Nowe stroje?
-
fudalik1995
-
Castellazzi
- Kontakt:
Odp: Nowe stroje?
Kołnierzyki może i źle nie wyglądają, ale z pewnością piłkarzom wygodniej się gra bez nichChuchu pisze: Całe szczęście, że tym razem nie kombinowali. Kołnierzyki wcale się źle nie prezentują a pasy są wręcz idealne![]()
-
MiRas.
- Kontakt:
Te stroje są po prostu GENIALNE. Zaryzykuję i powiem nawet więcej... są to najlepsze stroje od co najmniej 10 lat.
Który chce jak zwykle wyładować swą...
Frustrację, która spowodowana jest tym, że...
Z definicji fani turyńskiej babci takie cechy wykazują...
To dla swojego dobra... wyjdź stąd...
Albo ja Ci w tym pomogę.
Amen.
-
Kermitt
A mnie tegoroczne stroje się nie podobają. Za wąskie pasy, co jeszcze jest do zniesienia. Ale te kołnierze burzą wszystko. Ja drugi rok z rzędu domówek nie kupie, może wyjazdówki mi poprawią humor.
Ja rozumiem że miał być powrót do historii, coś w stylu retro, ale te kitsy mnie odrzucają po prostu.
Ja rozumiem że miał być powrót do historii, coś w stylu retro, ale te kitsy mnie odrzucają po prostu.
-
Bodzek
O gustach się nie dyskutuje więc każdy ma swoje zdanie. Jak dla mnie to to "rozcięcie" kołnierza jest brzydkie i rozciąga paski. Razi mnie to, ale w porównaniu z tym co mogło być to jest ok;pMiRas. pisze: Te stroje są po prostu GENIALNE. Zaryzykuję i powiem nawet więcej... są to najlepsze stroje od co najmniej 10 lat.

"...Ja nie kradnę Scudetto i także w Serie B nigdy nie byłem..."
-
IlCapitano
Jak dla mnie nie umywają się do kompletu z sezonu Tripletty, co nie zmienia faktu, że są przepiękne. O wiele lepsze od zeszłorocznych.MiRas. pisze: Te stroje są po prostu GENIALNE. Zaryzykuję i powiem nawet więcej... są to najlepsze stroje od co najmniej 10 lat.
-
Gunnar
- Kontakt:
-
kacper2208
Zauważcie, że logo Nike i herb Interu są naklejane a nie jak do tej pory wyszywane
-
Borowa
- Kontakt:
Nieprawdakacper2208 pisze: Zauważcie, że logo Nike i herb Interu są naklejane a nie jak do tej pory wyszywane

EDIT. Sam już nie wiem, na stronie głównej faktycznie jest informacja o tym, że herby są naklejane. Na stronie sklepu są z kolei zdjęcia j/w...
Ostatnio zmieniony 8 lip 2011, 16:16 przez Borowa, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Piekarz
Fenomenalne.
Parole e aggettivi non bastano piu. Servono atti concreti, come la candidatura al Pallone d'oro, e chi gli nega il voto non e figlio di Maria e non capisce nulla. Immenso, indescrivibile. Fino alla fine Il Principe Diego Milito.
-
Dynia
- Kontakt:
nowe stroje przypominają mi troche te z sezonu 1998/1999, o ile sie nie myle wtedy tez było dużo pasków. Napewno lepsze od tych z zeszłego sezonu, liczyłem na niebieskie getry no ale nie można miec wszystkiego. Ciekaw jestem wyjazdowych, oby tym razem obyło sie bez jakichkolwiek zwierząt.
-
Ibracadabra eight

"Nie jestem najlepszym trenerem na świecie, ale lepszego ode mnie nie ma." - Jose Mourinho
-
Dzyl
Ta wyjazdówka bardzo fajna. Oby taka była na pewno, bo do oficjalnej prezentacji wyjazdowych koszulek jeszcze trochę czasu zostało.
-
Dzonyy
Koszulki jak dla mnie średnie. Strasznie nie pasuje mi ten kołnierzyk 
Ja nie kradnę scudetto i także w Serie B nigdy nie byłem...
Jest tylko Inter, dla mnie, jest tylko Inter
Jest tylko Inter dla mnie, dla mnie....
Jest tylko Inter, dla mnie, jest tylko Inter
Jest tylko Inter dla mnie, dla mnie....
-
Michal_fci
domowa bardzo fajna 
Gdybyś kiedyś we śnie poczuła, że oczy moje już nie patrzą na ciebie z miłością, wiedz, żem żyć przestał.
-
LaBeneamata
Domowe koszulki nawiązują do starych, dobrych czasów, są nieco retro, stonowane, klasyczne, ale bardzo hmm... gustowne i ładne po prostu. Mnie się bardzo podobają. Idealne, żeby na wyjazdy przygotować coś ekstra, coś ekstrawaganckiego i odważnego, coś w rejonach tych zeszłorocznych. Uważam, że wyjazdowe powinny być właśnie w kontraście do domowych - odważne, robiące wrażenie. Nie mogę się doczekać co będzie
-
Seba
Mi osobiście się nie podobają. Wszystko przez ten kołnierzyk. Nie wiem czemu, ale jak widzę taki krój, to od razu przed oczami mam starych dziadków z ogromnymi brzuchami od piwska, ganiającymi za piłką w B klasie.

-
Gomez
stroje na prawdę gustownie zrobione, w tym roku nike się popisało
-
and1
- Kontakt:
Są lepsze od tych co były więc ogólnie na plus. Mimo wszystko w tych koszulkach będzie nam czegoś brakowało...Osobiście ja będę polował na coś innego...
http://i56.tinypic.com/2e55rmh.jpg
Miazga się prezentuje ;DD
http://i56.tinypic.com/2e55rmh.jpg
Miazga się prezentuje ;DD

-
Kermitt
Te niby wyjazdówki jak dla mnie duuużo lepsze i nawet ten kołnierz mi tak bardzo nie wadzi jak w domówkach, może dlatego że jest większy i to rozcięcie tak nie przeszkadza przy jednym, białym kolorze. Te na plus.
-
lena182
and1 to dokładniej tak wygląda 
http://store.inter.it/it/frontend/produ ... nera-11-12
osobiście uważam nowe koszulki będą zajefajne! na prawdę ładne, elegancki kołnierzyk i to wspomniane już nawiązanie do tradycji
dla mnie bomba... zarówno wyjazdówka jak i domówka... jest to radykalna zmiana w porównaniu z zeszłorocznymi (Które też były super!) ehh... jak oni się w nich świetnie prezentowali... jak my się w nich świetnie prezentowaliśmy! 
mmm... jak my się świetnie będziemy prezentować w tych nowych!
i powiem wam jeszcze jedno... mamy zdecydowanie lepsze stroje niż Barcelona
ba! nasza treningowa jest lepsza niż ich koszulki 
a odbiegając od tematu trafił ktoś może ostatnio na koszulkę Interu z sezonu 09/10?
http://store.inter.it/it/frontend/produ ... nera-11-12
osobiście uważam nowe koszulki będą zajefajne! na prawdę ładne, elegancki kołnierzyk i to wspomniane już nawiązanie do tradycji
mmm... jak my się świetnie będziemy prezentować w tych nowych!
a odbiegając od tematu trafił ktoś może ostatnio na koszulkę Interu z sezonu 09/10?

-
Serpente
-
InterNH
A czy do finału KMŚ nasi zawodnicy będą występować z logiem Klubowych Mistrzów Świata na koszulce ?
Hutnik Kraków & Inter Mediolan !
-
Filip©
- Kontakt:
Tak, będą.
-
Wojtala
Stroje są genialne na takie coś czekałem. Podzielam zdanie Mirasa to najlepsze koszulki od 10 lat albo i więcej.
Oby wyjazdowa była taka jak tutaj ktoś pokazał, to pierwszy raz w zyciu kupie w jednym sezonie Home i Away.
Poprzednie trykoty szczególnie wyjazdowe, to była kompromitacja Nike. Smok na boku pachniał bazarem i tandetą, oby w tym roku nie uraczyli nas podobnymi atrakcjami.
Oby wyjazdowa była taka jak tutaj ktoś pokazał, to pierwszy raz w zyciu kupie w jednym sezonie Home i Away.
Poprzednie trykoty szczególnie wyjazdowe, to była kompromitacja Nike. Smok na boku pachniał bazarem i tandetą, oby w tym roku nie uraczyli nas podobnymi atrakcjami.
Trzymaj się z dala od ludzi, którzy tłamszą twoje marzenia. Mali ludzie zawsze to robią. Jednak naprawdę wielcy sprawiają, że Ty także możesz stać się wielki.
-
Gunnar
- Kontakt:
-
Wojtala
Wiem, to była ironia. Nike tak to spartoliło, że z wężem to miało mało wspólnego a przypominało właśnie smoka.Gunnar pisze: Nie smok tylko wąż mistrzu... nawiązywał do historii więc mi się podobał![]()
Trzymaj się z dala od ludzi, którzy tłamszą twoje marzenia. Mali ludzie zawsze to robią. Jednak naprawdę wielcy sprawiają, że Ty także możesz stać się wielki.
-
lena182
mówię wam że przesadzacie... popatrzcie jak nasi się dobrze prezentowali w tych strojach wzeszłym sezonie... i w domowych jak i wyjazdowych
no dla mnie rewelacja 

-
Casta
Wie ktoś gdzie można już kupić nową koszulkę oprócz inter store? Mówili ze na nikestore będzie 9 lipca, a w ogóle tam jej nie ma.