1. RdK. - 40zł
Szlachetna Paczka - zapytanie o wsparcie
-
RdK.
- Kontakt:
Szlachetna Paczka - zapytanie o wsparcie
Drodzy Intersiści i Interistki, kieruje do Was takie oto zapytanie, otóż moim bardzo dobrzy znajomi z Kołobrzegu biorą udział w tzw. Szlachetnej Paczce i poprosili mnie (jako kibica piłki nożnej) o wsparcie dla 12-letniego Kamila, który jest wielkim fanem...Messiego (tak, tak, dobrze przeczytaliście
Zapewne niektórzy zapytają "a co ma Messi wspólnego z Interistami?" Oczywiście odpowiedź brzmi NIC. Ale nie o Messiego tutaj chodzi, a o spełnienie marzenia 12-letniego chłopca, jakim jest trykot napastnika Barcelony. Gdyby nie fakt, że jest to dość spory wydatek rzędu 300zł, wtedy na pewno nie pytałbym Was o ewentualne wsparcie i nie chodzi mi tutaj o dorzucenie nie wiadomo jak dużej kwoty, bo jak to mówią "ziarnko do ziarnka...", co przy wsparciu kilkunastu tutejszych osób, pomogłoby mi znacząco w zakupie wspomnianej koszulki. Jeżeli jednak uznacie, że ta akcja w żadnym wypadku Was nie interesuje, to po prostu zignorujcie ten wpis. Jeżeli jednak znajdą się osoby chętne pomóc, to bardzo bym prosił o umieszczenie wpisu z zadeklarowaną kwotą wparcia. Akcja Szlachetnej Paczki ma swój finał już 6 grudnia, a więc czasu zostało bardzo mało. Ja sam deklaruję od siebie na początek 40zł. Z góry dzięki za zainteresowanie i wsparcie!
1. RdK. - 40zł
1. RdK. - 40zł
-
Orzeu
- Kontakt:
Re: Szlachetna Paczka - zapytanie o wsparcie
ja coś dorzucę też. Ale jak szczegóły podasz
-
RdK.
- Kontakt:
Ewentualne wsparcie prosiłbym kierować na moje konto bankowe, które znajduje się poniżej:Orzeu pisze:ja coś dorzucę też. Ale jak szczegóły podasz
Bank Zachodni WBK
64 1090 2561 0000 0001 0441 7651
Radosław Babula
Aleja Wojska Polskiego 136A
68-200 Żary.
W tytule prosiłbym o umieszczenie swojego nicka z forum.
I co WAŻNE: Jeżeli ktoś z Was zna namiary na polski sklep internetowy w którym można nabyć oryginalny trykot Barcelony w cenie niższej, aniżeli na Allegro (319zł), to bardzo bym prosił o informację. W znaczący sposób ułatwiłoby to sfinalizowanie akcji poprzez zmniejszenie brakującej kwoty. Po ewentualnym zakupie umieściłbym wszelkie dowody na to, że pieniądze poszły na cel przeznaczenia, tj. print-screen zakupu, zdjęcie rachunku, zdjęcie koszulki, a jak będzie taka możliwość, to i zdjęcie Kamila z otrzymanym trykotem
Jeżeli macie dodatkowe wątpliwości, pytajcie śmiało!
-
Orzeu
- Kontakt:
poszły 3 dyszki ode mnie.
-
RdK.
- Kontakt:
Super! Dzięki bardzo!Orzeu pisze:poszły 3 dyszki ode mnie.
Czyli w sumie mamy 70zł
Czy ktoś jeszcze zechciałby się dorzucić?
-
RdK.
- Kontakt:
Wraz ze moimi znajomymi zdecydowaliśmy się na zakup oryginalnej repliki koszulki, dzięki czemu potrzebna kwota zmalała do około 150zł!
Tak więc z dotychczasowym wsparciem moim i użytkownika Orzeu mamy już prawie połowę potrzebnej kwoty, tj. 70zł!
-
RdK.
- Kontakt:
No i udało się!
Dzięki wsparciu użytkownika Orzeu oraz kilku moich znajomych zebrałem potrzebną kwotę na zakup koszulki dla Kamila!
Koszulkę zamówiłem godzinę temu, teraz mam tylko nadzieję, że zdążą ją dostarczyć do Kołobrzegu najpóźniej w piątek.
Serdeczne i wielkie DZIĘKUJĘ Orzeu!
Serdeczne i wielkie DZIĘKUJĘ Orzeu!