Zgadzam się. A ja tak właśnie szukam jakiś ciekawych piłkarzy i trafiłem na kolejnego Argentyńczyka Lucho Gonzaleza, ale coś mi się kojarzy że on jest raczej defensywnym pomocnikiem, ale mogę się mylić, również moją uwagę zwrócił Julio Baptista oraz Adriano z bodajże Sewilli i ten Jimenez z Lazio.jankos pisze: proponuję odkrycie MŚ - Maxi Rodrigueza, świetny gracz.
Mercato
-
Woo-cash
- Kontakt:
Odp: Mercato
"Człowiek jest wszechświatem samym w sobie" - Bob Marley
-
jankos
Tak, Lucho jest defensywnym, ale o dziwo strzela sporo bramek dla Porto. Ciekawa pozycja.Master Snake pisze:Zgadzam się. A ja tak właśnie szukam jakiś ciekawych piłkarzy i trafiłem na kolejnego Argentyńczyka Lucho Gonzaleza, ale coś mi się kojarzy że on jest raczej defensywnym pomocnikiem, ale mogę się mylić, również moją uwagę zwrócił Julio Baptista oraz Adriano z bodajże Sewilli i ten Jimenez z Lazio.jankos pisze: proponuję odkrycie MŚ - Maxi Rodrigueza, świetny gracz.![]()
-
Woo-cash
- Kontakt:
Nudziło mi się więc szukałem takich zawodników o których jest w miarę cicho na rynku transferowym. Jeszcze moją uwagę zwrócili: Jean Makoun, oraz Kim Källström ale tego drugiego tylko dlatego że go lubię i chciałbym go zobaczyc na SS. Zlatan miałby rodaka w Interzejankos pisze: Tak, Lucho jest defensywnym, ale o dziwo strzela sporo bramek dla Porto. Ciekawa pozycja.
-
Globus
A mi jeden Szwed w Interze wystarczy bo wyjatkowo nie lubie tego państwa 
"Jesteśmy Interem i nie możemy o tym zapominać" - Marco Materazzi

-
Woo-cash
- Kontakt:
-
Globus
też
a poza tym celowa wtopa u siebie z Łotwą 1-0 aby wywalic Polske z barazy do Euro oraz ich "przypadkowy" remis 2-2 z Danią
zeby nie było OT to napisze ze moze warto by bylo zacząc interesowac sie po nadchodzącym sezonie Alexem z Chelsea
bardzo bym chcial zeby w za rok ten gosciu u nas grał... szkoda ze z PSV wrocil do Chelsea
Zapomniał bym Diego to mimo wszystko dla mnie cel nr 1 
Ostatnio zmieniony 3 lip 2007, 00:40 przez Globus, łącznie zmieniany 1 raz.
"Jesteśmy Interem i nie możemy o tym zapominać" - Marco Materazzi

-
Woo-cash
- Kontakt:
A ja właśnie zapomniałem.Globus pisze: Zapomniał bym Diego to mimo wszystko dla mnie cel nr 1![]()
-
Szycha
Mercato już w pełni wystarczy pochodzić np. po stronach włoskich klubów
Jedyne o co proszę w tym Mercato Morattiego to zrobienie porządku w ataku, a mianowicie sprzedanie lub wypożyczenie kogoś z dwójki Adriano , Recoba ( chętnych raczej nie powinno brakować ) oraz o zakupienie kreatywnego pomocnika pokroju Verona -----
Roman 
-
jankos
Chivu w Realu, a więc wszystko jasne.
-
Mercyful King
Chivu w realu (przy okazji - Puta Madrid!!!)??? Jesli tak, to bardzo dobrze.
A co do naszych transferow, to Riquelme jak najbardziej, Mascherano, Christian Ledesma.
Master Snake -> kto to jest ten Makoun? Bo jakos nie kojaze
A co do naszych transferow, to Riquelme jak najbardziej, Mascherano, Christian Ledesma.
-
Lamatico
- Kontakt:
Ledesma to za młodu był chyba nasz o ile sie nie mylę.Mercyful King pisze: Chivu w realu (przy okazji - Puta Madrid!!!)??? Jesli tak, to bardzo dobrze.
-
Mercyful King
O ile się nie mylę to Ledesma w swej karierze grał w Boca, Lecce i Lazio. Może o jakiegoś innego Ledesme Ci chodzi? W końcu już np dwóch Zanettich mieliśmy
-
Smieert
No i ja się ciesze że pan Moratti
zrezygnował z tego transferu ... Real przepłaca a Chivu w Galakticos się nie sprawdzi, mówie Wam. Może poprzednie Mercata nauczyły nasz zarząd tego i owego. Teraz nie śpieszymy się z tymi transferami i o to chodzi. Według mnie za Quaresme też nie ma co przepłacać, bardziej przyda nam się Diego lub Riquelme a gdy wróci Veron też nie będę rozpaczał ... Najważniejsze jest to by wszystko robić z głową.
P.S. De La Soul & Chaka Khan - All good - fajna nuta ...
P.S. De La Soul & Chaka Khan - All good - fajna nuta ...

-
Woo-cash
- Kontakt:
Przeczytaj ten artykuł to napewno skojarzysz co to za piłkarz. -> Jean MakounMercyful King pisze: Master Snake -> kto to jest ten Makoun? Bo jakos nie kojaze
-
Zajczak
to jak jest wkońcu z tym Chivu ? Bo gdzieś przeczytałem artykuł gdzie Chivu się wypowiadał, że do Realu za żadne pieniądze nie przejdzie bo chce grać tylko dla Interu, ajak Roma nie pójdzie na to toten rok przesiedzi w rzymie by za rok z karta na ręku przejść do Interu. Jest to sprawdzone aby napewno info ???

-
jester
aleśmy wychujali romę z tym chivu
teraz czy za pół roku nie ważne, chytry traci dwa razy jak to powiadają , jeszcze tylko kontrakt dal burdisso i obrona miodzio (samuel (a raczej jego kontrakt mnie troche pobolewa ale co tam
). jimenez do pomocy + jak wiadomo suazo już w interze i żyć nie umierać.
Panowie!! Teraz kurwa my!!
Panowie!! Teraz kurwa my!!
-
szuli
mnie sie wydaje ze do nas przyjdzie tylko 3 zawodnikow - chyba ze bedzie wymiana za adriano
mianowicie: Suazo - juz jest u nas, Chivu - juz jest ugadany z nami i Jimenez
strata Anderolliego bylaby blendem
mianowicie: Suazo - juz jest u nas, Chivu - juz jest ugadany z nami i Jimenez
strata Anderolliego bylaby blendem

-
ferii
moim zdaniem transfer suazo był w 10!! zobaczy sie jeszce jak z jimenezem i chce aby kupili jeszce tego rivasa i jeszce jakiegos obronce oraz qaresme i jest gicor 
i tak cos malo kupujemy tego lata
i tak cos malo kupujemy tego lata
FORZA INTER !!!!!!!!!!!!
-
ferii
i proponuje jeszce sprzedac jakiegos napastnika bo zdecydowanie ich mamy za duzo 
FORZA INTER !!!!!!!!!!!!
-
Smieert
-
Jarek_FCI
To dobrze. Wolisz żeby było tak jak w poprzednich latach że dużo kupujemy i nic nie wygrywamy. Obecna druzyna jest już zgrana i nie potrzeba dużych wzmocnień. Jeszcze tylko środkowy obrońca, playmaker i skrzydłowy i będzie git.ferii pisze: i tak cos malo kupujemy tego lata![]()
-
Kropasz
- Kontakt:
A co z transferem Barzagliego? Przydałby się. Jimeneza mamy, więc myślę, że jeszcze jeden pomocnik i to koniec zakupów na tę chwilę. Zgadzam się z feriim, trzeba sprzedać jednego z napastników bo robi się tłok. Forza Inter!
गांजा
Koniec świata
"Na szczycie nie ma presji. Presja pojawia się, gdy jesteś drugi lub trzeci." - Jose Mourinho
Koniec świata
"Na szczycie nie ma presji. Presja pojawia się, gdy jesteś drugi lub trzeci." - Jose Mourinho
Four little goblins, trapped by the sea.
One teased a serpent, and then there were three.
Three little goblins, enjoying their brew.
One bumped an ogre, and then there were two.
Two little goblins, out in the sun.
Down came a griffin, and then there was one.
One little goblin shook up the ground.
When the dust cleared, no one was found.
One teased a serpent, and then there were three.
Three little goblins, enjoying their brew.
One bumped an ogre, and then there were two.
Two little goblins, out in the sun.
Down came a griffin, and then there was one.
One little goblin shook up the ground.
When the dust cleared, no one was found.
-
noname
I co? Czemu nie kupujecie Chivu!?!? Bo ktos mu dal w lape, zeby przez rok nie podpisywal kontraktu!!! Inter powinien zostac ukarany
-
Lamatico
- Kontakt:
Masz rację relegacja do Serie C + olbrzymie kary finansowenoname pisze: I co? Czemu nie kupujecie Chivu!?!? Bo ktos mu dal w lape, zeby przez rok nie podpisywal kontraktu!!! Inter powinien zostac ukarany
-
szuli
moze KS Spychara Bżdziochowice?
tak powaznie - chivu zdaje sobie sprawe ze u nas ma szanse na jakis puchar i wyzszy prestiz niz w romie, gdyby ktos na sile chcial go brac popelniajac jakies wykroczenia to czemu sam zazyczyl zeby obnizyc mu ewentualne zarobki o 1/4tą!!! i wsadzić w pule dla romy?!? - zastanow sie troche bredniopisarzu (noname)
tak powaznie - chivu zdaje sobie sprawe ze u nas ma szanse na jakis puchar i wyzszy prestiz niz w romie, gdyby ktos na sile chcial go brac popelniajac jakies wykroczenia to czemu sam zazyczyl zeby obnizyc mu ewentualne zarobki o 1/4tą!!! i wsadzić w pule dla romy?!? - zastanow sie troche bredniopisarzu (noname)

-
RoB
Tak tylko, że on w Romie zarabia 1,5 za sezon. Tak więc płacą niejako Romie 4 mln za siebie i przechodząc do Interu już w pierwszym sezonie zarobiłby 4 mln czyli o 2,5 więcej niż w Romie. Czyli byłby stratny 1,5 bańki. W następny sezonie wyszedłby już nas plus. Poza tym odchodząc teraz zaoszczędziłby sobie roku z kibicami Romy, którzy delikatnie mówią za nim obecnie nie przepadają.
Przypomina mi to trochę sytuację Ronaldo sprzed transferu do Realu.
Przypomina mi to trochę sytuację Ronaldo sprzed transferu do Realu.
-
szuli
hehe, no a ronaldo napstrykał troche bramek dla realu - moze chivu stanie sie bramkostrzelnym defensorem ?? 

-
noname
szuli pisze:
Zapłacono Becali. Chivu oficjalnie potepil odrzucenie przez tego Pana oferty Realu... To ze Rumun chce zostac tylko i wylacznie we wloszech, informowal wlasnie agent pilkarza. Nie macie zielonego pojecia o calej sprawie a nazywacie mnie "bredniopisarzem". To ze Rumunowi robią się miękkie nogi to mnie nie dziwi:] niech odrazu zrezygnuje z 3mln rocznie:] oj ciezki rok Rumuna w Rzymie, niech szybciutko spierdziela!
-
Orzeu
- Kontakt:
o tak, a ty z całą pewnością wiesz o tej sprawie na tyle dużo, że przychodzisz na te forum i oświecasz nas o niczym nie wiedzących kibiców Interu... wyluzuj chłopczyku muszę cię zmartwic, że wiele osób zna tu dokładnie tą sprawę i niczym, żadną pseudo ciekawostką wyssaną z palca jak z tym, że niby Moratti zapłacił braciom Becallim nas tu nie zaskoczysz... uwierz, wielu tu takich było, jedni spuszczali nas do Serie B za przekręty finansowe, jedni oskarżali nas o "ukartowanie" Calciopoli itd. itp., ale jakoś te wasze pełne zawiści posty nic a nic tu nie wskurają.
a prawda jest taka, że przez głupotę waszych działaczy tzn. nieuszanowanie woli piłkarza (bo przecież gdyby Chivu chciał jak ty to mówisz iść do Realu, to jego agenci by go puścili, bo przecież on nie jest na usługach agenta, tylko agenci sa na jego usługach) stracicie kilkanaście mlnów Euro a my za rok najprawdopodobniej pozyskamy klasowego obrońce
.
a prawda jest taka, że przez głupotę waszych działaczy tzn. nieuszanowanie woli piłkarza (bo przecież gdyby Chivu chciał jak ty to mówisz iść do Realu, to jego agenci by go puścili, bo przecież on nie jest na usługach agenta, tylko agenci sa na jego usługach) stracicie kilkanaście mlnów Euro a my za rok najprawdopodobniej pozyskamy klasowego obrońce

-
noname
Orzeu pisze:
a prawda jest taka, że przez głupotę waszych działaczy tzn. nieuszanowanie woli piłkarza (bo przecież gdyby Chivu chciał jak ty to mówisz iść do Realu, to jego agenci by go puścili, bo przecież on nie jest na usługach agenta, tylko agenci sa na jego usługach) stracicie kilkanaście mlnów Euro a my za rok najprawdopodobniej pozyskamy klasowego obrońce.
Klasowego obronce?:D czlowieku! Chivu juz widzi, ze wdepnal w gowno. Po roku w Rzymie to bedzie popierducha. W Romie uzmyslowiono pilkarzowi jaki rok go czeka... Spierdzieli z Rzymu jeszcze w tym miechu, chodzby mial z calej wyplaty zrezygnowac. Interowi wygodniej byloby sprowadzic tegoz jakze zaklamanego pilkarza juz teraz. Przeciez wiadomo, ze Rumun czym pozniej bedzie w interze, tym gorzej zarowno dla niego jak i dla waszego zespolu. Logiczne, ze lepiej aby juz trenowal z nowym zespolem. Ale wygodniej zrezygnowac z Chivu na caly rok-ktory moze sporo zmienic-po to tylko by Roma nie dostala kasy... My potrafimy w inteligentniejszy sposob wykorzystac wyzej wspomnianie miliony.
Ostatnio zmieniony 19 lip 2007, 11:35 przez noname, łącznie zmieniany 1 raz.