przypominam że Cordoba,czyli jeden z najlepszych naszych obrońców ostatnich 20 lat przychodził jako nołnejm,Murillo uchodzi za spory talent wszędzie tylko nie na fci.pl...bo wiadomo u nas nikt nie może wypalić,po za Kovacicem oczywiścieminiu86 pisze:Czarson następnym razem pomyśl chwilę i nie odpisuj podpalony. Całkowicie rozminąłeś się z intencjami mojego wpisu co jednak Yascarr już wyżej zauważył.
Właśnie. Mamy Murillo. Ciekawe co takiego kupiliśmy...23 lata, 182 cm, 19 meczy w ostatnim sezonie.
Serie A
-
Klinsi64
Re: Serie A
-
Nen
No przypomina się nieśmiertelne, brazylijskie trio Melo, Amauri i Diego za łącznie ok. 75 mln euro.Piekarz pisze:Ale Amauri to do Juve przyszedł dwa lata przed Marottą, za sprawą genialnego Alessio Secco.
-
ekspert
Diego to akurat spoko grajek był jak przychodził do Juve. Jak dla mnie to miał wtedy status geniusza, przy czym jego forma zniknęła całkowicie po przyjściu do Juventusu i od tamtego czasu też średnio się już odnajduje. Nie wiem co mu tam zrobili w tym Turynie 
-
Piter
UWAGA: W przyszłym sezonie nic nie wygramy, oraz w chwili obecnej jesteśmy całkowicie skompromitowani na całym świecie.
Dziękuję za uwagę.
Dziękuję za uwagę.
-
sampam
I tak jestesmy przed Parma!Piter9702 pisze:UWAGA: W przyszłym sezonie nic nie wygramy, oraz w chwili obecnej jesteśmy całkowicie skompromitowani na całym świecie.
Dziękuję za uwagę.
-
miniu86
A więc w najbliższych derbach Mancini vs Michajlovic.
-
hQ
- Kontakt:
Ja jestem pewien jednego w przyszłym sezonie - potkniemy się na pewno na kimś z dwójki Carpi/Frosinone.
-
Odet
Wróciła nasz ukochana liga.
I na początek pierwsza niespodzianka Hellas - Roma 1-1
A wieczorem Lazio - Bologna 2-1
Widzieliście co gra i ile kosztował Ricardo Kishna, nie trzeba wydawać majątku na Perisiców czy Shaqirich.
Pozdr.
I na początek pierwsza niespodzianka Hellas - Roma 1-1
A wieczorem Lazio - Bologna 2-1
Widzieliście co gra i ile kosztował Ricardo Kishna, nie trzeba wydawać majątku na Perisiców czy Shaqirich.
Pozdr.
-
Klinsi64
już widzę uradowane twarze kibiców po przyjściu Kishny do Interu...
-
Odet
już widzę uradowane twarze kibiców po przyjściu Perisica do Interu...
-
Klinsi64
Po fakcie można napisać wszystko,po za tym Lazio ma Candrevę,Andersona,Balde,gra fajną ofensywną piłkę i nie ma tam wielkiego ciśnienia na wielkie wyniki,więc taki Kishna może tam sobie w spokoju pogrywać i rozwijać się.
-
miniu86
Jest jakiś serwis trudniący się podsumowaniem video danej kolejki Serie A. Tzn pokazujący gole i najgroźniejsze sytuacje i najlepiej wszystkie mecze w jednym video?
-
Odet
klinsi pisze:Po fakcie można napisać wszystko,po za tym Lazio ma Candrevę,Andersona,Balde,gra fajną ofensywną piłkę i nie ma tam wielkiego ciśnienia na wielkie wyniki,więc taki Kishna może tam sobie w spokoju pogrywać i rozwijać się.
zobacz sobie ile kosztowali ww wymienieni przez Ciebie piłkarze i gdzie jest Lazio a gdzie My.
Tak wiem, Ciebie transfer poniżej 25mln nie rajcuje.
Pozdr.
-
Minister
miniu86
obserwuj serwis http://www.elevensports.pl/
Jebańce wszystkie ligi wykupują, SerieA mają więc najprawdopodobniej tam będą obszerne skróty.
obserwuj serwis http://www.elevensports.pl/
Jebańce wszystkie ligi wykupują, SerieA mają więc najprawdopodobniej tam będą obszerne skróty.
-
Odet
miniu86 pisze:Jest jakiś serwis trudniący się podsumowaniem video danej kolejki Serie A. Tzn pokazujący gole i najgroźniejsze sytuacje i najlepiej wszystkie mecze w jednym video?
ja oglądam http://www.livesports.pl/
z tym, że każdy mecz jest osobno.
-
Klinsi64
Candrevę gdy go łączono z nami nazywano gówniakiem,to samo było z Parolo i wieloma innymi zawodnikami(Borini?),nie mamy podstawowych skrzydeł,a ściągnijmy grajków za 3mln,na bank udźwigną presję i podniosą poziomOdet pisze:klinsi pisze:Po fakcie można napisać wszystko,po za tym Lazio ma Candrevę,Andersona,Balde,gra fajną ofensywną piłkę i nie ma tam wielkiego ciśnienia na wielkie wyniki,więc taki Kishna może tam sobie w spokoju pogrywać i rozwijać się.
zobacz sobie ile kosztowali ww wymienieni przez Ciebie piłkarze i gdzie jest Lazio a gdzie My.
Tak wiem, Ciebie transfer poniżej 25mln nie rajcuje.
Pozdr.
-
Piekarz
Skróty wszystkich meczów: http://www.footytube.com/leagues/italy/serie-a/
Sporo ładnych bramek padło.
Sporo ładnych bramek padło.
-
Odet
Baselli już zaczął się spłacać.
Skorupski długo 1 bramkarzem nie będzie.
Mam nadzieję, że bramkarz Carpi zagra też z Interem.
Vazquez zdecydowanie do Interu !!!
Akcja Berardi -> Floro Flores coś wspaniałego, palce lizać. Sassuolo sporo namiesza w tym sezonie.
Występ Milanu cieszy
Pozdr.
Skorupski długo 1 bramkarzem nie będzie.
Mam nadzieję, że bramkarz Carpi zagra też z Interem.
Vazquez zdecydowanie do Interu !!!
Akcja Berardi -> Floro Flores coś wspaniałego, palce lizać. Sassuolo sporo namiesza w tym sezonie.
Występ Milanu cieszy
Pozdr.
-
miniu86
Co ciekawe żaden z głównych pretendentów do korony króla strzelców nie strzelił bramki w pierwszej kolejce.
-
Michellaga
Icardi, Dzeko, Mandzukic, Becca, Toni ktoś jeszcze jest pretendentem?miniu86 pisze:Co ciekawe żaden z głównych pretendentów do korony króla strzelców nie strzelił bramki w pierwszej kolejce.
-
Odet
miniu86 pisze:Co ciekawe żaden z głównych pretendentów do korony króla strzelców nie strzelił bramki w pierwszej kolejce.
może dlatego że główny pretendent jeszcze nie grał (SuperMario)
a swoją drogą na kogo stawiamy na króla strzelców?
Pozdr.
-
miniu86
Higuaina też nie wypada pomijać.
-
forzaragazzi
Po dwóch kolejkach sezonu 2015/2016 tabela wygląda zaskakująco, jeżeli nie wręcz sensacyjnie. Na czele ChievoVerona, Torino, Palermo, Sassuolo oraz My. Juve, co mnie bardzo cieszy, w strefie spadkowej
Trzeba być jednak realistą i zdać sobie sprawę że jednak w końcu odpalą i to jednak z Romą będą rywalizować o mistrza. Wierzę z kolei, że stać nas na 3 miejsce, premiowane wiadomo czym 
-
Odet
Sassuolo to niezły zespół, uważam że mogą walczyć nawet o LE.
Torino jest b.dobrze budowane i na pewno skończy w 1 połówce tabeli.
Chievo i tym bardziej Palermo niedługo znajdą się na "swoim" miejscu w tabeli.
Pozdr.
Pozdr.
-
Stachoo
Popieram. Ja już wypowiadałem się na stronie Sassuolo, że w tym roku mogą osiągnąć miejsce premiowane startem w eliminacjach LE. Słowa moje się potwierdzają po pierwszych 2 kolejkach. Zobaczymy jak będzie dalej. Ja bardzo lubię sassuolo, zawsze nimi gram w FM i mam mały sentyment, więc życzę im jak najlepiej tzn. nie lepiej od InteruOdet pisze:Sassuolo to niezły zespół, uważam że mogą walczyć nawet o LE.
Pozdr.
-
Piekarz
Warto odnotować, że Chievo odniosło wczoraj swoje najbardziej imponujące zwycięstwo w historii. Wygrali już raz w Serie A co prawda aż 4-0, 10 lat temu, ale ze śmieszną Regginą. Polecam zobaczyć drugiego gola, to może być najlepsza asysta sezonu.
-
miniu86
No asysta palce lizać. Zastanawiam się jak Inter będzie wyglądał na tle tak solidnych drużyn jak Sassuolo, Torino, Chievo czy Sampdoria.
-
webo123
ja też bardzo lubię SassuoloJa bardzo lubię sassuolo
-
Dzyl
Ciekawy sezon się zapowiada, szczególnie ciekawi mnie forma Juventusu, który póki co nie pokazuje się z najlepszej strony. W tym sezonie Fiorentina nieco słabsza, Milan niby się wzmocnił ale jakoś nie czuję tego aby byli groźni. Mam przeczucie, że w Derbach ich rozjedziemy bez problemu, nowi zawodnicy u nas będą chcieli się szczególnie pokazać w Derbach i myślę, że wygramy bez żadnych obaw.
-
pawelstolik
Niewątpliwie dużo emocji i ciekawe widowiska się zapowiadają