Nowe stroje?

Rozmowy o Interze, nie pasujące do pozostałych działów
ODPOWIEDZ
fudalik1995

Odp: Nowe stroje?

Post autor: fudalik1995 »

Mi się bardzo podoba .
Czekam na wyjazdową bo się dobrze zapowiada !
Obrazek
Castellazzi
Kontakt:

Post autor: Castellazzi »

Chuchu pisze: Całe szczęście, że tym razem nie kombinowali. Kołnierzyki wcale się źle nie prezentują a pasy są wręcz idealne :)
Kołnierzyki może i źle nie wyglądają, ale z pewnością piłkarzom wygodniej się gra bez nich
Obrazek
MiRas.
Kontakt:

Post autor: MiRas. »

Te stroje są po prostu GENIALNE. Zaryzykuję i powiem nawet więcej... są to najlepsze stroje od co najmniej 10 lat.
Obrazek

Który chce jak zwykle wyładować swą...
Frustrację, która spowodowana jest tym, że...
Z definicji fani turyńskiej babci takie cechy wykazują...
To dla swojego dobra... wyjdź stąd...
Albo ja Ci w tym pomogę.

Amen.
Kermitt

Post autor: Kermitt »

A mnie tegoroczne stroje się nie podobają. Za wąskie pasy, co jeszcze jest do zniesienia. Ale te kołnierze burzą wszystko. Ja drugi rok z rzędu domówek nie kupie, może wyjazdówki mi poprawią humor.

Ja rozumiem że miał być powrót do historii, coś w stylu retro, ale te kitsy mnie odrzucają po prostu.
Bodzek

Post autor: Bodzek »

MiRas. pisze: Te stroje są po prostu GENIALNE. Zaryzykuję i powiem nawet więcej... są to najlepsze stroje od co najmniej 10 lat.
O gustach się nie dyskutuje więc każdy ma swoje zdanie. Jak dla mnie to to "rozcięcie" kołnierza jest brzydkie i rozciąga paski. Razi mnie to, ale w porównaniu z tym co mogło być to jest ok;p
Obrazek

"...Ja nie kradnę Scudetto i także w Serie B nigdy nie byłem..."
IlCapitano

Post autor: IlCapitano »

MiRas. pisze: Te stroje są po prostu GENIALNE. Zaryzykuję i powiem nawet więcej... są to najlepsze stroje od co najmniej 10 lat.
Jak dla mnie nie umywają się do kompletu z sezonu Tripletty, co nie zmienia faktu, że są przepiękne. O wiele lepsze od zeszłorocznych.
Gunnar
Kontakt:

Post autor: Gunnar »

Nareszcie stroje na miare Interu
Obrazek
kacper2208

Post autor: kacper2208 »

Zauważcie, że logo Nike i herb Interu są naklejane a nie jak do tej pory wyszywane
Borowa
Kontakt:

Post autor: Borowa »

kacper2208 pisze: Zauważcie, że logo Nike i herb Interu są naklejane a nie jak do tej pory wyszywane
Nieprawda

Obrazek
Obrazek

EDIT. Sam już nie wiem, na stronie głównej faktycznie jest informacja o tym, że herby są naklejane. Na stronie sklepu są z kolei zdjęcia j/w...
Ostatnio zmieniony 8 lip 2011, 16:16 przez Borowa, łącznie zmieniany 1 raz.
Piekarz

Post autor: Piekarz »

Fenomenalne.
Parole e aggettivi non bastano piu. Servono atti concreti, come la candidatura al Pallone d'oro, e chi gli nega il voto non e figlio di Maria e non capisce nulla. Immenso, indescrivibile. Fino alla fine Il Principe Diego Milito.
Dynia
Kontakt:

Post autor: Dynia »

nowe stroje przypominają mi troche te z sezonu 1998/1999, o ile sie nie myle wtedy tez było dużo pasków. Napewno lepsze od tych z zeszłego sezonu, liczyłem na niebieskie getry no ale nie można miec wszystkiego. Ciekaw jestem wyjazdowych, oby tym razem obyło sie bez jakichkolwiek zwierząt.
Ibracadabra eight

Post autor: Ibracadabra eight »

Obrazek

"Nie jestem najlepszym trenerem na świecie, ale lepszego ode mnie nie ma." - Jose Mourinho
Dzyl

Post autor: Dzyl »

Ta wyjazdówka bardzo fajna. Oby taka była na pewno, bo do oficjalnej prezentacji wyjazdowych koszulek jeszcze trochę czasu zostało.
Dzonyy

Post autor: Dzonyy »

Koszulki jak dla mnie średnie. Strasznie nie pasuje mi ten kołnierzyk :/
Ja nie kradnę scudetto i także w Serie B nigdy nie byłem...
Jest tylko Inter, dla mnie, jest tylko Inter
Jest tylko Inter dla mnie, dla mnie....
Michal_fci

Post autor: Michal_fci »

domowa bardzo fajna ;)
Gdy­byś kiedyś we śnie poczuła, że oczy mo­je już nie pat­rzą na ciebie z miłością, wiedz, żem żyć przestał.
LaBeneamata

Post autor: LaBeneamata »

Domowe koszulki nawiązują do starych, dobrych czasów, są nieco retro, stonowane, klasyczne, ale bardzo hmm... gustowne i ładne po prostu. Mnie się bardzo podobają. Idealne, żeby na wyjazdy przygotować coś ekstra, coś ekstrawaganckiego i odważnego, coś w rejonach tych zeszłorocznych. Uważam, że wyjazdowe powinny być właśnie w kontraście do domowych - odważne, robiące wrażenie. Nie mogę się doczekać co będzie
Seba

Post autor: Seba »

Mi osobiście się nie podobają. Wszystko przez ten kołnierzyk. Nie wiem czemu, ale jak widzę taki krój, to od razu przed oczami mam starych dziadków z ogromnymi brzuchami od piwska, ganiającymi za piłką w B klasie.
Obrazek
Klinsi64

Post autor: Klinsi64 »

stroje jak stroje,ważne kto je będzie zakładał i jak w nich grał :)
Gomez

Post autor: Gomez »

stroje na prawdę gustownie zrobione, w tym roku nike się popisało
and1
Kontakt:

Post autor: and1 »

Są lepsze od tych co były więc ogólnie na plus. Mimo wszystko w tych koszulkach będzie nam czegoś brakowało...Osobiście ja będę polował na coś innego...

http://i56.tinypic.com/2e55rmh.jpg

Miazga się prezentuje ;DD
Obrazek
Kermitt

Post autor: Kermitt »

Te niby wyjazdówki jak dla mnie duuużo lepsze i nawet ten kołnierz mi tak bardzo nie wadzi jak w domówkach, może dlatego że jest większy i to rozcięcie tak nie przeszkadza przy jednym, białym kolorze. Te na plus.
lena182

Post autor: lena182 »

and1 to dokładniej tak wygląda ;)
http://store.inter.it/it/frontend/produ ... nera-11-12

osobiście uważam nowe koszulki będą zajefajne! na prawdę ładne, elegancki kołnierzyk i to wspomniane już nawiązanie do tradycji ;) dla mnie bomba... zarówno wyjazdówka jak i domówka... jest to radykalna zmiana w porównaniu z zeszłorocznymi (Które też były super!) ehh... jak oni się w nich świetnie prezentowali... jak my się w nich świetnie prezentowaliśmy! :D
mmm... jak my się świetnie będziemy prezentować w tych nowych! :D i powiem wam jeszcze jedno... mamy zdecydowanie lepsze stroje niż Barcelona ;) ba! nasza treningowa jest lepsza niż ich koszulki ;)

a odbiegając od tematu trafił ktoś może ostatnio na koszulkę Interu z sezonu 09/10? :P
Obrazek
Serpente

Post autor: Serpente »

http://www.youtube.com/watch?v=yZFcK4uU ... r_embedded

;) (ta bluza którą ma Pazzini na sobie  :hold: )
Obrazek
InterNH

Post autor: InterNH »

A czy do finału KMŚ nasi zawodnicy będą występować z logiem Klubowych Mistrzów Świata na koszulce ?
Hutnik Kraków & Inter Mediolan !
Filip©
Kontakt:

Post autor: Filip© »

Tak, będą.
Wojtala

Post autor: Wojtala »

Stroje są genialne na takie coś czekałem. Podzielam zdanie Mirasa to najlepsze koszulki od 10 lat albo i więcej.
Oby wyjazdowa była taka jak tutaj ktoś pokazał, to pierwszy raz w zyciu kupie w jednym sezonie Home i Away.

Poprzednie trykoty szczególnie wyjazdowe, to była kompromitacja Nike. Smok na boku pachniał bazarem i tandetą, oby w tym roku nie uraczyli nas podobnymi atrakcjami.
Trzymaj się z dala od ludzi, którzy tłamszą twoje marzenia. Mali ludzie zawsze to robią. Jednak naprawdę wielcy sprawiają, że Ty także możesz stać się wielki.
Gunnar
Kontakt:

Post autor: Gunnar »

Nie smok tylko wąż mistrzu... nawiązywał do historii więc mi się podobał ;)
Obrazek
Wojtala

Post autor: Wojtala »

Gunnar pisze: Nie smok tylko wąż mistrzu... nawiązywał do historii więc mi się podobał ;)
Wiem, to była ironia. Nike tak to spartoliło, że z wężem to miało mało wspólnego a przypominało właśnie smoka.
Trzymaj się z dala od ludzi, którzy tłamszą twoje marzenia. Mali ludzie zawsze to robią. Jednak naprawdę wielcy sprawiają, że Ty także możesz stać się wielki.
lena182

Post autor: lena182 »

mówię wam że przesadzacie... popatrzcie jak nasi się dobrze prezentowali w tych strojach wzeszłym sezonie... i w domowych jak i wyjazdowych ;) no dla mnie rewelacja :P
Obrazek
Casta

Post autor: Casta »

Wie ktoś gdzie można już kupić nową koszulkę oprócz inter store? Mówili ze na nikestore będzie 9 lipca, a w ogóle tam jej nie ma.
ODPOWIEDZ