Veron Zostaje

To co każdy kibic lubi...
ODPOWIEDZ
Szycha

Veron Zostaje

Post autor: Szycha »

Od razu mówie, że mogłem pisać o tym w Calcio Mercato, ale to nie jest jakiś przeciętniak TO JUAN SEBASTIAN VERON zostaje z Interem do 2007 czerwca 30 8) :P Coś pięknego ... Dziękuje całemu zarządowi za taki wprost zajebisty transfer :wink: Teraz tylko Solari, Samuel no i LO :twisted: A do odstrzału Emre i VDM ( dostaniemy za nich troszke sianka 8) ) :!:
Andy
Kontakt:

Re: Veron Zostaje

Post autor: Andy »

[quote=""Michu[PL"]"]A do odstrzału Emre i VDM ( dostaniemy za nich troszke sianka 8) ) :!:[/quote]
Ja także się cieszę , że Veron z nami został i to nie na rok , ale na 2 lata -80- .Co do sprzedaży Emre - szkoda , że taki piłkarz musi odejść , niestety Mancio nie widzi Go w swoim składzie i tak najwidoczniej się musi stać (już jest praktycznie piłkarzem Newcastle :| ) : co do ceny to zbyt dużo za niego nie dostaniemy 4 mln :/ , za VDM także przypuszczam , że dostaniemy w granicach 7 mln :roll:
Obrazek
Tylko ten adres się liczy ==> http://www.FcInter.pl <=== :)

1111111
Jaro

Veron Zostaje

Post autor: Jaro »

za Emre 4mln funtów a za vdm 7mln f a za kase z tych 2 transferow kupimy Esposito
FORZA INTER!!!
Obrazek

Sig i avatar autorstwa Corredo :) Dzięki
Marcin_

Veron Zostaje

Post autor: Marcin_ »

No i fajnie, że Veron zostaje z nami. Niech strzela duuużo goli :smile:
EL_CHINO

Post autor: EL_CHINO »

[quote=""Michu[PL"]"] A do odstrzału Emre i VDM ( dostaniemy za nich troszke sianka 8) ) :!:[/quote]
Sam sie odstrzel, VDM i Emre to świetni i młodzi piłkarze i szkoda, że jednego straciliśmy, a drugiego tracimy :cry:
klusek

Veron Zostaje

Post autor: klusek »

a kiedy pokaza, ze sa swietni? bo widzisz, nie bardzo chce mi sie czekac kolejne 7 lat na kolejny puchar.
Szycha

Post autor: Szycha »

EL_CHINO pisze:[quote=""Michu[PL"]"] A do odstrzału Emre i VDM ( dostaniemy za nich troszke sianka 8) ) :!:

Sam sie odstrzel, VDM i Emre to świetni i młodzi piłkarze i szkoda, że jednego straciliśmy, a drugiego tracimy :cry:[/quote]

Czy ty oglądałeś jakiś mecz w tym sezonie kolego bo ja kilka. No i akurat ta 2 nic nie pokazała zamiast nich wole już C.Zanettiego i Karaga :roll: Za nich dostaniemy sianko i coś się kupi możę wreście kogoś na lewą obronę. VDM nie żałuej wogle bo nic nie pokazał przez 2 sezony. Emre to Emre zdradził, ale szacunek dla niego mam 8)
EL_CHINO

Veron Zostaje

Post autor: EL_CHINO »

Emre przecież grał dużo dobrych meczy, jego ostatnie mecze też takimi były, potrafił też strzelić bramke przebiegając pół boiska, bądź przebiec pół boiska i była z tego bramka, a z VDM raczej mało oglądałem, może jeden, ale czytałem, że ostatnio sie poprawił na boisku, ale jak mu wróciła forma to go nie wpuszczal, moze w 2 połowie :] ... moja opinia
Slepy

Veron Zostaje

Post autor: Slepy »

Emre to bardzo dobry zawodnik, poradzi sobie bez problemu w Premier Leauge. Co do VdM... dla mnie to tylko i wylacznie talent, nie sprawdzil sie w Interze i trzeba to przyznac. Zapamiętam go jednak za bardzo ładną bramke w meczu z Arsenalem w LM chyba jakos rok-dwa lata temu:).
Paweł_FCI
Kontakt:

Veron Zostaje

Post autor: Paweł_FCI »

Veron jest nam niezbędny. Nie widzę piłkarza, który mógłby go zastąpić. Super ,że zostanie do 2007, oby tylko omijały go kontuzje to będzie rządził w środku pola. Gdy grał Inter naprawde nie miał problemu w środku pola.
Paweł_FCI
-----------------------------------------
c'e solo I'Inter ....per me...solo INTER!
non mollare mai !
-----------------------------------------
www.intermediolan.com
Miki

Veron Zostaje

Post autor: Miki »

Veron jest niezbędny Interowi i nie widze w naszym składzie lepszego piłkarza. :wink:
Andy
Kontakt:

Veron Zostaje

Post autor: Andy »

Miki pisze:Veron jest niezbędny Interowi i nie widze w naszym składzie lepszego piłkarza. :wink:
A Cambiasso :D ... Nie da się ukryć , że Veron dzięki swoim umiejętnościom walnie przyczynił się do zdobycia Coppa Italia , mam nadzieje , że w Superpucharze nie zwiedzie i pokaże pełni swoich możliwości
Obrazek
Tylko ten adres się liczy ==> http://www.FcInter.pl <=== :)

1111111
Orzeu
Kontakt:

Veron Zostaje

Post autor: Orzeu »

Następne pytanie: wie ktoś tu zai le ściagneliśmy Verona do Mediolanu ???????
Obrazek
scozzi

Veron Zostaje

Post autor: scozzi »

to jest wypozyczenie na 2 lata chyba, nie definitywny transfer. ale głowy bym nie dał... ; )

poza tym w jego wieku wypozyczenia na 2 lata musiało być poparte jakąś kwotą bo inaczej chelsea by sporo pieniedzy straciła ale ile - nie mam pojecia. nie wiem czy wogole media podawały czy zostało to tajemnicą
Obrazek
.
Obrazek
Szymon

Veron Zostaje

Post autor: Szymon »

yyyyy....Ja znam inną wersję. Czytałem gdzieś na internecie, że Inter wykupił Verona od Chelsea i zaoferował mu kontrakt na 2 lata, lecz niestety nie mam pojęcia za jaką kwotę to uczynił.
Obrazek
vahu

Veron Zostaje

Post autor: vahu »

Na oficjalnej stronie Interu było w jednym news'ie że został wypożyczony na 2 lata, a w drugim, że został "permanentnie" wykupiony, więc nie wiadomo na 100%. Poza tym szczególów transakcji nie ujawniono.
Szymon

Veron Zostaje

Post autor: Szymon »

ja patrzyłem na www.goal.com i tam było napisane, że został definitywnioe wykupiony od CHelsea
Obrazek
ODPOWIEDZ