Cristian Chivu
-
Endru
Odp: Cristian Chivu
bardzo dobry transfer Interu Mancini powinien stawiac na niego i na Materazziego na srodku obrony bo najlepiej Chivu sobie moim zdaniem na tej pozycji radzi : )
-
Darek
A kiedyś ty go widział w Interze na środku obrony, i to w meczu w którym mu dobrze szło? I czy to znaczy że na pozycjach na których grał dotychczas szło mu słabo?andrewddz pisze: bardzo dobry transfer Interu Mancini powinien stawiac na niego i na Materazziego na srodku obrony bo najlepiej Chivu sobie moim zdaniem na tej pozycji radzi : )

"Drużyny piłkarskiej nie wybiera się dlatego, że odnosi liczne sukcesy. Jej nie można
wybrać. Panuje pewne uczucie, które ciągnie Cię do konkretnego zespołu. Kierujesz się
sercem i na zawsze zostajesz tam, gdzie ono Cię poprowadzi."
JESTEM DZIWNY, BO NIE CHCĘ JECHAĆ NA ZLOT!
-
Endru
nie nie szło mu słabo ale widac bylo jak grał w Romie czy w Ajaxie na środku obrony radził sobie bardzo dobrze i wydaje mi sie ze jak Maxwell jest zdrowy Chivu powinien grac na srodku obrony bo lepiej by sobie tam radził niz w srodku pomocy ..jakos nie jestem przekonany do niego na tej pozycji
-
Darek
A niech gra gdzie chce, ja akurat byłem za jego sprowadzeniem. A on sam pokazuje że na jakiej mu pozycji nie przyjdzie grać i tak gra dobrze
Przy tych kontuzjach i wykluczeniach to zapewne z środka pomocy zawędruje na środek obrony i też będzie grał dobrze
...
A ja idę spać bo jutro poprawka a ja zamiast spać albo się uczyć to piszę głupoty

A ja idę spać bo jutro poprawka a ja zamiast spać albo się uczyć to piszę głupoty

"Drużyny piłkarskiej nie wybiera się dlatego, że odnosi liczne sukcesy. Jej nie można
wybrać. Panuje pewne uczucie, które ciągnie Cię do konkretnego zespołu. Kierujesz się
sercem i na zawsze zostajesz tam, gdzie ono Cię poprowadzi."
JESTEM DZIWNY, BO NIE CHCĘ JECHAĆ NA ZLOT!
-
BoDzIo
Chivu gdzie by nie grał gra dobrze. To jest jeden z najlepeij wyszkolonych technicznie obrońców Świata! Zawsze byłem za jego sprowadzeniem i sie nie pomyliłem. Czy to środek obrony czy pomocy gra dobrze, troszke gorzej na skrzydle ale i tak zadowalająco. Cieszyłem sie widząc go w środku obrony bodajże w Livorno, bo grał dobrze podaniem, potrafił minąć przeciwnika. Chivu jest świetny.
Kiedyś Byłaś Młodą Kurwą, Dzisiaj Jesteś Starą Damą !!
-
VDV
Chivu jest na tyle uniwersalny i świetnie wyszkolony pod względem techniczno-taktycznym, że radzi sobie świetnie na każdej pozycji do jakiej desygnuje go trener.
Jest ostatnio w świetnej formie i nie dziwi mnie wcale że został nominowany do nagrody dla najlepszego piłkarza Lutego na Bałkanach!
Zagłosujmy na niego i pomóżmy mu wygrać
http://www.balkan-football.com/content/view/221/1/
Jest ostatnio w świetnej formie i nie dziwi mnie wcale że został nominowany do nagrody dla najlepszego piłkarza Lutego na Bałkanach!
Zagłosujmy na niego i pomóżmy mu wygrać
http://www.balkan-football.com/content/view/221/1/
-
Tomekk
zaglosowalem na Cristiana, jak juz pisalem na innym temacie. Rumun idealnie pasuje do gry na wszystkie fronty, srodek, lewa obrona czy pomoc bez problemu no i chyba najlepiej wykonuje wolne u nas 
-
Interista_opole
Co do owlnych to powiedział bym że Figo i Zlatan (Szwed przede wszystkim silowo) , ale Chivu jest b. dobry technicznie i nawet jka gra w pomocy to dobrze, wkoncu lepszy tam on niz Vieira 
-
Jeremy
Nie wydaje mi sie zeby Ibra jakos dobrze wykonywal te rzuty wolne. Chivu jest od niego w tym o wiele lepszz choc szkoda ze jeszcze nie zdobyl z wolnego gola dla nas
Sig by Kropasz
Thx
"Zawsze mówiłem, że moi piłkarze są najlepsi na Świecie. Było tak gdy trenowałem mniejsze kluby, Porto, Chelsea, a teraz najlepszymi są dla mnie Ci z Interu" - Jose Mourinho.
"Zawsze mówiłem, że moi piłkarze są najlepsi na Świecie. Było tak gdy trenowałem mniejsze kluby, Porto, Chelsea, a teraz najlepszymi są dla mnie Ci z Interu" - Jose Mourinho.
-
Ojciec
Chivu jest bardzo waznym elementem naszego zespolu, te jego wslizgi 
"I don't give a fuck
They done push me to the limit the more I live
I might blow up any minute, did it again"
They done push me to the limit the more I live
I might blow up any minute, did it again"
-
forzaragazzi
Uwaga! Dnia 14 listopada Rumunia zmierzy się z Polską w meczu towarzyskim w Warszawie. Z tego powodu do Polski zawita jeden z naszych ulubieńców. Tak się zastanawiam czy w tych okolicznościach nie przywitać Christiana w Polsce (np na lotnisku) i przekazać mu jakąś drobną pamiątkę związaną z fcinter.pl. Oczywiście zapytanie skierowane jest do osób mieszkających w stolicy. 
-
RoB
po co?
-
forzaragazzi
Zeby wiedział ze w Polsce jest sporo sympatyków Interu. To chyba oczywiste. Ale jak chcecie.RoB pisze: po co?
-
interm
Masz racje można było by mu coś dać szkoda że nie jestem z warszawy
-
yoda79
Żarty sobie robicie. Liczy się klub a nie poszczególni piłkarze. I co by z tym "czymś" zrobił? Zawiózł do Bukaresztu? Niech lepiej więcej trenuje bo formą nie rozpieszcza ostatnio.
A czy Ty już zebrałeś pieniądze na wyjazd do Mediolanu??
-
RoB
I co jak już będzie wiedział, że jest sporo (po czym miałby wnioskować, że sporo?) sympatyków Interu w Polsce?forzaragazzi pisze:Zeby wiedział ze w Polsce jest sporo sympatyków Interu. To chyba oczywiste. Ale jak chcecie.RoB pisze: po co?
-
yoda79
Po wczorajszym wyczynie Chivu odświeżam wątek o naszym sympatycznym Rumunie.
Niestety, jak zaczął nieźle grać, postanowił z radości unieszkodliwić niejakiego Rossiego z Bari. Zapomniał tylko,że to piłka nożna a nie boks,zresztą i w boksie mało kto bije z tyłu, na dodatek gołą pięścią.
Dodam tylko,że nie rozumiem czemu kolejni trenerzy z uporem maniaka wystawiają Chivu nie tam, gdzie jego miejsce.
Niestety, jak zaczął nieźle grać, postanowił z radości unieszkodliwić niejakiego Rossiego z Bari. Zapomniał tylko,że to piłka nożna a nie boks,zresztą i w boksie mało kto bije z tyłu, na dodatek gołą pięścią.
Dodam tylko,że nie rozumiem czemu kolejni trenerzy z uporem maniaka wystawiają Chivu nie tam, gdzie jego miejsce.
A czy Ty już zebrałeś pieniądze na wyjazd do Mediolanu??
-
Omen
Rzeczywiście to co zrobił wczoraj Chivu jest karygodne i aż wstyd mi że ktoś taki występuje w czarno-niebieskiej koszulce.Na szczęście przeprosił jednak kary nie uniknie...Szansę zapewne dostanie Nagatomo i oby to nie był dla Rumuna początek końca w Interze...
-
Castellazzi
- Kontakt:
Myślę że prędzej takie coś zrobił by Matrix. Ale jest faktem że nerwy czasami puszczają, ja sam nie raz, ani nie dwa uderzyłem kogoś na boisku
-
Helton
http://www.youtube.com/watch?v=PQ7i_qFFvIY No to Chivu dostał trzy mecze kary ,ale widać u niego pokorę przeprosił wyraził skruchę. Szkoda że ,aż tyle dostał.
-
Czarson
Uważam , ze został sprowokowany przez Rossiego , przecież nie uderzyłby go tak bez przyczyny to nie Melo .
-
Piekarz
Klub powinien go solidnie ukarać, może nauczyłoby go to rozumu. Podsumujmy:
- zhańbił koszulkę Interu;
- gdyby nie ślepota sędziego w tej sytuacji, prawdopodobnie nie wygralibyśmy tego meczu;
- mamy cholernie ciężką sytuację w obronie, gramy z Romą, Juve, a było oczywiste, że za takie coś odpocznie parę tygodni.
Dobrze, że przynajmniej po meczu zachował się z godnością, bo inni pozostają pajacami i poza boiskiem, choć nie mam zamiaru nagradzać go z tego powodu oklaskami. Mam nadzieję, że się ogarnie i po przerwie będzie chciał to klubowi zrekompensować grą na 200%.
Niech mi tylko ktoś wyjaśni, jak to się dzieje, że za celowe wyjechanie w twarz korkami Melo dostaje trzy mecze, a za cios pięścią, notabene mniej bolesny i niebezpieczny, Chivu pauzować będzie przez cztery kolejki. Nie widzę żadnego racjonalnego uzasadnienia. Rozumiem, gdyby wrzucili ich do jednego wora i poczęstowali taką samą karą, ale w czym przewinienie Chivu było gorsze? Oczywiście karę dla Rumuna uważam za odpowiednią.
- zhańbił koszulkę Interu;
- gdyby nie ślepota sędziego w tej sytuacji, prawdopodobnie nie wygralibyśmy tego meczu;
- mamy cholernie ciężką sytuację w obronie, gramy z Romą, Juve, a było oczywiste, że za takie coś odpocznie parę tygodni.
Dobrze, że przynajmniej po meczu zachował się z godnością, bo inni pozostają pajacami i poza boiskiem, choć nie mam zamiaru nagradzać go z tego powodu oklaskami. Mam nadzieję, że się ogarnie i po przerwie będzie chciał to klubowi zrekompensować grą na 200%.
Niech mi tylko ktoś wyjaśni, jak to się dzieje, że za celowe wyjechanie w twarz korkami Melo dostaje trzy mecze, a za cios pięścią, notabene mniej bolesny i niebezpieczny, Chivu pauzować będzie przez cztery kolejki. Nie widzę żadnego racjonalnego uzasadnienia. Rozumiem, gdyby wrzucili ich do jednego wora i poczęstowali taką samą karą, ale w czym przewinienie Chivu było gorsze? Oczywiście karę dla Rumuna uważam za odpowiednią.
Parole e aggettivi non bastano piu. Servono atti concreti, come la candidatura al Pallone d'oro, e chi gli nega il voto non e figlio di Maria e non capisce nulla. Immenso, indescrivibile. Fino alla fine Il Principe Diego Milito.
-
Seba
Warto dodać, iż tydzień po incydencie Melo zawodnik bodajże Cagliari lub Catanii (nie pamiętam dokładnie) dostał 4 mecze za ostry wślizg w nogi rywala. Także więc nie rozumiem jakimi kryteriami kierowali się panowie dając Brazylijczykowi karę trzech spotkań. Może to z troski o niego, aby jeszcze bardziej go nie pogrążać ?Piekarz pisze: Niech mi tylko ktoś wyjaśni, jak to się dzieje, że za celowe wyjechanie w twarz korkami Melo dostaje trzy mecze, a za cios pięścią, notabene mniej bolesny i niebezpieczny, Chivu pauzować będzie przez cztery kolejki. Nie widzę żadnego racjonalnego uzasadnienia. Rozumiem, gdyby wrzucili ich do jednego wora i poczęstowali taką samą karą, ale w czym przewinienie Chivu było gorsze? Oczywiście karę dla Rumuna uważam za odpowiednią.

-
wrobeliev
Według Interomania.ru, Rossi nazwał go "brudnym Cyganem", niestety, żadnych źródeł nie podali. Jeśli to prawda, zachowanie Chivu może być częściowo zrozumiałe, choć na pewno nie usprawiedliwione. Dziwne, że facet po 7 latach gry we Włoszech nie nauczył się reagować na prowokacje, chyba że to pierwsza, która go tak dotknęła.
-
kolus
Ludzie przestancie go bronic bo gra w Interze, zachowal sie jak zwykly cham i tu nie ma usprawiedliwienia dla takiego zachowania. A to jaka kare dostal to inna sprawa ze Melo dostal 3 mecze a Chivu 4.
-
dodo_IM
Chivu mógł mu odpowiedzieć żeby się wypchał makaronem, a nie z piąchy wyjeżdżać. Przeprosił, dostał karę, temat jest dla mnie zamknięty.wrobeliev pisze: Według Interomania.ru, Rossi nazwał go "brudnym Cyganem", niestety, żadnych źródeł nie podali.
A pamiętacie jak Witsel złamał nogę Wasilewskiemu? Też skończyło się chyba na 4 meczach, także karanie piłkarzy za różne wybryki jest mało sprecyzowane.
"Nie możesz płakać po meczu, jeśli musisz to zrobić, zrób to na boisku. Tam trzeba zostawić wszystko, co masz. Musisz zakończyć mecz ze świadomością, że zrobiłeś wszystko." Jose Mourinho
-
fmlyhm
-
hQ
- Kontakt:
Chivu to powinien pod hełm sobie mózg wsadzić. Ew. niech zmieni koszulkę bo gość mnie niemiłosiernie co mecz irytuje.
-
Kusy
oby tylko te doniesienia okazały się prawdą, że naszego gustlika w czerwcu chce sprowadzić Liverpool. Oni podobno chcą mu zaoferować 4 letni kontrakt :lol: nie wiedzą co czynią 
Ostatnio zmieniony 31 paź 2011, 14:19 przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.
"Kochaj ich
Szalony Inter, kochaj ich !
Niekończąca się zabawa
Która trwa przez całe życie
Szalony Inter, kochaj ich !"
Szalony Inter, kochaj ich !
Niekończąca się zabawa
Która trwa przez całe życie
Szalony Inter, kochaj ich !"
-
Piekarz
To niestety bujda; chyba nawet klub, który płaci za zawodnika na poziomie Floro Floresa 35 mln funtów potrafi (odmiennie od naszych trenerów) odróżnić beczkę kiszonych ogórków od piłkarza.
Parole e aggettivi non bastano piu. Servono atti concreti, come la candidatura al Pallone d'oro, e chi gli nega il voto non e figlio di Maria e non capisce nulla. Immenso, indescrivibile. Fino alla fine Il Principe Diego Milito.