Veron Zostaje
-
Szycha
Veron Zostaje
Od razu mówie, że mogłem pisać o tym w Calcio Mercato, ale to nie jest jakiś przeciętniak TO JUAN SEBASTIAN VERON zostaje z Interem do 2007 czerwca 30 8)
Coś pięknego ... Dziękuje całemu zarządowi za taki wprost zajebisty transfer
Teraz tylko Solari, Samuel no i LO :twisted: A do odstrzału Emre i VDM ( dostaniemy za nich troszke sianka 8) ) 
-
Andy
- Kontakt:
Re: Veron Zostaje
[quote=""Michu[PL"]"]A do odstrzału Emre i VDM ( dostaniemy za nich troszke sianka 8) )
[/quote]
Ja także się cieszę , że Veron z nami został i to nie na rok , ale na 2 lata -80- .Co do sprzedaży Emre - szkoda , że taki piłkarz musi odejść , niestety Mancio nie widzi Go w swoim składzie i tak najwidoczniej się musi stać (już jest praktycznie piłkarzem Newcastle
) : co do ceny to zbyt dużo za niego nie dostaniemy 4 mln
, za VDM także przypuszczam , że dostaniemy w granicach 7 mln 
Ja także się cieszę , że Veron z nami został i to nie na rok , ale na 2 lata -80- .Co do sprzedaży Emre - szkoda , że taki piłkarz musi odejść , niestety Mancio nie widzi Go w swoim składzie i tak najwidoczniej się musi stać (już jest praktycznie piłkarzem Newcastle
-
Jaro
Veron Zostaje
za Emre 4mln funtów a za vdm 7mln f a za kase z tych 2 transferow kupimy Esposito
FORZA INTER!!!
FORZA INTER!!!

Sig i avatar autorstwa Corredo
-
EL_CHINO
[quote=""Michu[PL"]"] A do odstrzału Emre i VDM ( dostaniemy za nich troszke sianka 8) )
[/quote]
Sam sie odstrzel, VDM i Emre to świetni i młodzi piłkarze i szkoda, że jednego straciliśmy, a drugiego tracimy
Sam sie odstrzel, VDM i Emre to świetni i młodzi piłkarze i szkoda, że jednego straciliśmy, a drugiego tracimy
-
klusek
Veron Zostaje
a kiedy pokaza, ze sa swietni? bo widzisz, nie bardzo chce mi sie czekac kolejne 7 lat na kolejny puchar.
-
Szycha
EL_CHINO pisze:[quote=""Michu[PL"]"] A do odstrzału Emre i VDM ( dostaniemy za nich troszke sianka 8) )
Czy ty oglądałeś jakiś mecz w tym sezonie kolego bo ja kilka. No i akurat ta 2 nic nie pokazała zamiast nich wole już C.Zanettiego i Karaga
-
EL_CHINO
Veron Zostaje
Emre przecież grał dużo dobrych meczy, jego ostatnie mecze też takimi były, potrafił też strzelić bramke przebiegając pół boiska, bądź przebiec pół boiska i była z tego bramka, a z VDM raczej mało oglądałem, może jeden, ale czytałem, że ostatnio sie poprawił na boisku, ale jak mu wróciła forma to go nie wpuszczal, moze w 2 połowie
... moja opinia
-
Slepy
Veron Zostaje
Emre to bardzo dobry zawodnik, poradzi sobie bez problemu w Premier Leauge. Co do VdM... dla mnie to tylko i wylacznie talent, nie sprawdzil sie w Interze i trzeba to przyznac. Zapamiętam go jednak za bardzo ładną bramke w meczu z Arsenalem w LM chyba jakos rok-dwa lata temu:).
-
Paweł_FCI
- Kontakt:
Veron Zostaje
Veron jest nam niezbędny. Nie widzę piłkarza, który mógłby go zastąpić. Super ,że zostanie do 2007, oby tylko omijały go kontuzje to będzie rządził w środku pola. Gdy grał Inter naprawde nie miał problemu w środku pola.
Paweł_FCI
-----------------------------------------
c'e solo I'Inter ....per me...solo INTER!
non mollare mai !
www.intermediolan.com
c'e solo I'Inter ....per me...solo INTER!
non mollare mai !
www.intermediolan.com
-
Miki
Veron Zostaje
Veron jest niezbędny Interowi i nie widze w naszym składzie lepszego piłkarza. 
-
Andy
- Kontakt:
Veron Zostaje
A CambiassoMiki pisze:Veron jest niezbędny Interowi i nie widze w naszym składzie lepszego piłkarza.
-
Orzeu
- Kontakt:
-
scozzi
Veron Zostaje
to jest wypozyczenie na 2 lata chyba, nie definitywny transfer. ale głowy bym nie dał... ; )
poza tym w jego wieku wypozyczenia na 2 lata musiało być poparte jakąś kwotą bo inaczej chelsea by sporo pieniedzy straciła ale ile - nie mam pojecia. nie wiem czy wogole media podawały czy zostało to tajemnicą
poza tym w jego wieku wypozyczenia na 2 lata musiało być poparte jakąś kwotą bo inaczej chelsea by sporo pieniedzy straciła ale ile - nie mam pojecia. nie wiem czy wogole media podawały czy zostało to tajemnicą
-
Szymon
Veron Zostaje
yyyyy....Ja znam inną wersję. Czytałem gdzieś na internecie, że Inter wykupił Verona od Chelsea i zaoferował mu kontrakt na 2 lata, lecz niestety nie mam pojęcia za jaką kwotę to uczynił.
-
vahu
Veron Zostaje
Na oficjalnej stronie Interu było w jednym news'ie że został wypożyczony na 2 lata, a w drugim, że został "permanentnie" wykupiony, więc nie wiadomo na 100%. Poza tym szczególów transakcji nie ujawniono.
-
Szymon
Veron Zostaje
ja patrzyłem na www.goal.com i tam było napisane, że został definitywnioe wykupiony od CHelsea