Polska,Włochy,cały Świat- sprawy kibicowskie

Rozmowy o kibicach Interu...
ODPOWIEDZ
ardiano88

Odp: Polska,Włochy,cały Świat- sprawy kibicowskie

Post autor: ardiano88 »

Intero ty to jednak debil jesteś.
majosmajos pisze: Wbieganie na murawę jest ok? Ciekawe co by się stało gdyby zawodnik Legii nie strzelił ostatniego karnego. Kibice z Warszawy wróciliby grzecznie na swoje miejsca i czekali na kolejną serię jedenastek. Swoją drogą gdyby sędzia w tym momencie przerwał mecz to ciekawe co by z nim zrobili Ci wspaniali kibice. Rozumiem, że 40 tys. zł to dla Ciebie drobniaki. Może więc wpuść do swojego mieszkania paru kolesi z kijami, niech sobie pomachają i zniszczą Ci meble, tv, wybiją okna. W końcu co to 40 tys. zł. Nie wiem jak Ty, ale ja pamiętam jak po meczu Legia - Wisła kibice "cieszyli się" ze zdobycia mistrzostwa. Z tego co się orientuję to działo się to raczej w centrum Warszawy. Nie była to co prawda honorowa ustawka, gdzie jedna grupa z drugą walczą o... no właśnie nie wiem za bardzo o co, ale chciałeś żebym Ci podał przykład bójki w centrum, więc podaję. Przykładów można podać więcej, chociażby z Łodzi, gdzie widziałem różne rzeczy. Po kilkunastu miesiącach znowu będą derby, więc pewnie znowu będzie się działo... 
Kwestii stania na schodach itp. nie poruszam, bo mi też się nie podoba zbytnie przyczepianie się do błahostek.
No tak, co by było gdyby? :roll: W takim razie co by było gdyby jednak policja zachowała spokój i nie zaczęła puszczać gazu gdzie popadnie i lać świętujących ludzi palami po głowach?

To czy dla mnie 40 tysięcy to drobniaki nie ma tutaj żadnego znaczenia, ja nie jestem klubem czy tez związkiem, który ma "trochę" więcej kasy niż ja zarobie przez cały rok, ot taka subtelna różnica. Zwyczajny incydent rozdmuchano do granic absurdu. Zresztą, można było się spodziewać że coś takiego nastąpi ponieważ już przed meczem było wiadomo o szykowanej na owy finał prowokacji ze strony rządu.  Kończąc temat finału PP w Bydgoszczy to byleś w ogóle na tym meczu? Tak z ciekawości pytam, nie musisz odpowiadać jeżeli nie chcesz.

Właśnie, oczekiwałem przykładu bójki, a nie przywołania marginalnego incydentu sprzed 5 lat, który odbił się takim echem ponieważ "nasze" media wszędzie szukają sensacji i, mówiąc kolokwialnie, robią z igły widły. Owszem coś tam się działo, ale jednak nie zasługiwało ono na taka uwagę mediów. Dla mnie to żaden przykład.

Co do Łodzi to skąd możesz wiedzieć co będzie się działo na nadchodzących derbach? Jasnowidz jakiś jesteś?
"... to ulice, po których chodziły legendy, od Wiecha, Tyrmanda, Brychczego, do Deyny ..."
★Intero★
Kontakt:

Post autor: ★Intero★ »

ardiano88 pisze: Intero ty to jednak debil jesteś.
Gdybym zniżał się do Twojego poziomu, to zapewne powiedziałbym podobnie o Tobie, ale ja miałbym na to dowód/argument(jak wolisz) - w formie w Twoich wypowiedzi.

40 tysięcy to kupa kasy. Biednym dzieciom można by posiłki w szkołach zafundować, ale kasa poszła na zniszczenia stadionu.
Obrazek
majosmajos

Post autor: majosmajos »

Mi nie chodziło o to co by było gdyby, tylko o to, że w sytuacji kiedy jest decydujący karny, a kibice są za bramką i tylko czekają aby wbiec na środek boiska, sędzia powinien przerwać mecz. Ty nie widzisz w tym nic złego, ja tak. Na meczu nie byłem, mój klub nie grał.
Jeżeli takie wydarzenia jak ten "marginalny incydent sprzed 5 lat" to dla Ciebie tylko rozdmuchana przez media sensacja, to w takim razie nie mam innych lepszych przykładów. Kolejny popis legionistów w Wilnie też raczej jest dla Ciebie rozdmuchaną przez media normą.
W Łodzi mieszkam, na derbach byłem, więc wiem co się dzieje :wink: Może w tym roku będzie spokojniej, oby.
IO SONO INTERISTA
InterNH

Post autor: InterNH »

majosmajos pisze: Wbieganie na murawę jest ok? Ciekawe co by się stało gdyby zawodnik Legii nie strzelił ostatniego karnego. Kibice z Warszawy wróciliby grzecznie na swoje miejsca i czekali na kolejną serię jedenastek. Swoją drogą gdyby sędzia w tym momencie przerwał mecz to ciekawe co by z nim zrobili Ci wspaniali kibice. Rozumiem, że 40 tys. zł to dla Ciebie drobniaki. Może więc wpuść do swojego mieszkania paru kolesi z kijami, niech sobie pomachają i zniszczą Ci meble, tv, wybiją okna. W końcu co to 40 tys. zł. Nie wiem jak Ty, ale ja pamiętam jak po meczu Legia - Wisła kibice "cieszyli się" ze zdobycia mistrzostwa. Z tego co się orientuję to działo się to raczej w centrum Warszawy. Nie była to co prawda honorowa ustawka, gdzie jedna grupa z drugą walczą o... no właśnie nie wiem za bardzo o co, ale chciałeś żebym Ci podał przykład bójki w centrum, więc podaję. Przykładów można podać więcej, chociażby z Łodzi, gdzie widziałem różne rzeczy. Po kilkunastu miesiącach znowu będą derby, więc pewnie znowu będzie się działo... 
Kwestii stania na schodach itp. nie poruszam, bo mi też się nie podoba zbytnie przyczepianie się do błahostek.
Zrozum, że żaden chuligan nie uderzyłby sędziego ani piłkarza, bo nie o to chodzi w chuligance.A prawda jest taka, że póki policji nie było na murawie wszystko było wproządku.
Hutnik Kraków & Inter Mediolan !
YoozeQ

Post autor: YoozeQ »

sampam

Post autor: sampam »

A flage i tak zawiesili. Najlepsze sa komentarze :lol2:
Hanys

Post autor: Hanys »

no i bardzo dobrze że wnieśli ! ja niekiedy nie rozumie takich ludzi co zabarniają wnoszenia flag upamiętniających kogoś! zrozumiał bym jeszcze jakby była twarz laty i napisane coś typu śp chociaż dalej żyje ale takie coś?
DonKryst

Post autor: DonKryst »

"Przypomnijmy. W piątek w katastrofie zginęła jedna osoba, a ponad 70 zostało rannych. Z powodu wypadku stanęły inne pociągi, w tym ten, którym na mecz z Legią jechali fani z Zabrza. Ślązacy, jako że byli blisko, ruszyli na pomoc poszkodowanym.

- Nasi kibice wykazali się wspaniałą postawą, udowadniając, że los innych osób nie jest im obojętny - powiedział Tomasz Młynarczyk, prezes zabrzańskiego klubu.

Spotkanie z Legią obejrzała garstka fanów Górnika, która dotarła do Warszawy samochodami. W trakcie meczu spiker poinformował o bohaterskim zachowaniu kibiców, na co sympatycy Legii zareagowali brawami. "

Tyle mam do powiedzenia jeśli chodzi o rzekomych kiboli.
KS\G/ FOREVER!
Zzzz

Post autor: Zzzz »

Mora
Kontakt:

Post autor: Mora »

Oprawa Wisły przed meczem z APOEL-em:

Obrazek

Białe flagi na kijach tworzą jakiś napis :?: Nieco "na siłę" można dostrzec napis "Reyman".Jeśli tak jest w rzeczywistości, to bardzo nieczytelnie to wyszło Wiślakom...
Nienawiścią bije każdy mur, każdy kąt,
za daleko stąd
do gór złotych,
tu najłatwiej nocą poczuć ból i kłopoty,
Co za ludzie mordują się dla paru złotych?!
Krew solą tej ziemi,
w smutku pogrążeni tracą Bliskich, by za późno Ich docenić...
Dzonyy

Post autor: Dzonyy »

Mora pisze: Oprawa Wisły przed meczem z APOEL-em:

Obrazek

Białe flagi na kijach tworzą jakiś napis :?: Nieco "na siłę" można dostrzec napis "Reyman".Jeśli tak jest w rzeczywistości, to bardzo nieczytelnie to wyszło Wiślakom...
Reyman na bank. Szkoda że bardzo nieczytelnie.
Ja nie kradnę scudetto i także w Serie B nigdy nie byłem...
Jest tylko Inter, dla mnie, jest tylko Inter
Jest tylko Inter dla mnie, dla mnie....
RoB

Post autor: RoB »

I oprawa Legii z meczu ze Spartakiem:

Obrazek

goście ~ 300

Obrazek
MiRas.
Kontakt:

Post autor: MiRas. »

Właśnie w radio słyszałem, że kibice Legii zostali zatrzymani, a raczej przetrzymani 11 godzin na granicy rosyjskiej za transparent "Smoleńsk 2010. Pamiętamy." Nie wiedziałem, że tak daleko sięgają macki Donka...
Obrazek

Który chce jak zwykle wyładować swą...
Frustrację, która spowodowana jest tym, że...
Z definicji fani turyńskiej babci takie cechy wykazują...
To dla swojego dobra... wyjdź stąd...
Albo ja Ci w tym pomogę.

Amen.
88mj

Post autor: 88mj »

MiRas. pisze: Nie wiedziałem, że tak daleko sięgają macki Donka...
:lol:
to chyba nie doslyszales, ze byla to granica rosji, ale z Łotwa... Nie popadajmy w skrajnosci ;)
Po prostu pewnie samym kacapom sie to nie spodobalo, a nie "macki donka"  :brawo:
MiRas.
Kontakt:

Post autor: MiRas. »

88mj pisze: :lol:
to chyba nie doslyszales, ze byla to granica rosji, ale z Łotwa... Nie popadajmy w skrajnosci ;)
Po prostu pewnie samym kacapom sie to nie spodobalo, a nie "macki donka"  :brawo:
Głupi nie jestem, i dobrze wiem, że nie granica Polski z Rosją... ;) Ciężko grać mecz w Moskwie jadąc na niego na Obwód Kaliningradzki.
Obrazek

Który chce jak zwykle wyładować swą...
Frustrację, która spowodowana jest tym, że...
Z definicji fani turyńskiej babci takie cechy wykazują...
To dla swojego dobra... wyjdź stąd...
Albo ja Ci w tym pomogę.

Amen.
Klinsi64

Post autor: Klinsi64 »

to niech będzie że macki Donaldsa Tuskovsa sięgają daleko :D
Zzzz

Post autor: Zzzz »

majosmajos

Post autor: majosmajos »

Ach ten Tusk, znowu wszystkich wykiwał. Przesadzacie troszkę :)
IO SONO INTERISTA
sampam

Post autor: sampam »

"Powinni tego zabronic" :brawo:
Berki

Post autor: Berki »

dzięki za bana za kilka dosadnych i prawdziwych słów :)

Minister do zobaczenia w poniedziałek na Baltic Arenie, o ile dobrze pamiętam, że jesteś z Lechii.

Obrazek
blaszok na spotkaniu z Kolejarzem Stróże. z pozdrowieniami od złych i najgorszych kiboli :))
Berki

Górnik Łęczna - GKS Katowice

Nas 126 osób, w tym 6 kibiców Banika Ostrava. Na płocie wieszamy 3 flagi (GieKSa On Tour, Małopolska, Banik). W pierwszej połowie prowadzimy niezły doping, w drugiej połowie piłkarze tracą bramkę w 20 sekundzie i nasz doping pada. Pierwsze pół godziny wisi również trans z gratulacjami dla jednego z naszych kolegów, któremu w czwartek urodził się syn.

Piłkarze bez zwycięstwa od 12 maja, a my coraz bliżej dna tabeli. W obydwie strony spokój.

Obrazek

http://fotosk.pl/2011/09/gornik-leczna-gks-katowice/
Mora
Kontakt:

Post autor: Mora »

Oprawy kibiców Legii podczas wyjazdowego meczu z PSV Eindhoven:

Obrazek
Obrazek

Należy dodać, że niemal przez cały mecz słychać było tylko fanów z Warszawy, brawa dla Legionistów za godne reprezentowanie Polski w Europie.
Nienawiścią bije każdy mur, każdy kąt,
za daleko stąd
do gór złotych,
tu najłatwiej nocą poczuć ból i kłopoty,
Co za ludzie mordują się dla paru złotych?!
Krew solą tej ziemi,
w smutku pogrążeni tracą Bliskich, by za późno Ich docenić...
Globus

Post autor: Globus »

Obrazek

Inter na CSKA
"Jesteśmy Interem i nie możemy o tym zapominać" - Marco Materazzi

Obrazek
Hanys

Post autor: Hanys »

widać momy ładne fankluby na wschodzie europy !!
and

Post autor: and »

Chyba polubię nieco ruskich (oczywiście, tych co kibicowali właściwej drużynie)
Grande Inter !!!
Kusy

Post autor: Kusy »

taki klub jak Inter to wszędzie pewnie ma fancluby;)
"Kochaj ich
Szalony Inter, kochaj ich !
Niekończąca się zabawa
Która trwa przez całe życie
Szalony Inter, kochaj ich !"
Szycha

Post autor: Szycha »

kusy pisze: taki klub jak Inter to wszędzie pewnie ma fancluby;)
nie mów, że wszędzie bo w Polsce nie ma takowego...
Berki

Obrazek
Globus

Post autor: Globus »

Kibice Falubazu starli się w nocy z policją, po tym jak nieoznakowany radiowóz potrącił śmiertelnie 23-latka. - To był regularny szturm kibiców na policję - mówi Sławomir Konieczny, rzecznik lubuskiej policji. Bilans zamieszek: kilkunastu poszkodowanych policjantów, w tym poważnie ranna policjantka, 11 zatrzymanych kibiców, kilkanaście zniszczonych radiowozów, wybite szyby na komisariacie w centrum miasta
:-x
"Jesteśmy Interem i nie możemy o tym zapominać" - Marco Materazzi

Obrazek
Kusy

Post autor: Kusy »

smutna wiadomość...
"Kochaj ich
Szalony Inter, kochaj ich !
Niekończąca się zabawa
Która trwa przez całe życie
Szalony Inter, kochaj ich !"