Il Capitano pisze:Coście się tak uparli na tego Guarina? Sądząc po lekturze postów na waszym forum i ilości zarejestrowanych tutaj kibiców Juve od wczoraj, to macie niezły ból dupy, że jednak do was nie przyjdzie. Kompletnie tego nie rozumiem, bo ten koleś podnosiłby się u was z ławki jedynie na mecze Pucharu Włoch. Ale miło, ja się czułem podobnie jak zerwaliście negocjacje ws. Isli.
Guarin IF pasowałby mi do składu w FIFIE

Jeśli chodzi o Islę, to też żałuję, że negocjacje nie zakończyły się sukcesem
Ciężko mi się wypowiadać za innych kibiców Starej Damy, ale większość zapewne rejestrowała się, żeby pocisnąć sobie bekę z waszego klubu. Akurat tak trafiło, że Fredy gra dla Interu i to z wami negocjowaliśmy ten deal. A że poziom na głównej jest jaki jest, to dajecie się łapać na zaczepki i odpowiadacie na nie chamstwem (sam dostałem bana na sb za wykazywanie, że Szwagier nie jest takim szrotem jakim go nazywacie)
Co do bólu dupy, to jeśli już, to o zmarnowanie nam 2 dni negocjacji, niesłuszny pocisk po Vuciniciu, który złym piłkarzem nie jest i przyczynił się do 2 Mistrzostw z rzędu, oraz tego, że jego agent musiał przerywać negocjacje z Arsenalem i specjalnie targać dupę do Mediolanu, bo waszym dyrektorom nagle się spodobał.
Potraktowaliście Mirasa jak worek kartofli, rzucaliście go po szpitalach i hotelach, żeby na koniec wydymać go na cacy.
Jak pisałem wcześniej, zdziwię się, jeśli w ciągu najbliższych okienek przejdzie do was jakikolwiek piłkarz o uznanej renomie. Chyba, że całkowicie wymienicie pion zarządzający.