuubo pomylic co do wieku★ Krwawy eM. ★ pisze:

Też się na tym naciąłeś?GULI pisze:powiem tak skad kto miał wiedziec ze ten gówniarz ma 15 lat?????teraz nawet 14 latka ma juz duze cycki i nieraz mozna sie gruuubo pomylic co do wieku★ Krwawy eM. ★ pisze:
![]()
Wpuszczenie go na koncert to jedno, zachowanie Peji to drugie. Tak jak napisał Sowik, Peja mocny w gębie... mógł go inaczej potraktować, a nawoływanie, by mu nawalić było bardzo nie mądre, ludzie z klasą tak nie postępują, Peja klasy nie miał nigdy, nie ma i raczej nie będzie miał. Same teksty rzucane w jego stronę, z cyklu "frajerze", "kur.o".. ja rozumiem, emocje, emocjami, ale to było tak, jakby ktoś wpadł w szał i bezopamietania rzucał takim rynsztokowym językiem. Trochę śmiech......Pytam kto go tam wpuścił? gdzie byli rodzice? młody pewnie był nachlany/nacpany i nie wiedział co robi bo tylko idiota by pokazał"krzywy paluch" w kierunku jakiegos artysty w trakcie JEGO koncertu.Cóż stało sie...lecz uwazam ze Peja zareagował zbyt impulsywnie przerywajac koncert i nie potrzebnie powiedział te pare słów...no cóż moga byc z tego problemy...GANGSTA RAP JEDNAK ZYJE...
ps. Co ty na to Orzeu?
ojjj uwierz mi, że niejeden artysta już bójki wszczynał i same bójki moim zdaniem nie dyskwalifikują go jako artysty. Peja, Sokół, Tede - takie przykłady głośne ostatnio w Polsce, jednak nie tylko w Polsce się takie rzeczy dzieją bo podobne występki ma wielu zgr artystów typu 2pac, Snoop, Akon itd.po 1 artysta nie wszczyna bójek...

Peja jest wybuchowy i tyle, z drugiej strony "wiecie co się z frajerami robi" nie jest jednoznacznym nawoływaniem akurat do spuszczenia wpie*olu. Nie bronię tu Peji, aczkolwiek taką linię obrony może przyjąć.Orzeu nie masz racji podrzeganie do popelnienia przestpestwa jest zdecydowanie wieksza wina niz to co ten chlopak powiedzial a peje powinni zapuszkowac wreszcie bedzie mial podkaladke pod swoje "uliczne zycie"

Też się na tym naciąłeś?★ Krwawy eM. ★ pisze:
powiem tak skad kto miał wiedziec ze ten gówniarz ma 15 lat?????teraz nawet 14 latka ma juz duze cycki i nieraz mozna sie gruuubo pomylic co do wieku![]()