SuperMario Balotelli

Rozmowy o historycznych dokonaniach drużyny, legendarnych zawodnikach oraz tematy chwilowo nieaktualne
dodo_IM

Odp: SuperMario Balotelli

Post autor: dodo_IM »

W meczu z Palermo charakterek też pokazał, jak Eto'o miał wykonywać jedenastkę Mario nie mógł się z tym pogodzić, dlaczego Kameruńczyk a nie on i Zanetti musiał go odciągnąć. Także może nam pokazywać w meczach jednocześnie swój charakter i wielki talent. Jak Balotelli nie opuści nigdy Interu, to może ustrzelić rekordową liczę goli dla klubu w historii, w końcu zaczął karierę tak szybko.
"Nie możesz płakać po meczu, jeśli musisz to zrobić, zrób to na boisku. Tam trzeba zostawić wszystko, co masz. Musisz zakończyć mecz ze świadomością, że zrobiłeś wszystko."  Jose Mourinho
miniu86

Post autor: miniu86 »

Mecz z Palermo był jego najlepszym  Interze dotychczas. Dobrze, że przypomniał wszystkim dlaczego go nazwali SuperMario. Powinien przypominać to częściej. Balotelli jak ma tylko wolna od humorów głowę gra naprawdę swietnie.
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"Inter to taka niesamowita choroba, która zostawia blizny na zawsze\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" Eugenio Bersellini
Matios

Post autor: Matios »

Humory czy nie jest swietnym zawodnikiem, bardzo dobry fizycznie i technicznie,szybki z uderzeniem..czego chciec wiecej?
MarcoPolo
Kontakt:

Post autor: MarcoPolo »

W tym sezonie postawę Mario na boisku w skali 1-10 ocenił bym na mocną szóstkę.
Utalentowany jest temu chyba nikt nie zaprzeczy , strzelił już kilka bramek no i dość często asystuje.
Ale co z zachowaniem ? Jak długo koledzy z ekipy będą znosić kaprysy często zbyt samolubnego Włocha?
W ostatnim meczu z Palermo gdzie narzekał że nie wykonuje karnego na szczęście się poprawił świętując każdą bramkę czy to swoją czy partnera w sposób przyjacielski.
Na 100 % szybkości,charyzmy,talentu,agresji,młodzieńczego ducha walki może mu pozazdrościć nie jeden zawodnik czy to Interu czy innego klubu i gdyby tylko tak sprawował się pod względem zachowanie jak chociażby inny młodziutki grajek Santon to w pełni bym mu ufał a tak to nigdy nie wiadomo co wymyśli...
Liczę,że po chorobie która mam nadzieję będzie dla niego mało poważna znowu ujrzymy go na boisku w takiej dyspozycji jak to było w ostatni czwartek.
FORZA  INTER  FANATICI  DALLA  POLONIA !
Tomek8990

Post autor: Tomek8990 »

Niech się rozwija tak jak teraz, to będziemy mieli z niego więcej pożytku, a z czasem wydorośleje, zacznie opanowywać swe emocje, co będzie oczywiście z korzyścią dla niego i dla zespołu... :) czasami zbyt egoistycznie, choć mecz z Palermo temu zaprzeczył... :p
Forza Inter:)
yoda79

Post autor: yoda79 »

Nasz leniwy gwiazdorek po raz kolejny deklaruje się jako fan Milanu. To już chyba nie są żarty ze strony Mario,on naprawdę lubu Milan. Z jednej strony dobrze,że nie udaje, z drugiej śmiesznie,że jest fanem naszych rywali zza miedzy...
A czy Ty już zebrałeś pieniądze na wyjazd do Mediolanu??
Chuchu
Kontakt:

Post autor: Chuchu »

Po raz kolejny? hmm nie przypomina mi się sytuacja, w której zasugerowałby, że jest fanem Milanu przed ostatnim wywiadem.

A co do samego wywiadu, to jeśli mu u nas źle to go po prostu pożegnajmy, jest wiele klubów, które są w stanie dać za niego nawet 20mln € a za takie pieniądze można spokojnie kupić innego, równie wartościowego, młodego napastnika, na przykład Zarate.
Daro

Post autor: Daro »

Jego wielkim Idolem był Van Basten i pewnie dla tego ma sentyment do Milanu jakiś czas temu był news ze widziano go w sklepie z pamiątkami Milanu.Czasem tak jest ze przez swojego idola stajesz się fanem pewnej drużyny.Gdy zacznie się Puchar narodów Afryki Mario będzie grał w pierwszej 11 za Eto mam nadzieje ze pokaże się z jak najlepszej strony.
Imrahil
Kontakt:

Post autor: Imrahil »

Chuchu pisze: Po raz kolejny? hmm nie przypomina mi się sytuacja, w której zasugerowałby, że jest fanem Milanu przed ostatnim wywiadem.
13 maja paparazzi zrobili zdjecie Mario Balotelliemu jak blaka sie z jakims typem po sklepach AC Milanu,a sam pilkarz swierdzil ze jego idolem z dziecinstwa byl Marco van Basten.Dzis siostra przyglupa oznajmila,a raczej potwierdzila ze Mario kibicowal czerwono-czarnym pasom za mlodu.
Krotka pilka-niech wygina ze skladu.Gra dla Interu tylko i wylacznie dla kasy.
StarCraft user \"czcij Zerga swego-niezniszczalnego\" [=
Freelanser

Post autor: Freelanser »

dla mnie balotelli to drugi adriano. Obaj mają wielki potencjał i umiejętności ale i jeden jak i drugi zmagają się z problemami, Adri z alkoholem i imprezami, Mario ze swoją głową. IMO sądze, że Balotelli nie osiągnie nawet tyle ile dla Interu osiągnął brazylijczyk.
Obrazek
forzaragazzi

Post autor: forzaragazzi »

Imrahil Hitokiri pisze:
Chuchu pisze: Po raz kolejny? hmm nie przypomina mi się sytuacja, w której zasugerowałby, że jest fanem Milanu przed ostatnim wywiadem.
13 maja paparazzi zrobili zdjecie Mario Balotelliemu jak blaka sie z jakims typem po sklepach AC Milanu,a sam pilkarz swierdzil ze jego idolem z dziecinstwa byl Marco van Basten.Dzis siostra przyglupa oznajmila,a raczej potwierdzila ze Mario kibicowal czerwono-czarnym pasom za mlodu.
Krotka pilka-niech wygina ze skladu.Gra dla Interu tylko i wylacznie dla kasy.
I co że gra dla Interu tylko dla kasy? Dlaczego uwazacie ze piłkarze muszą byc kibicami swoich drużyn? Tak naprawde kibiców-piłkarzy w każdej drużynie jest tylko garstka. Bardziej mnie martwi jego chwiejna forma.
Minister

Post autor: Minister »

Bo piłkarze którzy są w jakimś stopniu przywiązani  do klubu walczą.A ten chłopczyna ma wiecznie muchy w nosie i liczy się tylko i wyłącznie jego własny interes!
"Gdy padnie tolerancji mur
i przejrzą na oczy Rodacy.
pedofilom na szyję sznur!
a geje do obozów pracy!"
forzaragazzi

Post autor: forzaragazzi »

Minister pisze: Bo piłkarze którzy są w jakimś stopniu przywiązani  do klubu walczą.A ten chłopczyna ma wiecznie muchy w nosie i liczy się tylko i wyłącznie jego własny interes!
To są profesjonaliści - grają (domyślnie) z podobnym wysokim zaangazowaniem w kazdym klubie ktory podpisze z nimi kontrakt. Lucio, Etoo, Snejder nie są naszymi kibicami. A co? Odmówisz im zaangażowania? Myslisz ze gdyby przeszedł do Milanu to by nie bylo z nim problemów wychowawczych? To nie jest sprawa sympatii klubowych ale osobowości.
Minister

No dokładnie uważam tak jak Ty,że to ta jego głupkowata mentalność wpływa na jego zachowanie ale porównywanie tych 3 zawodników do Mario jest nie na miejscu bo oni robią wszystko dla drużyny on za wszelką cenę chce pokazać jakim jest wielkim piłkarzem.Dlatego dla naszego  Mario przydałoby się przywiązanie do klubu.
a geje do obozów pracy!"
Imrahil
Kontakt:

Post autor: Imrahil »

Nie ma co porownywac profesjonalizmu Crespo,Zlatana czy Lucio do tego gamonia,ktory gra bardzo nierowno i tylko fochy strzela. Jesli sprawia problemy wychowawcze to trzeba go utemperowac,a od tego jest trener. Mancini nie mial zbyt wielkiego wplywu,widac teraz ze i Mourinho ma twardy orzech...u Fergusona bylaby inna bajka...
StarCraft user \"czcij Zerga swego-niezniszczalnego\" [=
Omen

Post autor: Omen »

Nigdy go nie lubiłem i lubić nie będę.Czasem wyjdzie mu dobre zagranie ale te jego zachowanie robi wszystko chciałbym zeby odszedł jeszcze kiedy można na nim zarobić sporo grosza!
:szal:
Nen

Post autor: Nen »

Chuchu pisze:
(...)jeśli mu u nas źle to go po prostu pożegnajmy, jest wiele klubów, które są w stanie dać za niego nawet 20mln € a za takie pieniądze można spokojnie kupić innego, równie wartościowego, młodego napastnika, na przykład Zarate.
Zarate to kolejny rozwydrzony młokos; strzela w Lazio fochy równie często jak u nas Balotelli, a gra dużo więcej.
Daro pisze: Gdy zacznie się Puchar narodów Afryki Mario będzie grał w pierwszej 11 za Eto mam nadzieje ze pokaże się z jak najlepszej strony.
Gdy zacznie się puchar narodów Afryki to będziemy mieć Gorana Pandeva (na szczęście) i to on będzie grał w duecie z Milito.
God protect me
Tomek8990

Post autor: Tomek8990 »

Zgodzę się z tym, aby go sprzedać póki jeszcze można zarobić na nim spore pieniądze. Jego talent jest nieprzeciętny, mógłby stać się jednym z najlepszych napastników, ale jego osobowość, mentalność, postawa, co najważniejsze - brak zaangażowania i walki na boisku, skłaniają mnie do tego, iż jestem za tym, aby po prostu odszedł. Po co ktoś, kto nie walczy, nie biega, stroi fochy i łapie głupkowate kartki? Jakaś korzyść z tego dla zespołu? Wyszło mu parę meczy, jak np z Palermo, i co, już jest gwiazdorem? Chyba coś mu się poprzewracało...
Forza Inter:)
Matios

Post autor: Matios »

Głownym celem naszego "wielkiego" Jose powinno byc sprowadzenie na dobra droge tego nieprzecietnego pilkarza jakim jest Mario. Przyznam szczerze, ze jestem zaurpoczony mozliwosciami tego zawodnika i chcialbym, zeby dalej rozwijal sie u nas..
yoda79

A ja jestem "zauroczony" zauroczonymi Mariem, piłkarzem leniwym,bez ambicji, bezsensownie łąpiący kartki i prowokujący zachowaniem.
Do końca swoich dni będę pamiętał mecz z Dynamem kiedy przegrywaliśmy,prawie żegnaliśmy się z LM a ten pan po stracie piłki nawet nie raczył się cofnąć i stał sobie.
Talent to nie wszystko,i zwłaszcza my kibice Interu powinniśmy być wyczulenie na takie zachowanie-zbyt długo w niektórych przypadkach tolerowano niezdyscyplinowanie grajków.
interfan88

Post autor: interfan88 »

swoją drogą ciekawe czemu nigdy nie ma wywiadów z Mariem po meczach. pewnie nie gada z dziennikarzami ale myślę, że dla inter.it chyba powinien robić wyjątek. dziwne troche
QuaRiS UC
Kontakt:

Post autor: QuaRiS UC »

Mam do niego szacunek jeszcze młody jest i poukłada sobie pewne sprawy ; d zresztą co ja mówię ja mam 15..
Obrazek
yoda79

http://www.legacalcio.pl/news/coz-za-czlowiek-4261
Co wy na to?
Sprzedać jak najszybciej.
Kubusa10

Post autor: Kubusa10 »

Ja mam już dosyć niech się zdecyduje z jednej strony to szkoda takiego diamentu a z drugiej do już jest lekka przesada :(
pietrasowy

Post autor: pietrasowy »

wymienić za fabregasa z dopłatą/opchnąć do city za wielka kasę. będą z nim same problemy, a wielki nie będzie nigdy/za 7-8 lat przy takiej postawie... poza tym psuje atmosferę w drużynie.
Minister

Zwróćcie uwagę,że to może być zwykła plota.Ja i tak chłopa nie trawie od kilku dobrych tygodni bo wcześniej mi  imponował.Zwłaszcza w meczu z Juve w pucharze.

Z innej strony to ciekawe,że chłop który jest sporo czasu w Interze nie potrafi okazać jakiegokolwiek przywiązania a Sneijder,który przychodzi do nas,staje się największą gwiazdą potrafi podczas meczu siedzieć nie z Vipami a  na Curva Nord!Dla mnie z Mario to zwykły śmieć.Sorry za wyrażenie ale gość uważa się za pępek świata mimo,że gówno osiągnął i jak tak dalej pójdzie to w tym gównie pozostanie.
a geje do obozów pracy!"
yoda79

W sprawie tego gościa jestem i będę konsekwentny-leniwego, chamskiego gwiazdorka z sercem po gorszej stronie Mediolanu sprzedać póki jeszcze możemy kasę za niego wyrwać w miarę konkretną.
DiegoMilito22

Post autor: DiegoMilito22 »

Nie powinien siadać nawet na ławce w meczu z Milanem.
Seba

Post autor: Seba »

Jeszcze żeby Mario robił jakieś postępy i zachwycał wszystkich swoją grą, to można by było przymknąć oko na jego zachowanie, ale on przecież ostatnimi czasy potyka się tylko o własne nogi. Zapomnijmy na chwile o jego charakterze i skupmy sie na umiejętnościach czysto piłkarskich. Czy widzicie różnice między Mario wchodzącego do składu za Manciniego, a obecnym Mario ? Ja nie widzę żadnych, a nawet odważę się napisać, że jest coraz gorzej. Wtedy przynajmniej był ambitny i potrafił czymś zaskoczyć, a teraz ? Ja osobiście mam go serdecznie dosyć i jak najbardziej jestem za jego sprzedażą.
Obrazek
Minister

Chyba wszyscy jesteśmy zgodni co do tego,że nie jest tu mile widziany.Tylko,że co z tego?Skoro nie dla wszystkich liczy się szacunek do naszego klubu i mają gdzieś czy on kocha Milan czy jakiś inny zespół ważne,że coś tam potrafi i nikt nie ma zamiaru go sprzedawać.Oczywiście gość ośmiesza się na każdym kroku i jak dla mnie jego sprzedaż byłaby najlepszym naszym transferem w obecnym marcato!
a geje do obozów pracy!"
ODPOWIEDZ