A po 2 latach zgasł???Ricardo Quaresma77 pisze:no nie wiem taki Luca Toni dosyć późno eksplodowałkrzysztof pisze:A pozatym w tym wieku i tak sie nie staje klasowym piłkarzem.![]()
Transfery w Europie
-
krzysztof
Odp: Transfery w Europie
-
Szycha
Ja naliczylem 4 udane sezony Toniego... nie liczac 30 bramek w serie b w barwach Palermo. Teraz przeczytalem, ze sa spekulacje na temat jego powrotu do Violi...krzysztof pisze:A po 2 latach zgasł???Ricardo Quaresma77 pisze:no nie wiem taki Luca Toni dosyć późno eksplodowałkrzysztof pisze:A pozatym w tym wieku i tak sie nie staje klasowym piłkarzem.![]()
Ostatnio zmieniony 30 cze 2009, 20:39 przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Ricardo Quaresma77
Manchester United potwierdził transfer Antonio Valenci z Wigan. Kwoty nie podano ale media spekulują że cała transakcja mogła się zamknąć w kwocie ponad 20 mln euro
Jak Ronaldo przychodził ze Sportingu to też nikt nie wierzył że może być następcą Beckhama, więc ja bym tego transferu zbyt wcześnie nie spisywał na straty.
Tymczasem na Santiago Bernabeu prezentacja Kaki nowego zbawcy Madrytu
Tymczasem na Santiago Bernabeu prezentacja Kaki nowego zbawcy Madrytu
Presja? Jaka presja? Presję odczuwają biedni ludzie, którzy muszą nakarmić rodzinę. W piłce nie ma presji.

-
Nen
Wczoraj Toni oficjalnie wypowiedział się, że zostaje w Bayernie na jeszcze jeden, ostatni sezon w Bundeslidze. Jeżeli do Violi przejdzie, co bardzo prawdopodobne, Cruz to będą też mieć ciasno w ataku. No ale zobaczymy nomen omen Toni by się im w LM przydał ja mam nadzieję, że Viola wyjdzie z grupy.Szycha pisze: Ja naliczylem 4 udane sezony Toniego... nie liczac 30 bramek w serie b w barwach Palermo. Teraz przeczytalem, ze sa spekulacje na temat jego powrotu do Violi...
God protect me
-
adriano:)
Real kupuje wszystko co się rusza i jest medialne. Nie zdziwię się jak klub z Madrytu sprowadzi jeszcze jedną gwizdkę pokroju Ribery lub Benezema. Perez szasta na lewo i prawo pieniędzmi, ale trzeba przyznać że połowa gotówki im się zwróci. To są tak medialni gracze, że różne gadżety sprzedają się jak świeże bułeczki i na pewno z tej strony będą mieli dużo pieniędzy. Co pokażą na murawie to się okaże w trakcie sezonu.
-
RafiQ
Trochę mniej medialny transfer - Lucho Gonzalez przechodzi z FC Porto do Olympique Marsylia . Według mediów transfer kosztował OM około 18 mln euro i był najwyższy w historii francuskiego klubu.
-
Dominik
Jak na FC Porto to swojego Capitano za tanie pieniądze sprzedali.
Ostatnio zmieniony 1 lip 2009, 12:04 przez Dominik, łącznie zmieniany 1 raz.
FORZA INTER!!!
-
Nen
Porto cały czas sprzedaje za ogromne pieniądze talenty, które sami wykuli. Zastanawia mnie co się dzieje z tymi pieniędzmi
Z drugiej strony Porto sprzedaje swoje największe gwiazdy a mimo to rządzą w Portugalii.
God protect me
-
Ricardo Quaresma77
W porównaniu z Porto konkurencja w Portugalii jest tak żałośnie słaba że nie dziwota iż nikt nie potrafi ich zdetronizować nawet jak zrobią wyprzedaż. Sezon 07/08 20 punktów przewagi nad wicemistrzem (nie uwzględniając kary za korupcję) którego zresztą zlali 0-5 na ich terenie. Swego czasu oglądałem ligę portugalską dosyć regularnie i Porto to była w zasadzie jedyna drużyna na którą grę dało się patrzeć.
Tak w ogóle to niezła ekipa kroi się w Marsylii. Lucho to z pewnością gracz zajebisty ograny w Europie. Nawet widziałem El Comandante w Interze no ale nikt się nim w Mediolanie chyba nie interesował.
Tak w ogóle to niezła ekipa kroi się w Marsylii. Lucho to z pewnością gracz zajebisty ograny w Europie. Nawet widziałem El Comandante w Interze no ale nikt się nim w Mediolanie chyba nie interesował.
Presja? Jaka presja? Presję odczuwają biedni ludzie, którzy muszą nakarmić rodzinę. W piłce nie ma presji.

-
Baszczu
Benzema w Realu za 35 mln euro... mówcie co chcecie, ale to tanio na moje...
-
Nen
Tanio zwłaszcza jak na Real, teraz muszą wyszczuplić swoją linie ataku. Podano dzisiaj, że Perez zaoferował Hunterala Milanowi. Skoro oni sami oferują graczy to ceny nie mogą być wygórowane. Myślę, że byłby to bardzo dobry ruch Milanu ale na szczęście Łysy nie śpiBaszczu pisze: Benzema w Realu za 35 mln euro... mówcie co chcecie, ale to tanio na moje...
God protect me
-
kibix
tylko, ze jak Ronaldo przychodzil do Man Utd to mial 18 lat, a Antonio ma 24. nie wydaje mi sie aby byl w stanie zastapic portugalczyka.co do Gonzaleza to szkoda, ze to nie my siegnelismy po niego.Ricardo Quaresma77 pisze: Manchester United potwierdził transfer Antonio Valenci z Wigan. Kwoty nie podano ale media spekulują że cała transakcja mogła się zamknąć w kwocie ponad 20 mln euroJak Ronaldo przychodził ze Sportingu to też nikt nie wierzył że może być następcą Beckhama, więc ja bym tego transferu zbyt wcześnie nie spisywał na straty.
-K***a,rzucił mi słuchawką!
-Co?
-Rzucił mi słuchawką!
-Kto?
-K***a, rzucił mi słuchawką, no nie słyszysz?
-Ale k***a kto, kto??
-Barney dzwonił
-Barney dzwonił?
-Taak
-A co chciał?
-Rzucił mi słuchawką!
-Rzucił ci słuchawką?
-Taa!
-Co?
-Rzucił mi słuchawką!
-Kto?
-K***a, rzucił mi słuchawką, no nie słyszysz?
-Ale k***a kto, kto??
-Barney dzwonił
-Barney dzwonił?
-Taak
-A co chciał?
-Rzucił mi słuchawką!
-Rzucił ci słuchawką?
-Taa!
-
Chuchu
- Kontakt:
Ciekawe jak Pellegrini to wszystko poukłada mając Kakę, Ronaldo, Benzemę, Raula, Van Nisterlooya, Higuaina i prawdopodobnie Ribery'iego i Xabiego a w obronie "Boga defensywy, 5 klas lepszego od Maicona" Ramosa.
-
Minister
Oni nawet nie myślą jak poukładają ten atak:D.I coś mi się wydaję,że to już jest za duża ,,mieszanka wybuchowa''!!Jeszcze jak dojdzie do tego tak jak mówisz Ribery to już całkowicie nie mam pojęcia jak oni będą grali w przysżłym sezonie.Chyba że ustawieniem 3-4-3:D
"Gdy padnie tolerancji mur
i przejrzą na oczy Rodacy.
pedofilom na szyję sznur!
a geje do obozów pracy!"
a geje do obozów pracy!"
-
pietrasowy
to bedzie jeden wielki fail. nowy trener, 5 zawodników do 1 składu, [nie wierzę że nie ściągną jeszcze Ribery'ego/Alonso/Arbeloi], mega ego ronaldo, i nie daj boże żeby został Robben i wkurzył się Raul.
-
Minister
Ja naprawdę nie wiem jak oni zamierzają to wszystko pogodzić.Jak nie zbankrutują to będzie dobrze:D
a geje do obozów pracy!"
a geje do obozów pracy!"
-
and1
- Kontakt:
Jak Real nic nie ugra to będzie wielki klops. Presja przeogromna !! Na moje to ten klops będzie, jest 3 trenerów którzy mogliby te klocki poukładać, a na pewno wśród nich nie jest obecny trener Pellegrini.

-
Shady
Myślisz, że dla nich jedyną miarą sukcesu jest to czy "coś ugrają"? Ten klub akurat kieruje się w pierwszej kolejności cyferkami na koncie, a te można osiągnąć nie tylko poprzez wygrywanie wszystkiego.and1 pisze: Jak Real nic nie ugra to będzie wielki klops.
-
Dominik
Jeśli rzeczywiście będą grać formacją 3-4-3 lub 4-4-2 to nie widze tam Higuaina, a szkoda.
FORZA INTER!!!
-
Chuchu
- Kontakt:
Oj bankructwo Realowi nie grozi jak na razieForza_Michal pisze: Ja naprawdę nie wiem jak oni zamierzają to wszystko pogodzić.Jak nie zbankrutują to będzie dobrze:D
-
Ricardo Quaresma77
A ja się zastanawiam co na temat transferów myśli Pellegrini. Bo z tego co widzę to te transfery są wg widzimisia Pereza a nie Pellegriniego. Co jak co ale trenowanie w Madrycie to cholernie niewdzięczna robota. Tłum rozpieszczonych gwiazdorów a na końcu i tak winny jest trener.

-
Shady
Tacy zawodnicy niczego uczyć się nie muszą, rzuca im piłkę jak na wf w podstawówce i chłopaki za nią biegająRicardo Quaresma77 pisze: A ja się zastanawiam co na temat transferów myśli Pellegrini. Bo z tego co widzę to te transfery są wg widzimisia Pereza a nie Pellegriniego. Co jak co ale trenowanie w Madrycie to cholernie niewdzięczna robota. Tłum rozpieszczonych gwiazdorów a na końcu i tak winny jest trener.
-
Minister
Ale czy mi się o uszy obiło czy to prawda że prezesina wziął kredyty na transfery?A chyba wszyscy wiemy jak w dzisiejszych czasach jest to niebezpieczne:).Jak by na to patrzyć tego im zazdroszcze,że mogą sobie poszaleć na rynku a my możemy tylko przyglądać się z boku:)
a geje do obozów pracy!"
a geje do obozów pracy!"
-
Shady
To samo jakiś czas temu czytałem, że te wszystkie transfery są z kasy z kredytów. Nikt nie boi im się dać kredytu, bo każdy wie, że jeżeli chodzi o marketing to Real jest w czołówce światowej i pewnie z samych przychodów z koszulek spora część im się zwróci.Forza_Michal pisze: Ale czy mi się o uszy obiło czy to prawda że prezesina wziął kredyty na transfery?
-
Minister
Tak o koszulkach to troszke czytałem.Jak przyszedł do nich Beckham to więcej zarobili na sprzedazy koszulek niż na jego transferze:).Ale nie wiem czy to prawda.Może chodziło ogólnie o Gadżety związane z nim?:)
a geje do obozów pracy!"
a geje do obozów pracy!"
-
RdK.
- Kontakt:
Widząc co wyprawia Real na rynku transferowym...Moratti, Branca, Oriali, Paolillo i reszta osób zamieszanych w Interze za transfery albo ma jaja, albo Pereza tak naprawdę wcale nie interesuje Ibrahimovic i Maicon. Innego powodu dla którego Ci dwaj piłkarze do dzisiaj nie przenieśli się na SB nie widzę.
Chociaż, jak to się mówi: "nie chwal dnia przed zachodem".
Chociaż, jak to się mówi: "nie chwal dnia przed zachodem".

-
Ricardo Quaresma77
Skoro kupili Benzemę to zakup kolejnego napastnika raczej jest już wykluczony zwłaszcza kogoś tak drogiego jak Ibra więc o niego można być spokojnym.rdk pisze:Chociaż, jak to się mówi: "nie chwal dnia przed zachodem".
Co do kasy Realu to Perez rzeczywiście w którymś wywiadzie powiedział że kasę na transfery bierze z kredytów.

-
RdK.
- Kontakt:
Byłby wykluczony, gdyby prezydentem Realu nie był PerezRicardo Quaresma77 pisze:Skoro kupili Benzemę to zakup kolejnego napastnika raczej jest już wykluczony zwłaszcza kogoś tak drogiego jak Ibra więc o niego można być spokojnym.rdk pisze:Chociaż, jak to się mówi: "nie chwal dnia przed zachodem".

-
Lamatico
- Kontakt:
Transfer Lucho do OM to dla mnie jeden z hitów tego sezonu transferowego. Jak na mój gust zawodnik, za którego Francuzi zapłacili 18 MLN € powinien znaleźć się w naszej kadrze. Wydaje mi się, że kwota ta za reprezentanta Argentyne jest bardzo przyzwoita zważając na to jakie umiejętności prezentuje ten pomocnik. Kreatywność u niego dużo większa niż u Motty do tego znakomite wejścia w pole karne i uderzenie zza pola karnego. Dla mnie pomocnik kompletny.
Swoja drogą Liga Turecka nieźle się zbroi. Juz Fenerbahce nie będzie niekwestionowanym liderem...
Swoja drogą Liga Turecka nieźle się zbroi. Juz Fenerbahce nie będzie niekwestionowanym liderem...
-
Nen
Angielskie media podały, że Alex Ferguson zaoferował kontrakt ....Owenowi. To może być najbardziej zaskakujący transfer tego lata. Owen jest wolnym strzelcem więc zostanie pozyskany za darmo, i nikt nie ukrywa, że będzie pełnił rolę zmiennika. Mimo to zaufanie Fergusona do 29 letniego anglika, który lata świetności chyba już ma dawno za sobą jest spora niespodzianką.
God protect me