Mercato

To co każdy kibic lubi...
ODPOWIEDZ
kulasiak

Re: Mercato

Post autor: kulasiak »

sampam pisze:Pociesze Was - gorzej byc juz nie moze!

Ostatnie lata pokazują, że może. Nie zdziwię się nawet jak się okaże, że Guarin odejdzie do Juve mimo wszystko i to na jeszcze gorszych warunkach dla nas niż teraz, a naszym specom od transferów przedłużą kontrakty.
jackop

Post autor: jackop »

A czy nie przyszło wam do głowy, że żaden szanujący się piłkarz czytając o tym co nawyprawiali wasi ludzie, nie zechce nawet spojrzeć na oferty napływające z Mediolanu?

W imię zasad zniszczyć sobie reputację w środowisku? Jeśli takie nastroje panują w Interze, to na miejscu agentów piłkarskich Mediolan omijałbym szerokim łukiem...
Obrazek
Wannabe

Post autor: Wannabe »

Miejmy chociaż nadzieję, że po tym zamieszaniu Branca i spółka wylecą na zbity ryj. Thohir działaj.
BAGGIO1

Post autor: BAGGIO1 »

Myślę, że nawet jak Guaro zachowuje się jak faja to należy transfer zablokować i pier***ć Jufków, oni nas olali przy okazji rozmów o Isle, teraz należy zrobić to samo i olać tego ich starego czarnogórca, a palant Guarin do głębokich rezerw - niech go nauczą szacunku jak taki cwany jest. We dupach się pier... niektórym piłkarzom, więc jestem za przykładnym ukaraniem frajera.

A temat Branci, Ausilio i "zbawiciela" Fassone jest wszystkim powszechnie znany, powinni być w trybie natychmiastowym wypier***ni na bruk, wtedy zatrudnić kogoś kompetentnego na ich miejsce (Oriali, Leonardo?) i można mówić, że mamy przejściowy sezon i od przyszłego coś budujemy, wtedy to kupie, ale jak te oszołomy dalej będą odpowiadać za 'odbudowe" zespołu to wkrótce Serie B nas czeka!
IlCapitano

Post autor: IlCapitano »

Podsumowując:

Potwierdza się po prostu, że największym złem tego klubu są kurwiszony z zarządu, a konkretnie trzech szmaciarzy zwanych Ausilio, Fassone i Branca.

Po pierwsze: Jeśli to prawda, że trzej muszkieterowie działali bez zgody Thohira, to domagam się natychmiastowych działań Prezydenta w postaci wypierdolenia ich z klubu. Najlepiej jeszcze dziś.
Po drugie: z Juventusem się nie negocjuje.
Po trzecie: Mauricio Isla(w zasadzie można podpiąć pod poprzednie).
Po czwarte: Guarina dotychczas uważałem za idiotę na boisku. Teraz potwierdził, że ogólnie jest kretynem, a stawiane przez niego warunki są gówno warte z jednego prostego powodu - ma ważny kontrakt z Interem i jego zasranym obowiązkiem jest trenować i grać. W przeciwnym wypadku, brazylijski mundial obejrzy sobie w TV. Jak dla mnie może do końca sezonu gnić w rezerwach, grunt że nie trafi do Juventusu a ja nie będę musiał znosić Vucinicia w naszych barwach.
miniu86

Post autor: miniu86 »

Guarin ponoć w dzikim szale jakieś żądania stawia. Zadzwoniłem do niego, że ma zamknąć ryj i jutro umyć mi samochód.

Ogólnie rzecz biorąc od kilku miesięcy było wiadome, że Guaro odejdzie. Głównym powodem jest to, że Mazzari kompletnie nie potrafi z niego skorzystać. To są fakty.
Co jednak należało zrobić to znaleźć mu klub spoza Włoch i opchnąć za porządne pieniądze, których jest on wart. Tak podpowiada rozsądek.
Obecna sytuacja to cyrk za który powinny polecieć głowy.
Piter

Post autor: Piter »

niech guarin zdycha na ławce, kupić hernanesa i mamy problem w postaci pomocnika idioty z głowy.
Odet

Post autor: Odet »

ja nie wierzę, że jest na ziemi ktoś, kto chciałby oddać Guarina za Vucinica !!!

tego się nie da opisać, jakbym teraz był w Mediolanie, to na bank zamknęli by mnie za napaść na Fassone.

Jak już oddać Guarina to za gotówkę, a tą wykorzystać na piłkarzy pod ustawienie Mazzarriego.

Pozdr.
Odet

i jeszcze jedno

co na to wszystko Mazzarri ??????

pozdr.
Chuchu
Kontakt:

Post autor: Chuchu »

Całe trio Fassone, Branca, Ausilio powinno być w trybie natychmiastowym zwolnione. Jak można prowadzić negocjacje bez wiedzy prezydenta? Jest to kolejna kompromitacja Interu na rynku transferowym, ale mam nadzieję, że zaowocuje to w końcu zmianami w zarządzie. Nie może tak być, że tak niekompetentni ludzie sprawują tak ważne funkcje w tak wielkim klubie jak Inter.

A co do samego Guarina, to dla mnie teraz może sobie iść gdzie chce, ważne żeby więcej koszulki Interu nie założył, nawet treningowej.
Odet

Il Capitano pisze:Podsumowując:

Potwierdza się po prostu, że największym złem tego klubu są kurwiszony z zarządu, a konkretnie trzech szmaciarzy zwanych Ausilio, Fassone i Branca.

Po pierwsze: Jeśli to prawda, że trzej muszkieterowie działali bez zgody Thohira, to domagam się natychmiastowych działań Prezydenta w postaci wypierdolenia ich z klubu. Najlepiej jeszcze dziś.
Po drugie: z Juventusem się nie negocjuje.
Po trzecie: Mauricio Isla(w zasadzie można podpiąć pod poprzednie).
Po czwarte: Guarina dotychczas uważałem za idiotę na boisku. Teraz potwierdził, że ogólnie jest kretynem, a stawiane przez niego warunki są gówno warte z jednego prostego powodu - ma ważny kontrakt z Interem i jego zasranym obowiązkiem jest trenować i grać. W przeciwnym wypadku, brazylijski mundial obejrzy sobie w TV. Jak dla mnie może do końca sezonu gnić w rezerwach, grunt że nie trafi do Juventusu a ja nie będę musiał znosić Vucinicia w naszych barwach.
Święte słowa !!!
jackop

Piter9702 pisze:niech guarin zdycha na ławce, kupić hernanesa i mamy problem w postaci pomocnika idioty z głowy.
1. Zdziwiłbym się, jeśli Hernanes chciałby do was zawitać
2. Skąd nagle macie 17 mln na transfery?
Chuchu pisze:A co do samego Guarina, to dla mnie teraz może sobie iść gdzie chce
Proponuje Werder Brema. Juventus ma z nimi współpracę, także może dadzą za niego te 5 baniek i wypożyczą Turynu :D
Obrazek
IlCapitano

jackop pisze:
Piter9702 pisze:niech guarin zdycha na ławce, kupić hernanesa i mamy problem w postaci pomocnika idioty z głowy.
Chuchu pisze:A co do samego Guarina, to dla mnie teraz może sobie iść gdzie chce
Proponuje Werder Brema. Juventus ma z nimi współpracę, także może dadzą za niego te 5 baniek i wypożyczą Turynu :D
Coście się tak uparli na tego Guarina? Sądząc po lekturze postów na waszym forum i ilości zarejestrowanych tutaj kibiców Juve od wczoraj, to macie niezły ból dupy, że jednak do was nie przyjdzie. Kompletnie tego nie rozumiem, bo ten koleś podnosiłby się u was z ławki jedynie na mecze Pucharu Włoch. Ale miło, ja się czułem podobnie jak zerwaliście negocjacje ws. Isli.
theSylvinho24

Post autor: theSylvinho24 »

jackop pisze:

1,Dziwie sie ze ktos moze kibicowac jude
2.Skad nagle macie 31???:D
Proponuje serie b "Juventus ma z nimi współpracę..."
jackop

Il Capitano pisze:Coście się tak uparli na tego Guarina? Sądząc po lekturze postów na waszym forum i ilości zarejestrowanych tutaj kibiców Juve od wczoraj, to macie niezły ból dupy, że jednak do was nie przyjdzie. Kompletnie tego nie rozumiem, bo ten koleś podnosiłby się u was z ławki jedynie na mecze Pucharu Włoch. Ale miło, ja się czułem podobnie jak zerwaliście negocjacje ws. Isli.
Guarin IF pasowałby mi do składu w FIFIE ;) Jeśli chodzi o Islę, to też żałuję, że negocjacje nie zakończyły się sukcesem :(

Ciężko mi się wypowiadać za innych kibiców Starej Damy, ale większość zapewne rejestrowała się, żeby pocisnąć sobie bekę z waszego klubu. Akurat tak trafiło, że Fredy gra dla Interu i to z wami negocjowaliśmy ten deal. A że poziom na głównej jest jaki jest, to dajecie się łapać na zaczepki i odpowiadacie na nie chamstwem (sam dostałem bana na sb za wykazywanie, że Szwagier nie jest takim szrotem jakim go nazywacie) ;)

Co do bólu dupy, to jeśli już, to o zmarnowanie nam 2 dni negocjacji, niesłuszny pocisk po Vuciniciu, który złym piłkarzem nie jest i przyczynił się do 2 Mistrzostw z rzędu, oraz tego, że jego agent musiał przerywać negocjacje z Arsenalem i specjalnie targać dupę do Mediolanu, bo waszym dyrektorom nagle się spodobał.

Potraktowaliście Mirasa jak worek kartofli, rzucaliście go po szpitalach i hotelach, żeby na koniec wydymać go na cacy.

Jak pisałem wcześniej, zdziwię się, jeśli w ciągu najbliższych okienek przejdzie do was jakikolwiek piłkarz o uznanej renomie. Chyba, że całkowicie wymienicie pion zarządzający.
Obrazek
Piter

Post autor: Piter »

TAK SIE CZUJE

Obrazek
mediolan

Post autor: mediolan »

jackop popatrz co pisze u gory strony ... FORUM KIBICOW INTERU MEDIOLAN wiec dziekujemy za jakze cenne uwagi i otwarcie nam oczu a teraz idz i nie wracaj .
jackop

Obrazek
Obrazek
andyvdm

Post autor: andyvdm »

Łysy szmaciarz Fassone właśnie zapewnił, że na pewno nie złoży rezygnacji
Czarson

Post autor: Czarson »

andyvdm pisze:Łysy szmaciarz Fassone właśnie zapewnił, że na pewno nie złoży rezygnacji
co w tym dziwnego, przeciez to sabotazysta na posylki Juve
Seba

Post autor: Seba »

Odet pisze:i jeszcze jedno

pozdr.
Pojawiają się głosy, iż wymiana Guarin-Vucinic była pomysłem Mazzarriego. Teraz wiadomo dlaczego milczał w tej sprawie. Stchórzył, gdy zobaczył jaka afera się z tego zrobiła.
Obrazek
Odet

Seba. pisze:
Odet pisze:i jeszcze jedno

pozdr.
Pojawiają się głosy, iż wymiana Guarin-Vucinic była pomysłem Mazzarriego. Teraz wiadomo dlaczego milczał w tej sprawie. Stchórzył, gdy zobaczył jaka afera się z tego zrobiła.

wprost się nie chce w to wierzyć. Miał już latem lenia w składzie (Cassano) i mu podziękował, mamy rozumieć że chciał kolejnego lenia...
Gdzie on by go zmieścił w składzie ?

czekamy na oficjalne stanowisko Mazzarriego.

Pozdr.
Borowa
Kontakt:

Post autor: Borowa »

Teraz wielka chwila dla Thohira. Jeśli to wszystko jest prawdą i wyciągnie z tego konsekwencje to szybko ma szansę stać się idolem kibiców.
magneto86

Post autor: magneto86 »

Borówa pisze:Teraz wielka chwila dla Thohira. Jeśli to wszystko jest prawdą i wyciągnie z tego konsekwencje to szybko ma szansę stać się idolem kibiców.
Dokładnie, najlepszy moment na wywalenie na zbity pysk tych trzech nieudaczników.
miniu86

Post autor: miniu86 »

Obawiam się, że nadal będziemy słuchać bełkotu o sezonie przejściowym(który trwa już -uwaga- od 3 lat) i nasi dyrektorzy sportowi nadal będą sobie radośnie hasać w strukturach klubu.
krls

Post autor: krls »

Bardzo się ciesze ze do transakcji nie doszło - wreszcie zdanie kibicow ma odzwierciedlenie w ruchach transferowych Interu ;) Teraz zamiast frajerskiej wymiany za dziadka Vucinicia mozna spokojnie opchnac Guarina chociazby do Chelsea. W zasadzie to można by go nie sprzedawać, myślę że perspektywa wyjazdu na MŚ powinna być wystarczającą motywacją do gry:)
Juventini mogą sobie jęczeć i gadać o kompromitacji i żenadzie - w końcu po calciopoli wiedzą o tym wszystko :lol:
hbk
Kontakt:

Post autor: hbk »

Zamiast dziadka Vucinicia, dostaniemy pradziadka Cannavaro zaraz:)
Do Chelsea Guarin nie poszedl, bo pewnie go nie chcieli. Nie sądzę by nasz zarząd odrzucił ofertę Chelsea, bo uznał wymianę z Juve za korzystniejszą.
Nen

Post autor: Nen »

Il Capitano pisze: Kompletnie tego nie rozumiem, bo ten koleś podnosiłby się u was z ławki jedynie na mecze Pucharu Włoch.
Ale to w przyszłym sezonie dopiero :P
IlCapitano

Nen pisze:
Il Capitano pisze: Kompletnie tego nie rozumiem, bo ten koleś podnosiłby się u was z ławki jedynie na mecze Pucharu Włoch.
Ale to w przyszłym sezonie dopiero :P
Ponoć w tym sezonie miała być potrójna korona, no i jak na razie idą jak burza. Sneijder i Gervinho załatwili już podwójną :hahaha:
hQ
Kontakt:

Post autor: hQ »

Zachowanie kibiców może będzie dopiero początkiem wojenki między nimi a Brancami. Póki co raz już dobrze zrobili, jak jeszcze kilka razy ekipa biznesmenów z Baranką na czele znów wymyśli jakiś zajebisty biznes (np. 10mln + Kovacic za 50% Kucki) to śmielej zadziałają i zrobią jakiś porządny protest w postaci pustych trybun dopóki te ciołki będą zajmować się transferami. Zobaczymy. Niech to okienko się kończy.
ODPOWIEDZ