Sny i ich znaczenie...

Czyli wszystko i nic :) Rozmowa o wszystkim i o wszystkich :)
Kusy

Odp: Sny i ich znaczenie...

Post autor: Kusy »

mi się śnił mecz Widzew  -Atletico na którym byłem ...  co płakałem...   
"Kochaj ich
Szalony Inter, kochaj ich !
Niekończąca się zabawa
Która trwa przez całe życie
Szalony Inter, kochaj ich !"
Matios

Post autor: Matios »

A mi sie snilo dzisiaj, ze sprzedalismy Sneijdera, żeby mieć kase na jakies dlugi czy cos w tym stylu,dokladnie nie pamietam.. i jak to interpretowac?:D
Dominik

Post autor: Dominik »

Mnie się dzisiaj śniło, że nasza Primavera wygrała z reprezentacją Polski 4:2. Z piłkarzy z pierwszego składu grali jedynie Santon, Krhin, Balotelli (bramka na 4:2)... Figo i Solari. Nie pamiętam kto strzelił dla nas pierwszą bramkę, ale bramki na 2:0 i 3:1 strzelił młodziutki Destro. Może to był jakiś proroczy sen przed dzisiejszym meczem z Bologną, którego niestety nie obejrzę w całości, ponieważ o 18 mam msze za wuja :/

FORZA RAGAZZI!!! 
FORZA INTER!!!
Karpik

Post autor: Karpik »

Dzisiaj miałem dwa sny z czego jeden był związany z Interem.
Mecz Barca - Inter do przerwy 2-0 dla Interu! Bramki strzela Arnautovic (pamiętam, że biegł środkiem a wszyscy się od niego odbijali, potem minął Valdesa i strzelił do pustaka, drugiej nie pamiętam). Ale fajnie jest 2-0 do przerwy (ten mecz oglądałem w TV). W przerwie przychodzi do mnie ojciec i krzycze do niego ze Inter 2-0 wygrywa, a on ze skonczy sie 3-2. Zaczynamy 2. polowe a tu na boisku zamiast Barcelony pojawia się Chelsea :| No i skończyło się 3-2. Kalou i 2x Cech z głowy po rożnym :(((
Obrazek

By Kropasz
IlCapitano

Post autor: IlCapitano »

Jeśli już jesteśmy przy snach "meczowych" to dzisiejszej nocy od bardzo dawna śnił mi się mecz Interu  :P  Przegraliśmy na Camp Nou 2-1. Wyrównaliśmy z karnego na 1-1, następnie w końcówce Barcelona również z karnego strzeliła na 2-1  :lol2: Mam nadzieję, że się nie sprawdzi  ;-)
Nen

Post autor: Nen »

Il Capitano pisze: Jeśli już jesteśmy przy snach "meczowych" to dzisiejszej nocy od bardzo dawna śnił mi się mecz Interu  :P  Przegraliśmy na Camp Nou 2-1. Wyrównaliśmy z karnego na 1-1, następnie w końcówce Barcelona również z karnego strzeliła na 2-1  :lol2: Mam nadzieję, że się nie sprawdzi  ;-)
Już widzę, jak nam na CN dyktują karnego, chyba musieliby naszemu nogę urwać :P
God protect me
Seba

Post autor: Seba »

Przyśnił mi się wynik 2:1 dla naszych, tylko już nie kojarzę czy chodziło o mecz z Bologną czy z Barceloną. Jedną bramkę na 100% strzelił Milito, a drugą nie pamiętam, ale być może też Diego :P
Obrazek
ODPOWIEDZ