Mercato

To co każdy kibic lubi...
ODPOWIEDZ
Woo-cash
Kontakt:

Odp: Mercato

Post autor: Woo-cash »

jankos pisze: proponuję odkrycie MŚ - Maxi Rodrigueza, świetny gracz.
Zgadzam się. A ja tak właśnie szukam jakiś ciekawych piłkarzy i trafiłem na kolejnego Argentyńczyka Lucho Gonzaleza, ale coś mi się kojarzy że on jest raczej defensywnym pomocnikiem, ale mogę się mylić, również moją uwagę zwrócił Julio Baptista oraz Adriano z bodajże Sewilli i ten Jimenez z Lazio. :)
"Człowiek jest wszechświatem samym  w sobie" - Bob Marley
jankos

Post autor: jankos »

Master Snake pisze:
jankos pisze: proponuję odkrycie MŚ - Maxi Rodrigueza, świetny gracz.
Zgadzam się. A ja tak właśnie szukam jakiś ciekawych piłkarzy i trafiłem na kolejnego Argentyńczyka Lucho Gonzaleza, ale coś mi się kojarzy że on jest raczej defensywnym pomocnikiem, ale mogę się mylić, również moją uwagę zwrócił Julio Baptista oraz Adriano z bodajże Sewilli i ten Jimenez z Lazio. :)
Tak, Lucho jest defensywnym, ale o dziwo strzela sporo bramek dla Porto. Ciekawa pozycja.
Woo-cash
Kontakt:

jankos pisze: Tak, Lucho jest defensywnym, ale o dziwo strzela sporo bramek dla Porto. Ciekawa pozycja.
Nudziło mi się więc szukałem takich zawodników o których jest w miarę cicho na rynku transferowym. Jeszcze moją uwagę zwrócili:  Jean Makoun, oraz Kim Källström ale tego drugiego tylko dlatego że go lubię i chciałbym go zobaczyc na SS. Zlatan miałby rodaka w Interze :-D
Globus

Post autor: Globus »

A mi jeden Szwed w Interze wystarczy bo wyjatkowo nie lubie tego państwa ;)
"Jesteśmy Interem i nie możemy o tym zapominać" - Marco Materazzi

Obrazek
Woo-cash
Kontakt:

Uraz z potopu szwedzkiego ? ;)
Globus

Post autor: Globus »

też :D  a poza tym celowa wtopa u siebie z Łotwą 1-0 aby wywalic Polske z barazy do Euro oraz ich "przypadkowy" remis  2-2 z Danią :(  zeby nie było OT to napisze ze moze warto by bylo zacząc interesowac sie po nadchodzącym sezonie Alexem z Chelsea :P bardzo bym chcial zeby w za rok ten gosciu u nas grał... szkoda ze z PSV wrocil do Chelsea :/ Zapomniał bym Diego to mimo wszystko dla mnie cel nr 1 ;)
Ostatnio zmieniony 3 lip 2007, 00:40 przez Globus, łącznie zmieniany 1 raz.
"Jesteśmy Interem i nie możemy o tym zapominać" - Marco Materazzi

Obrazek
Woo-cash
Kontakt:

Globus pisze: Zapomniał bym Diego to mimo wszystko dla mnie cel nr 1 ;)
A ja właśnie zapomniałem.
Szycha

Post autor: Szycha »

Mercato już  w pełni wystarczy pochodzić np. po stronach włoskich klubów  :-D Jedyne o co proszę w tym Mercato Morattiego to zrobienie porządku w ataku, a mianowicie sprzedanie lub wypożyczenie kogoś z dwójki Adriano , Recoba ( chętnych raczej nie powinno brakować ) oraz o zakupienie kreatywnego pomocnika pokroju Verona ----- :arrow: Roman :D
jankos

Post autor: jankos »

Chivu w Realu, a więc wszystko jasne.
Mercyful King

Post autor: Mercyful King »

Chivu w realu (przy okazji - Puta Madrid!!!)??? Jesli tak, to bardzo dobrze.
A co do naszych transferow, to Riquelme jak najbardziej, Mascherano, Christian Ledesma.
Master Snake -> kto to jest ten Makoun? Bo jakos nie kojaze 
Lamatico
Kontakt:

Post autor: Lamatico »

Mercyful King pisze: Chivu w realu (przy okazji - Puta Madrid!!!)??? Jesli tak, to bardzo dobrze.
A co do naszych transferow, to Riquelme jak najbardziej, Mascherano, Christian Ledesma.
Master Snake -> kto to jest ten Makoun? Bo jakos nie kojaze 
Ledesma to za młodu był chyba nasz o ile sie nie mylę.
Mercyful King

Post autor: Mercyful King »

O ile się nie mylę to Ledesma w swej karierze grał w Boca, Lecce i Lazio. Może o jakiegoś innego Ledesme Ci chodzi? W końcu już np dwóch Zanettich mieliśmy 
Smieert

Post autor: Smieert »

No i ja się ciesze że pan Moratti :love: zrezygnował z tego transferu ... Real przepłaca a Chivu w Galakticos się nie sprawdzi, mówie Wam. Może poprzednie Mercata nauczyły nasz zarząd tego i owego. Teraz nie śpieszymy się z tymi transferami i o to chodzi. Według mnie za Quaresme też nie ma co przepłacać, bardziej przyda nam się Diego lub Riquelme a gdy wróci Veron też nie będę rozpaczał ... Najważniejsze jest to by wszystko robić z głową.

P.S. De La Soul & Chaka Khan - All good - fajna nuta ...  :yes2:
Obrazek
Woo-cash
Kontakt:

Mercyful King pisze: Master Snake -> kto to jest ten Makoun? Bo jakos nie kojaze 
Przeczytaj ten artykuł to napewno skojarzysz co to za piłkarz. -> Jean Makoun
Zajczak

Post autor: Zajczak »

to jak jest wkońcu z tym Chivu ? Bo gdzieś przeczytałem artykuł gdzie Chivu się wypowiadał, że do Realu za żadne pieniądze nie przejdzie bo chce grać tylko dla Interu, ajak Roma nie pójdzie na to toten rok przesiedzi w rzymie by za rok z karta na ręku przejść do Interu. Jest to sprawdzone aby napewno info ???
Obrazek
jester

Post autor: jester »

aleśmy wychujali romę z tym chivu :D teraz czy za pół roku nie ważne, chytry traci dwa razy jak to powiadają , jeszcze tylko kontrakt dal burdisso i obrona miodzio (samuel (a raczej jego kontrakt mnie troche pobolewa ale co tam :D). jimenez do pomocy + jak wiadomo suazo już w interze i żyć nie umierać.

Panowie!! Teraz kurwa my!!
szuli

Post autor: szuli »

mnie sie wydaje ze do nas przyjdzie tylko 3 zawodnikow - chyba ze bedzie wymiana za adriano
mianowicie: Suazo - juz jest u nas, Chivu - juz jest ugadany z nami i Jimenez

strata Anderolliego bylaby blendem
Obrazek

Obrazek
ferii

Post autor: ferii »

moim zdaniem transfer suazo był  w 10!! zobaczy sie jeszce jak z jimenezem i chce aby kupili jeszce tego rivasa i jeszce jakiegos obronce oraz qaresme i jest gicor :D
i tak cos malo kupujemy tego lata :/
FORZA INTER !!!!!!!!!!!!
ferii

Post autor: ferii »

i proponuje jeszce sprzedac jakiegos napastnika bo zdecydowanie ich mamy za duzo :D
FORZA INTER !!!!!!!!!!!!
Smieert

Post autor: Smieert »

Jest taka opcja jak: Edytuj  :-x
Obrazek
Jarek_FCI

Post autor: Jarek_FCI »

ferii pisze: i tak cos malo kupujemy tego lata :/
To dobrze. Wolisz żeby było tak jak w poprzednich latach że dużo kupujemy i nic nie wygrywamy. Obecna druzyna jest już zgrana i nie potrzeba dużych wzmocnień. Jeszcze tylko środkowy obrońca, playmaker i skrzydłowy i będzie git.
Kropasz
Kontakt:

Post autor: Kropasz »

A co z transferem Barzagliego? Przydałby się. Jimeneza mamy, więc myślę, że jeszcze jeden pomocnik i to koniec zakupów na tę chwilę. Zgadzam się z feriim, trzeba sprzedać jednego z napastników bo robi się tłok. Forza Inter!
गांजा
Koniec świata
"Na szczycie nie ma presji. Presja pojawia się, gdy jesteś drugi lub trzeci." - Jose Mourinho
Four little goblins, trapped by the sea.
One teased a serpent, and then there were three.
Three little goblins, enjoying their brew.
One bumped an ogre, and then there were two.
Two little goblins, out in the sun.
Down came a griffin, and then there was one.
One little goblin shook up the ground.
When the dust cleared, no one was found.
noname

Post autor: noname »

I co? Czemu nie kupujecie Chivu!?!? Bo ktos mu dal w lape, zeby przez rok nie podpisywal kontraktu!!! Inter powinien zostac ukarany
Lamatico
Kontakt:

Post autor: Lamatico »

noname pisze: I co? Czemu nie kupujecie Chivu!?!? Bo ktos mu dal w lape, zeby przez rok nie podpisywal kontraktu!!! Inter powinien zostac ukarany
Masz rację relegacja do Serie C + olbrzymie kary finansowe  :lol3: .... a tak swoją drogą możesz zdradzić "wyznanie", bo po dwóch postach nie mogę Cię rozszyfrować ... Juve ... Milan ... czy Roma  :?:
szuli

moze KS Spychara Bżdziochowice?

tak powaznie - chivu zdaje sobie sprawe ze u nas ma szanse na jakis puchar i  wyzszy prestiz niz w romie, gdyby ktos na sile chcial go brac popelniajac jakies wykroczenia to czemu sam zazyczyl zeby obnizyc mu ewentualne zarobki o 1/4tą!!! i wsadzić w pule dla romy?!? - zastanow sie troche bredniopisarzu (noname)
Obrazek

Obrazek
RoB

Post autor: RoB »

Tak tylko, że on w Romie zarabia 1,5 za sezon.  Tak więc płacą niejako Romie 4 mln za siebie i przechodząc do Interu już w pierwszym sezonie zarobiłby 4 mln czyli o 2,5 więcej niż w Romie. Czyli byłby stratny 1,5 bańki. W następny sezonie wyszedłby już nas plus. Poza tym odchodząc teraz zaoszczędziłby sobie roku z kibicami Romy, którzy delikatnie mówią za nim obecnie nie przepadają.

Przypomina mi to trochę sytuację Ronaldo sprzed transferu do Realu.
szuli

hehe, no a ronaldo napstrykał troche bramek dla realu - moze chivu stanie sie bramkostrzelnym defensorem ?? :-D
Obrazek

Obrazek
noname

szuli pisze:

tak powaznie - chivu zdaje sobie sprawe ze u nas ma szanse na jakis puchar i  wyzszy prestiz niz w romie, gdyby ktos na sile chcial go brac popelniajac jakies wykroczenia to czemu sam zazyczyl zeby obnizyc mu ewentualne zarobki o 1/4tą!!! i wsadzić w pule dla romy?!? - zastanow sie troche bredniopisarzu (noname)

Zapłacono Becali. Chivu oficjalnie potepil odrzucenie przez tego Pana oferty Realu... To ze Rumun chce zostac tylko i wylacznie we wloszech, informowal wlasnie agent pilkarza. Nie macie zielonego pojecia o calej sprawie a nazywacie mnie "bredniopisarzem". To ze Rumunowi robią się miękkie nogi to mnie nie dziwi:] niech odrazu zrezygnuje z 3mln rocznie:] oj ciezki rok Rumuna w Rzymie, niech szybciutko spierdziela!
Orzeu
Kontakt:

Post autor: Orzeu »

o tak, a ty z całą pewnością wiesz o tej sprawie na tyle dużo, że przychodzisz na te forum i oświecasz nas o niczym nie wiedzących kibiców Interu... wyluzuj chłopczyku muszę cię zmartwic, że wiele osób zna tu dokładnie tą sprawę i niczym, żadną pseudo ciekawostką wyssaną z palca jak z tym, że niby Moratti zapłacił braciom Becallim nas tu nie zaskoczysz... uwierz, wielu tu takich było, jedni spuszczali nas do Serie B za przekręty finansowe, jedni oskarżali nas o "ukartowanie" Calciopoli itd. itp., ale jakoś te wasze pełne zawiści posty nic a nic tu nie wskurają.

a prawda jest taka, że przez głupotę waszych działaczy tzn. nieuszanowanie woli piłkarza (bo przecież gdyby Chivu chciał jak ty to mówisz iść do Realu, to jego agenci by go puścili, bo przecież on nie jest na usługach agenta, tylko agenci sa na jego usługach) stracicie kilkanaście mlnów Euro a my za rok najprawdopodobniej pozyskamy klasowego obrońce :).
Obrazek
noname

Orzeu pisze:

a prawda jest taka, że przez głupotę waszych działaczy tzn. nieuszanowanie woli piłkarza (bo przecież gdyby Chivu chciał jak ty to mówisz iść do Realu, to jego agenci by go puścili, bo przecież on nie jest na usługach agenta, tylko agenci sa na jego usługach) stracicie kilkanaście mlnów Euro a my za rok najprawdopodobniej pozyskamy klasowego obrońce :).

Klasowego obronce?:D czlowieku! Chivu juz widzi, ze wdepnal w gowno. Po roku w Rzymie to bedzie popierducha. W Romie uzmyslowiono pilkarzowi jaki rok go czeka... Spierdzieli z Rzymu jeszcze w tym miechu, chodzby mial z calej wyplaty zrezygnowac. Interowi wygodniej byloby sprowadzic tegoz jakze zaklamanego pilkarza juz teraz. Przeciez wiadomo, ze Rumun czym pozniej bedzie w interze, tym gorzej zarowno dla niego jak i dla waszego zespolu. Logiczne, ze lepiej aby juz trenowal z nowym zespolem. Ale wygodniej zrezygnowac z Chivu na caly rok-ktory moze sporo zmienic-po to tylko by Roma nie dostala kasy... My potrafimy w inteligentniejszy sposob wykorzystac wyzej wspomnianie miliony.
Ostatnio zmieniony 19 lip 2007, 11:35 przez noname, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ