Szlachetna Paczka - zapytanie o wsparcie

Czyli wszystko i nic :) Rozmowa o wszystkim i o wszystkich :)
ODPOWIEDZ
RdK.
Kontakt:

Szlachetna Paczka - zapytanie o wsparcie

Post autor: RdK. »

Drodzy Intersiści i Interistki, kieruje do Was takie oto zapytanie, otóż moim bardzo dobrzy znajomi z Kołobrzegu biorą udział w tzw. Szlachetnej Paczce i poprosili mnie (jako kibica piłki nożnej) o wsparcie dla 12-letniego Kamila, który jest wielkim fanem...Messiego (tak, tak, dobrze przeczytaliście :) Zapewne niektórzy zapytają "a co ma Messi wspólnego z Interistami?" Oczywiście odpowiedź brzmi NIC. Ale nie o Messiego tutaj chodzi, a o spełnienie marzenia 12-letniego chłopca, jakim jest trykot napastnika Barcelony. Gdyby nie fakt, że jest to dość spory wydatek rzędu 300zł, wtedy na pewno nie pytałbym Was o ewentualne wsparcie i nie chodzi mi tutaj o dorzucenie nie wiadomo jak dużej kwoty, bo jak to mówią "ziarnko do ziarnka...", co przy wsparciu kilkunastu tutejszych osób, pomogłoby mi znacząco w zakupie wspomnianej koszulki. Jeżeli jednak uznacie, że ta akcja w żadnym wypadku Was nie interesuje, to po prostu zignorujcie ten wpis. Jeżeli jednak znajdą się osoby chętne pomóc, to bardzo bym prosił o umieszczenie wpisu z zadeklarowaną kwotą wparcia. Akcja Szlachetnej Paczki ma swój finał już 6 grudnia, a więc czasu zostało bardzo mało. Ja sam deklaruję od siebie na początek 40zł. Z góry dzięki za zainteresowanie i wsparcie!

1. RdK. - 40zł
Orzeu
Kontakt:

Re: Szlachetna Paczka - zapytanie o wsparcie

Post autor: Orzeu »

ja coś dorzucę też. Ale jak szczegóły podasz
RdK.
Kontakt:

Orzeu pisze:ja coś dorzucę też. Ale jak szczegóły podasz
Ewentualne wsparcie prosiłbym kierować na moje konto bankowe, które znajduje się poniżej:

Bank Zachodni WBK
64 1090 2561 0000 0001 0441 7651
Radosław Babula
Aleja Wojska Polskiego 136A
68-200 Żary.

W tytule prosiłbym o umieszczenie swojego nicka z forum.

I co WAŻNE: Jeżeli ktoś z Was zna namiary na polski sklep internetowy w którym można nabyć oryginalny trykot Barcelony w cenie niższej, aniżeli na Allegro (319zł), to bardzo bym prosił o informację. W znaczący sposób ułatwiłoby to sfinalizowanie akcji poprzez zmniejszenie brakującej kwoty. Po ewentualnym zakupie umieściłbym wszelkie dowody na to, że pieniądze poszły na cel przeznaczenia, tj. print-screen zakupu, zdjęcie rachunku, zdjęcie koszulki, a jak będzie taka możliwość, to i zdjęcie Kamila z otrzymanym trykotem :)
Jeżeli macie dodatkowe wątpliwości, pytajcie śmiało!
Orzeu
Kontakt:

Post autor: Orzeu »

poszły 3 dyszki ode mnie.
RdK.
Kontakt:

Orzeu pisze:poszły 3 dyszki ode mnie.
Super! Dzięki bardzo! :)

Czyli w sumie mamy 70zł :)

Czy ktoś jeszcze zechciałby się dorzucić?
RdK.
Kontakt:

Wraz ze moimi znajomymi zdecydowaliśmy się na zakup oryginalnej repliki koszulki, dzięki czemu potrzebna kwota zmalała do około 150zł! :) Tak więc z dotychczasowym wsparciem moim i użytkownika Orzeu mamy już prawie połowę potrzebnej kwoty, tj. 70zł!
RdK.
Kontakt:

No i udało się! :) Dzięki wsparciu użytkownika Orzeu oraz kilku moich znajomych zebrałem potrzebną kwotę na zakup koszulki dla Kamila! :) Koszulkę zamówiłem godzinę temu, teraz mam tylko nadzieję, że zdążą ją dostarczyć do Kołobrzegu najpóźniej w piątek.

Serdeczne i wielkie DZIĘKUJĘ Orzeu! :)
ODPOWIEDZ